- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Ben şampuan da mustela yenidoğan aldım. Losyonda aynı şekildeKızlar son ihtiyaçları bebek deterjanı ve şampuanı ve ilk ayda kullanmak için bebek losyonu alacagım.. Ben önceden Johnson bebek şampuanı kullandım ama şimdi daha sağlıklı olanlar var.. Acaba deterjan ve şampuanda neleri önerirsiniz.
Kötü birşey olmasındaSüt canım o endişelencek bi durum değil korkma ilk sütümüz öyle olcak önemli olan uyarmamak gögüsleri benimde öyle geliyo hatta kokuyor işten gelir gelmez yıkanıyorum
canım sabun tozları için kalıntı bırakıyor falan diyorlarEbebegin %100 bitkisel sabun tozunu oneririm. 1 yil kullandim
Ben bunu kullandım. En sicak 40 derecede yikadigim halde bırakmadı. Hemde kokusuz. Roxy olan acayip parfüm kokuyor.canım sabun tozları için kalıntı bırakıyor falan diyorlar
Toptan halletmişsin canim güle güle giydirmek nasip olsun inşallah.Amin inşallah.. Hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize
Valla herseyi tek tek cekemedim.. Büyük alisveris yaptim.. Bin lira tuttu nerdeyseama aklimda kalan aldiklarimi siraliyim..
2 tane triko battaniye
2 tane muslin örtü
1 tane penye battaniye
1 tane banyo havlusu (içi tülbentli)
2 tane patik
2 tane alt ayakli pijama
2 tane iç zibin
1 tane alt açma örtüsü
1 paket ağız mendili
1 tane 10lu hastane çıkışı ( fiyati acayip uygun ben 85e aldım 70e bile var)
Sanırım 3 adet tulum
4 adet 5li hastane çıkışı
Bunların dışında bi de lohusa gecelik aldım.. Bana göre uyguna geldi.. 200liraya gecelik sabahlik ve altli ustlu pijama takimi aldim..
Oh maşallah canım çok sevindim bebişte gayet iyiymiş güzel güzel kilo alsınlar inşallah hepsi.Merhaba kizlar bugun dr kontrolum vardi bebegim 1300 gr olmusuz nst ye degirdik hersey normal dedi
Çok geçmiş olsun canım inşallah dikkat edince kontrol altında kalır.Kızlar cumartesi şeker yüklemesi yapıldı Allahtan yaptırmışım pcos hastasıyım zaten çıkabilir diye düşünüyorum 50 gram şeker yüklendi 181 çıktı 1 hafta eve ölçüm cihazı aldım açlık tokluk ölçüp doktora bildireceğim ona göre ya dikkatli beslenme ya da katı diyet uygulanacak ki ben karbonhidrat tatlı pek yemeyen biriyim ara sıra dondurma hariç bir de yesem ne olurdu diyorum
Ben deterjan olarak içeriği güvenli bitkisel green clean bebek deterjanı aldım canım şampuanda sanırım ebebeğin ürünü olan yeni doğan şampuanı alıcam hem içerik hem fiyat olarak uygun geldi bana.Kızlar son ihtiyaçları bebek deterjanı ve şampuanı ve ilk ayda kullanmak için bebek losyonu alacagım.. Ben önceden Johnson bebek şampuanı kullandım ama şimdi daha sağlıklı olanlar var.. Acaba deterjan ve şampuanda neleri önerirsiniz.
Maşallah bebişe canım sağlıkla büyüsünler hepsi inşallah.Selam kızlar biz de bugün kızımızı görmeye gittik. 29+3 olarak gittik kızımız 40 cm boyu 1450 gram kilosu olmuş Doğum pozisyonuna uygun da dönmüş farkediyordum tekmelerden birkaç gündür zaten. Doktor hersey yolunda dedi. 32 hafta rapor olayını sordum gününde geleceksin 16 Ağustos tam 32+0 dedi resmî rapor bu farklı gün olmaz dedi.
Merhaba kizlar bugun dr kontrolum vardi bebegim 1300 gr olmusuz nst ye degirdik hersey normal dedi
Roxydeki parfüm tamamen bitkisel ürünlerden elde ediliyormuş Canım. Güvenilir ama o kadar çok koktuğunu bilmiyordum, anne kokusunu engellememesi adına. Bende bundan devam edeyim inşallahBen bunu kullandım. En sicak 40 derecede yikadigim halde bırakmadı. Hemde kokusuz. Roxy olan acayip parfüm kokuyor.
Eki Görüntüle 2293686
Ben hala bebek hazırlığı yapmadım diyebilirim. Bebek mobilyaları geldi bu cumartesi kurulacak.haftaiçi de duvar kağıdı yapılacak. Odası olmadan elim hiç bir şeye gitmedi henüz.
