2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
4 aylıkken kalıbına göre 6aylık kıyafetler oluyor. Benim öyle olmuştu, daha ayı gelmedi diye çıkarmadığı kıyafetler ayında küçük gelmeye başladı. O yüzden ileriye dönük kıyafet çok almamaya çalış.

Ablamın 4 aylık bebeği var. 6 aylık elbisesi şimdi tam olmuş hatta biraz ufak. Giydirmediğine pişman oldu.
Bebeğinin gelişimine göre alışveriş yaparsın. Hemde o kadar hediye geliyor ki çoğunluğu 6 aylık alıyor

Kızlar selamm. Uyku seti alan var mı internet üzerinden almayı düşünüyorum ama isimsiz yapan bulamadım. beşik kenarlarında koruması olan bir takım düşünüyorum alan bilen var mı

Ben gecen gun baktim karacada cok guzel ama ben almamaya karar verdim.Internette bakabilirsin sitesinde.

Canım hayırlı olsun. Ama havuz riskli , gebelik öncesi havuzdan mikrop kapmıştım gebeyken düşünemiyorum . Doktorum bu yıl sadece deniz verdi havuzu riskli bulduğundan ben denize bile girmedim o ayrı

Bencede havuz riskli deniz en azindan kendini temizliyor Bende girecek cesaret bulamıyorum ya sanki çok agirlastim naz değil birşey değil sanki çocuk bacaklarıma tepiyor doktor halen dönmemiş kafa yukarda dedi kasılıp kalıyor cooook hareketli birde sanci çok oluyor dönse rahatlarsın diyor
Erken gelecek diye korkuyorummm

kızlar her sabah uyandığımda karnım taş gibi oluyor neden acaba ? sizin de oluyor mu bir saat sonra falan düzeliyor yataktan kalkarken bile zorlanıyorum sanırsın karnıma bir kaya koymuşlar kalkamıyorum
Tam bilemedim canım ama kasılma gibiyse magnezyum belki iyi gelir, ya da belki kabızlık ya hazımsızlık gibi mi acaba, belki lifli gıdalar işe yarar.

Sallayarak mi uyuyor beraber mi yatiyorsunuz.

İyi fikirmis köşeye not almak lazım. Oğlum bronşit olduğunda petekler de havayi çok kurutup burun tıkanıklığına sebep oluyordu ketil bizde bi ara kullandık.

Birde isimler koyuldumu halen okadar kararsizim ki
Öneri istiyorummm
Aras
Ayaz
Alaz
Erim
Ediz
Ömer liste bu tabi ben alaz ve ayaz düşünüyorum ama sizden de öneri alabilirmiyim
Aras güzel Biz Selim Ege koyduk.
Sallayarak mi uyuyor beraber mi yatiyorsunuz.
Ramazandan beri kendi uyuyor. Sütünü iciyor yanına uzaniyorum. Sirtini pış pışlamamı istiyor. Uyudugu zaman kalkıyorum yanından.

Ramazandan beri kendi uyuyor. Sütünü iciyor yanına uzaniyorum. Sirtini pış pışlamamı istiyor. Uyudugu zaman kalkıyorum yanından.
Bence artk arada eşine bırak uyutmayi denesin. Bikac defa uyutursa bebek de alışır babasiyla uyumaya. Bizim bı gelin vardı bebekleri üst üste oldu kız birini ayağında sallarken ötekinin sırtını sivazlayip uyuturdu. Sağolsun kocasi birini alıp uyutayim demezdi. Ben üç sene sallayarak uyuttm çok zorlandim benden başka kimsede uyumazdi. İkinciy inşallah sallanmadan büyütmek istiyorum.

Ayni sebeplerden ben istediklerimi kimseye danismadan aldim sonra da aldim ben drdim gosterdim. Bozulan bozulsun. Benim de ilk hamileligim. Dugunden bende yeterince tecrubeliyim. Onlar yapiyor biseyler ama umursamiyorum. İstedigimi aliyorum yine.

Isim bir boncuk çok güzel selim ismini bende çok beğeniyorum ❤❤ismiyle yasasın selim ege

Bende sallayarak uyutuyordum. Ben ve annemden baska kimse ile uyumuyordu. Ramazanda birden bıraktı. Sallanmak istemedi. Bir polar battaniyesi var. Onsuz uyumaz bu sicakta bile ona sarılıp uyuyor. Battaniyeyi getirip yere yatip elimi sırtına götürüyordu. Oyle oyle uyumaya başladı. Ama babasından ne yemek yer ne uyur. Odadan disari ciksam anne diye bağırıyor

İyi fikirmis köşeye not almak lazım. Oğlum bronşit olduğunda petekler de havayi çok kurutup burun tıkanıklığına sebep oluyordu ketil bizde bi ara kullandık.
Doktor banada bir havluyu islat petegin uzerine koy dedi. Buhar makinesini onermedu

Deneyimli anneler, 120 cm’lik çocuk yatakları kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ?Bilgi verebilir misiniz ? :)

Konuya biraz geç geldim ama bence uzak olması daha iyi bu dönemde canım biz hep iç içeyiz herşeyi bilir bazen bende gıcıklığına inatlasirim herşeye karışması çok kotu ben evde zaten bunalıyorum gelip ko iç benim başımı beklemesin hoşuma gitmiyor olduğu kadar kendim yapmak ıstiyorum her geldiğinde sizin bahçe güzel sizin ocak güzel falan işte yakın olsalar sorun uzak olsalar sorun ortasını yaşayanlara imreniyorum

Kızlar merhaba. İlk değilde ikinci bebekte insan daha mı sakin oluyor. Yani ilkindeki gibi heyecan aynı oluyor mu
Heyecan tabiki oluyor. Ama daha sakin oluyorsun. Birinci kadar tedirgin olmuyorsun.
Deneyimli anneler, 120 cm’lik çocuk yatakları kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ?Bilgi verebilir misiniz ? :)
En az 3 yasina kadar kullanir.

Eşinin fedakar olması gerekir bu dönemde gerçi benim eşimde pek bilincinde değil geçen bana 30 lt kovaya su doldurtu o istiyor ki ben evde kv kp ile mutlu mesut yasayım bi yere gitmek istemeyim zaten arkadaşım yok bi arkadaşım var onuda ayda yılda bi çağırayım herşeyi kv ile yapayım eşler anlamazsa anaları hiç anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…