Merhaba benim 2. Aylardan beri mide yanmam var. Rennie anti asit çiğneme tableti verdi doktorum bazen günde 3 kez alıyorum bazende Haftada 1 kullanıyorum. Artık ne yiyip ne yemeyeceğimi bildiğim için çok ihtiyaç duymuyorum ama her zaman yanımda. Mide yanması olan arkadaşlar Doktorunuza danışın bebek için hiçbir sıkıntın teşkil etmiyor.Benimde en büyük sıkıntım midem.. Eskiden de gastritim vardı.. Şimdi daha beterini yaşıyorum.. Kilolu olunca midede problem eksik kalmıyor
Ben şimdi yüksek destekli yastikla uyuyorum.. Beni acayip rahatlatti.. Bi de su ve ayran iyi geliyo bana.. Sürekli su iciyorum o yuzden.. Bol su iç bence iyi gelir heralde
Su içiyorum. Kızımda da çok olmuştu. Sanırım doguma kadar cekecem.Benimde en büyük sıkıntım midem.. Eskiden de gastritim vardı.. Şimdi daha beterini yaşıyorum.. Kilolu olunca midede problem eksik kalmıyor
Ben şimdi yüksek destekli yastikla uyuyorum.. Beni acayip rahatlatti.. Bi de su ve ayran iyi geliyo bana.. Sürekli su iciyorum o yuzden.. Bol su iç bence iyi gelir heralde
Kızımda kullanmıştımMerhaba benim 2. Aylardan beri mide yanmam var. Rennie anti asit çiğneme tableti verdi doktorum bazen günde 3 kez alıyorum bazende Haftada 1 kullanıyorum. Artık ne yiyip ne yemeyeceğimi bildiğim için çok ihtiyaç duymuyorum ama her zaman yanımda. Mide yanması olan arkadaşlar Doktorunuza danışın bebek için hiçbir sıkıntın teşkil etmiyor.
Günaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
İnstagram da deftduck diye bi sayfa var,bi bakın derimKızlar selamm. Uyku seti alan var mı internet üzerinden almayı düşünüyorum ama isimsiz yapan bulamadım. beşik kenarlarında koruması olan bir takım düşünüyorum alan bilen var mı
Doktora sorup alayım bendeGece bulanti arada oluyor banada.Yanma da henuz nadir.Rennie tablet cigniyorum hemen bulantiya da yanmaya da.Geciyor kisa surede.
Valla ben ikisinide kullanmadım. Reflu eger olursa dogum sonrasi alırım. Olmazsa almaya gerek yok. Zaten doktorlar yastik önermiyor reflu dışında diye altını çiziyor. Babynestler kısa süreli kullanılıyor ki bebekler dogdugu zaman surekli uyuyor sadece emmeye uyanıyor bir sıkıntıları yoksa. Uyudugu zamanlarda ben hep beşiğine koydum hem besige alışsın diye hem rahat etsin diye.Kizlar reflu yastiklarimiz var.Birkac arkadasim cogunlukla besik disinda bunda yatirdi ilk sylar.Su kocamsn babynestlere gerek var mi ? Puset+ reflu yastigi yeter mi sizce.Cok havaleli kocaman geldi gpzume benim o nestler.
Sen sor yinede.Şurubunu vermisti bana rennie duo diye ama o cok cabuk bitti.Tableti de gunde 3 taneye kadar cigneyebilirsin dedi.ben en fazla 2 tane almistim hunharca kısır yedigim bir gun.Doktora sorup alayım bende
Saçlar çıkıyor diyo herkes. Ne derecr dogru bilmiyorum. Ama kızımda da çok yanmam olmuştu. Dayanılmaz haldeydim. Gercekten cok saçlı doğdu. Eşim gördüğünde şoka girmişti. Ömründe hiç saçlı bebek görmemiş. Sanırım o konuda bizim aileye çekmiş. Bizimkiler saçlı doğuyor.Sen sor yinede.Şurubunu vermisti bana rennie duo diye ama o cok cabuk bitti.Tableti de gunde 3 taneye kadar cigneyebilirsin dedi.ben en fazla 2 tane almistim hunharca kısır yedigim bir gun.
