- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
İlk bebekte ben de set halinde gıderi ve fılesi olan küvet seti aldım. Sadece ilk yıkamada kamera çekimi yaptık onda kullanıldı. Banyo lavabom buyuktü. Banyodan önce ıcını çiflerdim. Üstüne havlu sererdim. Yeni soguk lavaboya demedin dıye. Şampuanı yanıma alırdım. Hemen sol elıme yatırırdım, sağ elle de suyunu dökerdim. Belli şeyden sonra küvetı hazırla suyu dök banyo batıyor, file düşecek gıbı oluyor bebek düşecek sanıyordum. İnsanın uğrasası gelmıyor. 3 aydan sonra banyoda önce onu kucagıma yatırıp yıkardım.daha rahat oluyor. Bizim küvet seti ve kovasına oyuncak koyuyoruzKızlar a101den küvet alanlara soruyorum. Küvet filesini nerden aldınız. E-bebekte iki tane var biri büyük file biri normal. Bunlardan hangisi bizim küvetlere olur acaba bilemedim, ölçü yazmıyor
Ben de geçen cuma gittim yok yok valla hem de çookk uygun. instagram butikleri resmen buradan alışveriş yapıp satıyormuşAmin canım.. Havuzluhan uygun geldi bana.. Gidecek gücü bulup eminonune gider miyim diye kara kara düşünüyordum.. Instagramdaki sayfalarda 10lu hastane cikislari 180tl ben aldim 85e.. Arada daglar kadar fark var.. İmkanı olan kendinde o gücü bulan mutlaka gitsin.. Pisman olmazsnz.. Ozellikle en alt kattan baslamaniz lazim
Elbette hem ihtiyaç anında ulaşmak daha kolay olur. Ayrıca hazırladığınız çantayı yanınızda kalacak olan kişi de görsün bilsin ne nerde ne var ne yok diye.Ayrı olması daha iyi o zaman sanırım
Canım almak istersen lcw de varAma bu çok tadlukeşke benim olsa
geçmiş olsun allah şifa versinGunaydin herkese.
Arkadaslar bu kasik ve bel agrilari dayanilmaz hal almaya basladi resmen yuruyemiyorum. Sizler nasilsiniz napiyorsunuz
geçmiş olsun allah şifa versinbenim bel ağrım otururken oluyor yürüyüş yapıyorum ya da yan yatıyorum öyle geçiyor. ilk aylarımda sürekli oluyor diye fizik tedaviye gittim,hafif egzersizler önerdi. mesela sırt üstü yatarken hafif bisiklet sürüyormuş gibi yapmak ayakları. bir sağ çekiyorsun bir sol. onlar da rahatlatıyordu. bir de ağrım çok artarsa ılık duşa giriyordum hemen ben.
Gunaydin herkese.
Arkadaslar bu kasik ve bel agrilari dayanilmaz hal almaya basladi resmen yuruyemiyorum. Sizler nasilsiniz napiyorsunuz
Canım almak istersen lcw de var
Benim de göğüs uçlarında böyle kremsi sarı birşeyler birikiyor gibi oluyo ben de anlamadım ne. hiç bişey kullanmıyorum ama ben daha başlamak mı lazım?Henuz bel ve kasik agrisi yok ama karnim yururken tas oluyor.Daha 27.haftada penguen yuruyusune gectim.Bir de oturunca veya yan yatinca siyatik sinirleri mahvediyor beni de.
Gogus uclariniz ne alemde? Aciyan var mi?Benim sanki catladi biri simdiden.Ucunda sanki et beni gibi bisey turedi.Bu catladi mi demek acaba? Lansinoh , tahin yagi suruyorum sabah aksam.Insallah catlak degildir bu.Diger kontrolde hemsirelere gostericem bakalim.
Kızlar a101den küvet alanlara soruyorum. Küvet filesini nerden aldınız. E-bebekte iki tane var biri büyük file biri normal. Bunlardan hangisi bizim küvetlere olur acaba bilemedim, ölçü yazmıyor
hahahha aynı ya hatta bizimkiler daha büyüktü , allahtan 3 yaşında falan kendiliğinden bıraktı .bir yandan iyi battaniyesi olunca emziğinide alınca 2 pış pışta huzurla uyuyordu .çok tatlılar yahuuu .Ay sizinde mi. Bizde antalyaya kadar götürdük. Gören benim icin neler demistir. Bilmezlerki o battaniye kızımın aşkıyikamak için makineye atsam ağlıyor. Bak an itibari ile bir resim atayım.
Eki Görüntüle 2293272
Amin inşallah.. Hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize
Valla herseyi tek tek cekemedim.. Büyük alisveris yaptim.. Bin lira tuttu nerdeyseama aklimda kalan aldiklarimi siraliyim..
2 tane triko battaniye
2 tane muslin örtü
1 tane penye battaniye
1 tane banyo havlusu (içi tülbentli)
2 tane patik
2 tane alt ayakli pijama
2 tane iç zibin
1 tane alt açma örtüsü
1 paket ağız mendili
1 tane 10lu hastane çıkışı ( fiyati acayip uygun ben 85e aldım 70e bile var)
Sanırım 3 adet tulum
4 adet 5li hastane çıkışı
Bunların dışında bi de lohusa gecelik aldım.. Bana göre uyguna geldi.. 200liraya gecelik sabahlik ve altli ustlu pijama takimi aldim..
