2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

3 gundur oglenleri tazr fasulye yiyorum.1kiloda yapip gondermisti annem.Bitmedi gitti.Yalniz kahvaltidan sonraki ara ogunde ictigim sut inanilmaz tok tutuyor.12bycuk gibi ictim.Daha yeni acikiyorum ogle yemegi icin.Hamurisini kessek yeter bence.Biraz da meyve.Digerleri Allah ne verdiyse gömüyorum.

Camım merak etme yanlış değilsin bende 25. Haftama girdim 5 kilo aldım yine iyiyiz bence
Yani bende yürüyorum ama Çan’ımın her istediğini yiyorum az da olsa

Hamur işi pek yemiyorum aslında yediklerimde bir zarar var herhalde meyve yiyorum onu kesmem gerek tatlı meyveler çıktı geçen aylar ekşi yiyordum bir de içim yanıyor sıcaktan her gün dondurma yemeye çalışıyorum durduramıyorumEt yiyorum bir de aşırı şekilde tuz ödem mi yapıyor evde pek eklemiyorum ama dışarıdakiler de var
Camım merak etme yanlış değilsin bende 25. Haftama girdim 5 kilo aldım yine iyiyiz bence
Bende yiyorum az az ama pco hastasıyım ondan mı nedir hemen kilo alıyorum sen yine iyisin bende 25.haftamda 5 kilo almış olsaydım keşke

Bir de sunu okumustum bazi bunyelerin hamilelikte ne olursa olsu kilo aldigini.Okulumda 40 bayan var.Dedikleri tek sey bir daha ne zaman boyle sinirsiz,caninin istedigini yiyeceksin diyorlar Emzirirken verirsin diyorlar.Gonlum onlarin dediklerine kayiyor ama haftaya persembeyi dusundukce de kontrol icin bari su 1 hafta kilo almadan gecir diyorum.

Canım dondurma yiyorsanız paketli alma bari yek top filan ye
Karpuz yeme ben sadece 2 dikim yiyorum
Meyveyi yiyeceksen de akşam yeme
Ve tuzu azalt ben azaltın resmen ödem attım

bencede gayet iyisiniz ben 65 ile hamile kaldım 75.200 oldum bile .
ilk gebeliği 26 kilo ile tamamladım yine ona yerişemem ama bundada bi 20 kilo alıcam herhalde .

Buna şükür ki kucuk delikler 1.5 mm ikiside inslah kapanacak bn inanıyorum:)

cok degil aslinda kolunda bir ağırlık var gbi oluyo vurulurken acimiyo zaten sonrasında. tabi bide vuranada bagli bn bekarken vurulmustm 3 gün feci agridi nasil vurduysa ama ilk gebelikte vurulan 2 dozda hic sorun olmadi

Cidden doyasıya yemiyorum herkes tatlı hamur işi götürür ben arada onları kaçırıyorum sadece ama hemen hop geliyor kilo 1 gün zararlı yemeyeyim yani tatlı da normalde çok severdim hamilelikte istemedi canım meyve dondurma anca
Canım dondurma yiyorsanız paketli alma bari yek top filan ye
Karpuz yeme ben sadece 2 dikim yiyorum
Meyveyi yiyeceksen de akşam yeme
Ve tuzu azalt ben azaltın resmen ödem attım
Canım sahile inmem gerek onu yemem için bakalım havalar yağışlı normale dönsün gün aşırı ineceğim o zaman açık dondurma yiyip yürüyeceğim öyle dengelerim dediğin gibi paket fazla kalorili oluyor Karpuz kavun normalde sevmem şimdi soğuk diye yiyorum ama oda bir kaç dilim inan nereden geliyor anlamadım nektari 1 tane yerim dün mesela 2 minik yedim akşam 1 dilim anca karpuz yemişimdir bugün sabah 2 çatal karpuz aldım akşam daha yemem arkadaşa davetliyim

bencede gayet iyisiniz ben 65 ile hamile kaldım 75.200 oldum bile .
ilk gebeliği 26 kilo ile tamamladım yine ona yerişemem ama bundada bi 20 kilo alıcam herhalde .
Yapımızda kilo almak var sanırım dikkatli olsakta su içsem yarıyor hesabı öncesinde aç gezerdim anca öyle 50 kilolarda kalırdım şimdi düzenli beslenmeye geçince geliyorlar

Anladım canım. Benim demir için kullandığım sidefer de multivitamin, o yüzden hem onu hem ocean mummy i kullanıyorum başka bi şey gerek duymadı doktorum

Ben geç mi kaldım yahu daha ilk doz vurulacak doktorda hemşire de geç değil dedi Bir de aç tok farkediyor mu
Yok gec kalmadın. Ben 2 dozu ilk gebeligimde vuruldum. Simdi 3.dozu vurdu. 1 yil sonra 4. Dedi
Sagol canim. Balkonda çamaşır vardi. Yagmur firtina baslayinca hizla topladim ayagim kaydi yerler ıslaktı
Gözünaydın canım...
Maşallah kuzuna da, önden gidiyor
Tesekkur ederim canım ❤
neden bu kdar erken başlandı ki sana daha ilk dozu vurulcam ben
Sen ilk gebeliginde vurulmadin mi hic. Ben ilk 2 dozu 1.gebeligimde vuruldum

Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim. Şükürler olsun hersey normal. Bir sıkıntı yok. 496gr 26cm olmuş minigim. Bugün 21+1 dim. Ultrasonda 22+0 çıktı. Onden gidiyor gelişimi. Doktorumada gittim. Oda bakti hersey normal dedi. Ikinci sezaryan icin konusmustuk burada onu sordum. Ayni yerden kesiliyormus. Ayri bir yerden kesilmiyor. 24-28 haftalar arasi seker yuklemesini yaptır dedi. En sağlıklısı 75 lik dedi. 1 ay sonra kontrol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…