2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebekleriniz gece ağlıyor mu kızlar yani komik bir soru evet ama kv beni anormal bi durummuşa sürükledi niye ağlıyor bu çocuk ah niye ağlıyor dye dye. Dün gece bebek susmayınca başladı ağlamaya o ağlayınca korktum bende ağladım bisey oldu herhalde gerçekten diye eşim de aldı bizi bebeği hastaneye götürdü doktor hiç biseyi yok bu bebek çok uyanık siz panikledikce daha da istediğini yaptırıyor dedi doktorun kucağında da sustu bi güzel . Eşimde annesine kızdı sen neden ağlıyorsun sen sakin ol ki bu kızda korkmasın sakin olsun diye. Annem bi an önce gelsin istiyorum :(

Oyy oyy kayinvalidem de bana aynısını yapmıştı.. Aksam caya gelcekleri zaman eymenin gaz sancisi bi tuttu o etinden et koparircasina aglamasi ilk o zmn basladi.. Kadin bana sakinlik vercene nesi var bi yerine bisey mi oldu su mu versek öyle tutma şöyle tut.. Öyle cumleler kuruyor ki sanki ben kötü bi anneyim😐 lohusa olunca hele batiyo herşey.. Bu kadinlar niye böyle yav😕

Ya bizimkinin de çenesi titriyor, üşüyor mu dedim doktora hayır refleks olarak yapabilir dedi. Sonra bugün kan almaya gittik hemşire de aaaaa neden titriyor korktu mu acaba dedi. Ne alaka çok şaşırdım ara ara hep çenesi titriyor ellerini Bi anda havaya kaldırıyor geriliyor 🤷‍♀️ neden böyle oluyor acaba??

Korkmus olabilir belki canım.. Bi de yenidogan bebekler yuksek sesten bide dusmekten korkarlarmis.. Ben yataga koyarken kendimden ayirinca dikkat ettim hep uyanio.. Simdi iyice yataga koyana kadar ayirmiyorum gogsumden.. Eymende cok aglayonva titriyo çenesi en son raddede yapio bunu.. Bakio aglamasini susturmuyorm ya sinir oluyo iyice galiba😄

O bir saat nasıl güzel geliyor ya....
Sanki tüm gece uyumuş gibi kalkıyor insan. 💛 Yalnız kalıyorum bazı sabahlar o zaman tam bir zombiyimmmm, bebeği yatağından almak o kadar zor geliyor ki 😑

Bende bugun ilk defa eymen gunduz uyurken 45 dk gözüm dalmış.. Allahm nasil tatliydi o uyku🙈😄

Benim sezaryen hafif ağrılarım devam ediyo kanama bi tamamen kesiliyo bi baya artıyo çözemedim.. kabızlık veya gaz problemim olmamasına rağmen iki gündür makat tarafında değişik bir ağrı var oturamadığım anlar oldu, geçmezse doktor yolları gözükecek yinr

Kuyruk sokumu mu? Ben sert bi yere uzun sure oturunca kuyruk sokumum aciyo.. Uzun sure dedigim en fazla 10dk.. Nasil gecer bu ya.. Sinirim bozuluyo sürekli agriyinca😐

Senin kokuna alışmış olabilir emzirirken giydiğin atleti yatağına koy onun uzerine yatir kokunla uyur bi dene eger olmazsa kucaga alismis olabilir
OTE="dgdln, post: 61608742, member: 924442"]
Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda? Kaç günlük oldunuz kanamaniz ne durumda?

Sezaryen olanları da merak ediyorum ne kadar sürede toparlandinjz
Sezeryan oldum 2. Günü ayaktaydım yemek falan yaptım hiç yatmadım şuan 25. Gün dikiş ağrılarım hiç kalmadı sadece arada bi iç dikişlerimin ağrıdığını hissediyorum o kadar
[/QUOTE]

Bende ayaktaydim hemen valla temizlik bile yapardm ben ama dikislere bisey olmasin uğraşmiyim sonra diye 1 hafta yattm dinlendim snra evi kose bucak temizledm eymen gelmeden toz pis ciksin diye😄 çabuk toparlaninca insana güç geliyor.. Vay be diosun nasil da atlattm.. Artik anayim diosun.. Ama ne zmn eymeni kendim banyo yaptrmaya basladm o zmn artik tam anne oldum dedim icimden🙈

