Azra koy AzraKızlar isimlere karar verdiniz mi kız ismi tavsiyeleriniz var mı biz hala karar veremedik babası beğenmiyor bulduklarımı sizce azra ismi nasıl benim çok hoşuma gidiyor ama eşim çok sıcak bakmıyor sizin var mı hoşunuza giden tavsiye edebileceğiniz kulağa hoş gelen sık kullanılmayan isimler
bebek icin demiştir benceBugün ayrıntılı için özel risklı gebe uzmanı profa gıttım. Böbrekte buyume yok şükür, herseyi iyi... Data göre 22artı 4 ama bebek 2 hafta önden dedi ve erken döllenme mi dedi. Evet dedım adetin 7.günü ilişki oldu dedim. O zaman satı 13 ocak alamam dedi. Bebek 750 gram.. Ben korktum ben her ay sekerim baktırıyom sınırın altında dedım. Yok korkma erken döllenme oldugu ıcın seninki önden gıdıyor dedi. Kafama gene bir soru işareti takıldı.. Zayıf olmama ragmen hamur işi yeme dedi
Hafta da 2 bazen 3 .Kızlar özel olacak ama ne sıklıkla iliskiye giriyorsunuz.
İnşallah canım yarın alıcam.Kızım olsaydı Azra Deren yada Defne Deren olacakti. Liya isminin anlamı da hosuma gidiyor
Senin adina sevindim doktorun onaylamasina. Bunu rahat icersin
Hafta da 1 veya 2 değişiyorKızlar özel olacak ama ne sıklıkla iliskiye giriyorsunuz.
Kızım olsaydı Azra Deren yada Defne Deren olacakti. Liya isminin anlamı da hosuma gidiyor
Senin adina sevindim doktorun onaylamasina. Bunu rahat icersin
Eşimin de içine sinerse güzel isim ben çok beğeniyorum ama başka tavsiyelerede buyüzden açığım sadece benim beğenmem yetmiyorAzra koy Azra
Ay ismim çoğalsın
Karşılamıyor canım .İnşallah canım yarın alıcam.
Reçete karşılamıyor dimi bu ilacı
Beğendiğim isimleri söyliyim canım belki yardımcı olur sana. Defne, Ada, Ela, Mila, Lina, Nehir, Ayliz...Kızlar isimlere karar verdiniz mi kız ismi tavsiyeleriniz var mı biz hala karar veremedik babası beğenmiyor bulduklarımı sizce azra ismi nasıl benim çok hoşuma gidiyor ama eşim çok sıcak bakmıyor sizin var mı hoşunuza giden tavsiye edebileceğiniz kulağa hoş gelen sık kullanılmayan isimler
Haftada 1, nadiren 2Kızlar özel olacak ama ne sıklıkla iliskiye giriyorsunuz.
Sifır sifır sifırKızlar özel olacak ama ne sıklıkla iliskiye giriyorsunuz.
Bende dün vuruldum canım hiç ağrı duymadım ilginç şimdi hafif kolumda oda iyice kendimi dinlersemYok gec kalmadın. Ben 2 dozu ilk gebeligimde vuruldum. Simdi 3.dozu vurdu. 1 yil sonra 4. Dedi
Sagol canim. Balkonda çamaşır vardi. Yagmur firtina baslayinca hizla topladim ayagim kaydi yerler ıslaktı
Tesekkur ederim canım ❤
Sen ilk gebeliginde vurulmadin mi hic. Ben ilk 2 dozu 1.gebeligimde vuruldum
Azra bence güzel bir isim. Bizim kızımızın ismi de Bahar :) kız ismi bulmak bana daha zor geliyor biz de çok kararsız kalmıştık. Naz-Defne-Nil düşündüğümüz isimlerdi :)Kızlar isimlere karar verdiniz mi kız ismi tavsiyeleriniz var mı biz hala karar veremedik babası beğenmiyor bulduklarımı sizce azra ismi nasıl benim çok hoşuma gidiyor ama eşim çok sıcak bakmıyor sizin var mı hoşunuza giden tavsiye edebileceğiniz kulağa hoş gelen sık kullanılmayan isimler
Gözünaydın canım çok şükür her şey yolundaKızlar bugün detaylı ultrasona girdim. Şükürler olsun hersey normal. Bir sıkıntı yok. 496gr 26cm olmuş minigim. Bugün 21+1 dim. Ultrasonda 22+0 çıktı. Onden gidiyor gelişimi. Doktorumada gittim. Oda bakti hersey normal dedi. Ikinci sezaryan icin konusmustuk burada onu sordum. Ayni yerden kesiliyormus. Ayri bir yerden kesilmiyor. 24-28 haftalar arasi seker yuklemesini yaptır dedi. En sağlıklısı 75 lik dedi. 1 ay sonra kontrol .
