İştahın mı çok yoksa dikkat ettiğin halde mi öylebencede gayet iyisiniz ben 65 ile hamile kaldım 75.200 oldum bile .
ilk gebeliği 26 kilo ile tamamladım yine ona yerişemem ama bundada bi 20 kilo alıcam herhalde .
İştahın mı çok yoksa dikkat ettiğin halde mi öyle
Bazıları dikkat etse de önüme geçemiyor
Zaten en çok 20 li haftalarda oluyor
Bu haftaları atlatırsak iyiyiz inşallah
benim kızım 2010 doğumlu ve biz 2010 anneleri ile halen görüşüyoruz senede en az bir buluşma bile yapıyoruz.tabii ki hepsi değil ama elene elene 20 anne ile ara ar konuşup yazışıyoruz ama 6 arkadaştan öte kardeşim gibiler .Arkadaslar bence bu grup dogumdan sonra zayiflama grubu falan kuralim bir seyler yapalim
çok iyi olurArkadaslar bence bu grup dogumdan sonra zayiflama grubu falan kuralim bir seyler yapalim
eden beri ayni kilodayım maksimum 1 2 kilo oynar o kadar . dedigin gbi dogumda 8 kilo gitmişti öncekinde ama emzirme döneminde almistm geri
Bir de 2 gundur karnimda toplanmalar var.Sertlesiyor.Daha once yoktu.Otururken ya da yatarken sorun yok ama ayaktayken ve yururken baya hissediorum.Haftaya persembe kontrol bakalim ne diyecek doktor
Çok geçmiş olsun. Biraz önce detayli ve kontrolden gelsim. 496gr. 26cm. Olmuş. Bugun 21+1 normalde ultrasonda 22+0 çıktı. Biraz onden gidiyor.
benim kızım 2010 doğumlu ve biz 2010 anneleri ile halen görüşüyoruz senede en az bir buluşma bile yapıyoruz.tabii ki hepsi değil ama elene elene 20 anne ile ara ar konuşup yazışıyoruz ama 6 arkadaştan öte kardeşim gibiler .
Gözün aydın canım. Maşallah sana da miniğine deKızlar bugün detaylı ultrasona girdim. Şükürler olsun hersey normal. Bir sıkıntı yok. 496gr 26cm olmuş minigim. Bugün 21+1 dim. Ultrasonda 22+0 çıktı. Onden gidiyor gelişimi. Doktorumada gittim. Oda bakti hersey normal dedi. Ikinci sezaryan icin konusmustuk burada onu sordum. Ayni yerden kesiliyormus. Ayri bir yerden kesilmiyor. 24-28 haftalar arasi seker yuklemesini yaptır dedi. En sağlıklısı 75 lik dedi. 1 ay sonra kontrol .
Sağol canımGözün aydın canım. Maşallah sana da miniğine de
maşallah annesi , bundan sonrası artık kaç gr oldu kaç cm oldulara takılırız bol bol .Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim. Şükürler olsun hersey normal. Bir sıkıntı yok. 496gr 26cm olmuş minigim. Bugün 21+1 dim. Ultrasonda 22+0 çıktı. Onden gidiyor gelişimi. Doktorumada gittim. Oda bakti hersey normal dedi. Ikinci sezaryan icin konusmustuk burada onu sordum. Ayni yerden kesiliyormus. Ayri bir yerden kesilmiyor. 24-28 haftalar arasi seker yuklemesini yaptır dedi. En sağlıklısı 75 lik dedi. 1 ay sonra kontrol .
Olabilir. Dikis yerlerim agriyor dedim. Normal dedi. Arada surec kisa 2 yil bile olmadi dedi. Birde her doktorun düşüncesi farkli. Belki farkli yerden kesen vardir.maşallah annesi , bundan sonrası artık kaç gr oldu kaç cm oldulara takılırız bol bol .
2 sezeryan arası kısa olanlarda belki tam kaynamamıştır diye farklı yerden kesi yapıyorlardır , bende aynı yerden kesi yapılıyor diye biliyorum .
Gözün aydın. Benim ayrıntılı 24. Haftada oldu. Hazır gelmişken şeker yüklemesini de çıkaralım aradan dediler. Şükür atlattım onu daKızlar bugün detaylı ultrasona girdim. Şükürler olsun hersey normal. Bir sıkıntı yok. 496gr 26cm olmuş minigim. Bugün 21+1 dim. Ultrasonda 22+0 çıktı. Onden gidiyor gelişimi. Doktorumada gittim. Oda bakti hersey normal dedi. Ikinci sezaryan icin konusmustuk burada onu sordum. Ayni yerden kesiliyormus. Ayri bir yerden kesilmiyor. 24-28 haftalar arasi seker yuklemesini yaptır dedi. En sağlıklısı 75 lik dedi. 1 ay sonra kontrol .
