- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Sanırım ameliyathane... Beni amelıyathaneye göturmeden önce hastanenin dogum önlüğü var. Erkekse mavi önlük kızsa pembe. Tabı benım dogum yaptığım hastane oyleydi. Hıc gecelık gıydırmedıler.. Tamamen soyunuyorsun, o baglamalı önlüğü gıyıyorsun. Hasta bakıcı kadın bulegıne erkek bebekse adın soyadınyazan mavı bıleklık takıyor.. Sonra genıtal bölge temızlıgi ister mısın dıyor yok ben yaptırdım dedim ama gene de baktı.. Tamam gerek yok dedi. Haklı olarak bazen gebeler tam alamıyor göremedıklerı ıcın dedi. Tamam sorun yok dedim... Sonra basına da ameliyat bonesı takılıyor.. Asansöre kadar tekerlekli sandalye.. Orda ayaga kalkıyorsun ve ameliyathane kapısında eşinle vedalasıyorsun... Yanı demek o hastane amelıyathaneye gecelık le ındıroyor orada bence ameliyat ınlugu gıydırıyordur. Her hastane farklı uygulama yapabılırdoğum salonu dediği normal doğumdaki çatal mı acaba ?
Evet evet çatalın olduğu Doğum yapılan odadoğum salonu dediği normal doğumdaki çatal mı acaba ?
Sağol canım kontrol altındayım artıkToptan halletmişsin canim güle güle giydirmek nasip olsun inşallah.☺
Oh maşallah canım çok sevindim bebişte gayet iyiymiş güzel güzel kilo alsınlar inşallah hepsi.☺
Çok geçmiş olsun canım inşallah dikkat edince kontrol altında kalır.
Ben deterjan olarak içeriği güvenli bitkisel green clean bebek deterjanı aldım canım şampuanda sanırım ebebeğin ürünü olan yeni doğan şampuanı alıcam hem içerik hem fiyat olarak uygun geldi bana.
Maşallah bebişe canım sağlıkla büyüsünler hepsi inşallah.☺
Rabbim kimseye yaşatmasın canımSana da gecmis olsun canim. Benim bu agri cook uzun zamandir vardi siddetini arttirarak devam ediyor... Hatta doktor osteocare falan verdi ama bir faydasi olmadi.
Insallah hic de bilmezsin bu agriyi canim. Daha once de vardi bu sikayetim ama osteocare verdi sadece fayda da etmedi. Kemiklerim zayif ondan daha cok etkilendim sanirim. Bir sonraki randevumda bir daha soyleyecegim bakalim farkli bir cozumu olacak mi...
Doktor erken dedi canım bekletti biraz ama yine de yaptırmam iyi oldu zaten ben tatlı ve karbonhidrat tüketen biri değilimdir arada dondurma yerim hamburger makarna falan çok arada nadir ekmeği de çavdar kahvaltıda 1 dilim yerim artık sıkı takip yapacağım sadece öğrenmiş oldummeyve bile yükeltebilir muzu yarım yaptık mesela kirazı falan çok az yiyeceğim Allahtan hep ekşi meyve yemişim düzenimde çok değişen olmadıBen bu ay o şiddetli agrıyı bek ve kasık 2 kez yasadım hep sonrasında da pozisyon değişikliği hissettim kızın döndüğü günlerde cok canımı yaktı sanırım kasıklarım cok agrıyor sürekli çişim geliyor gibiydi.
Oy maşallah sizinde bugün bizim gibi buluşma gününüzmüş oh ne güzel haberler almışız.
Ohh Sefa’n olsun ne güzel dinlenmişsin☺
Keşke daha da erken yaptırsaymıssın 24 haftada falan baya yüksek çıkmış sıkı takip edin zor ama
Doğumdan sonra kiraz sapı iyi fikir olmaya bilir bebeğin de ödemi atarsa vucudu suyu atarsa riskli olabilir sanki emzirirken yeşil çay önermiyorlar mesela bu sebeple
Bence mutlaka gidin makattan geliyorsa da sıkıntı çözemezseniz hemoroid Doğum öncesi sonrası perişan eder
Maşallah canım 10 kg luk domates yeter mi acaba bende 10 kg luk menemen yapmayı planlıyorum 10 kg lukta normal doğrayıp buzluğa mı atsam diyorumKızlar dün bi gaza geldim 10 kg domatesden melemen yaptım. 5 seferlik patlıcan musakka icin patlıcanları kızartıp paketledim. Barbunya aldım ayıkladım 3 sefer de o yemeklik olur. 3 seferlik de taze fasulye ayıkladım hazırladım attım buzluga. Geçen günde 4 5 misafirlikle mozaik pasta yaptım attım. 2 seferlik tuzlu kurabiye. Ufaktan başladım dolap tıkıştırmaya
Kızlar yeni doğacak yeğenim için ördüm. Benden 10 gün sonra doğacak. Kardeşimin eşi hamile aynı gün hamile olduğumuzu öğrendikNasıl olmuş
Eki Görüntüle 2293761 Eki Görüntüle 2293762
Maşallah canım ya nasıl el emeği bunlar çok güzel olmuş marifetlisin cidden bizde de annem yapar bunları onlara devrettik hepGünaydın kızlar.