Valla ben ikisinide kullanmadım. Reflu eger olursa dogum sonrasi alırım. Olmazsa almaya gerek yok. Zaten doktorlar yastik önermiyor reflu dışında diye altını çiziyor. Babynestler kısa süreli kullanılıyor ki bebekler dogdugu zaman surekli uyuyor sadece emmeye uyanıyor bir sıkıntıları yoksa. Uyudugu zamanlarda ben hep beşiğine koydum hem besige alışsın diye hem rahat etsin diye.
Saçlar çıkıyor diyo herkes. Ne derecr dogru bilmiyorum. Ama kızımda da çok yanmam olmuştu. Dayanılmaz haldeydim. Gercekten cok saçlı doğdu. Eşim gördüğünde şoka girmişti. Ömründe hiç saçlı bebek görmemiş. Sanırım o konuda bizim aileye çekmiş. Bizimkiler saçlı doğuyor.
O bendede var. Her dakika kontrol ederdim. Bir iki ay sonra geciyor o korku. Aslında en dogru yatış sekli sırt üstü yatıp kafasını yan cevirmekmis. Çoğu doktor bunu söylüyor. Ben bir saga bir sola bi duz cevirip duruyordum. Başından ayrılmazdım taki başını dondurmeye başlayana kadar.Bu yastik kafasinda degil ama dumduz.Yanlarda yastik var.Saga sola donemiyor ya bir de egimli.Kusarsa bogulmasin diye bana cok mantikli gelmisti.Besigin icine koyarim olmadi.Su bogazda bisey kalma,bogulma konusundaki anksiyetem en ust duzeyde malesef
Merhaba benim 2. Aylardan beri mide yanmam var. Rennie anti asit çiğneme tableti verdi doktorum bazen günde 3 kez alıyorum bazende Haftada 1 kullanıyorum. Artık ne yiyip ne yemeyeceğimi bildiğim için çok ihtiyaç duymuyorum ama her zaman yanımda. Mide yanması olan arkadaşlar Doktorunuza danışın bebek için hiçbir sıkıntın teşkil etmiyor.
O bendede var. Her dakika kontrol ederdim. Bir iki ay sonra geciyor o korku. Aslında en dogru yatış sekli sırt üstü yatıp kafasını yan cevirmekmis. Çoğu doktor bunu söylüyor. Ben bir saga bir sola bi duz cevirip duruyordum. Başından ayrılmazdım taki başını dondurmeye başlayana kadar.
Bu doktoru takip etmeni tavsiye ederim. Cok guzel bilgiler veriyor.Duz yatirip kafasini ceviricez.Tamam boyle de yaparim nasipse.Baslarinda hudut beklerim artik napayim.Allah korusun hepsini
Bende iki aydir var rennie duo şurup çok iyi geliyor üç öğün yemeklerden bı saat sonra bı ölçek birde yatmadan bı saat once içiyorum gece rahat iciyorumGünaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Ay benim ilk oğlum tüysüz doğdu kabak gibiSaçlar çıkıyor diyo herkes. Ne derecr dogru bilmiyorum. Ama kızımda da çok yanmam olmuştu. Dayanılmaz haldeydim. Gercekten cok saçlı doğdu. Eşim gördüğünde şoka girmişti. Ömründe hiç saçlı bebek görmemiş. Sanırım o konuda bizim aileye çekmiş. Bizimkiler saçlı doğuyor.
Diğerinde yanma olmuyormuyduAy benim ilk oğlum tüysüz doğdu kabak gibibunda mide yanmam çok var acaba saçlı mi gelcek kuzum.
Mide ağrısı yada bulantı oluyodu yanma yoktu. Bunda beş aydan beri yanma midemden bogazima kadar felâket bı yanma . Sanki ağır bı boğaz enfeksiyonu geciriyomus gibi meğer midedenmis rennie içince o gün u kurtariyorumDiğerinde yanma olmuyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?