2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah korusun canım gitde için rahatlamış olur inşallah iyi haberlerle gelirsin.
Demin geldik.. Bir sorun yokmuş.. Oğlum sapasağlam allahin izniyle doktor su icmedin mi dedi.. Bugün az içtim dedim.. Bi de kati yedim dedim.. Ondan olmustur dedi.. Çünkü normalde tuvalete rahat çıkan biriyim hic sorun yasamadm dedim.. Sadece son zmnlar biraz daha zor çıkıyorum ama aşırı zorlama olmadi hiç dedim.. Bu zmnlarda bağırsaklar biraz daha tembellesir.. Calismasi yavaslar.. Ama sen tuvalete cikiosan ilaca da gerek yoktur doktorun da zaten ona göre yönlendirir seni dedi.. Demin eve girdik bizde en azndn aklim kalmadi.. Bi daha olmaz inşallah.. Bundan sonra suyu eksik edersem noooliyim

Ayy maşallah bende bezelye ve barbunya attım.. Annem köy makarnasi yapti.. 4 pişirim o oldu.. Bu hafta tarhana yapcak annem hayirlisiyla.. Domateslerde annemden canim anam gariban anam bende börek kek poaca kurabiye mozaik pasta yapip atcam buzluga inşallah.. Tabi kendimi yerimden kaldirirsam

İçin rahatladı en azından... Şimdi rahatça uyursun.. Çok geçmiş olsun. Su bu sıcaklarda candır, bol bol iç.

Bence çok normal benim bebeğimin kafası hiç yukarda olmadı haftalardır da tam baş aşağı duruyor. Yani artik bebeklerimiz doğum pozisyonunu alıyor
Bu kadar ağrılı olacağını düşünmemiştim yani biraz daha ölçülü olabilirmiş bam bam vurması tuhaf geldi teşekkür ederim cevap için... artık zor zamanlar başlıyor...

Geçmiş olsun

Bu kadar ağrılı olacağını düşünmemiştim yani biraz daha ölçülü olabilirmiş bam bam vurması tuhaf geldi teşekkür ederim cevap için... artık zor zamanlar başlıyor...
Aynı vuruşları yaşıyorum hatta bazen sanki içerde bazı şeyleri tutup tutup çekiyor. Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar şiddete maruz kalmadım. Üstelik hem şiddete maruz kalıp hem canımın çok yanmasına rağmen yine de yüzüm gulmemisti hiç.

çok güzel olmuş bayıldım ellerine sağlık keşke benimde elimden gelse böyle şeyler
geçmiş olsun canım

Canim o bende de oluyor ara ara zorlandigi icin oluyor hamilelikte hemoroit artiyor malesef korkma

Erik kompostosunu nasil yaptiniz sut yapiyorsa bende yapayim

ya maşallah ne kadar beceriklisiniz bebiş çok şanslı olacak anlaşılan. hepsi çok güzel ellerinize sağlık.
bu örtülerin farklı tam olarak ne oluyor? bu hafta sonu ben de almaya gideceğim ona göre alayım.

Erik kompostosunu nasil yaptiniz sut yapiyorsa bende yapayim

Canim arkadasa sormussun ama ben nasil yaptigimi paylasayim. Kucuk kirmizi erikleri yazdan visne gibi buzdolabi posetlerine koyuyorum. Sonra yine ayni visne gibi cikarip kaynatiyorum su ve sekerle. Erik kompostosu da guzel oluyor tavsiye ederim.

Güle güle kullan canım çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım. Pazen olanlar penye battaniyelerden biraz daha kalin ve yumuşak. Daha kullanışlı yıkandığında penye gibi saga sola yamulmuyor. Müslin ince. Onu genelde yazın yada puset uzerine örtmek icin kullaniyorlar.

Ay allahım on parmağında on marifet

Hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık güle güle giysin kuzucuklar

Benim camasir makinemde hijyen bebek programi var 60 derece fazla mi olur ki

terleme -kusmuk 40 derece iyi aslında leke kalmazda kaka deydiyse bebek programları 90 derece ön yıkamada ancak temizliyor .deterjanda katkısız tercih edince lekeler tabii daha zor çıkıyor .

yeni doğan bebekte 0-3 aylık büyük duruyor bence 10 tanenin 3 tanesini yeni doğan yada 0-1 aylık diye bir boy var ondan alabilirsin .yoksa emanet gibi sallanıyor üstünde.

sağlıkla ağız tadıyla yiyin inşallah .kurbanlıklar var ben buzluğa hiçbirşey koyamam yada derin dondurucu lazım o topada giremem .

Hastane odası icin afiş bu şekilde planladım güzel mi size. Bugün odaları gezdim masa ölcüleri aldım. Birde ayaklı balın standı alacağım masanın 2 yanına inşallah hersey gönlünüzce olur
sade ve çok güzel.

geçmiş olsun , bol bol su .,
bende çok içemiyorum zorla olunca sudan huylandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…