- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
Canım bence yine de hastaneye git, hem için rahat olurKızlar.. Az önce sok yasadim.. Bugün biraz katı yedim.. Biraz dedigim bayagi kati.. Sanrm 3 tabak makarna yedimdemin tuvalette afedersiniz kan boşalmış.. Zorlanmadm tuvalette ama sanrm dışkı sert olduğu için kanama yaptı.. Doktoru aradim.. Sen yinede bi git hastaneye dedi.. Napayim yaa gideyim mi sizce? Ama vajinal bi durum yok bence.. Doktorda iyice ayirt edebildin mi makattan geldigini dedi.. Yinede git hastaneye dedi.. Napayim?? Acil fikir verin
Harika olmuş harikaKızlar yeni doğacak yeğenim için ördüm. Benden 10 gün sonra doğacak. Kardeşimin eşi hamile aynı gün hamile olduğumuzu öğrendikNasıl olmuş
Eki Görüntüle 2293761 Eki Görüntüle 2293762
Günaydın kızlar.
Aldığım kumaşları dikince paylasmamı isteyen arkadaşlar olmuştu. Pazen ve müslin olanları diktim. Pazenleri arkalı önlü yaptım. Yumuşacık oldu. Müslin ince olsun diye tek taraflı diktim. Sadece ütüsü kaldı.
Eki Görüntüle 2293808 Eki Görüntüle 2293809 Eki Görüntüle 2293810
Teşekkür ederimHarika olmuş harika
Ellerine, emeğine sağlık...
Hazır alsak bu kadar güzel durmaz
Teşekkür ederimÇok beğendim.. Ellerine sağlık.. Keşke benimde elim işli olsa da bende ellerimle birşeyler yapabilsem
kızlar benim 2 gündür göğüs uçlarımda aşırı bir kaşınma var. karnıma mustela çatlak kremi sürünce oraya da sürüyorum ama hiç bir yararı olmadı. parçalayasım geliyorkorkumdan kaşıyamıyorum da. var mı bu kaşıntıyı kesen bildiğiniz bişeyler?
çatlayacak mı acaba ? çatlama öncesi kaşıntı olurmuş ya .kızlar benim 2 gündür göğüs uçlarımda aşırı bir kaşınma var. karnıma mustela çatlak kremi sürünce oraya da sürüyorum ama hiç bir yararı olmadı. parçalayasım geliyorkorkumdan kaşıyamıyorum da. var mı bu kaşıntıyı kesen bildiğiniz bişeyler?
Soguk suyla gogusleri yikamak bende ise yaradi.kızlar benim 2 gündür göğüs uçlarımda aşırı bir kaşınma var. karnıma mustela çatlak kremi sürünce oraya da sürüyorum ama hiç bir yararı olmadı. parçalayasım geliyorkorkumdan kaşıyamıyorum da. var mı bu kaşıntıyı kesen bildiğiniz bişeyler?
kızlar benim 2 gündür göğüs uçlarımda aşırı bir kaşınma var. karnıma mustela çatlak kremi sürünce oraya da sürüyorum ama hiç bir yararı olmadı. parçalayasım geliyorkorkumdan kaşıyamıyorum da. var mı bu kaşıntıyı kesen bildiğiniz bişeyler?
çatlayacak mı acaba ? çatlama öncesi kaşıntı olurmuş ya .
vazelin ile falan yumuşak tutmayı denesen .bazı dr lar lansinoh a erken başlatıyormuş ama henüz çok erken sanırım .
soğuk su biraz iyi geliyor ama sudan çıkınca yine aynıBenim memelerde hicbi degisiklik yok.. Bilmiyorum ileride olur mu? Su iyi gelio mu? Genelde su kasintiya iyi gelir.. Surekli de memeyi de yikayamayiz ama
lansinoh aldım ama son ay kullanırım diyordum sorayım doktora belki beni de erken başlatırçatlayacak mı acaba ? çatlama öncesi kaşıntı olurmuş ya .
vazelin ile falan yumuşak tutmayı denesen .bazı dr lar lansinoh a erken başlatıyormuş ama henüz çok erken sanırım .
yıkıyorum ama sudan çıkınca yine aynı. bir de gün içinde iş yerindeyim çok fena oluyor yaSoguk suyla gogusleri yikamak bende ise yaradi.
