2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba benim 2. Aylardan beri mide yanmam var. Rennie anti asit çiğneme tableti verdi doktorum bazen günde 3 kez alıyorum bazende Haftada 1 kullanıyorum. Artık ne yiyip ne yemeyeceğimi bildiğim için çok ihtiyaç duymuyorum ama her zaman yanımda. Mide yanması olan arkadaşlar Doktorunuza danışın bebek için hiçbir sıkıntın teşkil etmiyor.

Su içiyorum. Kızımda da çok olmuştu. Sanırım doguma kadar cekecem.
Kızımda kullanmıştım

Günaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi

Gece bulanti arada oluyor banada.Yanma da henuz nadir.Rennie tablet cigniyorum hemen bulantiya da yanmaya da.Geciyor kisa surede.

Kizlar reflu yastiklarimiz var.Birkac arkadasim cogunlukla besik disinda bunda yatirdi ilk sylar.Su kocamsn babynestlere gerek var mi ? Puset+ reflu yastigi yeter mi sizce.Cok havaleli kocaman geldi gpzume benim o nestler.

Kızlar selamm. Uyku seti alan var mı internet üzerinden almayı düşünüyorum ama isimsiz yapan bulamadım. beşik kenarlarında koruması olan bir takım düşünüyorum alan bilen var mı
İnstagram da deftduck diye bi sayfa var,bi bakın derim

Kizlar reflu yastiklarimiz var.Birkac arkadasim cogunlukla besik disinda bunda yatirdi ilk sylar.Su kocamsn babynestlere gerek var mi ? Puset+ reflu yastigi yeter mi sizce.Cok havaleli kocaman geldi gpzume benim o nestler.
Valla ben ikisinide kullanmadım. Reflu eger olursa dogum sonrasi alırım. Olmazsa almaya gerek yok. Zaten doktorlar yastik önermiyor reflu dışında diye altını çiziyor. Babynestler kısa süreli kullanılıyor ki bebekler dogdugu zaman surekli uyuyor sadece emmeye uyanıyor bir sıkıntıları yoksa. Uyudugu zamanlarda ben hep beşiğine koydum hem besige alışsın diye hem rahat etsin diye.

Sen sor yinede.Şurubunu vermisti bana rennie duo diye ama o cok cabuk bitti.Tableti de gunde 3 taneye kadar cigneyebilirsin dedi.ben en fazla 2 tane almistim hunharca kısır yedigim bir gun.
Saçlar çıkıyor diyo herkes. Ne derecr dogru bilmiyorum. Ama kızımda da çok yanmam olmuştu. Dayanılmaz haldeydim. Gercekten cok saçlı doğdu. Eşim gördüğünde şoka girmişti. Ömründe hiç saçlı bebek görmemiş. Sanırım o konuda bizim aileye çekmiş. Bizimkiler saçlı doğuyor.

Bu yastik kafasinda degil ama dumduz.Yanlarda yastik var.Saga sola donemiyor ya bir de egimli.Kusarsa bogulmasin diye bana cok mantikli gelmisti.Besigin icine koyarim olmadi.Su bogazda bisey kalma,bogulma konusundaki anksiyetem en ust duzeyde malesef

2 tane olmasina ragmen su ana kadar cok sikinti cekmedim.Belki 30dan sonra olur.Ama sacla alakaliysa da benimkiler su kabagi gibi cikacaklar o zaman Bayilirim erkek bebekte kabak kafaya

Bu yastik kafasinda degil ama dumduz.Yanlarda yastik var.Saga sola donemiyor ya bir de egimli.Kusarsa bogulmasin diye bana cok mantikli gelmisti.Besigin icine koyarim olmadi.Su bogazda bisey kalma,bogulma konusundaki anksiyetem en ust duzeyde malesef
O bendede var. Her dakika kontrol ederdim. Bir iki ay sonra geciyor o korku. Aslında en dogru yatış sekli sırt üstü yatıp kafasını yan cevirmekmis. Çoğu doktor bunu söylüyor. Ben bir saga bir sola bi duz cevirip duruyordum. Başından ayrılmazdım taki başını dondurmeye başlayana kadar.

Valla ben hicbisey kullanmiyorum.. Doktora da sormadim.. Bende dikkatli yemeye calisiyorum.. Ozellikle paketli gidalar abur cuburlar beni mahvediyor.. Arada nadir yemeye calisiyorum.. Ama en çok sogan ve sarimsak mahvediyo.. Doktorum da en cok sogan ve sarimsak tuketmemi söyledi.. Midem yansa da yemeye calisiyorum.. Benim bayagi artti zaten reflu.. Bogazimda bisey takili hissi çok yaşıyorum.. Bi de dikkat ettim hamilelikten önce de sonra da tuvalete gitmedigimde daha çok yaniyor midem.. O yuzden kabizliga alistirmamak lazim bagirsaklari.. Ben daha çok nadir yasadim kabızlık.. Bi gun cikmazsam ertesi gun mutlaka tuvalete gitmeye calisiyorum.. Yastigi da yukseltince eskisi gibi acitmamaya basladi yanmalar.. Bildigin sanci cekiodum yaa.. Insallah gecer.. Bebisler saglikli gelsin de cekerim valla ben şurda iki ay kaldi zaten

Duz yatirip kafasini ceviricez.Tamam boyle de yaparim nasipse.Baslarinda hudut beklerim artik napayim.Allah korusun hepsini

Günaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Bende iki aydir var rennie duo şurup çok iyi geliyor üç öğün yemeklerden bı saat sonra bı ölçek birde yatmadan bı saat once içiyorum gece rahat iciyorum

Ay benim ilk oğlum tüysüz doğdu kabak gibi bunda mide yanmam çok var acaba saçlı mi gelcek kuzum.

Diğerinde yanma olmuyormuydu
Mide ağrısı yada bulantı oluyodu yanma yoktu. Bunda beş aydan beri yanma midemden bogazima kadar felâket bı yanma . Sanki ağır bı boğaz enfeksiyonu geciriyomus gibi meğer midedenmis rennie içince o gün u kurtariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…