Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımHanımlar merhaba..
Bende bir ekim annesi olacağım allahin izniyle.. Bir süredir yazdiklarinizi okuyorum.. Yazdiklariniz sayesinde tecrubelendim diyebilirimumarım herkes kolay şekilde doğumu gerçekleştirir
Bugun bende bebegime bayağı bir alışveriş yaptım.. Çok heyecanlandim.. Gidip gelip aldiklarima bakiyormeger gidebilecek gücü kendinde bulan hamişler varsa ve istanbuldaysaniz eminonu havuzluhan gayet uygun.. Tavsiye ederim
Hepsi aynı. Düşünce yok hicbirindeEşinin fedakar olması gerekir bu dönemde gerçi benim eşimde pek bilincinde değil geçen bana 30 lt kovaya su doldurtu o istiyor ki ben evde kv kp ile mutlu mesut yasayım bi yere gitmek istemeyim zaten arkadaşım yok bi arkadaşım var onuda ayda yılda bi çağırayım herşeyi kv ile yapayım eşler anlamazsa anaları hiç anlamaz
Hangi siteden verdım canım
Kıyamam ya kucuk daha annesi Allah yardim ederBende sallayarak uyutuyordum. Ben ve annemden baska kimse ile uyumuyordu. Ramazanda birden bıraktı. Sallanmak istemedi. Bir polar battaniyesi var. Onsuz uyumaz bu sicakta bile ona sarılıp uyuyor. Battaniyeyi getirip yere yatip elimi sırtına götürüyordu. Oyle oyle uyumaya başladı. Ama babasından ne yemek yer ne uyur. Odadan disari ciksam anne diye bağırıyor
Onu da çok yaptık ilk iki sene zor geçti hastaliklar yüzünden.Doktor banada bir havluyu islat petegin uzerine koy dedi. Buhar makinesini onermedu
İdare etmek zor ben şunu anladm hiç bir gelin evlat yerine geçmiyor hiç nir kayanana anne yerine. Herkes kendi çocuğunu kayiriyor. Adımız gelin olunca ikinci sinift mi oluyoruz ne anlamadm gittim ben bı iş yaparken artk Allah rizasi için diyorum yaparsam lutfumdandir yapmazsam mecbur değilim zaten. Kıymet bilinse daha çok yaparım ama artk üç kuruşa beş köfte yok modundayimKonuya biraz geç geldim ama bence uzak olması daha iyi bu dönemde canım biz hep iç içeyiz herşeyi bilir bazen bende gıcıklığına inatlasirim herşeye karışması çok kotu ben evde zaten bunalıyorum gelip ko iç benim başımı beklemesin hoşuma gitmiyor olduğu kadar kendim yapmak ıstiyorum her geldiğinde sizin bahçe güzel sizin ocak güzel falan işte yakın olsalar sorun uzak olsalar sorun ortasını yaşayanlara imreniyorum
Inşallah canım.Kıyamam ya kucuk daha annesi Allah yardim eder
Kızlar bebek doğduğunda ilk kıyafet ne olmalı sizce. Bizim hastanede bebek yıkanmıyor silinmiyor. Direkt elbislerini giydiriyorlarmış. Şimdi pahalı bir şey alsam kanlı lekeli olacak. Acaba hastaneden çıkarken mi daha iyi bir şey giydirmek lazım
Bende sallayarak uyutuyordum. Ben ve annemden baska kimse ile uyumuyordu. Ramazanda birden bıraktı. Sallanmak istemedi. Bir polar battaniyesi var. Onsuz uyumaz bu sicakta bile ona sarılıp uyuyor. Battaniyeyi getirip yere yatip elimi sırtına götürüyordu. Oyle oyle uyumaya başladı. Ama babasından ne yemek yer ne uyur. Odadan disari ciksam anne diye bağırıyor
İlk zamanlar sakin ama 5.aydan sonra ilki kadsr olmasada heyecan başlıyor.Kızlar merhaba. İlk değilde ikinci bebekte insan daha mı sakin oluyor. Yani ilkindeki gibi heyecan aynı oluyor mu
En az 4 yasDeneyimli anneler, 120 cm’lik çocuk yatakları kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ?Bilgi verebilir misiniz ? :)
Ay sizinde mi. Bizde antalyaya kadar götürdük. Gören benim icin neler demistir. Bilmezlerki o battaniye kızımın aşkıKanli kanli giydirmezler yahu temizliyorlardir.biz çıkışa kadar 3-4 takim giydirip cikartmistik.
Shhhh anilarim depresti.agustos ayinda Antalya'da 45 derece sicakta peluş battaniye ile 2 yas bebek uyutuyordum.millet kiciyla gülüyordu bize.
İlk zamanlar sakin ama 5.aydan sonra ilki kadsr olmasada heyecan başlıyor.
En az 4 yas
Cok deli yatmıyorsa 5 yaşına kadar bile yatar gibi
Geçmiş olsun canım, bir kalsiyum-magnezyum tabletim vardı, onu içince oluyordu bende, kesince düzeldi. Süt içsen çok az iyi gelir mi acabaGünaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Sagol canım. Hic bilmiyorum ki. Kalkıp agzima birseyler attım ama gecmedi. Magnezyum iciyorum gunde 1 defaGeçmiş olsun canım, bir kalsiyum-magnezyum tabletim vardı, onu içince oluyordu bende, kesince düzeldi. Süt içsen çok az iyi gelir mi acaba
Günaydın canım. Yorucu geciyor benimGünaydın annişler..
Nasıl gidiyor hamilelikleriniz?
Epeydir giremedim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
ALdıjlarını paylaşırsan bize de fikir olur
yGünaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Mide yanman başlamışGünaydın canım. Yorucu geciyor benim
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?