2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
7 aylık göbek hali lohusa takımı seçerken uygun canım

Cooook geçmiş olsun inşalla h önemli birşey değil doktordan gelince durumunu yaz merak ettim canım...insallh düşündüğün gibidir

Gunaydin herkese.

Arkadaslar bu kasik ve bel agrilari dayanilmaz hal almaya basladi resmen yuruyemiyorum. Sizler nasilsiniz napiyorsunuz
Ben bu ay o şiddetli agrıyı bek ve kasık 2 kez yasadım hep sonrasında da pozisyon değişikliği hissettim kızın döndüğü günlerde cok canımı yaktı sanırım kasıklarım cok agrıyor sürekli çişim geliyor gibiydi.

Merhaba kizlar bugun dr kontrolum vardi bebegim 1300 gr olmusuz nst ye degirdik hersey normal dedi

Oy maşallah sizinde bugün bizim gibi buluşma gününüzmüş oh ne güzel haberler almışız.

Ohh Sefa’n olsun ne güzel dinlenmişsin

Keşke daha da erken yaptırsaymıssın 24 haftada falan baya yüksek çıkmış sıkı takip edin zor ama

Doğumdan sonra kiraz sapı iyi fikir olmaya bilir bebeğin de ödemi atarsa vucudu suyu atarsa riskli olabilir sanki emzirirken yeşil çay önermiyorlar mesela bu sebeple

Bence mutlaka gidin makattan geliyorsa da sıkıntı çözemezseniz hemoroid Doğum öncesi sonrası perişan eder

Kızlar dün bi gaza geldim 10 kg domatesden melemen yaptım. 5 seferlik patlıcan musakka icin patlıcanları kızartıp paketledim. Barbunya aldım ayıkladım 3 sefer de o yemeklik olur. 3 seferlik de taze fasulye ayıkladım hazırladım attım buzluga. Geçen günde 4 5 misafirlikle mozaik pasta yaptım attım. 2 seferlik tuzlu kurabiye. Ufaktan başladım dolap tıkıştırmaya

Ağrım çok dediğin nasl bı agriydi. Benim çok ağrım var bu ara bel ağrısı kasık ağrısı bebek çok baskı yapio aşağı bacaklarimi kapatamiyorum . Cumartesi kontrol var
Ben 37 artı 0 da dogurdum. O gün, gün boyu çok belim ve kasıklarım ağrıdı.bebek hep altta oldugu ıcın ıhtımal vermedim.. Daha erken dedim. İlk oğlum 40 haftada dogdugu ıcın ve hıc sancı bilmedıgım ıcın nasıl bir seydır sancı anlamadım. Önce sırt agrısı ile basladı sonra sıddetlı Bel ve kasık agrısı sabaha kadar devam etti, kasılma ve karında sertleşme coktu ve ben artık dayanamayacak boyuta gelince, agrılar sık ve siddetli olunca sabah dra gıttım. Acılma coktu ve beni hemen nstye bagladılar sancı cok cıktı. Dr muane edınce panık oldu İlk sezaryan dıye. Bana kızdı gece nıye gelmedım dıye. Meger kanala gırmış artık sezaryan olmaz deyınce ben ıyıce panıkledım. Ebe cok ıyıydı.. Kızım rahat ol sezaryan olup cok normal doguran var acılman 10 cm dedi . Çok rahat dogurursun dedı hakıkaten 1 saat ıcınde dogurdum.. Allahtan ben cıkana kadar cantam geldi de bebegıme ben cıpcıbıl ortada kalmadık.

Oo masallah canım eline sağlık ne çok şey yapmışsın ben daha çok bişey yapamadım dolaba taze fasulye koydum erik komposto yaptım birazda çilek reçeli yaptım ama domates konserve var sırada Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah.
Güle güle giysin cicili bicili
Çok teşekkür ederim canım.
Hastane odası icin afiş bu şekilde planladım güzel mi size. Bugün odaları gezdim masa ölcüleri aldım. Birde ayaklı balın standı alacağım masanın 2 yanına inşallah hersey gönlünüzce olur
Çok tatlı görünüyo canım inşallah istediğin gibi olur herşey.

Benim burda hastaneye gelecek pek kimsem yok oyüzden süsleme düşünmüyorum ama kapı süsünde aklım var sadece.

Maşallah ben herhafta kışlık yapıyorum pazara gıdıp.. Domates sosu yaptım 25 kavanoz ama 5 seferde yaptım.. Yorumlamak ıcın. Folmabıberı temuxleyıp attım. 3 pişşrımlık fasulye.. Tarhana ugrastırdı. Kırmızı bıber közleyıp attım. Pahalı ucuz demeyıp atıyorum. Cunku agustos EYLUL gıbı hıcbırsey yapamam. Bır m e nemenlık kaldı bır de bıber kurutcam

Ne güzel normal olmuş ikinci canım peki şimdi nasıl olucak benimde ilki sezeryan şimdi de Dr.normal için pek olumlu konuşmadı benimde pek cesaretim yok açıkçası normal için yine sezeryan olucam sanırım.

Ne güzel normal olmuş ikinci canım peki şimdi nasıl olucak benimde ilki sezeryan şimdi de Dr.normal için pek olumlu konuşmadı benimde pek cesaretim yok açıkçası normal için yine sezeryan olucam sanırım.
Ben de 2.yi sezaryan olacak diye beklıyorum ama kuzum karar verdi. Drum 3.ye birsey demedi. 2.yı normal dogurmuddun her dogumda tecruben var. 3.nun kg bıraz önden gıdıyor. 4 kg olursa rıske atmam sezaryan olur dedi. Eger sancın olursa, bebek dönerse ve bebek normal kgda olursa normal yaparım nıye sezaryan yapayım dedi. Normal dogumdan yana bır dr

Çok tatlı olmuşlar canım eline sağlık nasılda ördün bunları.
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…