- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ocean mummy kullanıyorum canım doktoruna danış istersen vücudun sinyal verebilir yediklerimizden eksik kalıyor vitaminler çünkü aylar geçtikçeinsallahh :) bn demir hapı kullanıyorum ferro sanol d vitamini damla da kullanıyorum. bska bisi yok ama hani decavit faln
Bende sanırım ödemle beraber 7 kg almış duruyorum ve bana göre fazla yani 62 oldumMerhaba arkadaşlar,
20 gündür falan giremiyorum bayram tatilinde uzun bir yolculuk yaptık 8-10 şehir gezdik yorucuydu sonrasında işyerinde eğitim vardı o bitti derken ailecek zehirlendik hastaneler falan yavaş yavaş kendime gelmeye başladım.
Ben zehirlenme sebebiyle salı günü doktora gittim doktor 500 gram hamileliklerde hayati sınırdır tebrik ederim bunu geçtik. 500 gram altı doğan bebekleri yaşatmak icin uğraşılmaz düşük gibi kabul edilir ama üstü için müdahale edilir dedi. Ben toplamda 6 kg gibi aldım. 23+4 hafta diye gittigim gün bebek 24+2 idi boyu 30,2 cm kg 661 gramdı.
Sizlerde durum nasıl? Kaç kilo aldınız bebişler kaç gram olmuş?
Bende sanırım ödemle beraber 7 kg almış duruyorum ve bana göre fazla yani 62 oldumen azından 6 ayı bitirene kadar bu kiloda kalsam öpüp başıma koyacağım Geçmiş olsun canım size de Allah korumuş böyle ziyaretlerde olabiliyor işte bende bayramda gezdim öyle şiştim kaldım 2 kg ile geri döndüm
aynen oyle liseden beri ayni kilodayım maksimum 1 2 kilo oynar o kadar . dedigin gbi dogumda 8 kilo gitmişti öncekinde ama emzirme döneminde almistm gerisorma arkadaşım cok yoruldum şimdi işe geliyorum hafta sonunu iple çekiyorum gerçi hafta sonu da yatıp dinlenemiyorum ki.
Ay başında göreceksin ne güzel kocaman gelir şimdi sana. Bende cumartesi gidip şeker yüklemesi yaptıracağım.
Umarım o da güzel geçeer son yapılacak testimiz sanırım doktor şeker yüklemesinde kan ve idrar da bakalım protein kaçagı yada demir eksikligi daha sık kontrol etmemiz gereken haftalara girdik dedi.
10 kg yu da zaten dogumdan 10 gün sonra verirsin. Zayıf bir yapın var demek ki.
Ben sanırım 15 kg göreceğim gibi geliyor bunda. Oglumda 21 kg almıstım
Yarin asiya gidicem diyim bakalm orda önceki gebelikte saglik ocağından vermislerdiOcean mummy kullanıyorum canım doktoruna danış istersen vücudun sinyal verebilir yediklerimizden eksik kalıyor vitaminler çünkü aylar geçtikçe
Bende öyleyim canım şimdi detaylı falan doktorumdan kaçıyorum ama 1 aya kadar en geç görecek ne oldu sana diyecek 2 aydır görüşmüyoruzdoktora göre biraz fazla almısım dikkat edelim dedi ama sanırım benimde ödemim cok sıcaklar ile daha da el ve ayaklarım şişiyor aslında oldukca dayürüyüş yapıyorum hafta sonları en az 1 gün 6 km falan hafta ici de 2 gün falan 3-4 km kadar yürüyüş yapıyorum ama yine de ödem oluyor.
Günde enaz da 3 lt su iciyorum
Bende aşı geldiyse bugün gidip ilk dozu vurulacağım bakalımaynen oyle liseden beri ayni kilodayım maksimum 1 2 kilo oynar o kadar . dedigin gbi dogumda 8 kilo gitmişti öncekinde ama emzirme döneminde almistm geri
Yarin asiya gidicem diyim bakalm orda önceki gebelikte saglik ocağından vermislerdi
2-3 kg alımları bu haftalara kadar göreyim de az krize gireyim şuradaİşin ilginci normalde bu kiloda olsaydım şişko dururdum ama hafif almış duruyorum sadece
Çok geçmiş olsun. Biraz önce detayli ve kontrolden gelsim. 496gr. 26cm. Olmuş. Bugun 21+1 normalde ultrasonda 22+0 çıktı. Biraz onden gidiyor.Merhaba arkadaşlar,
20 gündür falan giremiyorum bayram tatilinde uzun bir yolculuk yaptık 8-10 şehir gezdik yorucuydu sonrasında işyerinde eğitim vardı o bitti derken ailecek zehirlendik hastaneler falan yavaş yavaş kendime gelmeye başladım.
