Çok şükür canım

Canım soyundur gerekirse tamamen topuk altına pıtpıt vur biraz can acıtıcı ama başka türlü uyanmazlar burnunu sıkabilirsin omuzla boyun kısmına dokunabilirsin ağrı elişi düşük orada

Bu bebekler çok akıllı ya hiç kucaktan inmiyorlar kucakçı oldu bizimki de sanırım yatağına koymak zor salonda yer yaptım yanına uzanıyorum ama yine de hemen kalktı dün gece ya

Gögüs kalkanı öyle canım benimde defalarca battı üstüm göğsüm yarayken kullanmıştım şimdi göğüs pedine geçtim onlar akıtmıyor emzirme sütyeniyle beraber

Geçmiş olsun canım inşallah grip durumunu atlatırsınız hemen

Bizde de var canım genelde geçiyormuş diye duydum geçmezse alerjik durumu da olabilir

Canım mamada şeker oranı yüksek olması değil bir anda yüklü verilince insanın şekeri yükselir ya öyle bir şey vücuduna yüklenmiş oluyor sen bilirsin ama sürün yetiyorsa alıyorsa sarılık durumu yoksa sütle devam et derim meme reddi olma durumu da var Allah korusun ☺
Canım çok sevindim ya gözünaydın Allah analı babalı büyütsün

❤ Hastaneyle şikayete başlayabilirsin bimere de şikayet etmeni öneririm

Canım sakin ol ilk zamanlar olabilir sütüm var de kendine sıcak duşa gir göğüslerine masaj yap duş başlığıyla göğüslerine su tut bayağı aksın kanalları açsın. Sabah akşam rezene içebilirsin günde en az 4-6 TL su içebilirsin. Bol dereotu tahin helvası ve bestlak damla öneririm.
Maşallah canım nasıl güzel bir doğum olmuş ya

Rabbim kurtardı artık cennet kokuluna sarılıp koklama vakti

kadınları dediğim gibi şikayet etmekten sakın vazgeçme