2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Azra koy Azra
Ay ismim çoğalsın

bebek icin demiştir bence

Kızım olsaydı Azra Deren yada Defne Deren olacakti. Liya isminin anlamı da hosuma gidiyor

Senin adina sevindim doktorun onaylamasina. Bunu rahat icersin
Azra koy Azra
Ay ismim çoğalsın
Eşimin de içine sinerse güzel isim ben çok beğeniyorum ama başka tavsiyelerede buyüzden açığım sadece benim beğenmem yetmiyor

Beğendiğim isimleri söyliyim canım belki yardımcı olur sana. Defne, Ada, Ela, Mila, Lina, Nehir, Ayliz...

Bende dün vuruldum canım hiç ağrı duymadım ilginç şimdi hafif kolumda oda iyice kendimi dinlersem

Reactions: H E
Azra bence güzel bir isim. Bizim kızımızın ismi de Bahar :) kız ismi bulmak bana daha zor geliyor biz de çok kararsız kalmıştık. Naz-Defne-Nil düşündüğümüz isimlerdi :)

günaydın kızlar dün kontrole gittim bebiş gayet iyi detaylı ultrasonu doktora söledim 2 dk sürdü diye o da inanamadı neye bakmış peki dedi kağıdı gösterdim buna göre en az yarım saat bakmış olmalıydı dedi merak etme ben her seferinde bakıyorum zaten bir sorun var mı organlarına bakıyorum aslında detaylı bakıyorum dedi içim rahatladı baya bir sorun görsem söylerim sorun yok için rahat etsin dedi karında toplanma olayını sordum dönüş yapıyordur ya da kendini yaslıyordur dedi akıntı olayını sordum mesaneye baskı yapıyor endişelenecek durum yok sık sık wc ye git dedi.yüzümdeki lekelenmeyi sordum hormonlardan dolayı oluyormuş ve doğumdan sonra hepsi geçemeyecek az da olsa kalacak dedi göbek deliği acısını sordum fıtık varmış bende o yüzden oluyormuş bazı hamileliklerde görülebiliyormuş doğumdan sonra geçebilir yahut kalabilirmiş
şunu çok iyi anladım doktor gerçekten çok önemli

Gözünaydın canım çok şükür her şey yolunda
Azra kaynımın kızının ismi akıllı sakin bir kız güzel bir isim canım içinize siniyorsa neden olmasın Benim kızım olsaydı favorim Nil Eliz, Lale, Nisa, Eylül, Başak, Ekin, Ela bu isimleri de severim
Çok şükür canım sevindim gözünaydın Hamur işini sağlık için demiştir kilo aldırıyor çünkü
Günaydın, hayırlı Cumalar olsun
Nasılsın canım
Doktorumuzda sürekli kontrol ediyor canım bir sıkıntı olursa söyler elbet diğer doktoru da Allaha havale et işini zoraki yapan kötü bir meslek temsilcisi Diğer durumların geçer inşallah benimde gözümün alt kısmında hafif farkediyorum kahverengilik yapacak bir şey yok herkesin hamileliği farklı geçiyor sağlıklı olsunlarda

Azra bence güzel bir isim. Bizim kızımızın ismi de Bahar :) kız ismi bulmak bana daha zor geliyor biz de çok kararsız kalmıştık. Naz-Defne-Nil düşündüğümüz isimlerdi :)
Bu dönemlerde defne çok olacak sanırım canım çevremde de defne ismi koyan çok burada da genelde defne koyan çok var oyüzden defneyi düşünmüyorum birde tek isim koymak istiyorum oyüzden tek heceli kısa bir isim olmasın diyorum soyisimle de uyum çok önemli birde

Eliz ve eylül isimlerini ben de beğeniyorum ama ekimde doğacak işte canım daha dün onun esprisini yaptım eşime dedim erken doğum olurda eylülde doğarsa adını eylül koyalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…