Demin geldik.. Bir sorun yokmuş.. Oğlum sapasağlam allahin izniyleAllah korusun canım gitde için rahatlamış olur inşallah iyi haberlerle gelirsin.
Kızlar dün bi gaza geldim 10 kg domatesden melemen yaptım. 5 seferlik patlıcan musakka icin patlıcanları kızartıp paketledim. Barbunya aldım ayıkladım 3 sefer de o yemeklik olur. 3 seferlik de taze fasulye ayıkladım hazırladım attım buzluga. Geçen günde 4 5 misafirlikle mozaik pasta yaptım attım. 2 seferlik tuzlu kurabiye. Ufaktan başladım dolap tıkıştırmaya
İçin rahatladı en azından... Şimdi rahatça uyursun.. Çok geçmiş olsun. Su bu sıcaklarda candır, bol bol iç.Demin geldik.. Bir sorun yokmuş.. Oğlum sapasağlam allahin izniyledoktor su icmedin mi dedi.. Bugün az içtim dedim.. Bi de kati yedim dedim.. Ondan olmustur dedi.. Çünkü normalde tuvalete rahat çıkan biriyim hic sorun yasamadm dedim.. Sadece son zmnlar biraz daha zor çıkıyorum ama aşırı zorlama olmadi hiç dedim.. Bu zmnlarda bağırsaklar biraz daha tembellesir.. Calismasi yavaslar.. Ama sen tuvalete cikiosan ilaca da gerek yoktur doktorun da zaten ona göre yönlendirir seni dedi.. Demin eve girdik bizde en azndn aklim kalmadi.. Bi daha olmaz inşallah.. Bundan sonra suyu eksik edersem noooliyim
İçin rahatladı en azından... Şimdi rahatça uyursun.. Çok geçmiş olsun. Su bu sıcaklarda candır, bol bol iç.
Bu kadar ağrılı olacağını düşünmemiştimBence çok normal benim bebeğimin kafası hiç yukarda olmadı haftalardır da tam baş aşağı duruyor. Yani artik bebeklerimiz doğum pozisyonunu alıyor
Çok teşekkürlerYapılır canim ben kirazın saplarını da ayirdim ayrı kuruttum kavanozladim doğum dan sonra inşallah ödem söktürücü olarak kullanicam. Kiraz kırmızı erik kurusu ile kaynatırsın çokta güzel olur sutyapar
Geçmiş olsunDemin geldik.. Bir sorun yokmuş.. Oğlum sapasağlam allahin izniyledoktor su icmedin mi dedi.. Bugün az içtim dedim.. Bi de kati yedim dedim.. Ondan olmustur dedi.. Çünkü normalde tuvalete rahat çıkan biriyim hic sorun yasamadm dedim.. Sadece son zmnlar biraz daha zor çıkıyorum ama aşırı zorlama olmadi hiç dedim.. Bu zmnlarda bağırsaklar biraz daha tembellesir.. Calismasi yavaslar.. Ama sen tuvalete cikiosan ilaca da gerek yoktur doktorun da zaten ona göre yönlendirir seni dedi.. Demin eve girdik bizde en azndn aklim kalmadi.. Bi daha olmaz inşallah.. Bundan sonra suyu eksik edersem noooliyim
Aynı vuruşları yaşıyorum hatta bazen sanki içerde bazı şeyleri tutup tutup çekiyor. Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar şiddete maruz kalmadım. Üstelik hem şiddete maruz kalıp hem canımın çok yanmasına rağmen yine de yüzüm gulmemisti hiç.Bu kadar ağrılı olacağını düşünmemiştimyani biraz daha ölçülü olabilirmiş bam bam vurması tuhaf geldi teşekkür ederim cevap için... artık zor zamanlar başlıyor...
çok güzel olmuş bayıldım ellerine sağlıkKızlar yeni doğacak yeğenim için ördüm. Benden 10 gün sonra doğacak. Kardeşimin eşi hamile aynı gün hamile olduğumuzu öğrendikNasıl olmuş
Eki Görüntüle 2293761 Eki Görüntüle 2293762
geçmiş olsun canımDemin geldik.. Bir sorun yokmuş.. Oğlum sapasağlam allahin izniyledoktor su icmedin mi dedi.. Bugün az içtim dedim.. Bi de kati yedim dedim.. Ondan olmustur dedi.. Çünkü normalde tuvalete rahat çıkan biriyim hic sorun yasamadm dedim.. Sadece son zmnlar biraz daha zor çıkıyorum ama aşırı zorlama olmadi hiç dedim.. Bu zmnlarda bağırsaklar biraz daha tembellesir.. Calismasi yavaslar.. Ama sen tuvalete cikiosan ilaca da gerek yoktur doktorun da zaten ona göre yönlendirir seni dedi.. Demin eve girdik bizde en azndn aklim kalmadi.. Bi daha olmaz inşallah.. Bundan sonra suyu eksik edersem noooliyim
Canim o bende de oluyor ara ara zorlandigi icin oluyor hamilelikte hemoroit artiyor malesef korkmaKızlar.. Az önce sok yasadim.. Bugün biraz katı yedim.. Biraz dedigim bayagi kati.. Sanrm 3 tabak makarna yedimdemin tuvalette afedersiniz kan boşalmış.. Zorlanmadm tuvalette ama sanrm dışkı sert olduğu için kanama yaptı.. Doktoru aradim.. Sen yinede bi git hastaneye dedi.. Napayim yaa gideyim mi sizce? Ama vajinal bi durum yok bence.. Doktorda iyice ayirt edebildin mi makattan geldigini dedi.. Yinede git hastaneye dedi.. Napayim?? Acil fikir verin
Erik kompostosunu nasil yaptiniz sut yapiyorsa bende yapayimOo masallah canım eline sağlık ne çok şey yapmışsın ben daha çok bişey yapamadım dolaba taze fasulye koydum erik komposto yaptım birazda çilek reçeli yaptım ama domates konserve var sırada Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım.
