- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Benim son 1 aydır var. Sabah bulantı kusma 21.den sonra hep yanma. Ben akşam 7 den sonra hıcbırsey yıyemıyorum. Yeyınce anında yanma yapıyor.. Ben de çözümü böyle buldum sabah 6 da oğlusun tekmelerle uyanıyorum birseyler yıyıp yatıyorum.. Akşam yemegınden sonra sadece su içiyorum... Zaten çok yıyemedıgımnıcın ben de sıkıntı yapmadı... İlk basta yanmaya ragmen gene meyve yıyordum bu sefer gece uyuyamıyordumGünaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Valla çok haklısın egemenli 3 sene olacak daha kv oğlumu şu istedi bunistedi suna bakmaya gittim Bunu alacaktım ben zaten uzaktan hiç istemiyodum benim kvkendisi ve cocuklari hariç kimseyi sevmiyor bence zaten beni sevmesini bekleyemem ama alışverişe gidincede bizim eve alır gelir pantolon bluz mutfak ihtiyaci ne bulursa bunuda bi türlü anlayamadım neden yapıyor şimdide toruna alışveriş yapıyor öyleİdare etmek zor ben şunu anladm hiç bir gelin evlat yerine geçmiyor hiç nir kayanana anne yerine. Herkes kendi çocuğunu kayiriyor. Adımız gelin olunca ikinci sinift mi oluyoruz ne anlamadm gittim ben bı iş yaparken artk Allah rizasi için diyorum yaparsam lutfumdandir yapmazsam mecbur değilim zaten. Kıymet bilinse daha çok yaparım ama artk üç kuruşa beş köfte yok modundayim
Ya ben bi iki yudum süt içersem acayip rahatlatıyor bence dene bendede fazla yanmaGünaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Deneyim canimYa ben bi iki yudum süt içersem acayip rahatlatıyor bence dene bendede fazla yanma
Ne güzel hiç ilaç kullanmaman ama ben mecburum..Valla ben hicbisey kullanmiyorum.. Doktora da sormadim.. Bende dikkatli yemeye calisiyorum.. Ozellikle paketli gidalar abur cuburlar beni mahvediyor.. Arada nadir yemeye calisiyorum.. Ama en çok sogan ve sarimsak mahvediyo.. Doktorum da en cok sogan ve sarimsak tuketmemi söyledi.. Midem yansa da yemeye calisiyorum.. Benim bayagi artti zaten reflu.. Bogazimda bisey takili hissi çok yaşıyorum.. Bi de dikkat ettim hamilelikten önce de sonra da tuvalete gitmedigimde daha çok yaniyor midem.. O yuzden kabizliga alistirmamak lazim bagirsaklari.. Ben daha çok nadir yasadim kabızlık.. Bi gun cikmazsam ertesi gun mutlaka tuvalete gitmeye calisiyorum.. Yastigi da yukseltince eskisi gibi acitmamaya basladi yanmalar.. Bildigin sanci cekiodum yaa.. Insallah gecer.. Bebisler saglikli gelsin de cekerim valla ben şurda iki ay kaldi zaten
Gülce kel olacak galibaSaçlar çıkıyor diyo herkes. Ne derecr dogru bilmiyorum. Ama kızımda da çok yanmam olmuştu. Dayanılmaz haldeydim. Gercekten cok saçlı doğdu. Eşim gördüğünde şoka girmişti. Ömründe hiç saçlı bebek görmemiş. Sanırım o konuda bizim aileye çekmiş. Bizimkiler saçlı doğuyor.
Ne güzel hiç ilaç kullanmaman ama ben mecburum..
Ahh canım ben pişirdiğim yemeğe bile soğan koyamam. Nefret ediyorum tek yemediğim ürün odurneden doktorun soğan sarmısak tüket dedi ki? Sarmısak beni de mahvediyor yemem mümkün değil. Sabaha kadar midem can cekiyor es kaza azıcık bile yesem.
Kabızlık içinde Magnesie toz kullanıyorum doğuştan kolitim maalesef. Her zaman bu sorunum vardı hamilelikle beter oldu
Ayrıca yüksek solunum yolu alerjim içinde zyrtec kullanıyorum arada
Dediğin gibi 2 ay kaldı sayıyorum bendeSaglıkla kucagımıza alalım yavrularımızı inşallah
Kızlar günaydın, fikirlerinize ihtiyacım var. Doğumda fotograf ve video cekimi yaptırıcakmısınız? Ben fotograf istiyorum ama videodan emin değilim. O an etrafta birilerinin sürekli çekim yapması beni gerebilir diye düşünüyorum. Ama başkalarının videolarını izleyince de çok begeniyorum bebege güzel bi anı olur gibi geliyor.
