kızlar mide bulantıları ile aranız nasıl benim yeniden hortladı uykum geliyo sürekli yorgun hissediyorum. ilk 3 ay bu kadar zorlamamıştı bulantı olayları falan
Geçmiş olsun canım, ben de evde ölçüp doktora bildiriyorum aynen, bana da yapı itibarıyla yatkınlığın olabilir demişti dikkatli beslensem bile.Kızlar cumartesi şeker yüklemesi yapıldı Allahtan yaptırmışım pcos hastasıyım zaten çıkabilir diye düşünüyorum 50 gram şeker yüklendi 181 çıktı 1 hafta eve ölçüm cihazı aldım açlık tokluk ölçüp doktora bildireceğim ona göre ya dikkatli beslenme ya da katı diyet uygulanacak ki ben karbonhidrat tatlı pek yemeyen biriyim ara sıra dondurma hariç bir de yesem ne olurdu diyorum
Aynen bende çok dikkatli beslenen biriyim hamilelik öncesi de aç gezerdim resmen hastalığımdan dolayı alt yapım var maalesef elden bir şey gelmiyor sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun canım, ben de evde ölçüp doktora bildiriyorum aynen, bana da yapı itibarıyla yatkınlığın olabilir demişti dikkatli beslensem bile.
Canım geçmiş olsun...Gunaydin herkese.
Arkadaslar bu kasik ve bel agrilari dayanilmaz hal almaya basladi resmen yuruyemiyorum. Sizler nasilsiniz napiyorsunuz
Benim de göğüs uçlarında böyle kremsi sarı birşeyler birikiyor gibi oluyo ben de anlamadım ne. hiç bişey kullanmıyorum ama ben daha başlamak mı lazım?
sendromlu zamanlara geldik yanihepimizde değişik bir sendrom var .bendede sol kalça ağrısı var .adet sancısı gibi ağrım var ve ateş basıyor daralıyorum . .
son aylarda uyku ve yorgunluk olabiliyor .evdeysen varsa vaktin uyu bol bol birdahada zor uyuruz :)
geçmiş olsun canımKızlar cumartesi şeker yüklemesi yapıldı Allahtan yaptırmışım pcos hastasıyım zaten çıkabilir diye düşünüyorum 50 gram şeker yüklendi 181 çıktı 1 hafta eve ölçüm cihazı aldım açlık tokluk ölçüp doktora bildireceğim ona göre ya dikkatli beslenme ya da katı diyet uygulanacak ki ben karbonhidrat tatlı pek yemeyen biriyim ara sıra dondurma hariç bir de yesem ne olurdu diyorum
sütmüş o sütAynen neden oluyor acaba
Bende de var, endişe veriyor
Bana daAynen neden oluyor acaba
Sağolasın canımsendromlu zamanlara geldik yaniyok canım çalışıyorumne yazık ki istediğimde uyuma şansım yok
geçmiş olsun canım
sütmüş o sütama sıkma dediler doktor vücdun doğuma hazırlanıyor dedi. doktora söylersen krem verir sanırım çatlakları önlemek için
Amin inşallah cnm. Ben bekarligimdan beri hep kız cocuk isterdim süslü puslu giydirmek içinbaşka bı amacım yok yani yoksa bebek istersen hiç kız yada erkek olsun niyetiyle yapmadık Rabbim sağlıklı hayırlı evlat ver diye dua ettik. Hayırlı merhametli evlatlar yetiştirmek nasip olsun inşallah. Dünyaya gelen bi şekilde büyüyor ama yarın öbür yetiskin olduğunda ya omu o çok iyi bı insan vicdanlı yardimsever sözü dinlenen yaptığı işte hayir olan bı kişi dedirttirebilirsek ne mutlu bize. Anne babalığı layık gören Rabbim hakkını verebilmemizi nasip etsin aminnn
Biz bebek için bir paket Duru marka sabun tozu almıştık, bir de evde kullandığımız boron marka deterjan var içerikleri temiz ikisinin de instagramda mühendisinoğlu da incelemiş. e-bebekte satılan sanırım baby&me sabun tozu ve şampuanları da yine temiz içerikliymişKızlar son ihtiyaçları bebek deterjanı ve şampuanı ve ilk ayda kullanmak için bebek losyonu alacagım.. Ben önceden Johnson bebek şampuanı kullandım ama şimdi daha sağlıklı olanlar var.. Acaba deterjan ve şampuanda neleri önerirsiniz.
