- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
Allah korusun canım gitde için rahatlamış olur inşallah iyi haberlerle gelirsin.Ay yinede gitcem sanrm yaa.. Esim de korktu gidelim dio.. Neyse bi gideyim de yazarm size yine
7 aylık göbek hali lohusa takımı seçerken uygun canımİyiyiz teyzesi, çok şükür
29. Haftayı bitiriyoruz nasipse
30 lu haftalar hem heyecanlı hem ürkütüyor beni
Doktorumuz 15 Ağustos’a dek seyahat gezmek yasak dedi
Sonrasında nasipse çıkacağım bende alışverişe.
Hunharca alışveriş yapasım var
Birde ne olur ne olmaz diye hastane çantasını hazır etmek istiyorum
Lohusa gecelik pijama vs Bursa da nerede bulunursa bakacağım
İnternetten alayım diyorum ama beden olayı net değil bende
Sen nasılsın?
Keyifler yerinde mi?
Cooook geçmiş olsun inşalla h önemli birşey değil doktordan gelince durumunu yaz merak ettim canım...insallh düşündüğün gibidirKızlar.. Az önce sok yasadim.. Bugün biraz katı yedim.. Biraz dedigim bayagi kati.. Sanrm 3 tabak makarna yedimdemin tuvalette afedersiniz kan boşalmış.. Zorlanmadm tuvalette ama sanrm dışkı sert olduğu için kanama yaptı.. Doktoru aradim.. Sen yinede bi git hastaneye dedi.. Napayim yaa gideyim mi sizce? Ama vajinal bi durum yok bence.. Doktorda iyice ayirt edebildin mi makattan geldigini dedi.. Yinede git hastaneye dedi.. Napayim?? Acil fikir verin
Ben bu ay o şiddetli agrıyı bek ve kasık 2 kez yasadım hep sonrasında da pozisyon değişikliği hissettim kızın döndüğü günlerde cok canımı yaktı sanırım kasıklarım cok agrıyor sürekli çişim geliyor gibiydi.Gunaydin herkese.
Arkadaslar bu kasik ve bel agrilari dayanilmaz hal almaya basladi resmen yuruyemiyorum. Sizler nasilsiniz napiyorsunuz
Merhaba kizlar bugun dr kontrolum vardi bebegim 1300 gr olmusuz nst ye degirdik hersey normal dedi
Merhaba hanımlar sanırım bugün tüm uykusuzlukların hesabını kesiyo vücudumakşam 12 gibi yattım ara ara uyansam da sağa sola dönüp sızmışım. Sabah 7.30 da kalktım eşimle kahvaltı yaptık o gitti ben 10-10.30 da tekrar uyumuşum kalktığımda saat 13.00 tü ilk zamanlar bile böyle uyumamıştım. Sonunda uyuyabildim diye inanılmaz mutluyum
Kızlar cumartesi şeker yüklemesi yapıldı Allahtan yaptırmışım pcos hastasıyım zaten çıkabilir diye düşünüyorum 50 gram şeker yüklendi 181 çıktı 1 hafta eve ölçüm cihazı aldım açlık tokluk ölçüp doktora bildireceğim ona göre ya dikkatli beslenme ya da katı diyet uygulanacak ki ben karbonhidrat tatlı pek yemeyen biriyim ara sıra dondurma hariç bir de yesem ne olurdu diyorum
Yapılır canim ben kirazın saplarını da ayirdim ayrı kuruttum kavanozladim doğum dan sonra inşallah ödem söktürücü olarak kullanicam. Kiraz kırmızı erik kurusu ile kaynatırsın çokta güzel olur sutyapar
Kızlar.. Az önce sok yasadim.. Bugün biraz katı yedim.. Biraz dedigim bayagi kati.. Sanrm 3 tabak makarna yedimdemin tuvalette afedersiniz kan boşalmış.. Zorlanmadm tuvalette ama sanrm dışkı sert olduğu için kanama yaptı.. Doktoru aradim.. Sen yinede bi git hastaneye dedi.. Napayim yaa gideyim mi sizce? Ama vajinal bi durum yok bence.. Doktorda iyice ayirt edebildin mi makattan geldigini dedi.. Yinede git hastaneye dedi.. Napayim?? Acil fikir verin
Eki Görüntüle 2293754 Eki Görüntüle 2293754 Eki Görüntüle 2293754
Benimde kızıma aldığım süslü hastane çıkışı bu 11 parça olan ve uyguna 70 liraya aldım.
