- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
4 aylıkken kalıbına göre 6aylık kıyafetler oluyor. Benim öyle olmuştu, daha ayı gelmedi diye çıkarmadığı kıyafetler ayında küçük gelmeye başladı. O yüzden ileriye dönük kıyafet çok almamaya çalış.Seni Allah mı gönderdiben dün gittim 6-9 aylıkları kışlık yanlış hesaplamışım ya
Neyse bundan sonrakileri uygun boyutta alırım
Benim de öyle oluyor. Tuvalet ihtiyacından olduğunu düşünüyorum uyanıp biraz gezdikten sonra kahvaltıdan sonra normale dönmüş oluyor
Bir de benim karnım akşamları sert oluyor yemekten gazdan vs oluyor
Kızlar selamm. Uyku seti alan var mı internet üzerinden almayı düşünüyorum ama isimsiz yapan bulamadım. beşik kenarlarında koruması olan bir takım düşünüyorum alan bilen var mı
Canım hayırlı olsun. Ama havuz riskli , gebelik öncesi havuzdan mikrop kapmıştım gebeyken düşünemiyorum . Doktorum bu yıl sadece deniz verdi havuzu riskli bulduğundan ben denize bile girmedim o ayrıKizlar bugun kontrolum vardi. Doktordan simdi geldim. Oglusum masallah gelisimi cok iyi bir hafta önden gidiyor dedi doktor tosuncuk olacak heralde dedi. Önceleri hep yuzu zayif gorunuyordu simdi yanaklar filan dolmus tatli sevimli birsey olmus :) havuz ve deniz icin sordum islak mayoyla durmamak sartiyla sakincasi yok dedi. Yolculuk 2 saatte bir mola verip 5 dakika yurumek sartyla olur dedi. 32.hafta randevumu da aldim rapor icin 32+2 de kontrolum var. Bebegin dogum pozisyonu icin daha erken dedi. Bizde durumlar boyle ☺
Tam bilemedim canım ama kasılma gibiyse magnezyum belki iyi gelir, ya da belki kabızlık ya hazımsızlık gibi mi acaba, belki lifli gıdalar işe yarar.kızlar her sabah uyandığımda karnım taş gibi oluyor neden acaba ? sizin de oluyor mu bir saat sonra falan düzeliyor yataktan kalkarken bile zorlanıyorum sanırsın karnıma bir kaya koymuşlar kalkamıyorum
Sallayarak mi uyuyor beraber mi yatiyorsunuz.Masallah ne kadar yardimci esin. Benim çorabını banyoya atmıyor. Birde yardim mi edecek. Beli ağrıyormuş kendi derdine düşmüş. Kendi bel ağrısıyla benim hamileliğimi kiyasliyor. Su ağır sen al ben hamileyim desem benimde belim ağrıyor diyo. Beni uzmekten baska birseyi yok. Ilk bebegimde boyle degildi.
Rabbim bize kolaylık versin. Kızımda bensiz uyumaz. Napcam bilmiyorum.
Yıkamıyorlar ama siliyorlar. Kanlı lekesi falan olmuyor. Zaten hastaneden cikana kadar ikinci bir takımı giydiriyorsun. Ben 10 lu hastane çıkışını hastaneden cikarken giydirdim. 5 li hastane çıkışını dogumdan sonra giydi hemen
İyi fikirmis köşeye not almak lazım. Oğlum bronşit olduğunda petekler de havayi çok kurutup burun tıkanıklığına sebep oluyordu ketil bizde bi ara kullandık.bende dr a katılıyorum istanbulda hiç rahatsızlık duymadım nemden dolayı, şimdi karasal memleketteyiz yaz kış nasıl kuruyoruz belli değil 2 ay yaz oluyor zaten, buhar makinesini biz sürekli kullanıyoruz ama soğuk buhar değil yatak odasında 1 ketil duruyor sürekliağzını açıyorum biraz kaynatıyorum önemli olan sıcak buhar benim bildiğim, hasta olduğumuzda papatya yada lavanta atarım içine solunum yollarımıza çok iyi gelir,
Aras güzelBirde isimler koyuldumu halen okadar kararsizim ki
Öneri istiyorummm
Aras
Ayaz
Alaz
Erim
Ediz
Ömer liste bu tabi ben alaz ve ayaz düşünüyorum ama sizden de öneri alabilirmiyim
Ramazandan beri kendi uyuyor. Sütünü iciyor yanına uzaniyorum. Sirtini pış pışlamamı istiyor. Uyudugu zaman kalkıyorum yanından.Sallayarak mi uyuyor beraber mi yatiyorsunuz.