Evet sezeryan arası yakın olunca dikiş yeri ağrısı olabiliyormuş. Bende yok mesala hiç. Oğlum 4 yaşında epey geçti benimOlabilir. Dikis yerlerim agriyor dedim. Normal dedi. Arada surec kisa 2 yil bile olmadi dedi. Birde her doktorun düşüncesi farkli. Belki farkli yerden kesen vardir.
Sagol canım. Sekeri bende aradan cikarsam geriye dogum kalıyor. Valla bilmiyorum. Belki onun doktoru herkese oyle yapiyor.Gözün aydın. Benim ayrıntılı 24. Haftada oldu. Hazır gelmişken şeker yüklemesini de çıkaralım aradan dediler. Şükür atlattım onu dadarısı size.
İyi ya aynı yerden kesilmesi. Yoksa dikiş izi olur hep vücut. Benim komşunun kini neden öyle yaptılarsa. Zaten o dikişi de beğenmemişti.
Benim kızım daha 20 aylık o yuzden acıyor sanırım. Birazda yaşımın etkisi olabilir.Evet sezeryan arası yakın olunca dikiş yeri ağrısı olabiliyormuş. Bende yok mesala hiç. Oğlum 4 yaşında epey geçti benim
Ben de çok zayıf ideal kilima gelirm umarm . ilk zaman aldm bn ama 7 8 aylk olup dis çıkarmaya başlayınca aynen geri verdm kiloları hızlı alip cok hızlı verebiliyorum. ama 45 den asagi düşmem kolay kolay :)oh ne güzel keske benimde öyle olsa :)
ama ben emzirirken kg verenlerdenim umarım bunda da öyle olur.
bende cumartesi günü oldu o şekilde geçti
ogün cok ayakta kalmıstım belki yorulunca kızımda yorulmus beni uyarmak istemiştir.
Korkup doktora söyledim gittigimede rahim agzı uzunlugu ölctü 35 ve üstü olması iyiymiş benim 70 ölçtü
oo süper maşallah.Kocaman olmuş. Hep iyi haberler alalım insallah
Bende emilynin dediği ilaca başlıcam doktora sordum içebilirsin dedi.Bende bu ilacı kullanıyorum yani her gün içmeyi unutmazsam tabi. Düzenli kullanmadığım için sanırım kan değerlerim çok düşük çıkmış. Hep unutuyorum içmeyi
Bundan önce de bi kutu DECAVİT almıştım 3-5 tane içmeye çalıştım asla yutamadım midemi bulandırdı. Paket olduğu gibi duruyor :
Kızım olsaydı Azra Deren yada Defne Deren olacakti. Liya isminin anlamı da hosuma gidiyorKızlar isimlere karar verdiniz mi kız ismi tavsiyeleriniz var mı biz hala karar veremedik babası beğenmiyor bulduklarımı sizce azra ismi nasıl benim çok hoşuma gidiyor ama eşim çok sıcak bakmıyor sizin var mı hoşunuza giden tavsiye edebileceğiniz kulağa hoş gelen sık kullanılmayan isimler
Senin adina sevindim doktorun onaylamasina. Bunu rahat icersinBende emilynin dediği ilaca başlıcam doktora sordum içebilirsin dedi.
Decavit bana da aynı hissi verdi içemedim 4 5 tane içmişimdir
kiz olsa defne veya azra düşünürdüm veya hümeyra . :) bizim isim çoktandır belli serkan olacak insallah.Kızlar isimlere karar verdiniz mi kız ismi tavsiyeleriniz var mı biz hala karar veremedik babası beğenmiyor bulduklarımı sizce azra ismi nasıl benim çok hoşuma gidiyor ama eşim çok sıcak bakmıyor sizin var mı hoşunuza giden tavsiye edebileceğiniz kulağa hoş gelen sık kullanılmayan isimler
Bugün ayrıntılı için özel risklı gebe uzmanı profa gıttım. Böbrekte buyume yok şükür, herseyi iyi... Data göre 22artı 4 ama bebek 2 hafta önden dedi ve erken döllenme mi dedi. Evet dedım adetin 7.günü ilişki oldu dedim. O zaman satı 13 ocak alamam dedi. Bebek 750 gram.. Ben korktum ben her ay sekerim baktırıyom sınırın altında dedım. Yok korkma erken döllenme oldugu ıcın seninki önden gıdıyor dedi. Kafama gene bir soru işareti takıldı.. Zayıf olmama ragmen hamur işi yeme dediSelam anneler. Bugun doktor kontrolum vardi 560 gr dedi doktor. Sat a gore 22 hafta 4 gunluk usg ye gore 21 hafta 2 gun cikti. Fark olabiliyor bazen biliyorum. 3. Gebeligim sizin bebisler kac gr. Iri mi olacak oğlusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?