2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
doğum salonu dediği normal doğumdaki çatal mı acaba ?
Sanırım ameliyathane... Beni amelıyathaneye göturmeden önce hastanenin dogum önlüğü var. Erkekse mavi önlük kızsa pembe. Tabı benım dogum yaptığım hastane oyleydi. Hıc gecelık gıydırmedıler.. Tamamen soyunuyorsun, o baglamalı önlüğü gıyıyorsun. Hasta bakıcı kadın bulegıne erkek bebekse adın soyadınyazan mavı bıleklık takıyor.. Sonra genıtal bölge temızlıgi ister mısın dıyor yok ben yaptırdım dedim ama gene de baktı.. Tamam gerek yok dedi. Haklı olarak bazen gebeler tam alamıyor göremedıklerı ıcın dedi. Tamam sorun yok dedim... Sonra basına da ameliyat bonesı takılıyor.. Asansöre kadar tekerlekli sandalye.. Orda ayaga kalkıyorsun ve ameliyathane kapısında eşinle vedalasıyorsun... Yanı demek o hastane amelıyathaneye gecelık le ındıroyor orada bence ameliyat ınlugu gıydırıyordur. Her hastane farklı uygulama yapabılır

Sağol canım kontrol altındayım artık
Rabbim kimseye yaşatmasın canım Sor tabi ki bir çözümü kolaylığı olur inşallah ağrı sızı çok zor zaten zor zamanlar başladı son trimester
Doktor erken dedi canım bekletti biraz ama yine de yaptırmam iyi oldu zaten ben tatlı ve karbonhidrat tüketen biri değilimdir arada dondurma yerim hamburger makarna falan çok arada nadir ekmeği de çavdar kahvaltıda 1 dilim yerim artık sıkı takip yapacağım sadece öğrenmiş oldummeyve bile yükeltebilir muzu yarım yaptık mesela kirazı falan çok az yiyeceğim Allahtan hep ekşi meyve yemişim düzenimde çok değişen olmadı

Maşallah canım 10 kg luk domates yeter mi acaba bende 10 kg luk menemen yapmayı planlıyorum 10 kg lukta normal doğrayıp buzluğa mı atsam diyorum
Maşallah canım ya nasıl el emeği bunlar çok güzel olmuş marifetlisin cidden bizde de annem yapar bunları onlara devrettik hep
Herkese selam. Bu biberon seciminde kafam biraz karisti. Erkek bebek bekledigimiz icin dr browns biberon alicam ama onda da bi kac cesit var. Genis agizli, dogal akis bi de premature sanirim. Dogumdan itibaren sizce hangisini kullanmali?
Cam doğal akışlı düşünüyorum canım henüz almadım ihtiyaç olursa direk alırım diye nasipse

Kızlar, aranızda kollarında ve bacaklarında aslında vücudunda kaşıntınızdan var mı?
Birkaç gündür sürekli bir kaşıntı başladı da bende
BEn de yok ama gebe okuluna gelen birinde var. Test falan yapılmış karaciğer enzimlerine bakılmış bir sorun yok ama kaşınıyor işte. BAtma şeklinde hissediyormuş kaşıntısını tüm vücudunda

BEn de yok ama gebe okuluna gelen birinde var. Test falan yapılmış karaciğer enzimlerine bakılmış bir sorun yok ama kaşınıyor işte. BAtma şeklinde hissediyormuş kaşıntısını tüm vücudunda
Bende doktoruma yaZdım, cevap gelsin de ona göre karaciğer değerlerine falan baktırayım olmazsa...

Kızlar, aranızda kollarında ve bacaklarında aslında vücudunda kaşıntınızdan var mı?
Benim şimdilik sadece göğüslerde var ona da yağ falan sürüyorum uçlarına yaklaştırmadan. Biraz rahatlatıyor ama kollarda bacaklarda yok

1-2 haftadır göğüslerim acayip kaşınıyor benim. terlemeye bağlıyordum hemen duş alıyordum ama sanırım sütle alakalı falan

kızlar bu arada hastane çantası için organizer almayı düşünüyorum bi kısmı şeffaf olanlardan. mesela bebeğin eşyalarını birine,benim eşyalarımı birine iç çamaşırlarımı birine,bebeğin hastane çıkışlarını bezlerini vs birine koyup valize öyle yerleştirmek istiyorum. ben doğumhanedeyken eşimden bir şey istediklerinde bütün çantayı dökmesin diye çünkü biliyorum öyle yapar. en azından ne nerde bilsin direkt o küçük çantayı götürür. önerebileceğiniz bir site veya mağaza var m?

Benim karnimda kaşıntı var o da çatlayacak diye sanırım

Bir de kızlar bebek artık tekneden ziyade dönüş falan yapıyor sanırım tekmeleri çok hissetmiyorum saha çok icimde kivrilisini hissediyorum bi de eskisi kadar hareketli değil normal mi bu ?

Ne güzel bı hikaye üçüncü doğum daha kolay olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…