Kızlar herkese merhaba 🙋 25 Ekim gece 02.00da oğlum dünyaya geldi. Normal doğum yaptım. Kızım dan daha zor oldu. Oğlan çocuğu sancısı daha şiddetli olurmuş 🤷 gerçekten zorladı beni. Emzirme de de acemilik çektim her ne kadar tecrübeli olsamda zor tuttu memeyi. Tam bosaltmadigi için mastit olacaktım, Burda okuduklarimdan ters emzirme süper ise yaradı, bı de makineyle sagdigimi verdim, çok şükür sarılık da olmadı. Doğumdan sonra tam İki gün boyunca anormal sancı çektim herkes normal dedi Bı yengemin tavsiyesi üzerine pekmez üzerine tereyağı isitip içtim , gecesinde yani üçüncü günü dil kadar büyüklükte bı et parçası düşürdüm, sancım felan bitti 🤷 kanamam vda azaldı. Düz yatıp karnımı ovaladm iyi geldi.simdi de kızımın hircinliklari göğüs yaraları lohusa dertleri uğraşıp duruyor um. Sizler nasılsınız

Bu düşen et parcasi olmasi gereken bi sey mi.. Bende iki defa şaldir şaldir olmuştu.. Icinde bayagi bi parcalar vardi.. Aile hekimi normal degil oyle bi anda kanama diyince korkmuştum ama kontrolde normal demisti doktor.. Zaten benim kanamam durakladi 4 5 gun sonra öyle geldi.. Annemde kanaman azalinca bi anda gelir normal demisti

Kuyruk sokumu mu? Ben sert bi yere uzun sure oturunca kuyruk sokumum aciyo.. Uzun sure dedigim en fazla 10dk.. Nasil gecer bu ya.. Sinirim bozuluyo sürekli agriyinca😐
Bilmiyorum ben de emzirmeye diye oturuyorum mesela mümkün değil tam üstünde oturmak kaykılıyorum bi tarafa doğru bu gece biraz daha iyi çok şükür.. bi de başım felaket ağrıyo spinalden sonra olmadı diye sevinmiştim bugün sağ gözümden öyle bi vuruyoki sudur kahvedir hep içtim ama deliniyo sanki gözüm:(

Burnunda hırıltı var emerken bile her nefeste burun hırıl hırıl, acaba üşüttü mü ya neden böyle oldu?
Kısa kollu zıbın üstüne penye tulum ya da alt üst pijama. Daha sonra penye battaniyeye kundak yapıp yatırıyorum üstünü örtüyorım başka bir battaniyeyle 😔
Ne giydiryorsunuz siz!?

Burnunda hırıltı var emerken bile her nefeste burun hırıl hırıl, acaba üşüttü mü ya neden böyle oldu?
Kısa kollu zıbın üstüne penye tulum ya da alt üst pijama. Daha sonra penye battaniyeye kundak yapıp yatırıyorum üstünü örtüyorım başka bir battaniyeyle 😔
Ne giydiryorsunuz siz!?
Atlet zıbın üstüne pijama gogusune ağız mendili koyuyorum emerken yada kusurakenilla ki geciyo çünkü alt kısıma 2 pijama muslin le kundak yapıyorum üstüne penye battaniye uyuturken de kalın bi battaniye örtüyorum üstüne
Çok soğuk olursa da bi de yelek giydiriyorum.

Bugun gitcez biz.. 1 aylikken gittik.. Damarlar olusmamis 1 ay sonra tekrar gel dedi.. Sonrada 1 yasinda filan bakilcak sanrm emin değilim

Yogun bakima girenlere 1 aylikken isteniyor sanirim.dun hastane arad8 yaptirdiniz mi diyor.Bizde erkenden yaptirmayin diyenleri dinleyip aldigimiz rsndevuyu iptal etmistik.Bugune aldik yine.
Bugun tam 1 aylik oldular🧡🧡 kontrolleri var.Insallah 1 numara guzel kilo almistir.
Canim eymen ne zamandan sonra kilo artis miktsri artti.Malum bizimkilerde ust sinir gunluk 30 gram.Ne zaman kadar 30 gram 30 gram olucak bu🙄

Ne giydiryorsunuz siz!?