Bence artk arada eşine bırak uyutmayi denesin. Bikac defa uyutursa bebek de alışır babasiyla uyumaya. Bizim bı gelin vardı bebekleri üst üste oldu kız birini ayağında sallarken ötekinin sırtını sivazlayip uyuturdu. Sağolsun kocasi birini alıp uyutayim demezdi. Ben üç sene sallayarak uyuttm çok zorlandim benden başka kimsede uyumazdi. İkinciy inşallah sallanmadan büyütmek istiyorum.Aras güzelBiz Selim Ege koyduk.
Ramazandan beri kendi uyuyor. Sütünü iciyor yanına uzaniyorum. Sirtini pış pışlamamı istiyor. Uyudugu zaman kalkıyorum yanından.
Ayni sebeplerden ben istediklerimi kimseye danismadan aldim sonra da aldim ben drdim gosterdim. Bozulan bozulsun. Benim de ilk hamileligim. Dugunden bende yeterince tecrubeliyim. Onlar yapiyor biseyler ama umursamiyorum. İstedigimi aliyorum yine.Benim kayınvalidem de değişim kartı koymuyor ki değiştirirsin falan demek nerdee öyle bir şansım yok canım ben de açıkça beğenmedim keşke almadan önce bana sorsaydın sonuçta benimde ilk çocuğum hevesim var benimde beğendiğimi alsaydın dedim beğenmezsen beğenme ben beğendim dedi herşeyde illaki onun beğendiği olsun istiyor düğünde hep böyle küçük oyunlarla hiçbirşeyimi seçmeme izin vermemişti öyle istemiyorum dediğimde de olay çıkarmıştı bizi eşimle ayrılık noktasına getirmişti süpriz ayağına herşeyi istediği gibi yapmıştı hala içimde ukde kalan şeyler var onun yüzünden ve yaptıklarını asla unutamıyorum sanki o gelindi birşey onun istediği gibi olmayınca olay çıkarıyordu bende salak gibi hep alttan aldığıma çok pişmanım. Şimdide bebeğe 2 takım hastane çıkışı havlu setini alt açmasını falan almış sonuçta kaç tane alınacakki onlar bende yinede kendi beğendiğim modelleri alacağım bunları evde giyer hastanede giydirmem dedim çok bozuldu yüzü düştü laf falan çarpıttı ama busefer susmam benim içimde kalacağına onun içinde kalsın çünkü biliyorum ki kasıtlı yapıyor illaki onun beğendikleri olsun diye bilerek hastane çıkışını falan ben daha almadan önce aceleyle aldığına eminim mecburen onları giydiririm diye düşünmüştü kesin onun yerine almasın daha iyi kendi annem de alacak sonuçta kendi aldıklarımla yeter de artar bile
Isim bir boncuk çok güzel selim ismini bende çok beğeniyorum ❤❤ismiyle yasasın selim egeAras güzelBiz Selim Ege koyduk.
Ramazandan beri kendi uyuyor. Sütünü iciyor yanına uzaniyorum. Sirtini pış pışlamamı istiyor. Uyudugu zaman kalkıyorum yanından.
Bende sallayarak uyutuyordum. Ben ve annemden baska kimse ile uyumuyordu. Ramazanda birden bıraktı. Sallanmak istemedi. Bir polar battaniyesi var. Onsuz uyumaz bu sicakta bile ona sarılıp uyuyor. Battaniyeyi getirip yere yatip elimi sırtına götürüyordu. Oyle oyle uyumaya başladı. Ama babasından ne yemek yer ne uyur. Odadan disari ciksam anne diye bağırıyorBence artk arada eşine bırak uyutmayi denesin. Bikac defa uyutursa bebek de alışır babasiyla uyumaya. Bizim bı gelin vardı bebekleri üst üste oldu kız birini ayağında sallarken ötekinin sırtını sivazlayip uyuturdu. Sağolsun kocasi birini alıp uyutayim demezdi. Ben üç sene sallayarak uyuttm çok zorlandim benden başka kimsede uyumazdi. İkinciy inşallah sallanmadan büyütmek istiyorum.