Benim kaynanamda öyle çocukları için ölür tapıyor onlara resmen oılunu elinden aldım o yüzden sevmiyor beniValla çok haklısın egemenli 3 sene olacak daha kv oğlumu şu istedi bunistedi suna bakmaya gittim Bunu alacaktım ben zaten uzaktan hiç istemiyodum benim kvkendisi ve cocuklari hariç kimseyi sevmiyor bence zaten beni sevmesini bekleyemem ama alışverişe gidincede bizim eve alır gelir pantolon bluz mutfak ihtiyaci ne bulursa bunuda bi türlü anlayamadım neden yapıyor şimdide toruna alışveriş yapıyor öyle
Canım bende hamileliğinin başından beri çekiyorum süt salatalık geçici çözüm. su ise dahada artırdı bana en iyi gelen gaviskon oldu canım yandığı zaman içiyorum üstüne su falan hiç bişey yemiyorum bi süre öyle bir hafta götürüyor beniDeneyim canim
Ben cekim yaptirmayacam. Kızımda doktoruma söyledim onun izni ile doğuma cep telefonumla indim. Ebeler bebegin resimlerini cektiler. Bir kac poz da benimle cektiler. Bana yetti. Dogum anının falan çekilmesi hosuma gitmiyor. Bunda da oyle yaparimKızlar günaydın, fikirlerinize ihtiyacım var. Doğumda fotograf ve video cekimi yaptırıcakmısınız? Ben fotograf istiyorum ama videodan emin değilim. O an etrafta birilerinin sürekli çekim yapması beni gerebilir diye düşünüyorum. Ama başkalarının videolarını izleyince de çok begeniyorum bebege güzel bi anı olur gibi geliyor.
Benimde oğlum da çok mide yanmam oldu. Herkes dedi ki saçlı olacak sanırım. Bir doğdu, kel, kaşsız, kirpiksiz bir çocuk. Biz saçlı bekliyorduk bayağı, şok olmuştukSaçlar çıkıyor diyo herkes. Ne derecr dogru bilmiyorum. Ama kızımda da çok yanmam olmuştu. Dayanılmaz haldeydim. Gercekten cok saçlı doğdu. Eşim gördüğünde şoka girmişti. Ömründe hiç saçlı bebek görmemiş. Sanırım o konuda bizim aileye çekmiş. Bizimkiler saçlı doğuyor.
Benim de bu hafta magnezyum la başladı canım süt iyi geliyo ama bi kaç yudum içinde geçiyor hemenGünaydın kızlar
Günaydın canım vu haftaya kadar gayet iyiydi ama bu haftadan sonra agirlastim baya çok yürüyemiyorum çarpıntım oluyo nefes nefese kalıyorum ama doktorun söyledikleri bire-bir tutuyor hepsini söylemişti normal bunlar merak etme falan diyeGünaydın annişler..
Nasıl gidiyor hamilelikleriniz?
Epeydir giremedim
Kanli kanli giydirmezler yahu temizliyorlardir.biz çıkışa kadar 3-4 takim giydirip cikartmistik.
Shhhh anilarim depresti.agustos ayinda Antalya'da 45 derece sicakta peluş battaniye ile 2 yas bebek uyutuyordum.millet kiciyla gülüyordu bize.
İlk zamanlar sakin ama 5.aydan sonra ilki kadsr olmasada heyecan başlıyor.
En az 4 yas
Cok deli yatmıyorsa 5 yaşına kadar bile yatar gibi
Günaydın kızlar
Amin inşallah.. Hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize
Valla herseyi tek tek cekemedim.. Büyük alisveris yaptim.. Bin lira tuttu nerdeyseama aklimda kalan aldiklarimi siraliyim..
2 tane triko battaniye
2 tane muslin örtü
1 tane penye battaniye
1 tane banyo havlusu (içi tülbentli)
2 tane patik
2 tane alt ayakli pijama
2 tane iç zibin
1 tane alt açma örtüsü
1 paket ağız mendili
1 tane 10lu hastane çıkışı ( fiyati acayip uygun ben 85e aldım 70e bile var)
Sanırım 3 adet tulum
4 adet 5li hastane çıkışı
Bunların dışında bi de lohusa gecelik aldım.. Bana göre uyguna geldi.. 200liraya gecelik sabahlik ve altli ustlu pijama takimi aldim..
Bende anakucaginin içine reflu yatağı düşünüyorum kızımda cok çektik refluden çünküBu yastik kafasinda degil ama dumduz.Yanlarda yastik var.Saga sola donemiyor ya bir de egimli.Kusarsa bogulmasin diye bana cok mantikli gelmisti.Besigin icine koyarim olmadi.Su bogazda bisey kalma,bogulma konusundaki anksiyetem en ust duzeyde malesef
Ben bu tip seyler aldimzibin body falan da aldim tabii iki 5 li takim daha var. Toplam 3 besli takim bir de 10 lu hastane cikisi var. Yeter gibi geliyor bana.
Amin inşallah.. Hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize
Valla herseyi tek tek cekemedim.. Büyük alisveris yaptim.. Bin lira tuttu nerdeyseama aklimda kalan aldiklarimi siraliyim..
2 tane triko battaniye
2 tane muslin örtü
1 tane penye battaniye
1 tane banyo havlusu (içi tülbentli)
2 tane patik
2 tane alt ayakli pijama
2 tane iç zibin
1 tane alt açma örtüsü
1 paket ağız mendili
1 tane 10lu hastane çıkışı ( fiyati acayip uygun ben 85e aldım 70e bile var)
Sanırım 3 adet tulum
4 adet 5li hastane çıkışı
Bunların dışında bi de lohusa gecelik aldım.. Bana göre uyguna geldi.. 200liraya gecelik sabahlik ve altli ustlu pijama takimi aldim..
Ben bebeğim için reflü yatağı aldım. Reflü yastığı ne bilmiyorum. Emzirip gazını çıkardıktan sonra beşiğinin içine koyduğum reflü yatağına yatırmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?