Bence çok normal benim bebeğimin kafası hiç yukarda olmadı haftalardır da tam baş aşağı duruyor. Yani artik bebeklerimiz doğum pozisyonunu alıyorKızlar ilk kez bu sabah çatı kemiklerim ağrıdı hatta sızladıböyle belirtileri olan var mı ?
Ben 37 artı 0 da dogurdum. O gün, gün boyu çok belim ve kasıklarım ağrıdı.bebek hep altta oldugu ıcın ıhtımal vermedim.. Daha erken dedim. İlk oğlum 40 haftada dogdugu ıcın ve hıc sancı bilmedıgım ıcın nasıl bir seydır sancı anlamadım. Önce sırt agrısı ile basladı sonra sıddetlı Bel ve kasık agrısı sabaha kadar devam etti, kasılma ve karında sertleşme coktu ve ben artık dayanamayacak boyuta gelince, agrılar sık ve siddetli olunca sabah dra gıttım. Acılma coktu ve beni hemen nstye bagladılar sancı cok cıktı. Dr muane edınce panık oldu İlk sezaryan dıye. Bana kızdı gece nıye gelmedım dıye. Meger kanala gırmış artık sezaryan olmaz deyınce ben ıyıce panıkledım. Ebe cok ıyıydı.. Kızım rahat ol sezaryan olup cok normal doguran var acılman 10 cm dedi . Çok rahat dogurursun dedı hakıkaten 1 saat ıcınde dogurdum.. Allahtan ben cıkana kadar cantam geldi de bebegıme ben cıpcıbıl ortada kalmadık.Ağrım çok dediğin nasl bı agriydi. Benim çok ağrım var bu ara bel ağrısı kasık ağrısı bebek çok baskı yapio aşağı bacaklarimi kapatamiyorum . Cumartesi kontrol var
Oo masallah canım eline sağlık ne çok şey yapmışsın ben daha çok bişey yapamadım dolaba taze fasulye koydum erik komposto yaptım birazda çilek reçeli yaptım ama domates konserve var sırada Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah.Kızlar dün bi gaza geldim 10 kg domatesden melemen yaptım. 5 seferlik patlıcan musakka icin patlıcanları kızartıp paketledim. Barbunya aldım ayıkladım 3 sefer de o yemeklik olur. 3 seferlik de taze fasulye ayıkladım hazırladım attım buzluga. Geçen günde 4 5 misafirlikle mozaik pasta yaptım attım. 2 seferlik tuzlu kurabiye. Ufaktan başladım dolap tıkıştırmaya
Çok teşekkür ederim canım.Güle güle giysin cicili bicili
Çok tatlı görünüyo canım inşallah istediğin gibi olur herşey.Hastane odası icin afiş bu şekilde planladım güzel mi size. Bugün odaları gezdim masa ölcüleri aldım. Birde ayaklı balın standı alacağım masanın 2 yanına inşallah hersey gönlünüzce olur
Maşallah ben herhafta kışlık yapıyorum pazara gıdıp.. Domates sosu yaptım 25 kavanoz ama 5 seferde yaptım.. Yorumlamak ıcın. Folmabıberı temuxleyıp attım. 3 pişşrımlık fasulye.. Tarhana ugrastırdı. Kırmızı bıber közleyıp attım. Pahalı ucuz demeyıp atıyorum. Cunku agustos EYLUL gıbı hıcbırsey yapamam. Bır m e nemenlık kaldı bır de bıber kurutcamKızlar dün bi gaza geldim 10 kg domatesden melemen yaptım. 5 seferlik patlıcan musakka icin patlıcanları kızartıp paketledim. Barbunya aldım ayıkladım 3 sefer de o yemeklik olur. 3 seferlik de taze fasulye ayıkladım hazırladım attım buzluga. Geçen günde 4 5 misafirlikle mozaik pasta yaptım attım. 2 seferlik tuzlu kurabiye. Ufaktan başladım dolap tıkıştırmaya