Süt canım o endişelencek bi durum değil korkma ilk sütümüz öyle olcak önemli olan uyarmamak gögüsleri benimde öyle geliyo hatta kokuyor işten gelir gelmez yıkanıyorumAynen neden oluyor acaba
İlk süt öyle olurmuş canım yağlı ve bebek için çok yararlışmış bende tecrübeli arkadaşlardan öğrendim :)Bana dahera01 süt dedi, sütmüş. Bana kalsa asla süt değildi diyorum katı katı süt mü olur, Allah'ın hikmeti:) Hiç dokunmuyorum zaten banyoda kendiliğinden giderse gidiyor bakalım
Kızlar son ihtiyaçları bebek deterjanı ve şampuanı ve ilk ayda kullanmak için bebek losyonu alacagım.. Ben önceden Johnson bebek şampuanı kullandım ama şimdi daha sağlıklı olanlar var.. Acaba deterjan ve şampuanda neleri önerirsiniz.
Evet ben de ablamdan hatırlıyorum ama taa doğumdan sonra ilk üç beş günlük sütü öyle sarı sarıydı, baya da zaman geçti gerçi belki oldu unuttuk:)İlk süt öyle olurmuş canım yağlı ve bebek için çok yararlışmış bende tecrübeli arkadaşlardan öğrendim :)
Çok güzeller canım güle güle kullanBugün eksikleri tamamlamak için çıktım ama alakasız şeyler aldım geldim. Elimde liste olmasına rağmen
İki kıyafeti de 6-9 ay aldım. Bizim bebeklerin 6-9 ayı kışa denk geliyor di mi yanlış almadım
Hiçbir yerde gönlüme göre kıyafet bulamıyorum erkeklere mavi kızlara pembe
Bir bunları buldum ama hep büyük. Bu bebek ilk doğduğunda ne giyecek bilmiyorum. Elime alıyorum Yenidoğanlar 0-3 aylar çok küçük geliyor ya
Ne alayım ben bir akıl verin elbisesiz kalacak
Bulutlu olan müslin örtü
Filli olan emzirme önlüğü
Ediz ve ÖmerBirde isimler koyuldumu halen okadar kararsizim ki
Öneri istiyorummm
Aras
Ayaz
Alaz
Erim
Ediz
Ömer liste bu tabi ben alaz ve ayaz düşünüyorum ama sizden de öneri alabilirmiyim
Ben alırken 2-3 yaşına kadar rahat yatabilir demişlerdi anne yanı için aldım montessoriye geçene kadar diye düşündüm nasipseDeneyimli anneler, 120 cm’lik çocuk yatakları kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ?Bilgi verebilir misiniz ? :)
Çok güzeller canım güle güle kullanınBen bu tip seyler aldimzibin body falan da aldim tabii iki 5 li takim daha var. Toplam 3 besli takim bir de 10 lu hastane cikisi var. Yeter gibi geliyor bana.
Oyy yerim minnoşuAy sizinde mi. Bizde antalyaya kadar götürdük. Gören benim icin neler demistir. Bilmezlerki o battaniye kızımın aşkıyikamak için makineye atsam ağlıyor. Bak an itibari ile bir resim atayım.
