2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar mide bulantıları ile aranız nasıl benim yeniden hortladı uykum geliyo sürekli yorgun hissediyorum. ilk 3 ay bu kadar zorlamamıştı bulantı olayları falan

hepimizde değişik bir sendrom var .bendede sol kalça ağrısı var .adet sancısı gibi ağrım var ve ateş basıyor daralıyorum . .
son aylarda uyku ve yorgunluk olabiliyor .evdeysen varsa vaktin uyu bol bol birdahada zor uyuruz :)

Merhaba hanımlar sanırım bugün tüm uykusuzlukların hesabını kesiyo vücudum akşam 12 gibi yattım ara ara uyansam da sağa sola dönüp sızmışım. Sabah 7.30 da kalktım eşimle kahvaltı yaptık o gitti ben 10-10.30 da tekrar uyumuşum kalktığımda saat 13.00 tü ilk zamanlar bile böyle uyumamıştım. Sonunda uyuyabildim diye inanılmaz mutluyum

Kızlar cumartesi şeker yüklemesi yapıldı Allahtan yaptırmışım pcos hastasıyım zaten çıkabilir diye düşünüyorum 50 gram şeker yüklendi 181 çıktı 1 hafta eve ölçüm cihazı aldım açlık tokluk ölçüp doktora bildireceğim ona göre ya dikkatli beslenme ya da katı diyet uygulanacak ki ben karbonhidrat tatlı pek yemeyen biriyim ara sıra dondurma hariç bir de yesem ne olurdu diyorum

Geçmiş olsun canım, ben de evde ölçüp doktora bildiriyorum aynen, bana da yapı itibarıyla yatkınlığın olabilir demişti dikkatli beslensem bile.

Geçmiş olsun canım, ben de evde ölçüp doktora bildiriyorum aynen, bana da yapı itibarıyla yatkınlığın olabilir demişti dikkatli beslensem bile.
Aynen bende çok dikkatli beslenen biriyim hamilelik öncesi de aç gezerdim resmen hastalığımdan dolayı alt yapım var maalesef elden bir şey gelmiyor sana da geçmiş olsun

Gunaydin herkese.

Arkadaslar bu kasik ve bel agrilari dayanilmaz hal almaya basladi resmen yuruyemiyorum. Sizler nasilsiniz napiyorsunuz
Canım geçmiş olsun...
Benimde bu hafta kasık ağrım arttı, birde acıyor gibi arada.
Geceleri uyku düzeni diye bişeyde kalmadı.
Hepsi sürecin olağan bir parçasıdır inşallah.

sendromlu zamanlara geldik yani yok canım çalışıyorumne yazık ki istediğimde uyuma şansım yok
geçmiş olsun canım
Aynen neden oluyor acaba
Bende de var, endişe veriyor
sütmüş o süt ama sıkma dediler doktor vücdun doğuma hazırlanıyor dedi. doktora söylersen krem verir sanırım çatlakları önlemek için

Çok güzel söylemişsin Canım gerçekten haklısın. Evlat hasretiyle yanıp tutuşan onca insan varken kız olsun erkek olsun demek nasıl nankörlük olurdu zaten. Evlat sahibi olmak hakikaten bi mucize gibi.
Bİzim hiç bir müdahalemiz olamıyor. Durumunu bile gidip doktordan öğrenebiliyoruz ancak. O yüzden Allah’a çok dua etmek lazım. Onlar hayırlı evlat biz de hayırlı anne olabiliriz inşallah

Biz bebek için bir paket Duru marka sabun tozu almıştık, bir de evde kullandığımız boron marka deterjan var içerikleri temiz ikisinin de instagramda mühendisinoğlu da incelemiş. e-bebekte satılan sanırım baby&me sabun tozu ve şampuanları da yine temiz içerikliymiş

