2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Benim son 1 aydır var. Sabah bulantı kusma 21.den sonra hep yanma. Ben akşam 7 den sonra hıcbırsey yıyemıyorum. Yeyınce anında yanma yapıyor.. Ben de çözümü böyle buldum sabah 6 da oğlusun tekmelerle uyanıyorum birseyler yıyıp yatıyorum.. Akşam yemegınden sonra sadece su içiyorum... Zaten çok yıyemedıgımnıcın ben de sıkıntı yapmadı... İlk basta yanmaya ragmen gene meyve yıyordum bu sefer gece uyuyamıyordum

Valla çok haklısın egemenli 3 sene olacak daha kv oğlumu şu istedi bunistedi suna bakmaya gittim Bunu alacaktım ben zaten uzaktan hiç istemiyodum benim kvkendisi ve cocuklari hariç kimseyi sevmiyor bence zaten beni sevmesini bekleyemem ama alışverişe gidincede bizim eve alır gelir pantolon bluz mutfak ihtiyaci ne bulursa bunuda bi türlü anlayamadım neden yapıyor şimdide toruna alışveriş yapıyor öyle

Ne güzel hiç ilaç kullanmaman ama ben mecburum..

Ahh canım ben pişirdiğim yemeğe bile soğan koyamam. Nefret ediyorum tek yemediğim ürün odur neden doktorun soğan sarmısak tüket dedi ki? Sarmısak beni de mahvediyor yemem mümkün değil. Sabaha kadar midem can cekiyor es kaza azıcık bile yesem.

Kabızlık içinde Magnesie toz kullanıyorum doğuştan kolitim maalesef. Her zaman bu sorunum vardı hamilelikle beter oldu

Ayrıca yüksek solunum yolu alerjim içinde zyrtec kullanıyorum arada

Dediğin gibi 2 ay kaldı sayıyorum bende Saglıkla kucagımıza alalım yavrularımızı inşallah

Kızlar günaydın, fikirlerinize ihtiyacım var. Doğumda fotograf ve video cekimi yaptırıcakmısınız? Ben fotograf istiyorum ama videodan emin değilim. O an etrafta birilerinin sürekli çekim yapması beni gerebilir diye düşünüyorum. Ama başkalarının videolarını izleyince de çok begeniyorum bebege güzel bi anı olur gibi geliyor.

Gülce kel olacak galiba

Bende aynen sogan hele çiğse mahvoluyorum.. Şimdi koyuyorum yemeklere eskiden iki soganla yapiosam üç sogana çıkardım ama iyice ölduruyorum.. Napim yememektense diyorum sarimsak da cacık sağolsun bu yaz benim için tek yediğim şey gibi.. Sarimsagi bol koyuyorum ona da.. Çok yakıyor ama diyorum zaten ne balık yiyebildim nede süt icebiliyorum.. Bari bunlara agirlik vereyim diyorum.. Doktor neden dedi sogan sarimsak bilmiyorum ama ikisi de normal sartlarda bile antibiyotik misali işlev görüyor, sarimsak hele annem başı agridiginda yer ve hemen geçer.. Bence çok sağlıklı ikiside heralde ondan dedi doktor

Ay valla iki ay kaldi.. Ben daha eksikler hazirliklar hepsi beni bekliyo.. Eskisi gibi atik de hissetmiyom.. Hayirlisiyla saglikli dogsun da varsın hastanede odayi suslemeyeyim.. Oglumdan önemli değil

Ben doğum esnasinda degil de odada bikac poz cektiririm diye düşünüyorum.. Zaten kimbilir ne halde olcam.. Annemin bizleri kucagina aldiginda cekildigi pozlar var kadin kendinden geçmiş

Benim kaynanamda öyle çocukları için ölür tapıyor onlara resmen oılunu elinden aldım o yüzden sevmiyor beni yakın oturuyoruz her gittiğimzde oğlunun arkasından ağlıyor

Canım bende hamileliğinin başından beri çekiyorum süt salatalık geçici çözüm. su ise dahada artırdı bana en iyi gelen gaviskon oldu canım yandığı zaman içiyorum üstüne su falan hiç bişey yemiyorum bi süre öyle bir hafta götürüyor beni

Ben cekim yaptirmayacam. Kızımda doktoruma söyledim onun izni ile doğuma cep telefonumla indim. Ebeler bebegin resimlerini cektiler. Bir kac poz da benimle cektiler. Bana yetti. Dogum anının falan çekilmesi hosuma gitmiyor. Bunda da oyle yaparim

Benimde oğlum da çok mide yanmam oldu. Herkes dedi ki saçlı olacak sanırım. Bir doğdu, kel, kaşsız, kirpiksiz bir çocuk. Biz saçlı bekliyorduk bayağı, şok olmuştuk

Günaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Benim de bu hafta magnezyum la başladı canım süt iyi geliyo ama bi kaç yudum içinde geçiyor hemen
Günaydın annişler..
Nasıl gidiyor hamilelikleriniz?
Epeydir giremedim
Günaydın canım vu haftaya kadar gayet iyiydi ama bu haftadan sonra agirlastim baya çok yürüyemiyorum çarpıntım oluyo nefes nefese kalıyorum ama doktorun söyledikleri bire-bir tutuyor hepsini söylemişti normal bunlar merak etme falan diye

Sağol canım
Günaydın kızlar

4.aydan beri çekiyorum. Bazen gündüz yanmadan yemek borum mahvoluyor bazen ise gece yastığa kafamı koyduğumda acı acı su gelip yemek borumda yanma yapıyor ne yazık ki. Benim size göre daha çok var bir de doğuma

Doktorum günde max 4 adet Renie çiğneme tablete kadar tüketebilirsin dedi. Çok rahatlatıyor . Gebelik öncesi benim zaten gastrit ve reflüm de vardı gebelikte iyice arttı.

Ay fotoğraf çok tatlı heyecanlandım valla. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

Bu yastik kafasinda degil ama dumduz.Yanlarda yastik var.Saga sola donemiyor ya bir de egimli.Kusarsa bogulmasin diye bana cok mantikli gelmisti.Besigin icine koyarim olmadi.Su bogazda bisey kalma,bogulma konusundaki anksiyetem en ust duzeyde malesef
Bende anakucaginin içine reflu yatağı düşünüyorum kızımda cok çektik refluden çünkü

Ben bu tip seyler aldim zibin body falan da aldim tabii iki 5 li takim daha var. Toplam 3 besli takim bir de 10 lu hastane cikisi var. Yeter gibi geliyor bana.

Güle güle giysin kuzucuklar hepsi birbirinden güzel

Ben bebeğim için reflü yatağı aldım. Reflü yastığı ne bilmiyorum. Emzirip gazını çıkardıktan sonra beşiğinin içine koyduğum reflü yatağına yatırmayı düşünüyorum

Bana da birisi verdi reflü yatağı, ben de babynest almayı düşünmüyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…