O hirilti normal .Bizimki yine garip garip sesler cikariyor hiriltiyla beraber.Doktor normal demisti.
Bizim ev ortalama 26-27 derece.Henuz kombi calistirmadik.Uzun ic zibin,ustune penye ust,altina bazen 2 kat alt pijama ve corap.Uzerlerine penye battsniye.

Hani biliyorduk uykusuz kalacagimizi da bildigimiz 3 saatte bir besleme altini al sonra bebegi yatir uyusun falandi. Biz de bebek uyuyunca uyuyacaktik guya. Ama gece uyutmuyor resmen bana da gece daha bir uyku cokuyor zombi gibi geziyorum dogumdan beri 🙄 gunduz ev bir saniye bos degil bos olsa da asla uyuyamiyorum 🤦‍♀️ bilseydim bu kadar uykusuz kalacagimi hamilelikte yer icer kendimi karantinaya alip uyurdum sadece 😂
Zamanla toparlayacaklar canım onlarda dünyaya alışmaya çalışıyor aslında bağırsakları düzene giriyor sancılar olabiliyor falan az sabredeceğiz 🥰
7 cm acikliktan sonra kendi sancin da cok zor canim gercekten. hani kendi sancinda başlar sanirm daha kolay suni de bir anda sanci verilince ağır geliyor demek
Son saatleri hatırlamak istemiyorum bir de benim karnıma bastırdılar plesenta için o tamamen bende travma bende 😑 Suni düzenli ilerliyor aslında sonra zaten kesiyorlar kendi sancın başlıyor serumu belli verdiler kendiminki başladı 😅
Bebekleriniz gece ağlıyor mu kızlar yani komik bir soru evet ama kv beni anormal bi durummuşa sürükledi niye ağlıyor bu çocuk ah niye ağlıyor dye dye. Dün gece bebek susmayınca başladı ağlamaya o ağlayınca korktum bende ağladım bisey oldu herhalde gerçekten diye eşim de aldı bizi bebeği hastaneye götürdü doktor hiç biseyi yok bu bebek çok uyanık siz panikledikce daha da istediğini yaptırıyor dedi doktorun kucağında da sustu bi güzel . Eşimde annesine kızdı sen neden ağlıyorsun sen sakin ol ki bu kızda korkmasın sakin olsun diye. Annem bi an önce gelsin istiyorum :KK43:
Canım bebek bu ağlar ağlayarak büyüyecek her bebek aynı değildir elbet ama gazı olur altı pislenir acıkır kendilerini ağlayarak ifade etmeye çalışıyorlar 🥰
Ya kizlar benim melegim kesinlikle uyumuyor;( oglen 2 den beri uyanik karni tok alti temiz kucagmda duruyo brakinca feryat figan :KK43:
Gazı olabilir canım sabah akşam rezene iç arada da kimyon çayı belki hafifletir 😑 gaz damlası var bebekler için ne zaman başlanıyor bilmiyorum ama 😑
Kızlar Allah razı olsun herkesten. Alıntı yapamadım. Çok şükür bir şey yok dediler ama takip et dediler duruma göre yine götüreceğiz.
Çok şükür canım sevindim 😻
Bugün bebeklerin resmi ağlama ve uyumama günü sanırım. Benimki de güzel emişiyoruz, gaz çıkarıyorum falan yatağına koyuyorum, 2 mırıldanıp başlıyor ağlamaya. Allahtan annem var yanımda, alıp odada oyaladı da ben 1 saat uyudum, Yoksa zombiydim.
Ahh annelerimiz hakkı ödenmez Allah onlardan razı olsun 🤲🏻
Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda? Kaç günlük oldunuz kanamaniz ne durumda?