Amin❤Isim bir boncuk çok güzel selim ismini bende çok beğeniyorum ❤❤ismiyle yasasın selim ege
Doktor banada bir havluyu islat petegin uzerine koy dedi. Buhar makinesini onermeduİyi fikirmis köşeye not almak lazım. Oğlum bronşit olduğunda petekler de havayi çok kurutup burun tıkanıklığına sebep oluyordu ketil bizde bi ara kullandık.
Konuya biraz geç geldim ama bence uzak olması daha iyi bu dönemde canım biz hep iç içeyiz herşeyi bilir bazen bende gıcıklığına inatlasirim herşeye karışması çok kotu ben evde zaten bunalıyorum gelip ko iç benim başımı beklemesin hoşuma gitmiyor olduğu kadar kendim yapmak ıstiyorum her geldiğinde sizin bahçe güzel sizin ocak güzel falan işte yakın olsalar sorun uzak olsalar sorun ortasını yaşayanlara imreniyorumBu konular açılınca herkese dertli çıktı napalim eslermiz iyi olsun bebisler sağlıklı gelsin yeter. Benim ellerim uyuşuyor ince iş hiç yapamıyor um öğlene kadar parmaklarımı kapatamiyorum bile. Domates yapicaktin annem geldi yirmi kilo yaptı kaynanam geldi akıl verdi ben böyle yapıyorm şöyle yapiyorum sen bilirsin dedi gitti. Halbuki ben onun bı sene elli kilo domatesini tek başıma soymustum her bayram seyran temizlik tatlı misafir hep ben kostum . Şimdide memleket e gitti. Doğuma gelirim dio doğuma kalmış iki ay belki daha az ben zaten ellerimin acisindan evi çekip ceviremiyorum hiç yardımcı olayım başında durayim demio. Amannnn çok doluyum yazarsam sayfalar sığmaz. Canımız sağ olsun Allah bize güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin aminnn
Heyecan tabiki oluyor. Ama daha sakin oluyorsun. Birinci kadar tedirgin olmuyorsun.Kızlar merhaba. İlk değilde ikinci bebekte insan daha mı sakin oluyor. Yani ilkindeki gibi heyecan aynı oluyor mu
En az 3 yasina kadar kullanir.Deneyimli anneler, 120 cm’lik çocuk yatakları kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ?Bilgi verebilir misiniz ? :)
Eşinin fedakar olması gerekir bu dönemde gerçi benim eşimde pek bilincinde değil geçen bana 30 lt kovaya su doldurtu o istiyor ki ben evde kv kp ile mutlu mesut yasayım bi yere gitmek istemeyim zaten arkadaşım yok bi arkadaşım var onuda ayda yılda bi çağırayım herşeyi kv ile yapayım eşler anlamazsa anaları hiç anlamazBende çok yorgunum anlatamam. Esimde dahil kimseden fayda yok. Kayinvalidem zaten yardimci olamaz. 1 aydir annemdeyim. Bugun dönüyorum. Doğuma kadar yanlizim. Eylulde annemler amcamin oglunun dugunu var oraya gidecekler oradan tatile çıkacaklar eylul sonu gelecekler. Benim en ağır zamanlarim. 21 aylik kizim var bide. Yandim ben. Suan bile yerimden zor kalkiyorum. Dün kızımı biraz fazla kucakladim diye bugün vajine kemiklerim ağrıyor. Sanki vajinami çekiçle kırmışlar. Bu halde esim toplanmama yardim etmiyor cocuga baksa yeter ama hem cocuk hem is bende. Birde yetmiyor yattigi yerden hazırmısin diyo. Demiyorki bu kadin hamile agrisi var cocuga bakayim yada toplanmasina yardimci olayim. Yattigi yerden emir yagdirsin. Ben artik onuda allaha havale ettim.
Aynen bende kimseden birsey beklemiyorum.
Kizimda taç marka uyku seti aldim. Gayet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?