Kıyafetler yıkanıp ütülenecek yerleşecek, çanta hazırlanacak, alınacak ıvır zıvır bir sürü şey var.. E bebek den komple alışveriş yapmayı düşünüyorum. Burun aspiratörü, şampuan, küvet, bebek bezi.. Vs hepsini ağustos sonu tamamlamış olurum diye düşünüyorum.
nst ne zaman giriliyor? Doktor neden nst istedi ben onu 37 38. Haftalarda sanıyorum
Canım geçmiş olsun...
Benimde bu hafta kasık ağrım arttı, birde acıyor gibi arada.
Geceleri uyku düzeni diye bişeyde kalmadı.
Hepsi sürecin olağan bir parçasıdır inşallah.
Çok güzeller canım güle güle kullanBana da küçük geliyorlar ama aslında öyle değil 50-52 cm tabi ilk doğduklarında hatta ufakta olabilir
Ediz ve Ömer
Ben alırken 2-3 yaşına kadar rahat yatabilir demişlerdi anne yanı için aldım montessoriye geçene kadar diye düşündüm nasipse
Çok güzeller canım güle güle kullanın
Oyy yerim minnoşu
Henüz bende yok canım herkesin farklı olabiliyor doktoruna danış istersen maden suyu falan rahatlatmıyorsa belki şurup verir
Maşallah canım toplu alışveriş olmuş harikalar sağlıcakla kullanın
Reflü olursa almayı düşündüm canım şuanda yastık falan düşünmüyorum
Aynı şekilde ara ara ateş basması oluyor havalar sıcak hatta yanıyoruz
Valiz düşünüyorum canım ya orta ya da büyük boy
Ayy ne kadar şirinler bunlar ya
Canım doktorun fizik tedavi önerebilir ilk aylarda bende olmuştu geçmezse yönlendiririm dedi istersen doktoruna danışKasık ağrısını bilemiyorum
Gün içinde bazen ara ara geliyor ama uzun süren bir şey değil canım bazıları yaşıyor ama
33 ten sonra insan hareket ederken çok zorlanıyor. Bence yavas yavas başla cnm. Ben bu hafta kıyafetleri yıkayıp hurca koyacağım. Doguma yakın dolaba yerleştireceğim. Eksikleri netten alıyorum, bu sıcaklarda dolaşmak zor geliyor. Hastane çantasını da hazır edeceğim. Hatta 35 36 dan sonra arabanın bagaja koyacağım. 2.de agrım cok dıye kontrole gıttım, doğurup geldim. Eşim cantayı yetiştirdi ama strese gerek yokBen hala bebek hazırlığı yapmadım diyebilirim. Bebek mobilyaları geldi bu cumartesi kurulacak.haftaiçi de duvar kağıdı yapılacak. Odası olmadan elim hiç bir şeye gitmedi henüz.
Kıyafetler yıkanıp ütülenecek yerleşecek, çanta hazırlanacak, alınacak ıvır zıvır bir sürü şey var.. E bebek den komple alışveriş yapmayı düşünüyorum. Burun aspiratörü, şampuan, küvet, bebek bezi.. Vs hepsini ağustos sonu tamamlamış olurum diye düşünüyorum.
Kiraz kurusundan komposto yapılır mı acaba?Ben kiraz attim difrize ilkim sezaryan olduğu için büyük ihtimal 2. Bebiste sezaryan gelecek rabbim nasip ederse 1 gün önceden kiraz kaynatıp suyunu alacam yanina çok güzel süt yapıyor kayısı meyve suyu yaptım kavanoz kışlık ondan da almayı düşünüyorum yanima hastane çantam bayağı kalabalık olucak gibi benim
Benim bu.ay cok agrim oldu gunde 3 4 kere adet sancisi gibi oyuzden nst ye girdim ama agri cikmadi sonuc iyiydinst ne zaman giriliyor? Doktor neden nst istedi ben onu 37 38. Haftalarda sanıyorum
Kiraz kaldimi ki bizde alsak yapsakKiraz kurusundan komposto yapılır mı acaba?
Benim camasir makinemde hijyen bebek programi var 60 derece fazla mi olur kiBen bunu kullandım. En sicak 40 derecede yikadigim halde bırakmadı. Hemde kokusuz. Roxy olan acayip parfüm kokuyor.
Eki Görüntüle 2293686
Yok kuzum bende araştırdım baya benim 1 aydır var çünkü akıntı gibi değil ucunda var sadece iç çamaşırıma geçiyo hatta kahverengimsi bi leke bırakıyo işten gelir gelmezde değiştiriyorum direkKötü birşey olmasında
Teşekkürler canım, benim akıntı gibi değilde kurumuş ucunda kalmış gibi
Sarı renkte, enfeksiyon falan sandım ya
Biz bebek için bir paket Duru marka sabun tozu almıştık, bir de evde kullandığımız boron marka deterjan var içerikleri temiz ikisinin de instagramda mühendisinoğlu da incelemiş. e-bebekte satılan sanırım baby&me sabun tozu ve şampuanları da yine temiz içerikliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?