2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bence yine de hastaneye git, hem için rahat olur

kızlar benim 2 gündür göğüs uçlarımda aşırı bir kaşınma var. karnıma mustela çatlak kremi sürünce oraya da sürüyorum ama hiç bir yararı olmadı. parçalayasım geliyor korkumdan kaşıyamıyorum da. var mı bu kaşıntıyı kesen bildiğiniz bişeyler?

Benim memelerde hicbi degisiklik yok.. Bilmiyorum ileride olur mu? Su iyi gelio mu? Genelde su kasintiya iyi gelir.. Surekli de memeyi de yikayamayiz ama

çatlayacak mı acaba ? çatlama öncesi kaşıntı olurmuş ya .
vazelin ile falan yumuşak tutmayı denesen .bazı dr lar lansinoh a erken başlatıyormuş ama henüz çok erken sanırım .

Soguk suyla gogusleri yikamak bende ise yaradi.

Kelin ilaci olsa basina surermis canim kesip atasim geliyor benim de. Bir de denizde tuzlu su degince al sana tam bir cümbüş

vazelin ile falan yumuşak tutmayı denesen .bazı dr lar lansinoh a erken başlatıyormuş ama henüz çok erken sanırım .

Ben basladim bile lansinoha.Mucize beklemeyin ama bu kremden.Su ana ladar pek bir fayda gordum diyemem.Tahinin ustindeki yagi da suruyorum.Uyarmadigin muddetce surmenin bir zarari olmuyor.

Benim memelerde hicbi degisiklik yok.. Bilmiyorum ileride olur mu? Su iyi gelio mu? Genelde su kasintiya iyi gelir.. Surekli de memeyi de yikayamayiz ama
soğuk su biraz iyi geliyor ama sudan çıkınca yine aynı
lansinoh aldım ama son ay kullanırım diyordum sorayım doktora belki beni de erken başlatır
Soguk suyla gogusleri yikamak bende ise yaradi.
yıkıyorum ama sudan çıkınca yine aynı. bir de gün içinde iş yerindeyim çok fena oluyor ya
Kelin ilaci olsa basina surermis canim kesip atasim geliyor benim de. Bir de denizde tuzlu su degince al sana tam bir cümbüş
çok bunaldım ben de. karbonatlı suyla sil dedi iş yerinden bi arkadaş. deneyeceğim yakar biraz ama kaşıntı geçsin de

ben bunu kullanıyorum canım doktor vermişti kaşıntıya da iyi geliyo

Eklentiler

• 8817707089970.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 49
lanolinli kremler iyi geliyor sanırım canım ben de lansinoh almıştım ama henüz kullanmaya başlamadım. başlasam iyi olacak demkki

Ben basladim kullanmaya hem lansinoh hem tahin yagi.Doktor kullanabilirsin dedi.Suruyorum oyle inek gibi ustum acik bir sekilde bekliyorum bir ise yarayacak diye.

Miraclemiracle, senin iki oğlunun yaş farkı da çok azdı değil mi? Maşallah ne güzel normal olmuş ikinci oğlun. Benim kızım da sezeryanla oldu, bu normal olsun çok istiyorum ama hayırlısıyla

Ay ne güzel 10 cm açılma süper ya darısı normal Doğum isteyen arkadaslarıma ve bana da

Amin cnm seninde eline sağlık ağız tadıyla yiyelim insallah. Bende gelen cok olur diye düşünüyorum ben kim doğursa gittim. Son kapanıştır bu diye ne var ne yok yaptım.

Bende tek seferde olsun bitsin istedim 10 kg domates yaptım ama KESK’e bi 10 daha yapabilsem

Papyonlu yelege bayıldım cok hoş olmuş eline sağlık arkadasım

Ellerine sağlık ne güzel el emeği göz nuru maşallah

Ay neyseki sorun yokmuş umarım tekrar etmez makattan da gelmesin bidaha o da cok zor çünkü sonrasında

sağlıkla ağız tadıyla yiyin inşallah .kurbanlıklar var ben buzluğa hiçbirşey koyamam yada derin dondurucu lazım o topada giremem .

Benims hem dolap hem derin dondurucu açık su anda kurbana da ben kesip dağıtamam cok zor olur diye bu sebeple bağış düşündük allah kabul ederse insallah

Benim de oluyo bazen ucunadan iğne batar gibi de oluyo. Her duştan sonra bebe yağıyla yağlanıyorum . Vücudumu tammen kurutmadan yaptığımda rahatlatıyor beni . O batmalar olduğunda da biraz ovuyorum

Canim arkadasa sormussun ama ben nasil yaptigimi paylasayim. Kucuk kirmizi erikleri yazdan visne gibi buzdolabi posetlerine koyuyorum. Sonra yine ayni visne gibi cikarip kaynatiyorum su ve sekerle. Erik kompostosu da guzel oluyor tavsiye ederim.
Tesekur ederim canim deneyeyim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…