Çok tatlı görünüyo canım inşallah istediğin gibi olur herşey.
Benim burda hastaneye gelecek pek kimsem yok oyüzden süsleme düşünmüyorum ama kapı süsünde aklım var sadece.
Güle güle kullan canım çok güzel olmuşGünaydın kızlar.
Aldığım kumaşları dikince paylasmamı isteyen arkadaşlar olmuştu. Pazen ve müslin olanları diktim. Pazenleri arkalı önlü yaptım. Yumuşacık oldu. Müslin ince olsun diye tek taraflı diktim. Sadece ütüsü kaldı.
Eki Görüntüle 2293808 Eki Görüntüle 2293809 Eki Görüntüle 2293810
Kızlar yeni doğacak yeğenim için ördüm. Benden 10 gün sonra doğacak. Kardeşimin eşi hamile aynı gün hamile olduğumuzu öğrendikNasıl olmuş
Günaydın kızlar.
Aldığım kumaşları dikince paylasmamı isteyen arkadaşlar olmuştu. Pazen ve müslin olanları diktim. Pazenleri arkalı önlü yaptım. Yumuşacık oldu. Müslin ince olsun diye tek taraflı diktim. Sadece ütüsü kaldı.
Erik kompostosunu nasil yaptiniz sut yapiyorsa bende yapayim
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canım. Pazen olanlar penye battaniyelerden biraz daha kalin ve yumuşak. Daha kullanışlı yıkandığında penye gibi saga sola yamulmuyor. Müslin ince. Onu genelde yazın yada puset uzerine örtmek icin kullaniyorlar.ya maşallah ne kadar beceriklisiniz bebiş çok şanslı olacak anlaşılan. hepsi çok güzel ellerinize sağlık.
bu örtülerin farklı tam olarak ne oluyor? bu hafta sonu ben de almaya gideceğim ona göre alayım.
Kızlar yeni doğacak yeğenim için ördüm. Benden 10 gün sonra doğacak. Kardeşimin eşi hamile aynı gün hamile olduğumuzu öğrendikNasıl olmuş
Günaydın kızlar.
Benim camasir makinemde hijyen bebek programi var 60 derece fazla mi olur ki
Kızlar iyi akşamlar bu hafta alışverişe çıkıcam bende liste oluşturuyorum şuan geçmişte yazılanları hep not aldım aklıma takılan yeni doğan ile 0-3 ay arasını nasıl ayırmalıyım mesela 10 zıbın alıcam bunları kaç tane yeni doğan kaç tane 0-3 almalıyım 10lu hastane çıkışını yenidoğan alıcam 2 tane 5li hastane çıkışı alıcam bunlarda yeni doğan mı olmalı?? Kafam çok karıştı şuan çok zormuş listeyi hazırlamak
Kızlar dün bi gaza geldim 10 kg domatesden melemen yaptım. 5 seferlik patlıcan musakka icin patlıcanları kızartıp paketledim. Barbunya aldım ayıkladım 3 sefer de o yemeklik olur. 3 seferlik de taze fasulye ayıkladım hazırladım attım buzluga. Geçen günde 4 5 misafirlikle mozaik pasta yaptım attım. 2 seferlik tuzlu kurabiye. Ufaktan başladım dolap tıkıştırmaya
sade ve çok güzel.Hastane odası icin afiş bu şekilde planladım güzel mi size. Bugün odaları gezdim masa ölcüleri aldım. Birde ayaklı balın standı alacağım masanın 2 yanına inşallah hersey gönlünüzce olur
Demin geldik.. Bir sorun yokmuş.. Oğlum sapasağlam allahin izniyledoktor su icmedin mi dedi.. Bugün az içtim dedim.. Bi de kati yedim dedim.. Ondan olmustur dedi.. Çünkü normalde tuvalete rahat çıkan biriyim hic sorun yasamadm dedim.. Sadece son zmnlar biraz daha zor çıkıyorum ama aşırı zorlama olmadi hiç dedim.. Bu zmnlarda bağırsaklar biraz daha tembellesir.. Calismasi yavaslar.. Ama sen tuvalete cikiosan ilaca da gerek yoktur doktorun da zaten ona göre yönlendirir seni dedi.. Demin eve girdik bizde en azndn aklim kalmadi.. Bi daha olmaz inşallah.. Bundan sonra suyu eksik edersem noooliyim
Çok tesekkür ederimAy allahım on parmağında on marifet
Hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık güle güle giysin kuzucuklar
Teşekkür ederim canım7 aylık göbek hali lohusa takımı seçerken uygun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?