Ben zehirlenme sebebiyle salı günü doktora gittim doktor 500 gram hamileliklerde hayati sınırdır tebrik ederim bunu geçtik. 500 gram altı doğan bebekleri yaşatmak icin uğraşılmaz düşük gibi kabul edilir ama üstü için müdahale edilir dedi. Ben toplamda 6 kg gibi aldım. 23+4 hafta diye gittigim gün bebek 24+2 idi boyu 30,2 cm kg 661 gramdı.
Sizlerde durum nasıl? Kaç kilo aldınız bebişler kaç gram olmuş?
acıyor ya sevmiyorum aşılarıBende aşı geldiyse bugün gidip ilk dozu vurulacağım bakalım
Bende diyete mi girsem ama insan giremiyor ki acıkmaya başlayınca karnım kıpırdıyor kıyamıyorumBugun okula giderken arkadan arkadas beni taniyamamis.Zayif gorunuyodun bu chelzy mi acaba demis yuruyusumden.Bende fazla kilo alanlardanim ama arkadan belli degil bisey.Gobegim var baya.Insallah hepsi gobegimdedir kilonunSu 6.ay ve 7.ayda dikkat edip kendim almayip sadece bebekler alsin diye diyete girdim.Gerci buna diyet te denirse
Ben ilk defa vurulacağım bakalım çok yanacak mıacıyor ya sevmiyorum aşıları
3.dozu bugün vurdurdumacıyor ya sevmiyorum aşıları
Ben geç mi kaldım yahu daha ilk doz vurulacak doktorda hemşire de geç değil dedi3.dozu bugün vurdurdum
Aç tok farketmiyor.Ben geç mi kaldım yahu daha ilk doz vurulacak doktorda hemşire de geç değil dediBir de aç tok farkediyor mu
Hemşire 24.haftaya kadar zamanın var dedi sanırım ilk dozdan bahsediyorduAç tok farketmiyor.emily07 büyük ihtimal ilk hamileliğinde 2 dozu vurulmuştur. Bunda da 3. Dozu yapmışlardır. Belli bir tarihi yok sanırım tetanozun
Geç kalsan ararlardı zaten büyük ihtimalle.Hemşire 24.haftaya kadar zamanın var dedi sanırım ilk dozdan bahsediyordu
Zamanları o zaman geç olsun da güç olmasınGeç kalsan ararlardı zaten büyük ihtimalle.İkinci doz da 6.ayda yapılıyordu diye hatırlıyorum
Hapın şekli ve aynı ocean mummy e benziyo, ben de ocean mummy kullanıyorum multivitamin olarak. Demir için de sidefer kullanıyorum o da zaten demir ağırlıklı multivitamin
içemiyorum diye söyle değiştirsin yemeklerden alınan vitamin malesef takviyenin yerini tutmuyor hele ki balık mevsimi olmadığı için omega eksikliğimiz vardır muhakkak .Bende bu ilacı kullanıyorum yani her gün içmeyi unutmazsam tabi. Düzenli kullanmadığım için sanırım kan değerlerim çok düşük çıkmış. Hep unutuyorum içmeyi
Bundan önce de bi kutu DECAVİT almıştım 3-5 tane içmeye çalıştım asla yutamadım midemi bulandırdı. Paket olduğu gibi duruyor :
bugün bnde girdim ayrintiliya bizimki de 30 dk civarı sürdü . kizimda özelde yaptirmistm 10 dk faln sürmüştü. bu kez daha detaylı inceledi doktor. devlette yaptirdm ben. ama bebegin kalbinde iki delik var dedi küçükmüş , amniyosentez önerdi ama istemedim.
doğum hikayesi dinlemek sadece stresinizi arttırır kızlar hiç sormayın dinlemeyin .Amin. Biraz kişinin kendi ile alakali bence. Ben agriya dayanıklı biri degilim. Adet sancisina dayanamayip ardi ardina agir agri kesiciler icerdim. Dogumda nasil dayanacagim derdim. Dogumdan çıktım gayet rahattim. Gozum sadece bebegimi goruyordu. Sadece ilk kez ayaga kaltigimda biraz zorlandim. Dogum sonrasi yururken hareket ederken tabiki agrin olacak. Olmamasi imkansız. Ama cekilmez bir agri degildi. Hic agri kesici kullanmadim eve çıkınca. ikinci dogum daha zormuş. Insallah cabuk ayağa kalkarım. Bu sefer evde birde prensesim var benden ilgi bekleyen
Sabah saat 10:30 da detayli ultrasonum var. 12:00 de doktor kontrolum var. Insallah hersey yolunda gider. Bide bugün düştüm. Bebeğin hareketlerini hissedince gitmedim doktora. Bir de dizimin üzerine düştüm karnıma değmedi birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?