2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
evet canm ısıtıcı çalışıyordu ama inanmazsın belki ama cocuk daha yeni ısındı kucagima aldığmda buz gibiydi malum gecenin 3ü hava sert doğumhane soğuk ne kadr ısıtıcı da olsa fuzuli bekletilmesi bni gicik etti. biri evrak derdinde biri cikti gitti . aman neyse bahsedince dahada sinirleniyorm🙄
Olsun canım bebiş şimdi iyiyse kendinionlarla hiç germe gereken yere yaz istersen ama tammlohusa sürecinde daha fazla kendimi üzme

sanci kasikta oluyor canim seninde erkekti sanirim boyle yakan bi ağrı oluyorkaşığın tam ortasında ilk dogumda sancim boyle olmadığı icin emin olana kadr baya bi zaman geçti 😂 suyum evde gelmiş olsa kesin dogururdm evde 🤪 gene ki burda patlattılar da ıkınmam doguma başlarken geldi 😂 dogum icin de sicak dus merdiven çömel kalk bunları yap kesinlikle . yürü uzun uzun başlar bence açıklıkta var senin. he ayrıca ananas ve hurma ye . doğur inslh sende bugün 😊
Ah hurma dişimi ağrıtıyor ananas dudakları ve dilimi kesiyor:/ yürüyüş ılık duştek çare gibi bende karnım ağrıyacak sanıyodum kasigim dün gece baya ağrıdı aniden girip cikiyodu ağrı ama girince yakiyodusonra bida olmadı ya bugünde hiç hareket etmedim yalnız eşim Bi yere göndermiyor evdede inşaat var eşim evden ayrılamıyor evde çömelma yapayım bari sağol canım genelde tüm gün yatıyorum belki o yüzden sona kaldim

Kac cikti sariligi? Bizim ilk yatisimiz 19 ile olmustu. Biz de mecbur sariligi yuksek oldugu donem mama verdik ama oncesinde yatis yapti. Doktorun tavsiyesi gunde 3 kez anne sutuyle beslenme sonrasi 20 cc vermemizdi. Bu sekilde deneyebilirsin. Bol bol emzir. Gecmis olsun.
özelde 19 cıktı cnm devlete gittim 2saat sonra 17 cıktı birde yarın düşmese yatış kaç gün yattiniz

Selaam, uzun zamandır giremiyorum buralara ama iyiyiz oğluşumla. 1 ay doldu bile 🥳 sormam gereken bişey var kızlar. Ben özel okulda matematik öğretmeniyim. Haziranda sözleşme imzaladım. Biliyorsunuz özellerde sözleşmeler yıllık imzalanıyor. İkinci dönem başlayacağım diye imzaladım yıllık sözleşmemi. Ama ben çalışmama kararı aldım ikinci dönem. Ailevi sebeplerden. Şimdi istifa edip tazminat ödemek zorunda mı kalıyorum? Ya da ben ücretsiz izne ayrılmak istiyorum diyebilir miyim? yasal olarak uyuyor mu? Lütfen bilen birileri yardımcı olsun idare karşısında güçsüz kalmak istemiyorum.

Bende nuk aldim kusacak gibi yapiyor veremedim baska bi emzikmi denesek
Bilemiyorum canım emzikten çok bebekle alakalı sanırım 🙄 şekerli suyla vermeyi denedin mı direk ağzına koymak şeklinde değil de yavaş yavaş kendisi çekecek şekilde tutabilirsin öyle olunca bulandırmiyor yoksa meme sanıp agzini kocaman aciyor o zaman midesi bulaniyir
Daha yeniyim kuzum 31 ekimde doğum yaptım
Bol bol emzir yok deme sakın illa ki gelir bebek emdikçe göğüsün uyarılır en önemli şey strese girmemek

Kızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum. 🙄

Selaam, uzun zamandır giremiyorum buralara ama iyiyiz oğluşumla. 1 ay doldu bile 🥳 sormam gereken bişey var kızlar. Ben özel okulda matematik öğretmeniyim. Haziranda sözleşme imzaladım. Biliyorsunuz özellerde sözleşmeler yıllık imzalanıyor. İkinci dönem başlayacağım diye imzaladım yıllık sözleşmemi. Ama ben çalışmama kararı aldım ikinci dönem. Ailevi sebeplerden. Şimdi istifa edip tazminat ödemek zorunda mı kalıyorum? Ya da ben ücretsiz izne ayrılmak istiyorum diyebilir miyim? yasal olarak uyuyor mu? Lütfen bilen birileri yardımcı olsun idare karşısında güçsüz kalmak istemiyorum.
Sözleşme elinde var mı ? Sözleşme önemli.

Sözleşme elinde var mı ? Sözleşme önemli.

4857 sayılı kanunundaki geçerli sebepler yoksa tazminat öder yazıyo. O kanunda da analıkla alakalı bişey yok. Bu durumda ödeyeceğim tazminatı. Ama ücretsiz izin adı altında ayrılsam? Yıllık sözleşmeyle saçma oluyo ama hak savunabilmek için böyle bişeyin mümkün olup olmadığını bilmem lazım :/

20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum. 🙄
Bi haftalıkken yaptırdık aslında daha erken yaptiracaktik ama doğum yaptığım hastanede cihaz bozulmuş

Kızlar kanguru konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kısa denk geldiği için almamıştım ama benden ayrılmıyor toparlaninca ne yemek ne ev işi yaptirmicak. En azından evde kullanmak için kanguru almayı düşünüyorum uyanıkken takarım yemek yaparım evi temizlerim falan

Ben kısa denk geldiği için almamıştım ama benden ayrılmıyor toparlaninca ne yemek ne ev işi yaptirmicak. En azından evde kullanmak için kanguru almayı düşünüyorum uyanıkken takarım yemek yaparım evi temizlerim falan

Mutlaka al derim ben. İster evde tak ister dışarda muazzam işe yarar. Ben ergobaby diye bı marka kullandım kızımda, çok memnundum.

4857 sayılı kanunundaki geçerli sebepler yoksa tazminat öder yazıyo. O kanunda da analıkla alakalı bişey yok. Bu durumda ödeyeceğim tazminatı. Ama ücretsiz izin adı altında ayrılsam? Yıllık sözleşmeyle saçma oluyo ama hak savunabilmek için böyle bişeyin mümkün olup olmadığını bilmem lazım :/
Bir avukata danışman iyi olacaktır bu konuyu.

Kanguru candır. Ergonomik kanguru al ama mutlaka. İlk oğlum 29 Kasım dogumlu. Yenidoğan aparatı almadigim için 4 aylıkken başladım kullanmayaa. Ve çok mutlu kullandık. 14 aylık yürüdü. 10 ay sürekli kangurudaydi. Sonrasında da yoruldukca kanguruya aldım. Halka sling tarzı bir şeyi kendim yaptım. Bendeki ergonomik kanguru. Şimdi ikinci için wrap sling alacagim

Kv bugun yok.Ilk cekirdek aile deneyimimiz.Simdilik iyi gidiyor.Pasliyoruz birbirimize bebekleri.Yorucu ama eglenceli😁 Yorucu demistim dimi.Geberiyorumm resmen🤣🤣 alt alma, kiyafet degisme ,emzirme veya mama hazirlayip verme 2 bucuk saat ortalama 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️💁‍♀️

Bizim hastaneden taburcu olmadan baktılar.iki günlüktü

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.

Normal de doğuma alındığın an giydirecek kişinin de orda hazır beklemesi gerekiyordu. Sen şikayetini yap bence yine de.
evet kizimda oyle olmustu hepsi uyuyordu muhtemelen ve bn gelmemle doguma alınmam bir oldu ondan uykularından uyandırdık hanimefendileri🙄🙄 teşekkürler bu arada ;)

Back
X