Ne güzel normal olmuş ikinci canım peki şimdi nasıl olucak benimde ilki sezeryan şimdi de Dr.normal için pek olumlu konuşmadı benimde pek cesaretim yok açıkçası normal için yine sezeryan olucam sanırım.Ben 37 artı 0 da dogurdum. O gün, gün boyu çok belim ve kasıklarım ağrıdı.bebek hep altta oldugu ıcın ıhtımal vermedim.. Daha erken dedim. İlk oğlum 40 haftada dogdugu ıcın ve hıc sancı bilmedıgım ıcın nasıl bir seydır sancı anlamadım. Önce sırt agrısı ile basladı sonra sıddetlı Bel ve kasık agrısı sabaha kadar devam etti, kasılma ve karında sertleşme coktu ve ben artık dayanamayacak boyuta gelince, agrılar sık ve siddetli olunca sabah dra gıttım. Acılma coktu ve beni hemen nstye bagladılar sancı cok cıktı. Dr muane edınce panık oldu İlk sezaryan dıye. Bana kızdı gece nıye gelmedım dıye. Meger kanala gırmış artık sezaryan olmaz deyınce ben ıyıce panıkledım. Ebe cok ıyıydı.. Kızım rahat ol sezaryan olup cok normal doguran var acılman 10 cm dedi . Çok rahat dogurursun dedı hakıkaten 1 saat ıcınde dogurdum.. Allahtan ben cıkana kadar cantam geldi de bebegıme ben cıpcıbıl ortada kalmadık.
Çok güzeller ellerinize sağlık.Kızlar yeni doğacak yeğenim için ördüm. Benden 10 gün sonra doğacak. Kardeşimin eşi hamile aynı gün hamile olduğumuzu öğrendikNasıl olmuş
Eki Görüntüle 2293761 Eki Görüntüle 2293762
Teşekkür ederimÇok güzeller ellerinize sağlık.
Ben de 2.yi sezaryan olacak diye beklıyorum ama kuzum karar verdi. Drum 3.ye birsey demedi. 2.yı normal dogurmuddun her dogumda tecruben var. 3.nun kg bıraz önden gıdıyor. 4 kg olursa rıske atmam sezaryan olur dedi. Eger sancın olursa, bebek dönerse ve bebek normal kgda olursa normal yaparım nıye sezaryan yapayım dedi. Normal dogumdan yana bır drNe güzel normal olmuş ikinci canım peki şimdi nasıl olucak benimde ilki sezeryan şimdi de Dr.normal için pek olumlu konuşmadı benimde pek cesaretim yok açıkçası normal için yine sezeryan olucam sanırım.
Çok tatlı olmuşlar canım eline sağlık nasılda ördün bunları.Kızlar yeni doğacak yeğenim için ördüm. Benden 10 gün sonra doğacak. Kardeşimin eşi hamile aynı gün hamile olduğumuzu öğrendikNasıl olmuş
Eki Görüntüle 2293761 Eki Görüntüle 2293762
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin.Ben de 2.yi sezaryan olacak diye beklıyorum ama kuzum karar verdi. Drum 3.ye birsey demedi. 2.yı normal dogurmuddun her dogumda tecruben var. 3.nun kg bıraz önden gıdıyor. 4 kg olursa rıske atmam sezaryan olur dedi. Eger sancın olursa, bebek dönerse ve bebek normal kgda olursa normal yaparım nıye sezaryan yapayım dedi. Normal dogumdan yana bır dr
Teşekkür ederim canım. Valla bir bayan ilmek ilmek video çekmiş. Onu izleyerek ördüm.Çok tatlı olmuşlar canım eline sağlık nasılda ördün bunları.
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?