2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün eve yardımcı bir hanım geldi. Ben de onu la birlikte.... Sabah 8den beri hiç oturmadim. Şimdi acayip yorgunum. Kasıklarım karnim belim ağrıyor.
Bebe temiz eve hemen geleyim mi diyor 🤪

Benim bebegimde oyleydi. Mama vermedim doyuyordur diye. Bebek beslenememis 1 gecede sarılık 17.9 a çıktı. 😞 sana tavsiyem her saat başı emzir 6 saatte bir kaşıkla mama ver. Sutun artana kadar su sarilik riski gecene kadar.

Doktor bana sutu arttirmsk icin resimdeki cay ve damlayi yazdi. Bol su ve incir kürünü tavsiye ederim. Sabah ve aksam yemek oncesi dereotu ye birde.
Eki Görüntüle 2548453

2 takim giydirdim. Alttan sadece fazladan patikli pijama giydirdim.

Off off bu tarz seyleri benim kızım da yapiyor.
Senin kız yine küçük laf anlamio dersin. Bizimki dört yaşı bitirdi. Ama sabırlı davrandim yine

Allah kolaylık versin 🙏🏻 benim hem annem hem kv yanımda. Doğum yapalı 6 gün oldu ben yeni toparlanmaya başladım. Onlar hem bana hem melegime bakıyordu.

Alisigim biraz yegenimi buyuttum ama dogum sonrasi ilk 10 gun cok zorlandim bende agri sizidan.Sol ayagimin şişliği daha yeni iniyor ki hala şiş.Allah kolaylik versin hepimize

adaçayı ic cnam bni sakinleştiriyo dindiriyor bide müzik dinleyip hayal kurmalıymış:) bn bi kac dinlendirici müzik indirdim . ney dinletisi falnda var icinde sende deneyebilirsin. bu hafta daha rahatım gecen hafta heran esimin üzerine atlayıp parçalayacakmışım gibydim sinirden😂
Aynı benn eşim ne oldu sana bi saat içinde bi ağresifsin diyor bazen geliyor stress :))

Ya stres engel mi bende stresle daha çabuk gelir diodum ben son 1 haftadır aşırı stresliyim ama.gercekten hiç sancimyok
Engel kuzum hırmonları bozuyor böyle düşün herşey stressten derler ya hep hanile kalmaya niyetlendiğin zaman bile stress yapma rahat ol diyorlar mesela öyle düşün

Aynı benn eşim ne oldu sana bi saat içinde bi ağresifsin diyor bazen geliyor stress :))
doguruncada geçmiyor ki 😂 bu hormonlar düzene girene kadr geçmiyor bu sinir . hele dogumdan sonra hormonlar birden sifirlandigindan dahada beter oluyon hatta 😊

Bugün eve yardımcı bir hanım geldi. Ben de onu la birlikte.... Sabah 8den beri hiç oturmadim. Şimdi acayip yorgunum. Kasıklarım karnim belim ağrıyor.
Bebe temiz eve hemen geleyim mi diyor 🤪
Ya temizlik demişken bana bi koltuk geldi deri ama acayip sigara kokusu sinmiş içine koltukcok guzel ama kokusu beter acaba nasıl cikar ki:$ temizlik kokusunu seviyorsa yavrun:)

Engel kuzum hırmonları bozuyor böyle düşün herşey stressten derler ya hep hanile kalmaya niyetlendiğin zaman bile stress yapma rahat ol diyorlar mesela öyle düşün
Doğru zaten onuda yaşamıştım aşırı stres yapiyodum senin beklenen doğum tarihi ne

Herkese hayirli aksamlar size bi sorum olacak nst de sanci ciktiktan ne kadar sonra dogum yaptiniz benim persembe konturolum vardi ve az bi sancim cikti 37+4 um

Bugün ilk defa melegimin altını ben değiştirdim . doğum yapalı 6 gün oldu şükür toparlanmaya başladım.
Canm sen sadece göğüs ucu mu aldin yoksa kalkanda kullanyo musun? Benm yaralarm bir ay oldu duzelmedi denemedigim seyde kalmadi. Simdi kalkan filan ne lazmsa alcm ebebege gitcezz de

Ya temizlik demişken bana bi koltuk geldi deri ama acayip sigara kokusu sinmiş içine koltukcok guzel ama kokusu beter acaba nasıl cikar ki:$ temizlik kokusunu seviyorsa yavrun:)
Karbonat normalde kokuları alır. Deride ise yarar mı bilmem ama dene bol karbonat serp bikac saat beklesin sonra süpür en son güzel kokulu deterjanla sil

Kız lohusalık var ya bir daha mumla arasan bulamayacagin bir psikoloji🤣🤣🤣🤪🤣🤪
Yalniz hamilelik ve emzirme dönemi adaçayı içilmez. Emzirirken hele hiç içmeyin zira süt kesme özelliği var.
B Biravucmutluluk

Back
X