2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ilk 16 hafta okulda 2 arkadasim hamileliklerinde dogumhaneye girene kadar bulanti cektik demislerdi.Muhtemelen sendeki durum da bu canim ama sukret en azindan et yiyebiliyosun.Kasabi zengin ediceksiniz biraz daha.Et te cok yarar bebise.

Ayyyy bir hafta mı? Ben gaviscon ilacı içtikten yarım saat sonra tekrar başlıyor. doktor farklı bir ilaç daha verdi Pazartesi günü onu da alacağım
Verdiği ilaçlar inşallah iyi gelir canım çok zor çünkü ben ağlıyorum bazen ağrısından ama gaviskon iyi geliyor bana onu dahi çok içmek istemiyorum

Doğum fotosunu bende istemiyorum gerek yok bence ebelerin çektiği yeter ama bebek 2 aylık falan olduğunda fotoğraf çektirmek istiyorum ya çok tatlı ve güzel oluyor

Bende öyle diyorum kendi kendime, şimdi bebiş içerde korunaklı ben çekiyorım ama yavrum çekmiyor en azından bu sıcakları. Klima bizde de hep açık ama ellerim ayaklarım bi serinleyemedi yazık senin 2. Oğlun tam kötü zamana denk gelmiş ama bu seferki nasipli Allahtan Canım

Arkadaşlar hastane çantalarınızı hep valiz şeklinde mi hazırlıyorsunuz? O şekilde daha mı rahat oluyor?
Ben bebeğin ihtiyaçlarını sırt çantasına hazirlicam,kendiminkini de bir valiz ya da küçük boy bavullardan hazirlicam . Muhtemelen küçük bavul olur çünkü onunn icine kıyafet dışında ihtiyaçlarımızı ve yanımda kalacak kişi içinde birşeyler koyarım derli toplu iki çanta olur diye düşünüyorum

Arkadaşlar hastane çantalarınızı hep valiz şeklinde mi hazırlıyorsunuz? O şekilde daha mı rahat oluyor?
İlkinde bebeğe bebek çantası bana küçük çanta poşet falan yapmıştım ne akılla yaptıysam bide hastaenden çıkarken eşyalar çok çoğaldı nedense gelen giden yicek içecek getiren en az on tane torba vardı elimizde o yüzden bebeğime bebek çantası kendime valiz yapicam. Ayrıca bebeğe ilk doğduğunda giymesi için bı takım bez keseye ayrı koycam hemşirelere vermek için. O telasta annem yanlış takım vermesin papyonlu hastane çıkışı aldım oglusuma damat gibi olcak inşallah

Ayrı olması daha iyi o zaman sanırım

İlklerde hep bi tecrübesizlik Allah’tan sizler varsınız da aklıma gelen her şeyi size soruyorum yaa Allah razı olsun Bebeğin ayrı kendime ayrı yapmak daha mantıklı o zaman sanırım yerim oğluşunun papyonlu takımını yaa minik damat olacak öyle mi nasıl da sevimli oluyorlar öyle kıyafetlerin içinde yaa . Azıcık da kaybolmasalar keşke süper olacak sağlıkla gelsin inşallah

Bugün eşim gelinlik tacımi bulmuş al bunu dogumda tak yeni akım olsun diyo oğluş papyon bende tacımi takarm dermişim . Eskiden erkek bebeklere çok güzel kıyafetler yoktu ama şimdi harika . O günü heycanla bekliyorum

Fena fikir değil, zaten o taclarda bi kere kullanılıp kenara koyuluyor, öyle lohusa taçları var ki kimse seninkinin gelinlik tacı olduğunu bile anlamayanilir yaa evet benim kızım olacak inşallah ama kıyafetlere bakarken hep vay be erkeklerin kıyafetleri de güzelleşmiş dedim yani inşallah bebişlerimizi özenle seçtiğimiz o kıyafetlerin içinde sağ sağlıklı görürüz Canım

Amin inşallah cnm. Ben bekarligimdan beri hep kız cocuk isterdim süslü puslu giydirmek için başka bı amacım yok yani yoksa bebek istersen hiç kız yada erkek olsun niyetiyle yapmadık Rabbim sağlıklı hayırlı evlat ver diye dua ettik. Hayırlı merhametli evlatlar yetiştirmek nasip olsun inşallah. Dünyaya gelen bi şekilde büyüyor ama yarın öbür yetiskin olduğunda ya omu o çok iyi bı insan vicdanlı yardimsever sözü dinlenen yaptığı işte hayir olan bı kişi dedirttirebilirsek ne mutlu bize. Anne babalığı layık gören Rabbim hakkını verebilmemizi nasip etsin aminnn

Kızlar a101den küvet alanlara soruyorum. Küvet filesini nerden aldınız. E-bebekte iki tane var biri büyük file biri normal. Bunlardan hangisi bizim küvetlere olur acaba bilemedim, ölçü yazmıyor
Ben bundan aldim canim

Kızlar a101den küvet alanlara soruyorum. Küvet filesini nerden aldınız. E-bebekte iki tane var biri büyük file biri normal. Bunlardan hangisi bizim küvetlere olur acaba bilemedim, ölçü yazmıyor

Canım ben a101den almadm.. Ebebekten aldm ama a101de satilanin aynisindan aldim.. Tam hatirlayamadm ama büyük ihtimalle ebebekte satilan normal olani oluyo o boy kuvete.. Denemistik eşimle.. Ama ebebekten almadk fileyi biz.. Havuzluhandan aldm denemedim bilee insallah olur

Asagida biri kuveti paylasmis ya.. Onlar xl küvet oluyo anladigim kadariyla.. Filesi xl oluyo sanrm.. Benim anladigim bu sekilde yani.. Insallag yanlis yonlendirmem

U
Güle güle giysin kuzucuklar hepsi birbirinden güzel

Amin canım.. Havuzluhan uygun geldi bana.. Gidecek gücü bulup eminonune gider miyim diye kara kara düşünüyordum.. Instagramdaki sayfalarda 10lu hastane cikislari 180tl ben aldim 85e.. Arada daglar kadar fark var.. İmkanı olan kendinde o gücü bulan mutlaka gitsin.. Pisman olmazsnz.. Ozellikle en alt kattan baslamaniz lazim

İcinde file yok mu benim aldığımda vardı. Ayrı minder gibi olanlardan mı alıcaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…