Eki Görüntüle 2293272
Henüz bende yok canım herkesin farklı olabiliyor doktoruna danış istersen maden suyu falan rahatlatmıyorsa belki şurup verirGünaydın kızlar
2 gündür gece mide yanması ile uyanıyorum. Cok rahatsız ediyor. Yan yattığım zaman mide bulantısı yapıyor. Geceleri huzurla uyuyamiyorum. Sizde var mi
Maşallah canım toplu alışveriş olmuş harikalar sağlıcakla kullanınAmin inşallah.. Hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize
Valla herseyi tek tek cekemedim.. Büyük alisveris yaptim.. Bin lira tuttu nerdeyseama aklimda kalan aldiklarimi siraliyim..
2 tane triko battaniye
2 tane muslin örtü
1 tane penye battaniye
1 tane banyo havlusu (içi tülbentli)
2 tane patik
2 tane alt ayakli pijama
2 tane iç zibin
1 tane alt açma örtüsü
1 paket ağız mendili
1 tane 10lu hastane çıkışı ( fiyati acayip uygun ben 85e aldım 70e bile var)
Sanırım 3 adet tulum
4 adet 5li hastane çıkışı
Bunların dışında bi de lohusa gecelik aldım.. Bana göre uyguna geldi.. 200liraya gecelik sabahlik ve altli ustlu pijama takimi aldim..
Reflü olursa almayı düşündüm canım şuanda yastık falan düşünmüyorumKizlar reflu yastiklarimiz var.Birkac arkadasim cogunlukla besik disinda bunda yatirdi ilk sylar.Su kocamsn babynestlere gerek var mi ? Puset+ reflu yastigi yeter mi sizce.Cok havaleli kocaman geldi gpzume benim o nestler.
Aynı şekilde ara ara ateş basması oluyor havalar sıcak hatta yanıyoruzKızlar mesela normalken Bi anda sıkıntı basması ateş bunalma hissi yaşıyor musunuz. Ben 2 gün normal iki gün bun alımlarda 2 gün aglayarak geçiriyorum zamanı. Ya ben cok dengesizim ya da süreç bunu gerektiriyor
Valiz düşünüyorum canım ya orta ya da büyük boyArkadaşlar hastane çantalarınızı hep valiz şeklinde mi hazırlıyorsunuz? O şekilde daha mı rahat oluyor?
Ayy ne kadar şirinler bunlar ya
Canım doktorun fizik tedavi önerebilir ilk aylarda bende olmuştu geçmezse yönlendiririm dedi istersen doktoruna danışGunaydin herkese.
Arkadaslar bu kasik ve bel agrilari dayanilmaz hal almaya basladi resmen yuruyemiyorum. Sizler nasilsiniz napiyorsunuz
Gün içinde bazen ara ara geliyor ama uzun süren bir şey değil canım bazıları yaşıyor amakızlar mide bulantıları ile aranız nasıl benim yeniden hortladı uykum geliyo sürekli yorgun hissediyorum. ilk 3 ay bu kadar zorlamamıştı bulantı olayları falan
Ben her şeyi aldım bebek için de sabun tozu aldım çamaşırları için. Ayrıca bor Matik aldım. Evdeki deterjan bitince artık tamamen bor matik kullanicam . Biz de kimyasala maruz kalmayalimKızlar son ihtiyaçları bebek deterjanı ve şampuanı ve ilk ayda kullanmak için bebek losyonu alacagım.. Ben önceden Johnson bebek şampuanı kullandım ama şimdi daha sağlıklı olanlar var.. Acaba deterjan ve şampuanda neleri önerirsiniz.
Ebebegin %100 bitkisel sabun tozunu oneririm. 1 yil kullandimKızlar son ihtiyaçları bebek deterjanı ve şampuanı ve ilk ayda kullanmak için bebek losyonu alacagım.. Ben önceden Johnson bebek şampuanı kullandım ama şimdi daha sağlıklı olanlar var.. Acaba deterjan ve şampuanda neleri önerirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?