2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben yaptırmayı düşünmüyorum bebeğimin fotoğraflarını cekeriz , ben de kendime gelip topatlaninca kendime bi çeki düzen veririm o zaman eşim ben ve melegimizle çekiliriz diye düşünüyorum. Kp in profesyonel makineleri var onlar getirir o yeterli. Açıkçası başkalarının videolarını izlemek hoşuma gidiyo kendim kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum.

Ama artık 30lara az kaldı normal sanırım ağırlaşmamız kan ilaçlarını aksatma çarptıntın artmasın
Bende çok yavaş hareket etmeye başladım yürürken iş yaparken.. 30dan sonraları düşünmemeye çalışıyorum şuan sıkıntıya o zaman daha da sıkıntı yaşıyor olucaz olsun değer sağlıkla vaktinde gelsinler de

Benim kaynanamda öyle çocukları için ölür tapıyor onlara resmen oılunu elinden aldım o yüzden sevmiyor beni yakın oturuyoruz her gittiğimzde oğlunun arkasından ağlıyor
Ya demekki benimkide elinden aldım.diye beni sevemiyor bizde yakınız vala aynisi :)

Ben mide yanmasınaaaa ve ağzıma gelen o acı tada dayanamıyorum artık yemek bile yiyemiyorum
Geçmiş olsun .
Benim daha çok gece oluyordu yastık sayımı arttirdim . Yatagim göbek kismimdan sonra yastık sayımı arttırarak yukselttim ben de işe yaradı sorun yaşamıyorum. İnşallah sizde de ise yarar. Ayrıca yediklerinize dikkkat edin ve tabiki yemek saatlerinize. Bir de artık midelerimiz yüksek oranda basınca maruz kalıyor o yüzden çok az yiyip ara verip tekrar devam etmek de çok işe yarıyor

Ayyyy bir hafta mı? Ben gaviscon ilacı içtikten yarım saat sonra tekrar başlıyor. doktor farklı bir ilaç daha verdi Pazartesi günü onu da alacağım

Sadece gece değil gündüz de aynı şekilde yanıyor, bazen o boğazımda ki yanma ve acıdan konuşamıyorum _ böyle le devam ederse Bi dahiliye doktoruna da gitmeyi düşünüyorum yemek yiyememem de sıkıntı bebek için

Gündüz dik pozisyonda durmama rağmen bende de olurdu sonra fark ettim ki ben hamile olmadan önce nasıl yiyorsam öyle yiyorum hatta arttırarak . Öyle olunca da ağzıma geliyodu . Ara vere vere yemeye başlayınca geçti

Bende öyle biraz daha dikkatli yemeye Özen göstereyim bakalım belki faydasını görürüm gündüzleri atlasam Gece başlıyor Ama genelde gece gündüz Hiç aralıksız devam ediyor sanki içimde bir ejderha var

Mide yanmasindan ve sicaktan dolayi ben yemek yemiyorum gunlerdir. İvir zivirla gecistiriyorum

Doktor en son kontrolde su 3 haftayi atlatip 1 kiloyu gecsinler biraz daha rahatiz dediginden beri benim icimde de bir mandıra var Hayatimda hic bu kadar yumurta ,süt,yogurt,kaşar yememistim.

BENde öyleyim Canım yaa valla kendi kendime bile zor katlanıyorum Allah etrafımdakilere sabır versin Doğumdan sonra da lohusalık sıkıntıları derken huniyi geçirmeye az kalacak

BENde öyleyim Canım yaa valla kendi kendime bile zor katlanıyorum Allah etrafımdakilere sabır versin Doğumdan sonra da lohusalık sıkıntıları derken huniyi geçirmeye az kalacak
Ayy adım geçimsize cıktı evde eşim diyor ki nolur bize takma kafayı Biz Bi köşede oturalım şaka da yapamıyor garibim cok saçma şeyler çıkarıyorum altından çünkü lohusalıkta en azından rahatça bunalıma gireriz suan bebeği düşünüp ona da giremiyoz rahatça

Öyle valla aynen bizde de şaka yapacak olsa bile bak şaka yaptım yanlış anlama diye açıklamada bulunuyor tedbir amaçlı gerçi bu seferde ben hiç şakadan anlamıyor muyum niye açıklama yapıyorsun diye sarıyorum da. Neyse ki annemlerin yanına geldim de adam azıcık rahat etti

Ayy garibim anneler kaç yaşına geldik hala bizden kurtulamadılar ozaman biz normaliz baby az idare etcekler gari

Ayy garibim anneler kaç yaşına geldik hala bizden kurtulamadılar ozaman biz normaliz baby az idare etcekler gari
Öyle öyle napalım, hakikaten bazen dediğiniz gibi bi sıcak bi bunaltı basıyor. Mecbur sıkıntımıza ortak olacaklar az kaldı sağ sağlıklı gelsinler de

Doktor en son kontrolde su 3 haftayi atlatip 1 kiloyu gecsinler biraz daha rahatiz dediginden beri benim icimde de bir mandıra var Hayatimda hic bu kadar yumurta ,süt,yogurt,kaşar yememistim.
Keşke ben de yıyebılsem. Kendım zorlayıp burnumu tıkayıp yıyorum ama 5 dk ıcınde çıkarıyorum. Hep derdım bulantı da neymiş kaparsın gözunu burnunu, bebegın ıcın yersin. Öyle olmuyormuş işte. Ben de bol bol et yıyorum. Diğerlerinde de eti çok yedım ama bunda et obur oldum. Eşim ocagıma ıncır agacı diktın, kasabın sana selamı var diyor. Adam beni görunce mutlu oluyor dedi. İlk döner aşermiştim hala eti zevkle yıyorum. Bır onda bulantı olmuyor.

Öyle öyle napalım, hakikaten bazen dediğiniz gibi bi sıcak bi bunaltı basıyor. Mecbur sıkıntımıza ortak olacaklar az kaldı sağ sağlıklı gelsinler de
Tek nedeni zor zamanların yaza gelmesi. Resmen menopozlu teyzeler gıbı evde soyunuyorum, acıyorum klımayı iç ateşim geçmiyor. Ama olsun yaz bebegı çok zor bahar ve sonbahar bebeği çok ıyı.. Yazın bebek hemen üşütuyor, pişik oluyor. 2.oplum temmuz dogumlu Allahım ne cekmiştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…