2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba, biz de ara ara Hipp Combiotic 1 kullanıyoruz, sizde yüzünde kızarıklık ya da kabartı oldu mu acaba? Bize belli bir neden söylemedi henüz doktor ama zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ile bir krem önerdi.

Canim kizariklik derken nasil? Bende evolvia mama aldim.. Eymende kirmizi kirmizi sivilce benzeri seyler cikti yanaklarinda..acaba mamadan kaynakli mi düşündüm şimdi😐

Kızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum. 🙄
Bizim hastaneden çıkmadan yapıldı
Kızlar kanguru konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kısa denk geldiği için almamıştım ama benden ayrılmıyor toparlaninca ne yemek ne ev işi yaptirmicak. En azından evde kullanmak için kanguru almayı düşünüyorum uyanıkken takarım yemek yaparım evi temizlerim falan
+1
Slm hanımlar dogum yaptınız saglıkla buyutun bebeklerinizi bol bol sutunuz olsun inşallah

Nub teorisinde tahmin yaptıgım varsa ankete oyunuzu kullanırsanız sevinirim

Benim tutmuştu 🙄🙄 oyladım hatta siz söylemiştiniz bana cinsiyeti

Canim kizariklik derken nasil? Bende evolvia mama aldim.. Eymende kirmizi kirmizi sivilce benzeri seyler cikti yanaklarinda..acaba mamadan kaynakli mi düşündüm şimdi😐
Aynen canım yanaklarında ve alnında sivilce gibi minik minik kabartılar çıktı. Çok az ensesinde ve sırtında da var, bir de saçlı deride seboreik dermatit dedi doktor, konak olarak bilinen cilt rahatsızlığı sanırım.

Süt sağıyorum lansinoh daha çok süt çıkarıyordu ama bozuldu. Daha doğrusu kırıldı 🤦‍♀️😔😑
Tek seferde 100 125 çıkıyordu.
Mamajo aldım geçen gün o kadar çıkmıyor dün maksimum 60 70 cc çıktı 🤦‍♀️
Acaba makinede m var sıkıntı yoksa süt mü yok bende diye stres oldum.
Mamajo süt sağma makinesini iade etmek istedim müşteri temsilcisi henüz göğüslerde hassasiyet vardır, zamanla artacak vs dedi...🤷‍♀️ İade de almıyorlar 😑😑😑
Bende avent var 30cc den fazlasini gormedm benmde sutum mu az acaba? Ama emzirdikten sonra sagiyorum 10dk filan ve elle skarsam cok cktgni goruyorum makinanin kendine biraksam damla damla. Makinadami sorun var acaba yoksa sutum mu az

Markette satılan tahinli helva da sütü artırıyor
Neler denedim 3 haftada yemediğim şey kalmadı. Helva ve incir uyutmasını çok önerdiler denedim ama bende işe yaramadı malesef.
Merhaba, biz de ara ara Hipp Combiotic 1 kullanıyoruz, sizde yüzünde kızarıklık ya da kabartı oldu mu acaba? Bize belli bir neden söylemedi henüz doktor ama zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ile bir krem önerdi.
Yanağında bir kızarıklık oldu ama ben mamaya bağlamıyorum. Emzirince göğsüme yapışıyo yanağı yada mama akıyo yanağına bulaşıyo. Bence bundan oldu kızarıklık

Bende avent var 30cc den fazlasini gormedm benmde sutum mu az acaba? Ama emzirdikten sonra sagiyorum 10dk filan ve elle skarsam cok cktgni goruyorum makinanin kendine biraksam damla damla. Makinadami sorun var acaba yoksa sutum mu az

Ya ben onu lansinohla kkyaslayınca gördüm
Makineden makineye fark var, ama kadına söyleyince de hayır diyor. Bunu da iade almıyorlar 300 lira verdim yazık günah ya...

Neler denedim 3 haftada yemediğim şey kalmadı. Helva ve incir uyutmasını çok önerdiler denedim ama bende işe yaramadı malesef.
Yanağında bir kızarıklık oldu ama ben mamaya bağlamıyorum. Emzirince göğsüme yapışıyo yanağı yada mama akıyo yanağına bulaşıyo. Bence bundan oldu kızarıklık
Doktor aynı aciklamayi yaptı bize.Bundan olacağını düşünemezdim😳
Ilık suyla yüzünü sürekli silmemizi istedi

Aynen canım yanaklarında ve alnında sivilce gibi minik minik kabartılar çıktı. Çok az ensesinde ve sırtında da var, bir de saçlı deride seboreik dermatit dedi doktor, konak olarak bilinen cilt rahatsızlığı sanırım.