Eklentiler

• IMG_2466.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_2465.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 45
Bana da hera01 süt dedi, sütmüş. Bana kalsa asla süt değildi diyorum katı katı süt mü olur, Allah'ın hikmeti:) Hiç dokunmuyorum zaten banyoda kendiliğinden giderse gidiyor bakalım
İlk süt öyle olurmuş canım yağlı ve bebek için çok yararlışmış bende tecrübeli arkadaşlardan öğrendim :)

Ben de mühendisinoplunu takip ediyorum canım.
Dalan roxy granül sabun aldım şimdilik. Çift durulama yaparım diye düşünüyorum. Şampuan da minoris aldım. Orada tavsiye edilen organik içerikli şampuanlardan bazıları göz yakabiliyormuş. Ama çoğunluk mustela minoris ve evomere önermiş

İlk süt öyle olurmuş canım yağlı ve bebek için çok yararlışmış bende tecrübeli arkadaşlardan öğrendim :)
Evet ben de ablamdan hatırlıyorum ama taa doğumdan sonra ilk üç beş günlük sütü öyle sarı sarıydı, baya da zaman geçti gerçi belki oldu unuttuk:)

Çok güzeller canım güle güle kullan Bana da küçük geliyorlar ama aslında öyle değil 50-52 cm tabi ilk doğduklarında hatta ufakta olabilir
Birde isimler koyuldumu halen okadar kararsizim ki
Öneri istiyorummm
Aras
Ayaz
Alaz
Erim
Ediz
Ömer liste bu tabi ben alaz ve ayaz düşünüyorum ama sizden de öneri alabilirmiyim
Ediz ve Ömer
Deneyimli anneler, 120 cm’lik çocuk yatakları kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ?Bilgi verebilir misiniz ? :)
Ben alırken 2-3 yaşına kadar rahat yatabilir demişlerdi anne yanı için aldım montessoriye geçene kadar diye düşündüm nasipse
Ben bu tip seyler aldim zibin body falan da aldim tabii iki 5 li takim daha var. Toplam 3 besli takim bir de 10 lu hastane cikisi var. Yeter gibi geliyor bana.
Çok güzeller canım güle güle kullanın
Oyy yerim minnoşu
Günaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Henüz bende yok canım herkesin farklı olabiliyor doktoruna danış istersen maden suyu falan rahatlatmıyorsa belki şurup verir
Maşallah canım toplu alışveriş olmuş harikalar sağlıcakla kullanın
Kizlar reflu yastiklarimiz var.Birkac arkadasim cogunlukla besik disinda bunda yatirdi ilk sylar.Su kocamsn babynestlere gerek var mi ? Puset+ reflu yastigi yeter mi sizce.Cok havaleli kocaman geldi gpzume benim o nestler.
Reflü olursa almayı düşündüm canım şuanda yastık falan düşünmüyorum
Aynı şekilde ara ara ateş basması oluyor havalar sıcak hatta yanıyoruz
Arkadaşlar hastane çantalarınızı hep valiz şeklinde mi hazırlıyorsunuz? O şekilde daha mı rahat oluyor?
Valiz düşünüyorum canım ya orta ya da büyük boy
Ayy ne kadar şirinler bunlar ya
Gunaydin herkese.

Arkadaslar bu kasik ve bel agrilari dayanilmaz hal almaya basladi resmen yuruyemiyorum. Sizler nasilsiniz napiyorsunuz
Canım doktorun fizik tedavi önerebilir ilk aylarda bende olmuştu geçmezse yönlendiririm dedi istersen doktoruna danışKasık ağrısını bilemiyorum
kızlar mide bulantıları ile aranız nasıl benim yeniden hortladı uykum geliyo sürekli yorgun hissediyorum. ilk 3 ay bu kadar zorlamamıştı bulantı olayları falan
Gün içinde bazen ara ara geliyor ama uzun süren bir şey değil canım bazıları yaşıyor ama

Ben her şeyi aldım bebek için de sabun tozu aldım çamaşırları için. Ayrıca bor Matik aldım. Evdeki deterjan bitince artık tamamen bor matik kullanicam . Biz de kimyasala maruz kalmayalim

Ebebegin %100 bitkisel sabun tozunu oneririm. 1 yil kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…