Sezaryen olanları da merak ediyorum ne kadar sürede toparlandinjz
Ben 3.gün kendime gelmeye başladım canım şuanda gayet iyiyim ara ara dikişlerimde ağrı oluyor ama zorlamıyor gerçekten 1 haftaya bir şey kalmıyormuş sezeryanım bu arada 😬
Kizlar sanirm bna yediğim birsey dokunmuş bağırsak hareketlerim aşırıydı ishaldimve kramplar vardi ve bn dogum belirtisi olarak algiladm bunlari ama kizimda ve esimdéde aynı şeyler var bugün nasil gecer bu bn baya atlattım ama ne iyi gelir biliyormusunuz?
Doğuma yakın hareketler diyeceğim ama evdeki herkes böyle diyorsun canım o yüzden önerim muz haşlanmış patates kahveye limon sıkıp Yemen ☺️
Kızlar herkese merhaba 🙋 25 Ekim gece 02.00da oğlum dünyaya geldi. Normal doğum yaptım. Kızım dan daha zor oldu. Oğlan çocuğu sancısı daha şiddetli olurmuş 🤷 gerçekten zorladı beni. Emzirme de de acemilik çektim her ne kadar tecrübeli olsamda zor tuttu memeyi. Tam bosaltmadigi için mastit olacaktım, Burda okuduklarimdan ters emzirme süper ise yaradı, bı de makineyle sagdigimi verdim, çok şükür sarılık da olmadı. Doğumdan sonra tam İki gün boyunca anormal sancı çektim herkes normal dedi Bı yengemin tavsiyesi üzerine pekmez üzerine tereyağı isitip içtim , gecesinde yani üçüncü günü dil kadar büyüklükte bı et parçası düşürdüm, sancım felan bitti 🤷 kanamam vda azaldı. Düz yatıp karnımı ovaladm iyi geldi.simdi de kızımın hircinliklari göğüs yaraları lohusa dertleri uğraşıp duruyor um. Sizler nasılsınız
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻Parçalı durumunu doktoruna danış istersen normaldir belki de için rahat eder 😇
kızlar be ekle eve geldim bebek iyi şükür ama ben çok kötüyüm ilaçlar alerji yaptı acil de serum yedim kazanmaktan kabartidan oluyorum
Geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildiler mi alerjiye 😑

Zamanla toparlayacaklar canım onlarda dünyaya alışmaya çalışıyor aslında bağırsakları düzene giriyor sancılar olabiliyor falan az sabredeceğiz 🥰
Son saatleri hatırlamak istemiyorum bir de benim karnıma bastırdılar plesenta için o tamamen bende travma bende 😑 Suni düzenli ilerliyor aslında sonra zaten kesiyorlar kendi sancın başlıyor serumu belli verdiler kendiminki başladı 😅
Canım bebek bu ağlar ağlayarak büyüyecek her bebek aynı değildir elbet ama gazı olur altı pislenir acıkır kendilerini ağlayarak ifade etmeye çalışıyorlar 🥰
Gazı olabilir canım sabah akşam rezene iç arada da kimyon çayı belki hafifletir 😑 gaz damlası var bebekler için ne zaman başlanıyor bilmiyorum ama 😑
Ben 3.gün kendime gelmeye başladım canım şuanda gayet iyiyim ara ara dikişlerimde ağrı oluyor ama zorlamıyor gerçekten 1 haftaya bir şey kalmıyormuş sezeryanım bu arada 😬
Doğuma yakın hareketler diyeceğim ama evdeki herkes böyle diyorsun canım o yüzden önerim muz haşlanmış patates kahveye limon sıkıp Yemen ☺
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻Parçalı durumunu doktoruna danış istersen normaldir belki de için rahat eder 😇
cnm gece 2kere acile gittim şükür rahatladım şimdi kendi doktoruma gidiyorum

Doğuma yakın hareketler diyeceğim ama evdeki herkes böyle diyorsun canım o yüzden önerim muz haşlanmış patates kahveye limon sıkıp Yemen ☺
Daha iyiym kuzum patates iyigeldi suyu bol içiyordum zaten. muzda iyi olurda bni kabiz eder hemn bu kezde 😂 evdekilerde ayni. hatta esim grip olmus bide 🙄 tam vaktini bulur hep bnm en kotu oldugum zamanlari 😏 sanci geliyor e karnimin ağrısından da cok zorluyo az belimi ovsandiyorm bnm belim kopuyor halin varmi demiyorsun diye sitem ediyor birde belin kopsun dedm😂 ayni seyi yaşıyoruz bn hamileyim diğeri cocuk daha hassas olduğumuz bi kesin ama kendisi evin en kötüsü yorgan döşek yatıyor 🙄

Ne giydiryorsunuz siz!?

Aynı sekilde giydiriyorum bende canimm. Emerken acaba vakumlarken bi ses gelio acaba o mu diosun.. Eymenin geçen sirf bu yuzden artik cektim biraz burnunu ama öyle kuvvetli yapamadm kiyamadm.. Yine ayni oldu cektikten sonrada.. Doktor eger uyurken nefes almasinda problem varsa o zmn aspiratorle çek dedi..

Back
X