Pzt ben doktorumuza atayim fotosunu bari o zmn net olur.

Pzt ben doktorumuza atayim fotosunu bari o zmn net olur.
Evet sorarsın sen de canım, bizim kesin şu sebepten diye belli bir şey yok ama kendi cildi hassas olduğundan, kurumaya yatkın olduğundan sık sık nemlendirin dedi. Benim yediğim herhangi bir gıda da yapabilirmiş, farklı bir şey yedikten sonra gözlemleyip bakın dedi.

Kizlar mrb
Bnm bebisim de nerdeyse 1 aylik olacak
15 gun sonra sutum baya azaldi .
Aventin makinesiyle sagdigimda 240 cc bile doluyodu ama bir anda azaldi. Siz de de bu kadar azalis oldumu acaba .cok yiyemedigim icinmi biseye uzulmuatum omu etkili oldu anlamadim
Bir de sizin bebekleriniz de kusiyormu
Dun aksam bi adam gibi kustu .o kadar sut neresinden geldi anlamadim
Sizce nicin kusmus olabilir .üsuttugu icinmu
Istanbulda oturanlar kombiyi actinizmi.Acip acmamakta kararsiz kaliyorum .bebisi cok sicaga alistrmk da istemiyorum
Bir debenm bebegim gunduz hic iklamadan uyuyo ama gece cocuga bisey oluyo .uykuya dalamaiyo bi turlu .bu sorunu nasil asicambilemiyorum
Mama konusuna gelince yetmiyosa yapcak bisey yok almanlar deve gibi .alman mamalariyla buyuyolar.baya da sagliklilar
Ben de 2. Coxugumda vermistim mecbur
Tek sorun memeyi reddedermi iste
O da bebegine gore degisiyo bazisi reddediyo ki benmiki reddetti ve ben 7 ay lansinoh ile sagip verdim sonrada cok azaldi zaten

Kızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum. 🙄
benimki kuvozde yatarken yapmışlar bir sorun yokmus
Ne kadarlikti bebegin.. O da etkilio.. Eger yeniysen çok az miktarlarda doyuyorlar çünkü
bugün 5gunluk cnm

dombili_xl dombili_xl Berikko Berikko
Benim bebeğimde de vardı internette normal olduğu yazıyordu zaten banyo yaptırmaya başlayınca da hepsi gitti. Şimdi her akşam banyo yaptırıyoruz hem kendini toparladı hem de çok huzurlu uyuyo
Evet doktor da banyoyu iki günü geçirmeden yaptırın dedi bugün, çok teşekkürler

canım asla mama vermem diyordum 2cocuk büyüttüm bunda ne oldu bana bilmiyorum 9sene sonra doğurdum elim ayağım dolaşıyor dün mama verdim sanki rahatladım bugünde kontrole götürüyorum bakalım dustumu sarılığı gece sık sık doyurdum mavi isik taktım odaya

canım asla mama vermem diyordum 2cocuk büyüttüm bunda ne oldu bana bilmiyorum 9sene sonra doğurdum elim ayağım dolaşıyor dün mama verdim sanki rahatladım bugünde kontrole götürüyorum bakalım dustumu sarılığı gece sık sık doyurdum mavi isik taktım odaya
Su sarılık gecene kadar ver 6 saatte bir. Sarılık gecince sütün yeterliyse kesersin mamayi. Bende suan gunde 1 kez yatmadan once veriyorum. 60ml yapiyorum. Hepsini icmiyor. Kasikla verdigim icin yarisida agzindan akiyor zaten. 30ml civari mideye gitmis oluyor. Biberonla vermezsen seni red etmez

Tazminat maddesi var miydi.. Ben turkcelde çalışırken imzaladm bilmem kacbin dolar ama almadilar tazminat.. Belkide almazlar belli olmaz.. Esime soraym ben.. O iyi bilio hukuki prosedurleri.. Mali musavir ama avukat gibi de calisio sanki😄
Ayy çok sevinirimmmm

Back
X