- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
Gözünaydın canım...Çok geçmiş olsun. Biraz önce detayli ve kontrolden gelsim. 496gr. 26cm. Olmuş. Bugun 21+1 normalde ultrasonda 22+0 çıktı. Biraz onden gidiyor.
Bende diyete mi girsem ama insan giremiyor ki acıkmaya başlayınca karnım kıpırdıyor kıyamıyorumKış olsaydı sağlıklı sebzeler vardı şimdi taze fasulye bezelye var sadece sürekli yenmiyor da
Ben ilk defa vurulacağım bakalım çok yanacak mı
Camım merak etme yanlış değilsin bende 25. Haftama girdim 5 kilo aldım yine iyiyiz benceBende sanırım ödemle beraber 7 kg almış duruyorum ve bana göre fazla yani 62 oldumen azından 6 ayı bitirene kadar bu kiloda kalsam öpüp başıma koyacağım Geçmiş olsun canım size de Allah korumuş böyle ziyaretlerde olabiliyor işte bende bayramda gezdim öyle şiştim kaldım 2 kg ile geri döndüm
Hamur işi pek yemiyorum aslında yediklerimde bir zarar var herhalde meyve yiyorum onu kesmem gerek tatlı meyveler çıktı geçen aylar ekşi yiyordum bir de içim yanıyor sıcaktan her gün dondurma yemeye çalışıyorum durduramıyorum3 gundur oglenleri tazr fasulye yiyorum.1kiloda yapip gondermisti annem.Bitmedi gitti.Yalniz kahvaltidan sonraki ara ogunde ictigim sut inanilmaz tok tutuyor.12bycuk gibi ictim.Daha yeni acikiyorum ogle yemegi icin.Hamurisini kessek yeter bence.Biraz da meyve.Digerleri Allah ne verdiyse gömüyorum.
Bende yiyorum az az ama pco hastasıyım ondan mı nedir hemen kilo alıyorum sen yine iyisin bende 25.haftamda 5 kilo almış olsaydım keşkeCamım merak etme yanlış değilsin bende 25. Haftama girdim 5 kilo aldım yine iyiyiz bence
Yani bende yürüyorum ama Çan’ımın her istediğini yiyorum az da olsa
Bir de sunu okumustum bazi bunyelerin hamilelikte ne olursa olsu kilo aldigini.Okulumda 40 bayan var.Dedikleri tek sey bir daha ne zaman boyle sinirsiz,caninin istedigini yiyeceksin diyorlarHamur işi pek yemiyorum aslında yediklerimde bir zarar var herhalde meyve yiyorum onu kesmem gerek tatlı meyveler çıktı geçen aylar ekşi yiyordum bir de içim yanıyor sıcaktan her gün dondurma yemeye çalışıyorum durduramıyorum
Bende yiyorum sen yine iyisin bende 25.haftamda 5 kilo almış olsaydım keşke
Canım dondurma yiyorsanız paketli alma bari yek top filan yeHamur işi pek yemiyorum aslında yediklerimde bir zarar var herhalde meyve yiyorum onu kesmem gerek tatlı meyveler çıktı geçen aylar ekşi yiyordum bir de içim yanıyor sıcaktan her gün dondurma yemeye çalışıyorum durduramıyorumEt yiyorum bir de aşırı şekilde tuz ödem mi yapıyor evde pek eklemiyorum ama dışarıdakiler de var
Bende yiyorum az az ama pco hastasıyım ondan mı nedir hemen kilo alıyorum sen yine iyisin bende 25.haftamda 5 kilo almış olsaydım keşke
Camım merak etme yanlış değilsin bende 25. Haftama girdim 5 kilo aldım yine iyiyiz bence
Yani bende yürüyorum ama Çan’ımın her istediğini yiyorum az da olsa
Buna şükür ki kucuk delikler 1.5 mm ikiside inslah kapanacak bn inanıyorum:)12. haftaya kadar bende folik asid ile Ocean mummy kullandım sonrası ek vitaminlerde gerekiyor diye regenesis max kullandırdı .