Aldığım kumaşları dikince paylasmamı isteyen arkadaşlar olmuştu. Pazen ve müslin olanları diktim. Pazenleri arkalı önlü yaptım. Yumuşacık oldu. Müslin ince olsun diye tek taraflı diktim. Sadece ütüsü kaldı.
Eki Görüntüle 2293808 Eki Görüntüle 2293809 Eki Görüntüle 2293810
Cam doğal akışlı düşünüyorum canım henüz almadım ihtiyaç olursa direk alırım diye nasipseHerkese selam. Bu biberon seciminde kafam biraz karisti. Erkek bebek bekledigimiz icin dr browns biberon alicam ama onda da bi kac cesit var. Genis agizli, dogal akis bi de premature sanirim. Dogumdan itibaren sizce hangisini kullanmali?
bazen bebeğin sertleşip ağrı yapması bazen karın etlerinin ağrıması ve sancı yapması bazende adet sancısının daha güçlüsü .Kızlar kasılma nasıl birşey
Bu haftalarda normal mi pekibazen bebeğin sertleşip ağrı yapması bazen karın etlerinin ağrıması ve sancı yapması bazende adet sancısının daha güçlüsü .
dinlenince geçiyorsa onlar yalancı kasılmalar .
Bu haftalarda normal mi peki
Ben vitale d koray dumana gidiyorumMerhaba kızlar, tatilde annemlerin yanına Antalya’ya geldim. Sanırım sizlerden de Antalya’da yaşayanlar vardı. Burada gittiğiniz doktorlar kimlerdi, öğrenebilir miyim
Bende alerjide olan bir sey. Toza alerjim var.Kızlar, aranızda kollarında ve bacaklarında aslında vücudunda kaşıntınızdan var mı?
Birkaç gündür sürekli bir kaşıntı başladı da bende
BEn de yok ama gebe okuluna gelen birinde var. Test falan yapılmış karaciğer enzimlerine bakılmış bir sorun yok ama kaşınıyor işte. BAtma şeklinde hissediyormuş kaşıntısını tüm vücudundaKızlar, aranızda kollarında ve bacaklarında aslında vücudunda kaşıntınızdan var mı?
Bende doktoruma yaZdım, cevap gelsin de ona göre karaciğer değerlerine falan baktırayım olmazsa...BEn de yok ama gebe okuluna gelen birinde var. Test falan yapılmış karaciğer enzimlerine bakılmış bir sorun yok ama kaşınıyor işte. BAtma şeklinde hissediyormuş kaşıntısını tüm vücudunda
Teşekkür ediyorumBen vitale d koray dumana gidiyorum
Benim şimdilik sadece göğüslerde var ona da yağ falan sürüyorum uçlarına yaklaştırmadan. Biraz rahatlatıyor ama kollarda bacaklarda yokKızlar, aranızda kollarında ve bacaklarında aslında vücudunda kaşıntınızdan var mı?
Bende doktoruma yaZdım, cevap gelsin de ona göre karaciğer değerlerine falan baktırayım olmazsa...
1-2 haftadır göğüslerim acayip kaşınıyor benim. terlemeye bağlıyordum hemen duş alıyordum ama sanırım sütle alakalı falanKızlar, aranızda kollarında ve bacaklarında aslında vücudunda kaşıntınızdan var mı?
Benim karnimda kaşıntı var o da çatlayacak diye sanırımKızlar, aranızda kollarında ve bacaklarında aslında vücudunda kaşıntınızdan var mı?
Ne güzel bı hikaye üçüncü doğum daha kolay olur inşallah.Ben 37 artı 0 da dogurdum. O gün, gün boyu çok belim ve kasıklarım ağrıdı.bebek hep altta oldugu ıcın ıhtımal vermedim.. Daha erken dedim. İlk oğlum 40 haftada dogdugu ıcın ve hıc sancı bilmedıgım ıcın nasıl bir seydır sancı anlamadım. Önce sırt agrısı ile basladı sonra sıddetlı Bel ve kasık agrısı sabaha kadar devam etti, kasılma ve karında sertleşme coktu ve ben artık dayanamayacak boyuta gelince, agrılar sık ve siddetli olunca sabah dra gıttım. Acılma coktu ve beni hemen nstye bagladılar sancı cok cıktı. Dr muane edınce panık oldu İlk sezaryan dıye. Bana kızdı gece nıye gelmedım dıye. Meger kanala gırmış artık sezaryan olmaz deyınce ben ıyıce panıkledım. Ebe cok ıyıydı.. Kızım rahat ol sezaryan olup cok normal doguran var acılman 10 cm dedi . Çok rahat dogurursun dedı hakıkaten 1 saat ıcınde dogurdum.. Allahtan ben cıkana kadar cantam geldi de bebegıme ben cıpcıbıl ortada kalmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?