çok bunaldım ben de. karbonatlı suyla sil dedi iş yerinden bi arkadaş. deneyeceğim yakar biraz ama kaşıntı geçsin deKelin ilaci olsa basina surermis canimkesip atasim geliyor benim de. Bir de denizde tuzlu su degince al sana tam bir cümbüş
ben bunu kullanıyorum canım doktor vermişti kaşıntıya da iyi geliyokızlar benim 2 gündür göğüs uçlarımda aşırı bir kaşınma var. karnıma mustela çatlak kremi sürünce oraya da sürüyorum ama hiç bir yararı olmadı. parçalayasım geliyorkorkumdan kaşıyamıyorum da. var mı bu kaşıntıyı kesen bildiğiniz bişeyler?
lanolinli kremler iyi geliyor sanırım canım ben de lansinoh almıştım ama henüz kullanmaya başlamadım. başlasam iyi olacak demkkiben bunu kullanıyorum canım doktor vermişti kaşıntıya da iyi geliyo
lanolinli kremler iyi geliyor sanırım canım ben de lansinoh almıştım ama henüz kullanmaya başlamadım. başlasam iyi olacak demkki
bu akşamdan itibaren ben de başlayacağım o beklemelereBen basladim kullanmaya hem lansinoh hem tahin yagi.Doktor kullanabilirsin dedi.Suruyorum oyle inek gibi ustum acik bir sekilde bekliyorum bir ise yarayacak diye.
Miraclemiracle, senin iki oğlunun yaş farkı da çok azdı değil mi? Maşallah ne güzel normal olmuş ikinci oğlun. Benim kızım da sezeryanla oldu, bu normal olsun çok istiyorum ama hayırlısıylaBen 37 artı 0 da dogurdum. O gün, gün boyu çok belim ve kasıklarım ağrıdı.bebek hep altta oldugu ıcın ıhtımal vermedim.. Daha erken dedim. İlk oğlum 40 haftada dogdugu ıcın ve hıc sancı bilmedıgım ıcın nasıl bir seydır sancı anlamadım. Önce sırt agrısı ile basladı sonra sıddetlı Bel ve kasık agrısı sabaha kadar devam etti, kasılma ve karında sertleşme coktu ve ben artık dayanamayacak boyuta gelince, agrılar sık ve siddetli olunca sabah dra gıttım. Acılma coktu ve beni hemen nstye bagladılar sancı cok cıktı. Dr muane edınce panık oldu İlk sezaryan dıye. Bana kızdı gece nıye gelmedım dıye. Meger kanala gırmış artık sezaryan olmaz deyınce ben ıyıce panıkledım. Ebe cok ıyıydı.. Kızım rahat ol sezaryan olup cok normal doguran var acılman 10 cm dedi . Çok rahat dogurursun dedı hakıkaten 1 saat ıcınde dogurdum.. Allahtan ben cıkana kadar cantam geldi de bebegıme ben cıpcıbıl ortada kalmadık.
Ben 37 artı 0 da dogurdum. O gün, gün boyu çok belim ve kasıklarım ağrıdı.bebek hep altta oldugu ıcın ıhtımal vermedim.. Daha erken dedim. İlk oğlum 40 haftada dogdugu ıcın ve hıc sancı bilmedıgım ıcın nasıl bir seydır sancı anlamadım. Önce sırt agrısı ile basladı sonra sıddetlı Bel ve kasık agrısı sabaha kadar devam etti, kasılma ve karında sertleşme coktu ve ben artık dayanamayacak boyuta gelince, agrılar sık ve siddetli olunca sabah dra gıttım. Acılma coktu ve beni hemen nstye bagladılar sancı cok cıktı. Dr muane edınce panık oldu İlk sezaryan dıye. Bana kızdı gece nıye gelmedım dıye. Meger kanala gırmış artık sezaryan olmaz deyınce ben ıyıce panıkledım. Ebe cok ıyıydı.. Kızım rahat ol sezaryan olup cok normal doguran var acılman 10 cm dedi . Çok rahat dogurursun dedı hakıkaten 1 saat ıcınde dogurdum.. Allahtan ben cıkana kadar cantam geldi de bebegıme ben cıpcıbıl ortada kalmadık.