içemiyorum diye söyle değiştirsin yemeklerden alınan vitamin malesef takviyenin yerini tutmuyor hele ki balık mevsimi olmadığı için omega eksikliğimiz vardır muhakkak .
kardeşimde kalbinde 7mm idi sanırım delik ile doğdu 7 yaşına kadar kapanır dediler her sene yakın tarihlerde kontrol oldu kapanmadı 18 yaşına kadar devam etti , kapanmıştı .çok sık raslanan birşey .umarım doğuma kadar kapanır ama kapanmazsada yaygın zaten mm göre kontrolde tutuyorlar .
doğum hikayesi dinlemek sadece stresinizi arttırır kızlar hiç sormayın dinlemeyin .
bende sezeryan oldum üstelik herşey normal gidiyordu ağrım var açılmam yok bebeğin eşi yaşlanmış riske atmayalım dediler .gelmişim 37. haftaya riske atılırmı alın dedeim sezeryan oldum .hiçte şikayetçi değilim ağrım sızım olmadı ilk ayağı kaldırdıklarında yere bakma dedi diye ki diye merak edip bakınca beynim döndü sanki meğer tansiyon düşermiş bi orda zorlandım 10 dk oturup yürümeye başladım o kadar .2 gün eve gelincede yatak açıktı ama sadece nazar olmasın diye biri gelince yatağa girdim o kadar
kişinin ağrı eşiği ile ilgili bir durum ağrı yaşanması , herkeste illaki farklı olacaktır .
geçmiş olsun .düşmemem lazım diye dikkatli yürüyünce daha bir sakarlaşıyor insan .
neden bu kdar erken başlandı ki sana3.dozu bugün vurdurdum
cok degil aslinda kolunda bir ağırlık var gbi oluyo vurulurken acimiyo zaten sonrasında. tabi bide vuranada bagli bn bekarken vurulmustm 3 gün feci agridi nasil vurduysa ama ilk gebelikte vurulan 2 dozda hic sorun olmadiBende diyete mi girsem ama insan giremiyor ki acıkmaya başlayınca karnım kıpırdıyor kıyamıyorumKış olsaydı sağlıklı sebzeler vardı şimdi taze fasulye bezelye var sadece sürekli yenmiyor da
Ben ilk defa vurulacağım bakalım çok yanacak mı
Cidden doyasıya yemiyorum herkes tatlı hamur işi götürür ben arada onları kaçırıyorum sadece ama hemen hop geliyor kilo 1 gün zararlı yemeyeyim yani tatlı da normalde çok severdim hamilelikte istemedi canım meyve dondurma ancaBir de sunu okumustum bazi bunyelerin hamilelikte ne olursa olsu kilo aldigini.Okulumda 40 bayan var.Dedikleri tek sey bir daha ne zaman boyle sinirsiz,caninin istedigini yiyeceksin diyorlarEmzirirken verirsin diyorlar.Gonlum onlarin dediklerine kayiyor ama haftaya persembeyi dusundukce de kontrol icin bari su 1 hafta kilo almadan gecir diyorum.
Canım sahile inmem gerek onu yemem için bakalım havalar yağışlı normale dönsün gün aşırı ineceğim o zaman açık dondurma yiyip yürüyeceğim öyle dengelerim dediğin gibi paket fazla kalorili oluyorCanım dondurma yiyorsanız paketli alma bari yek top filan ye
Karpuz yeme ben sadece 2 dikim yiyorum
Meyveyi yiyeceksen de akşam yeme
Ve tuzu azalt ben azaltın resmen ödem attım
Hemşireden hemşireye bu iş değişiyor cidden kan alma da öylecok degil aslinda kolunda bir ağırlık var gbi oluyo vurulurken acimiyo zaten sonrasında. tabi bide vuranada bagli bn bekarken vurulmustm 3 gün feci agridi nasil vurduysa ama ilk gebelikte vurulan 2 dozda hic sorun olmadi
Arkadaşımızın 2.hamileliği diye biliyorum canım sanırım 2 doz önceki hamileliğindenneden bu kdar erken başlandı ki sanadaha ilk dozu vurulcam ben
aynen oyle :)Hemşireden hemşireye bu iş değişiyor cidden kan alma da öyle
Yapımızda kilo almak var sanırım dikkatli olsakta su içsem yarıyor hesabı öncesinde aç gezerdim anca öyle 50 kilolarda kalırdım şimdi düzenli beslenmeye geçince geliyorlarbencede gayet iyisiniz ben 65 ile hamile kaldım 75.200 oldum bile .
