2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar iyi akşamlar bu hafta alışverişe çıkıcam bende liste oluşturuyorum şuan geçmişte yazılanları hep not aldım aklıma takılan yeni doğan ile 0-3 ay arasını nasıl ayırmalıyım mesela 10 zıbın alıcam bunları kaç tane yeni doğan kaç tane 0-3 almalıyım 10lu hastane çıkışını yenidoğan alıcam 2 tane 5li hastane çıkışı alıcam bunlarda yeni doğan mı olmalı?? Kafam çok karıştı şuan çok zormuş listeyi hazırlamak

Tecrübesiz olunca, herşeyi düşünüyoruz
Zaten Doğuma yaklaşıyoruz, hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum...
Bol sütlü ve huzurlu lohusalık dönemi.
Birde kafayı çizmeden sağlıkla kuzularımızı kucağımıza almayı...

Bende daha hazır etmedim canım.
Ama hastane çıkışlarını yenidoğan alacağım sanırım...

Kesinlikle öyle burasıda bizim bilgi havuzumuz herkes tecrübesini bilgileriri paylaşıyor o yüzden çok seviyorum b platformu ❣ sen nasılsın bebiş nasıl bi ara sıkıntılar vardı geçti umarım ❤

Kesinlikle öyle burasıda bizim bilgi havuzumuz herkes tecrübesini bilgileriri paylaşıyor o yüzden çok seviyorum b platformu ❣ sen nasılsın bebiş nasıl bi ara sıkıntılar vardı geçti umarım ❤
İyiyiz teyzesi, çok şükür
29. Haftayı bitiriyoruz nasipse
30 lu haftalar hem heyecanlı hem ürkütüyor beni
Doktorumuz 15 Ağustos’a dek seyahat gezmek yasak dedi
Sonrasında nasipse çıkacağım bende alışverişe.
Hunharca alışveriş yapasım var
Birde ne olur ne olmaz diye hastane çantasını hazır etmek istiyorum
Lohusa gecelik pijama vs Bursa da nerede bulunursa bakacağım
İnternetten alayım diyorum ama beden olayı net değil bende
Sen nasılsın?
Keyifler yerinde mi?

Kiraz kurusundan komposto yapılır mı acaba?
Yapılır canim ben kirazın saplarını da ayirdim ayrı kuruttum kavanozladim doğum dan sonra inşallah ödem söktürücü olarak kullanicam. Kiraz kırmızı erik kurusu ile kaynatırsın çokta güzel olur sutyapar

Roxydeki parfüm tamamen bitkisel ürünlerden elde ediliyormuş Canım. Güvenilir ama o kadar çok koktuğunu bilmiyordum, anne kokusunu engellememesi adına. Bende bundan devam edeyim inşallah
Canim kimyasal oldugunu düşünerek söylemedim. Parfümü bana cok keskin geldi beni rahatsiz etti paketi bitiremedim.
Kızlar ilk kez bu sabah çatı kemiklerim ağrıdı hatta sızladı böyle belirtileri olan var mı ?
Benim 20 gündür vajina kemiklerim çekiçle kırılmış gibi agriyor.
Benim camasir makinemde hijyen bebek programi var 60 derece fazla mi olur ki
Canim bence 40 derece ideal. Tertemiz çıkıyor. Sicakta yikarsan kıyafetler cabuk yipranir. Cok sık yıkıyorsun çünkü. Birde ütü yapacaksan o mikrobunu olduruyor.

Şampuan sebamed köpük alacagim birde eyup sabrının zeytinyağlı yeni doğan şampuanı köpükten memnun kalmaz isem onu kullanrim. Deterjan olan e bebegin sıvı deterjanını alırım bir de çamaşır suyu tozu var lekeler için onu da alırım bazı lekeler çıkmıyor çünkü

Bende en son aldıklarımı gözden geçiricem liste yapıyorum şimdi alınması gerekenler diye. Burda da paylaşırım fikir olur, sen de tamamlayınca alışverişi bizimle paylaşırsan süper olur

Kolay gelsin cnm. Çok keyifli ama yorucu benim agrilarim çok var o yüzden erken hallettim. Cumartesi kontrol var. Ondan sonrada hastane cantasini yapicam

Ağrım çok dediğin nasl bı agriydi. Benim çok ağrım var bu ara bel ağrısı kasık ağrısı bebek çok baskı yapio aşağı bacaklarimi kapatamiyorum . Cumartesi kontrol var

Ben ilk oglumda horluyordum bunda henüz başlamadı sanırım kiloyla ilgili sanırım. Geçici üzülmeyin hayırlısı ile bi doguralım da

Bence de iyiymiş fiyatlar baya şey almışsınız güle güle giysin Bebişiniz

Hastane çıkışları yenidoğana uygun oluyo canım onlarida say bir aya kullanilacaklardan olarak en az 5-6 zıbın olsa iyi olur sanırım 3 aya kadar olacaklardanda alırsın biraz zaten ihtiyaç oldukça doğumdan sonrada alırsın büyüdükçe bende karışık indirimden buldukça aldım hep bedenleri farklı cotonda vardı mesela uzun kollu aldım kaç tane bilmem.
Bem de alis verise ufak ufak basladim cok zevkli bir o kadar da yorucu listem bu şekilde eksikler var daha ama bir uçtan başladım almaya
Çok tatlı olmuş liste canım kolay gelsin çok zevkli alışveriş yapması.

Kızlar.. Az önce sok yasadim.. Bugün biraz katı yedim.. Biraz dedigim bayagi kati.. Sanrm 3 tabak makarna yedim demin tuvalette afedersiniz kan boşalmış.. Zorlanmadm tuvalette ama sanrm dışkı sert olduğu için kanama yaptı.. Doktoru aradim.. Sen yinede bi git hastaneye dedi.. Napayim yaa gideyim mi sizce? Ama vajinal bi durum yok bence.. Doktorda iyice ayirt edebildin mi makattan geldigini dedi.. Yinede git hastaneye dedi.. Napayim?? Acil fikir verin

Makattan kan geldiyse peçeteye yine gelir, ayna ve peçete ile bir kontrol et bence. Vajinadan geliyorsa hastaneye git direkt.

Bende genelde evde olduğum için ağrım pek yok sadece ayakta kalınca ayaklarım çok ağrıyo reflüm daha başlamadı aslında oğlumda çok olmuştu ama şimdi yok daha zamanı gelmemiştir belki.

Bende hazırlık için geç kalanlardanim daha bişey yapmadım gerçi hastane çantası için erken bence ama beşiği kurmak içinde ev boyanacak daha onu bi halletsek gerisi kolay oğlum okula başlayacak onunda telaşı olucak daha iş çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…