2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bence 10 kg az ama ilk etapta gücüm bu kadarı a yetti biraz daha yapabilirsem iyi olacak aslında belki sonraki haftalarda yaparım

Bence 10 kg az ama ilk etapta gücüm bu kadarı a yetti biraz daha yapabilirsem iyi olacak aslında belki sonraki haftalarda yaparım

Ben de gecen gun oturdum tek basima 13.kilo yaptim ama asla.yetmez.Cok az sise cikti.Bi de aliskanlik bizim sise yapma islemi cok zahmetli.Kabuklari soy-suyunu ,cekirdegini cikart- minik minik dogradiktan sonra kaynat.Tek basimayim diye dogramadim artik rondodan gecirdim.Bu defa da boyle yiyelim bakalim.

Büyük boy kilitli poşet aldım ben. Üzerine etiketle içinde ne olduğunu not yazmayı düşünüyorum.

Bende de aynı oluyor artık eskisi kadar kıpır kıpır değil. Gün içinde eskisi kadar sık hissetmiyorum hareketlerini.
Bebekler bu haftalarda daha uzun süreler uyuyarak geçirirmiş. Uyku hormonu daha hızlı büyümesini sağlarmış

2-3 hafta kaldi 30'a.Yandim ben o zaman bu anksiyeteyle.Tekme hissettikce rahatliyorum cunku.2 gundur cok siddetli tepik hissetmedim.Hele alttakini pek hissedemedim..Icim icimi yedi esime demedim.Saglik ocagina gittim kalp atislarini dinlemeye.Su haftaya kadar olmayan hormonlarin tavan sanirim.Ebe alttaki bebegi dinletirken bir aglamaya basladim.Tutamiyorum ama kendimi.Kadincagiz nasil sakinlestirecegini sasirdi.

Hanımlar bisey danisacagim.. Ben anne yani beşiği büyük aldim.. 60x120 internetten siparisiyle aldim.. Ama gelen yatak sünger bebeğe nasıl bir yatak almalıyım karar veremiyorum? Sepet besiklerde de normal ortopedik yataklar olmuyo bildigim kadaryla.. Acaba sungerle mi kullansam diyorum.. Üstüne yün şilte yaptirsam mi acaba kayinvalideme diyorum... Cok kararsızım.. Siz ne yaptiniz? Yatak seçimi de ne cok yumusak nede sert olmaliymis

Ben daha pek hissedemedim bile hareketlerini.. Öyle aşırı sert bisekilde tekmelemedi bile beni.. Hatta bazen hamile oldugumu unutup hunharca kendimi temizlige kaptirdigim çok oldu arada hissediyodum hareketlerini.. Bugunde aşırı hareketsiz.. Yani icimde 1kg geçmiş bir insan var ama ben hissedemiyorum bi arkadasimda benimle aynı kiloda hamile kalmıştı.. O da geç hissedersin demisti.. Geç hissettim.. 24e yakin hissettim hareketlerini.. Simdide hareketsizlesmeye başladı.. Hamile miyim degil miyim karar veremiyorum.. Kendimi oğlum beni uzmuyor diye teselli ediyorum

Bana magazadaki gorevli yün degil de pamuk şilte yapin demisti.Yün bazi ciltlerde alerji yapabiliyomus.Annem yapti pamuk şilte.Onu kullanicaz biz.

Bana magazadaki gorevli yün degil de pamuk şilte yapin demisti.Yün bazi ciltlerde alerji yapabiliyomus.Annem yapti pamuk şilte.Onu kullanicaz biz.

Demin okudum.. Pamuk da sağlıklı bisey oldugu için bakteri üretmesi kolay oluyomus yazıyordu.. Bilemedim ki ya.. Pamuk da yapar kayinvalidem gerçi

Tesekkur ederim canım
Merhaba kızlar, tatilde annemlerin yanına Antalya’ya geldim. Sanırım sizlerden de Antalya’da yaşayanlar vardı. Burada gittiğiniz doktorlar kimlerdi, öğrenebilir miyim
Likya hastanesi prof.dr.mehmet emin soysal a gidiyorum. Iyi bir doktor ucreti de uygun.
Teşekkür ederim

Canım ben 2 yıldır artık rondodan gecirmiyorum.. Domatesler yıkıyorum, kabuklarını soymadan ve iri iri tencereye doğruyorum. 5 kg domatese 2 kg da kırmızı bıberin ıcını temızleyıp ırı ırı doğruyorum... Biraz pişince içine blendırı tutuyorum. Ne kabuk ne birsey, muhteşem kıvam oluyor. Iyıce pişiriyorum. İnmeye yakın tuzunu atıyorum ve sıcakken kavanozlara koyup kapaklarını kapatıp ters cevurıyoryum.... Benim yöntemi tvden izlemiştim 2 yıl önce.. Ne soyma ne rondodan geçırme ne dograma derdi var acayıp kolaylık. Bu hafta 10 kg domates ve 4 kg bıberı karıstırıp 1 saat ıcınde dogradım tencereye hemen oluverdi

A Aynen ben de yillardr aynisini yaparim ve 50 100 şise civari olur .çok da ugrastrmaz yeterki kapaklar atmasin

Haftasonu ebebekteydim bunlari hiç goremedim.. Internette mi var acaba
Canım bunlar magazada yok bende bakmıştım. Magazada genelde yazlık var. O yuzden internetten bakip aldım. Cok güzel kışlıklar var bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…