ilk gebeliği 26 kilo ile tamamladım yine ona yerişemem ama bundada bi 20 kilo alıcam herhalde .
olabilir :) yoksa 20.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum :)Arkadaşımızın 2.hamileliği diye biliyorum canım sanırım 2 doz önceki hamileliğinden
Bazı aile hekimleri 17.haftalarda da vuruyor bizim hemşire öyle çağırmıştı ben gitmedimolabilir :) yoksa 20.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum :)
Anladım canım. Benim demir için kullandığım sidefer de multivitamin, o yüzden hem onu hem ocean mummy i kullanıyorum başka bi şey gerek duymadı doktorum12. haftaya kadar bende folik asid ile Ocean mummy kullandım sonrası ek vitaminlerde gerekiyor diye regenesis max kullandırdı .
içemiyorum diye söyle değiştirsin yemeklerden alınan vitamin malesef takviyenin yerini tutmuyor hele ki balık mevsimi olmadığı için omega eksikliğimiz vardır muhakkak .
kardeşimde kalbinde 7mm idi sanırım delik ile doğdu 7 yaşına kadar kapanır dediler her sene yakın tarihlerde kontrol oldu kapanmadı 18 yaşına kadar devam etti , kapanmıştı .çok sık raslanan birşey .umarım doğuma kadar kapanır ama kapanmazsada yaygın zaten mm göre kontrolde tutuyorlar .
doğum hikayesi dinlemek sadece stresinizi arttırır kızlar hiç sormayın dinlemeyin .
bende sezeryan oldum üstelik herşey normal gidiyordu ağrım var açılmam yok bebeğin eşi yaşlanmış riske atmayalım dediler .gelmişim 37. haftaya riske atılırmı alın dedeim sezeryan oldum .hiçte şikayetçi değilim ağrım sızım olmadı ilk ayağı kaldırdıklarında yere bakma dedi diye ki diye merak edip bakınca beynim döndü sanki meğer tansiyon düşermiş bi orda zorlandım 10 dk oturup yürümeye başladım o kadar .2 gün eve gelincede yatak açıktı ama sadece nazar olmasın diye biri gelince yatağa girdim o kadar
kişinin ağrı eşiği ile ilgili bir durum ağrı yaşanması , herkeste illaki farklı olacaktır .
geçmiş olsun .düşmemem lazım diye dikkatli yürüyünce daha bir sakarlaşıyor insan .
Yok gec kalmadın. Ben 2 dozu ilk gebeligimde vuruldum. Simdi 3.dozu vurdu. 1 yil sonra 4. DediBen geç mi kaldım yahu daha ilk doz vurulacak doktorda hemşire de geç değil dediBir de aç tok farkediyor mu
Sagol canim. Balkonda çamaşır vardi. Yagmur firtina baslayinca hizla topladim ayagim kaydi yerler ıslaktı12. haftaya kadar bende folik asid ile Ocean mummy kullandım sonrası ek vitaminlerde gerekiyor diye regenesis max kullandırdı .
Tesekkur ederim canım ❤Gözünaydın canım...
Maşallah kuzuna da, önden gidiyor
Sen ilk gebeliginde vurulmadin mi hic. Ben ilk 2 dozu 1.gebeligimde vuruldumneden bu kdar erken başlandı ki sanadaha ilk dozu vurulcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?