Senin daha erken gelir gibime geliyor 2.bide hadi hayırlısı:)Kaldik bile yaağrılardan ötürü yakın diye düşünüyorum. adet ağrısı gbi ağrılarım dizlerimde sızlama var kasilmalarin şiddeti de arttı bu ara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin daha erken gelir gibime geliyor 2.bide hadi hayırlısı:)Kaldik bile yaağrılardan ötürü yakın diye düşünüyorum. adet ağrısı gbi ağrılarım dizlerimde sızlama var kasilmalarin şiddeti de arttı bu ara
Tek kat giydirmiştim ama ince battaniyeye sarıp üstüne de kalın battaniye örtmüştüm.
güya oyle derler ikinci erken gelir diye ama bakalm :)Senin daha erken gelir gibime geliyor 2.bide hadi hayırlısı:)
Senin kız yine küçük laf anlamio dersin. Bizimki dört yaşı bitirdi. Ama sabırlı davrandim yineBenim bebegimde oyleydi. Mama vermedim doyuyordur diye. Bebek beslenememis 1 gecede sarılık 17.9 a çıktı.sana tavsiyem her saat başı emzir 6 saatte bir kaşıkla mama ver. Sutun artana kadar su sarilik riski gecene kadar.
Doktor bana sutu arttirmsk icin resimdeki cay ve damlayi yazdi. Bol su ve incir kürünü tavsiye ederim. Sabah ve aksam yemek oncesi dereotu ye birde.
Eki Görüntüle 2548453
2 takim giydirdim. Alttan sadece fazladan patikli pijama giydirdim.
Off off bu tarz seyleri benim kızım da yapiyor.
Allah kolaylık versinbenim hem annem hem kv yanımda. Doğum yapalı 6 gün oldu ben yeni toparlanmaya başladım. Onlar hem bana hem melegime bakıyordu.
Aynı benn eşim ne oldu sana bi saat içinde bi ağresifsin diyor bazen geliyor stress :))adaçayı ic cnam bni sakinleştiriyo dindiriyor bide müzik dinleyip hayal kurmalıymış:) bn bi kac dinlendirici müzik indirdim . ney dinletisi falnda var icinde sende deneyebilirsin. bu hafta daha rahatım gecen hafta heran esimin üzerine atlayıp parçalayacakmışım gibydim sinirden![]()
Engel kuzum hırmonları bozuyor böyle düşün herşey stressten derler ya hep hanile kalmaya niyetlendiğin zaman bile stress yapma rahat ol diyorlar mesela öyle düşünYa stres engel mi bende stresle daha çabuk gelir diodum ben son 1 haftadır aşırı stresliyim ama.gercekten hiç sancimyok
doguruncada geçmiyor kiAynı benn eşim ne oldu sana bi saat içinde bi ağresifsin diyor bazen geliyor stress :))
Ya temizlik demişken bana bi koltuk geldi deri ama acayip sigara kokusu sinmiş içine koltukcok guzel ama kokusu beter acaba nasıl cikar ki:$ temizlik kokusunu seviyorsa yavrun:)Bugün eve yardımcı bir hanım geldi. Ben de onu la birlikte.... Sabah 8den beri hiç oturmadim. Şimdi acayip yorgunum. Kasıklarım karnim belim ağrıyor.
Bebe temiz eve hemen geleyim mi diyor![]()
Doğru zaten onuda yaşamıştım aşırı stres yapiyodum senin beklenen doğum tarihi neEngel kuzum hırmonları bozuyor böyle düşün herşey stressten derler ya hep hanile kalmaya niyetlendiğin zaman bile stress yapma rahat ol diyorlar mesela öyle düşün
Canm sen sadece göğüs ucu mu aldin yoksa kalkanda kullanyo musun? Benm yaralarm bir ay oldu duzelmedi denemedigim seyde kalmadi. Simdi kalkan filan ne lazmsa alcm ebebege gitcezz deBugün ilk defa melegimin altını ben değiştirdim . doğum yapalı 6 gün oldu şükür toparlanmaya başladım.
Karbonat normalde kokuları alır. Deride ise yarar mı bilmem ama dene bol karbonat serp bikac saat beklesin sonra süpür en son güzel kokulu deterjanla silYa temizlik demişken bana bi koltuk geldi deri ama acayip sigara kokusu sinmiş içine koltukcok guzel ama kokusu beter acaba nasıl cikar ki:$ temizlik kokusunu seviyorsa yavrun:)
Ya mantıklı olan kalmak aslında ama ben bian önce hastane ortamından çıkmak istemiştim kalmak istemedimeskiden dogumu yapıyormuşsun 3 4 saat gözlem sonra kontrol ve çıkıyormuşsun. ama kanamasını takip etmeyip sorun yaşayanlar olmus . sonra böyle olms
bıraksalar bnde çıkarım inan sevmiyormharabe ortamı:)Ya mantıklı olan kalmak aslında ama ben bian önce hastane ortamından çıkmak istemiştim kalmak istemedim
Kız lohusalık var ya bir daha mumla arasan bulamayacagin bir psikolojiAynı benn eşim ne oldu sana bi saat içinde bi ağresifsin diyor bazen geliyor stress :))
25 ti kuzum gelmiyordu ama :)Doğru zaten onuda yaşamıştım aşırı stres yapiyodum senin beklenen doğum tarihi ne
Yandık desene :)doguruncada geçmiyor kibu hormonlar düzene girene kadr geçmiyor bu sinir . hele dogumdan sonra hormonlar birden sifirlandigindan dahada beter oluyon hatta
![]()
Yapma beee ay normaldede cinsim ben logusa hiç çekilmem :)Kız lohusalık var ya bir daha mumla arasan bulamayacagin bir psikoloji![]()
Yalniz hamilelik ve emzirme dönemi adaçayı içilmez. Emzirirken hele hiç içmeyin zira süt kesme özelliği var.
B Biravucmutluluk