Azra kaynımın kızının ismi akıllı sakin bir kız güzel bir isim canım içinize siniyorsa neden olmasınKızlar isimlere karar verdiniz mi kız ismi tavsiyeleriniz var mı biz hala karar veremedik babası beğenmiyor bulduklarımı sizce azra ismi nasıl benim çok hoşuma gidiyor ama eşim çok sıcak bakmıyor sizin var mı hoşunuza giden tavsiye edebileceğiniz kulağa hoş gelen sık kullanılmayan isimler
Çok şükür canım sevindim gözünaydınBugün ayrıntılı için özel risklı gebe uzmanı profa gıttım. Böbrekte buyume yok şükür, herseyi iyi... Data göre 22artı 4 ama bebek 2 hafta önden dedi ve erken döllenme mi dedi. Evet dedım adetin 7.günü ilişki oldu dedim. O zaman satı 13 ocak alamam dedi. Bebek 750 gram.. Ben korktum ben her ay sekerim baktırıyom sınırın altında dedım. Yok korkma erken döllenme oldugu ıcın seninki önden gıdıyor dedi. Kafama gene bir soru işareti takıldı.. Zayıf olmama ragmen hamur işi yeme dedi
Nasılsın canımGünaydın, hayırlı Cumalar olsun
Doktorumuzda sürekli kontrol ediyor canım bir sıkıntı olursa söyler elbet diğer doktoru da Allaha havale et işini zoraki yapan kötü bir meslek temsilcisigünaydın kızlar dün kontrole gittim bebiş gayet iyi detaylı ultrasonu doktora söledim 2 dk sürdü diye o da inanamadı neye bakmış peki dedi kağıdı gösterdim buna göre en az yarım saat bakmış olmalıydı dedi merak etme ben her seferinde bakıyorum zaten bir sorun var mı organlarına bakıyorum aslında detaylı bakıyorum dedi içim rahatladı baya bir sorun görsem söylerim sorun yok için rahat etsin dedikarında toplanma olayını sordum dönüş yapıyordur ya da kendini yaslıyordur dedi akıntı olayını sordum mesaneye baskı yapıyor endişelenecek durum yok sık sık wc ye git dedi.yüzümdeki lekelenmeyi sordum hormonlardan dolayı oluyormuş ve doğumdan sonra hepsi geçemeyecek az da olsa kalacak dedi göbek deliği acısını sordum fıtık varmış bende o yüzden oluyormuş bazı hamileliklerde görülebiliyormuş doğumdan sonra geçebilir yahut kalabilirmiş
şunu çok iyi anladım doktor gerçekten çok önemli
Bu dönemlerde defne çok olacak sanırım canım çevremde de defne ismi koyan çok burada da genelde defne koyan çok var oyüzden defneyi düşünmüyorum birde tek isim koymak istiyorum oyüzden tek heceli kısa bir isim olmasın diyorum soyisimle de uyum çok önemli birdeAzra bence güzel bir isim. Bizim kızımızın ismi de Bahar :) kız ismi bulmak bana daha zor geliyor biz de çok kararsız kalmıştık. Naz-Defne-Nil düşündüğümüz isimlerdi :)
Eliz ve eylül isimlerini ben de beğeniyorum ama ekimde doğacak işte canım daha dün onun esprisini yaptım eşime dedim erken doğum olurda eylülde doğarsa adını eylül koyalım diyeGözünaydın canım çok şükür her şey yolunda
Azra kaynımın kızının ismi akıllı sakin bir kız güzel bir isim canım içinize siniyorsa neden olmasınBenim kızım olsaydı favorim Nil Eliz, Lale, Nisa, Eylül, Başak, Ekin, Ela bu isimleri de severim
Çok şükür canım sevindim gözünaydınHamur işini sağlık için demiştir kilo aldırıyor çünkü
Nasılsın canım
Doktorumuzda sürekli kontrol ediyor canım bir sıkıntı olursa söyler elbet diğer doktoru da Allaha havale et işini zoraki yapan kötü bir meslek temsilcisiDiğer durumların geçer inşallah benimde gözümün alt kısmında hafif farkediyorum kahverengilik yapacak bir şey yok herkesin hamileliği farklı geçiyor sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?