Bu yastik kafasinda degil ama dumduz.Yanlarda yastik var.Saga sola donemiyor ya bir de egimli.Kusarsa bogulmasin diye bana cok mantikli gelmisti.Besigin icine koyarim olmadi.Su bogazda bisey kalma,bogulma konusundaki anksiyetem en ust duzeyde malesef
Arkadaşlar hastane çantalarınızı hep valiz şeklinde mi hazırlıyorsunuz? O şekilde daha mı rahat oluyor?
bebek için ayrı kendim için ayrı hazırlayacağım. karışmaz en azından ihtiyacım olanı hemen bulurum diye düşünüyorumBen bebeğin ihtiyaçlarını sırt çantasına hazirlicam,kendiminkini de bir valiz ya da küçük boy bavullardan hazirlicam . Muhtemelen küçük bavul olur çünkü onunn icine kıyafet dışında ihtiyaçlarımızı ve yanımda kalacak kişi içinde birşeyler koyarım derli toplu iki çanta olur diye düşünüyorum
teşekkürler canım
günaydın canım. evet bende de başladı özellikle gece yatarken inanılmaz ağrı yapıyor sanki kemiklerim kırılacak gibi. yürümekte artık zorlanıyorum.Gunaydin herkese.
meme uçları bazen iyi bazen şişiyor acıyor. süt az az gelmeye başladı. doktor bana krem verdi doğuma kadar hatta doğumdan sonra kullan dedi çatlamaya başlayacak yakında diye. sürünce iyi geliyorHenuz bel ve kasik agrisi yok ama karnim yururken tas oluyor.Daha 27.haftada penguen yuruyusune gectim.Bir de oturunca veya yan yatinca siyatik sinirleri mahvediyor beni de.
Gogus uclariniz ne alemde? Aciyan var mi?Benim sanki catladi biri simdiden.Ucunda sanki et beni gibi bisey turedi.Bu catladi mi demek acaba? Lansinoh , tahin yagi suruyorum sabah aksam.Insallah catlak degildir bu.Diger kontrolde hemsirelere gostericem bakalim.
sütmüş onlar tatlım ama sıkma sakın bende de var doğuma hazırlanıyor vucut muhtemelen doktora söylersen sana krem verir. baya işe yarıyorBenim de göğüs uçlarında böyle kremsi sarı birşeyler birikiyor gibi oluyo ben de anlamadım ne. hiç bişey kullanmıyorum ama ben daha başlamak mı lazım?
Reflüsü olan çoçuğun başını yüksek tutmak lazım öncelik reflüyü tedavi etmek .ama normalde bebeklerde omurga yapısı için başına yastık bile uygun değil kullandırtmıyorlar .o yüzden ihtiyaç halinde alınması gerekiyor .
Benim dikislerimin alt kısmı ağrıyor. Ozellikle yoruldugumda. Bundan sonra care yok çekecegiz galiba.Gunaydin herkese.
Bakayim ben ona yabebek kiyafetinde kendimden geciyorum.. Çıldırıyorum
Takım - LC WAIKIKI - 69,99 TL
Beyaz Erkek Bebek Takım size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9SV980Z1-FFBwww.lcwaikiki.com
Bende de var oBenim de göğüs uçlarında böyle kremsi sarı birşeyler birikiyor gibi oluyo ben de anlamadım ne. hiç bişey kullanmıyorum ama ben daha başlamak mı lazım?
Evet kolay uyuyorgünaydın ,
hahahha aynı ya hatta bizimkiler daha büyüktü , allahtan 3 yaşında falan kendiliğinden bıraktı .bir yandan iyi battaniyesi olunca emziğinide alınca 2 pış pışta huzurla uyuyordu .çok tatlılar yahuuu .
sağlıkla iyi günlerde giydir işnşallah .hepsi birbirinden güzel .
reflü yatağı hafif bayır oluyor ki başı yüksekte kalıyor miğdesi rahat olsun diye .reflüsü olmayan çoçuğada katiyen önermiyorlar .senin dediğin uyku yastığı galiba .değilse reflü yastığını peşin peşin alma bence.
uyku yastığınıda ince elyaftan uzun yastık yapmıştık sağa sola yatırırken dönmesin diye sırtını destekliyorduk .bizde kafa şekli güzel olsun diye ilk aylar her uyutmada bir sağ bir sol bir sırt üstü yatırırdık ki kafa şekli güzel olsun diye . bazı bebekler hep aynı yöne yatırılınca kafası içe doğru oluyor .gerçektende kızımın kafası yuvarlak şekli güzel .
aklınızda olsun .
Babyjem Bebek Güvenli Uyku Yastığı - ebebek
Babyjem Bebek Güvenli Uyku Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı - ebebek
Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
ilk doğumda küçük boy valiz yapmıştım ama çok sıkışık olmuştu .bunda büyük sert kalıplı valizler varya ortasında kendinden bölüm ayıran fermuar var .bir tarafa bebek bir tarafa kendiminkileri koyucam .hatta askıda koyucam .ben doğuma girene kadar vakit olursa dolaba yerleştiririm olmadı kardeşimi tembihliycem çıkartsın hepsini dolaba yerleştirsin .göçebe gibi aradığını bulamama olmasın .hastahane çıkışıda 10 dk ta toparlanır çıkarız zaten ne olacak .öel hastahanelerde koca dolap var yerleştirim oda 2 gün benim nasıl olsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?