2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben basladim bile lansinoha.Mucize beklemeyin ama bu kremden.Su ana ladar pek bir fayda gordum diyemem.Tahinin ustindeki yagi da suruyorum.Uyarmadigin muddetce surmenin bir zarari olmuyor.
ben ilk bebekte mucizesini gördüm valla .ilk gün akşamına başladı sızlamaya yarılır gibi oldu meme uçları .erken falanda kullanmamıştım . o gece ve ertesi gün kullandım birdahada olmadı .
o yarık yüzünden emziremeyen çok acı çekenler oluyormuş .,

Benims hem dolap hem derin dondurucu açık su anda kurbana da ben kesip dağıtamam cok zor olur diye bu sebeple bağış düşündük allah kabul ederse insallah

valla bu sene bizimde nasıl olacak bilmiyorum kendime hayrım yok kurbanlığa hiç yardım edemem annem kardeşlerim halledecek inşallah .bağışınızı allah kabul etsin inşallah ama gelen giden yemek olaylarıda çok olacak 7 kapıya dağıtırsam gerisi stok

Herkese selam. Bu biberon seciminde kafam biraz karisti. Erkek bebek bekledigimiz icin dr browns biberon alicam ama onda da bi kac cesit var. Genis agizli, dogal akis bi de premature sanirim. Dogumdan itibaren sizce hangisini kullanmali?

Herkese selam. Bu biberon seciminde kafam biraz karisti. Erkek bebek bekledigimiz icin dr browns biberon alicam ama onda da bi kac cesit var. Genis agizli, dogal akis bi de premature sanirim. Dogumdan itibaren sizce hangisini kullanmali?
Ben cam doğal akış kullandım 2 oğlumda.. Zaten biberon ucları 0-3 ay 3 - 6 ay seklinde sürekli yenisını alıyoruz. Ama çok faydalı İlk oğlum meme tutamadı 1 hafta Avent bıberonla gaz sancısı cekti. Arkadasın önerısı İle Dr browns aldım. Ortasında mavi borusu olan. Anında gaz kalmadı.. Çalışan kadınların hem meme hem bıberon alıştırması gerek yoksa evde bakan bakıcı ya da anneanneme babaaneye işkence oluyor en kötu su bebek aç kalıyor

biberonun içimi kolay olduğu için meme istemiyormuş bebekler bir süre sonra

memek meme tutuyorsa sütün varsa sürekli vermek yanlış zaten ara ara verip biberonuda memeyide unutturmamak lazım .belki gün içinde 1-2 kere biberondan beslemek en doğrusu .yoksa meme tutan çoçuğa çalışıyoruz diye hep biberon zaten çok yanlış bizimde o mutluğu ve tatmini yaşamamız için en doğrusu utturmadan vermek .

Kizlar,sizde de beyaz sari akinti var mi? Benim fazlalasti bu akinti.Kokusuz ama yogun akinti.

Bende de çoğaldı dün doktor fitil verdi henüz kullanmadım ama rahatsız edici akıntı hissi

Valla bende bi ben kalacağım eger et kesersek kocam bile olmayacak o sebeple hiç uğraşamayacağım. Kan kokusu da cok midemi zorlar. Bazen 2 kap yemek yapana kadar yoruluyorum iş ev bide cocuk derken gücüm yetmiyor.

Ya ben mi bilmiyorum acaba gogus ucum catladi mi patladi mi noldu.Bir dahaki gidisimde doktorun hemsiresine gostericem bakalim.

Kizlar,sizde de beyaz sari akinti var mi? Benim fazlalasti bu akinti.Kokusuz ama yogun akinti.
Bende de fazlalasti cuma günü randevum var idrar testi vericem fazlalasinca biraz tedirgin oldum acaba enfeksiyon mu gelişti diye ama bol su içiyorum, idrarda yanma da yok bir yandan da normal olduğunu düşünüyorum o yüzden. Ayrıca daha önce okuduğum bir yazıda son aylarda akıntı artar bu rahmin enfeksiyondan korunma yöntemi tedbirini arttırıyor yazıyordu. İnşallah sorun yoktur

Eger çalısan bır kadınsa ve dogum ıznınde evdeyse ve Bebek zaten memeyi alıyorsa sürekli meme vereceksin arada sırada biberon verilecek. Ama mesela benım 1.oğlumum çenesi kuvvetsizdi ve kaç kere eğitime gıttım adı ememeyen bebege cıktı... Ben çok üzülüyordum ama hep önden meme verdim çekmediğini bildiğim halde sonra biberonla karnı doydu. Ama ne zaman 3 aylık oldu cenesı güçlendi memeyi öyle bir çekmeye başladı ki, Gündü hep meme versin, gece kolaylık olsun önden biberon arkadan da 10 dk meme verıyordum ki biberonu unutmasın diye.. Avmdeki kaka kokan bebek odalarında rmzırmektense dısarda oturup oğluma bıberon verdim... Mayısta dogum yaptım eylülde okula başladım ama bakan kişi hep Allah razı olsun bıberon tutuyor dedi. Tabiki benim tek amacım bebegımın ac kalmamasıydı. Okuldan gelincede de gün boyu meme verdim. Hıcbır sıkıntı yaşamadım.... Biberon tutan meme tutmaz dıye birsey yok, nasıl alıstırırsa anne öyle gider, bu uyku egıtımınde de aynı... çalışan anne mecbur.. Belli aydan sonra kaşıkla beslemek acayip zor ve zahmetli evde anne yokken bakan bırı için...

Merhaba kızlar, tatilde annemlerin yanına Antalya’ya geldim. Sanırım sizlerden de Antalya’da yaşayanlar vardı. Burada gittiğiniz doktorlar kimlerdi, öğrenebilir miyim

Cevabiniz icin cok tesekkurler. Uc kisimlari buyudukce degistirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…