Oo masallah canım eline sağlık ne çok şey yapmışsın ben daha çok bişey yapamadım dolaba taze fasulye koydum erik komposto yaptım birazda çilek reçeli yaptım ama domates konserve var sırada Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım.
Çok tatlı görünüyo canım inşallah istediğin gibi olur herşey.
Benim burda hastaneye gelecek pek kimsem yok oyüzden süsleme düşünmüyorum ama kapı süsünde aklım var sadece.
Maşallah ben herhafta kışlık yapıyorum pazara gıdıp.. Domates sosu yaptım 25 kavanoz ama 5 seferde yaptım.. Yorumlamak ıcın. Folmabıberı temuxleyıp attım. 3 pişşrımlık fasulye.. Tarhana ugrastırdı. Kırmızı bıber közleyıp attım. Pahalı ucuz demeyıp atıyorum. Cunku agustos EYLUL gıbı hıcbırsey yapamam. Bır m e nemenlık kaldı bır de bıber kurutcam
Kızlar yeni doğacak yeğenim için ördüm. Benden 10 gün sonra doğacak. Kardeşimin eşi hamile aynı gün hamile olduğumuzu öğrendikNasıl olmuş
Eki Görüntüle 2293761 Eki Görüntüle 2293762
Günaydın kızlar.
Aldığım kumaşları dikince paylasmamı isteyen arkadaşlar olmuştu. Pazen ve müslin olanları diktim. Pazenleri arkalı önlü yaptım. Yumuşacık oldu. Müslin ince olsun diye tek taraflı diktim. Sadece ütüsü kaldı.
Eki Görüntüle 2293808 Eki Görüntüle 2293809 Eki Görüntüle 2293810
Demin geldik.. Bir sorun yokmuş.. Oğlum sapasağlam allahin izniyledoktor su icmedin mi dedi.. Bugün az içtim dedim.. Bi de kati yedim dedim.. Ondan olmustur dedi.. Çünkü normalde tuvalete rahat çıkan biriyim hic sorun yasamadm dedim.. Sadece son zmnlar biraz daha zor çıkıyorum ama aşırı zorlama olmadi hiç dedim.. Bu zmnlarda bağırsaklar biraz daha tembellesir.. Calismasi yavaslar.. Ama sen tuvalete cikiosan ilaca da gerek yoktur doktorun da zaten ona göre yönlendirir seni dedi.. Demin eve girdik bizde en azndn aklim kalmadi.. Bi daha olmaz inşallah.. Bundan sonra suyu eksik edersem noooliyim
sağlıkla ağız tadıyla yiyin inşallah .kurbanlıklar var ben buzluğa hiçbirşey koyamam yada derin dondurucu lazım o topada giremem .
Benim de oluyo bazen ucunadan iğne batar gibi de oluyo. Her duştan sonra bebe yağıyla yağlanıyorum . Vücudumu tammen kurutmadan yaptığımda rahatlatıyor beni . O batmalar olduğunda da biraz ovuyorumkızlar benim 2 gündür göğüs uçlarımda aşırı bir kaşınma var. karnıma mustela çatlak kremi sürünce oraya da sürüyorum ama hiç bir yararı olmadı. parçalayasım geliyorkorkumdan kaşıyamıyorum da. var mı bu kaşıntıyı kesen bildiğiniz bişeyler?
Tesekur ederim canim deneyeyim insallahCanim arkadasa sormussun ama ben nasil yaptigimi paylasayim. Kucuk kirmizi erikleri yazdan visne gibi buzdolabi posetlerine koyuyorum. Sonra yine ayni visne gibi cikarip kaynatiyorum su ve sekerle. Erik kompostosu da guzel oluyor tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?