2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende sanırım ödemle beraber 7 kg almış duruyorum ve bana göre fazla yani 62 oldum en azından 6 ayı bitirene kadar bu kiloda kalsam öpüp başıma koyacağım Geçmiş olsun canım size de Allah korumuş böyle ziyaretlerde olabiliyor işte bende bayramda gezdim öyle şiştim kaldım 2 kg ile geri döndüm

2-3 kg alımları bu haftalara kadar göreyim de az krize gireyim şurada İşin ilginci normalde bu kiloda olsaydım şişko dururdum ama hafif almış duruyorum sadece

doktora göre biraz fazla almısım dikkat edelim dedi ama sanırım benimde ödemim cok sıcaklar ile daha da el ve ayaklarım şişiyor aslında oldukca dayürüyüş yapıyorum hafta sonları en az 1 gün 6 km falan hafta ici de 2 gün falan 3-4 km kadar yürüyüş yapıyorum ama yine de ödem oluyor.
Günde enaz da 3 lt su iciyorum

aynen oyle liseden beri ayni kilodayım maksimum 1 2 kilo oynar o kadar . dedigin gbi dogumda 8 kilo gitmişti öncekinde ama emzirme döneminde almistm geri
Ocean mummy kullanıyorum canım doktoruna danış istersen vücudun sinyal verebilir yediklerimizden eksik kalıyor vitaminler çünkü aylar geçtikçe
Yarin asiya gidicem diyim bakalm orda önceki gebelikte saglik ocağından vermislerdi

Bende öyleyim canım şimdi detaylı falan doktorumdan kaçıyorum ama 1 aya kadar en geç görecek ne oldu sana diyecek 2 aydır görüşmüyoruz günde 2,5-3 lt su içiyorum hafta içi ortalama 3 km hafta sonu gezme yerime göre değişiyor genelde gezmelerdeyim artık akşamları da sahile ineceğim bakalım ne olacak

Bende aşı geldiyse bugün gidip ilk dozu vurulacağım bakalım

Kızlar 3-4 gündür kuyruk sokumum felaket ağrıyor evde yürürken bir şey yok işyerine geliyorum 1-2 saat oturma süresi geçiyor ya kalkarken lavaboya giderken öksürürken Allahım ne acı bütün gün böyle ne yaparsam yapayım geçmiyor

2-3 kg alımları bu haftalara kadar göreyim de az krize gireyim şurada İşin ilginci normalde bu kiloda olsaydım şişko dururdum ama hafif almış duruyorum sadece

Bugun okula giderken arkadan arkadas beni taniyamamis.Zayif gorunuyodun bu chelzy mi acaba demis yuruyusumden.Bende fazla kilo alanlardanim ama arkadan belli degil bisey.Gobegim var baya.Insallah hepsi gobegimdedir kilonun Su 6.ay ve 7.ayda dikkat edip kendim almayip sadece bebekler alsin diye diyete girdim.Gerci buna diyet te denirse

Bir de 2 gundur karnimda toplanmalar var.Sertlesiyor.Daha once yoktu.Otururken ya da yatarken sorun yok ama ayaktayken ve yururken baya hissediorum.Haftaya persembe kontrol bakalim ne diyecek doktor

Çok geçmiş olsun. Biraz önce detayli ve kontrolden gelsim. 496gr. 26cm. Olmuş. Bugun 21+1 normalde ultrasonda 22+0 çıktı. Biraz onden gidiyor.

Bende diyete mi girsem ama insan giremiyor ki acıkmaya başlayınca karnım kıpırdıyor kıyamıyorum Kış olsaydı sağlıklı sebzeler vardı şimdi taze fasulye bezelye var sadece sürekli yenmiyor da
acıyor ya sevmiyorum aşıları
Ben ilk defa vurulacağım bakalım çok yanacak mı

Ben geç mi kaldım yahu daha ilk doz vurulacak doktorda hemşire de geç değil dedi Bir de aç tok farkediyor mu
Aç tok farketmiyor. emily07 büyük ihtimal ilk hamileliğinde 2 dozu vurulmuştur. Bunda da 3. Dozu yapmışlardır. Belli bir tarihi yok sanırım tetanozun

Hapın şekli ve aynı ocean mummy e benziyo, ben de ocean mummy kullanıyorum multivitamin olarak. Demir için de sidefer kullanıyorum o da zaten demir ağırlıklı multivitamin

12. haftaya kadar bende folik asid ile Ocean mummy kullandım sonrası ek vitaminlerde gerekiyor diye regenesis max kullandırdı .

içemiyorum diye söyle değiştirsin yemeklerden alınan vitamin malesef takviyenin yerini tutmuyor hele ki balık mevsimi olmadığı için omega eksikliğimiz vardır muhakkak .

kardeşimde kalbinde 7mm idi sanırım delik ile doğdu 7 yaşına kadar kapanır dediler her sene yakın tarihlerde kontrol oldu kapanmadı 18 yaşına kadar devam etti , kapanmıştı .çok sık raslanan birşey .umarım doğuma kadar kapanır ama kapanmazsada yaygın zaten mm göre kontrolde tutuyorlar .

doğum hikayesi dinlemek sadece stresinizi arttırır kızlar hiç sormayın dinlemeyin .
bende sezeryan oldum üstelik herşey normal gidiyordu ağrım var açılmam yok bebeğin eşi yaşlanmış riske atmayalım dediler .gelmişim 37. haftaya riske atılırmı alın dedeim sezeryan oldum .hiçte şikayetçi değilim ağrım sızım olmadı ilk ayağı kaldırdıklarında yere bakma dedi diye ki diye merak edip bakınca beynim döndü sanki meğer tansiyon düşermiş bi orda zorlandım 10 dk oturup yürümeye başladım o kadar .2 gün eve gelincede yatak açıktı ama sadece nazar olmasın diye biri gelince yatağa girdim o kadar
kişinin ağrı eşiği ile ilgili bir durum ağrı yaşanması , herkeste illaki farklı olacaktır .

geçmiş olsun .düşmemem lazım diye dikkatli yürüyünce daha bir sakarlaşıyor insan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…