2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hanımlar merhaba..
Bende bir ekim annesi olacağım allahin izniyle.. Bir süredir yazdiklarinizi okuyorum.. Yazdiklariniz sayesinde tecrubelendim diyebilirim umarım herkes kolay şekilde doğumu gerçekleştirir

Bugun bende bebegime bayağı bir alışveriş yaptım.. Çok heyecanlandim.. Gidip gelip aldiklarima bakiyorm eger gidebilecek gücü kendinde bulan hamişler varsa ve istanbuldaysaniz eminonu havuzluhan gayet uygun.. Tavsiye ederim

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

ALdıjlarını paylaşırsan bize de fikir olur

Ben bu tip seyler aldim zibin body falan da aldim tabii iki 5 li takim daha var. Toplam 3 besli takim bir de 10 lu hastane cikisi var. Yeter gibi geliyor bana.

Eklentiler

• CC95F36A-09B6-4029-BF17-AE5178C24781.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 5D827B06-31E1-421A-93AA-3C2DD5203C9D.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 3AFC0DFC-4158-430A-8E96-51F740303E5F.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 53
  • C7B54EE3-54CF-4585-B767-C4BFD14DD4A3.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 149D9D04-0CBA-45ED-9A41-9681F63811B9.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 1DBD8D4B-9641-469B-9F83-ADC152E4F3CC.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 87B6B889-140E-4168-88D7-0C7E29746EE6.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 59
Hepsi aynı. Düşünce yok hicbirinde

Hangi siteden verdım canım

Burdan verdim.
Hazır şablonlar var isim yazip renk ve font ile oynadim.disardan biryere sordum 50adet 5 cm için 80 tl dedi.bu ceyrek fiyatina geliyor nerdeyse.

Kıyamam ya kucuk daha annesi Allah yardim eder

İyi geceler güzel anneler size hemen bi indirim haberi vereyim istedim bugün carrefoura gittik ıslak mendiller %40 indirimli bu hafta sonu için geçerli sleppy yeni doğan beyaz paketten aldım 3'lüsü 17 küsürlüye geliyodu sanırım fiyatı çok uygun bide rastgele gördüm sleppy yeni doğan bebek bakım seti indirimdeydi kutu olarak 47.96 civarına aldik emzik biberonlarda falanda indirim vardı göğüs pedi wee baby jelli olanı indirimle 13 küsüre aldık eğer almak isterseniz haberiniz olsun herkese hayırlı geceler.

İdare etmek zor ben şunu anladm hiç bir gelin evlat yerine geçmiyor hiç nir kayanana anne yerine. Herkes kendi çocuğunu kayiriyor. Adımız gelin olunca ikinci sinift mi oluyoruz ne anlamadm gittim ben bı iş yaparken artk Allah rizasi için diyorum yaparsam lutfumdandir yapmazsam mecbur değilim zaten. Kıymet bilinse daha çok yaparım ama artk üç kuruşa beş köfte yok modundayim

Kanli kanli giydirmezler yahu temizliyorlardir.biz çıkışa kadar 3-4 takim giydirip cikartmistik.

Shhhh anilarim depresti.agustos ayinda Antalya'da 45 derece sicakta peluş battaniye ile 2 yas bebek uyutuyordum.millet kiciyla gülüyordu bize.
Kızlar merhaba. İlk değilde ikinci bebekte insan daha mı sakin oluyor. Yani ilkindeki gibi heyecan aynı oluyor mu
İlk zamanlar sakin ama 5.aydan sonra ilki kadsr olmasada heyecan başlıyor.
Deneyimli anneler, 120 cm’lik çocuk yatakları kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ?Bilgi verebilir misiniz ? :)
En az 4 yas
Cok deli yatmıyorsa 5 yaşına kadar bile yatar gibi

Ay sizinde mi. Bizde antalyaya kadar götürdük. Gören benim icin neler demistir. Bilmezlerki o battaniye kızımın aşkı yikamak için makineye atsam ağlıyor. Bak an itibari ile bir resim atayım.

Günaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Geçmiş olsun canım, bir kalsiyum-magnezyum tabletim vardı, onu içince oluyordu bende, kesince düzeldi. Süt içsen çok az iyi gelir mi acaba

Geçmiş olsun canım, bir kalsiyum-magnezyum tabletim vardı, onu içince oluyordu bende, kesince düzeldi. Süt içsen çok az iyi gelir mi acaba
Sagol canım. Hic bilmiyorum ki. Kalkıp agzima birseyler attım ama gecmedi. Magnezyum iciyorum gunde 1 defa

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

ALdıjlarını paylaşırsan bize de fikir olur

Amin inşallah.. Hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize

Valla herseyi tek tek cekemedim.. Büyük alisveris yaptim.. Bin lira tuttu nerdeyse ama aklimda kalan aldiklarimi siraliyim..
2 tane triko battaniye
2 tane muslin örtü
1 tane penye battaniye
1 tane banyo havlusu (içi tülbentli)
2 tane patik
2 tane alt ayakli pijama
2 tane iç zibin
1 tane alt açma örtüsü
1 paket ağız mendili
1 tane 10lu hastane çıkışı ( fiyati acayip uygun ben 85e aldım 70e bile var)
Sanırım 3 adet tulum
4 adet 5li hastane çıkışı

Bunların dışında bi de lohusa gecelik aldım.. Bana göre uyguna geldi.. 200liraya gecelik sabahlik ve altli ustlu pijama takimi aldim..

Eklentiler

• 20190727_184825-1.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 80
Günaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
y
Günaydın canım. Yorucu geciyor benim
Mide yanman başlamış
Soğuk süt iyi geliyor diyorlar ama benim yok henüz yanma denemedim hiç

Günaydın kızlar

Benimde en büyük sıkıntım midem.. Eskiden de gastritim vardı.. Şimdi daha beterini yaşıyorum.. Kilolu olunca midede problem eksik kalmıyor
Ben şimdi yüksek destekli yastikla uyuyorum.. Beni acayip rahatlatti.. Bi de su ve ayran iyi geliyo bana.. Sürekli su iciyorum o yuzden.. Bol su iç bence iyi gelir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…