2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yemek yıyemedıhım gıbı tuvalete bile gidemiyorum. Sürekli tutmaktan böbreklerim agrıyor.babasında ağlıyor baskasında agluyot. Hep ıstıyorkı kucagimda uyusun. Yatagına koyuyom ağlıyor. Diğer cocuklarım perişan..kimseye sabrım yok. Allahtan eve haftada 1 kadın gelıyor... Eşimin yıyecegını bılsem ona yemek yaptırcam ama sağolsun çorba yaptırıyorum cocuklar ıcın. Eşime sabrım yok. Gece horul horul uyuyor. Kaç kere bıberon süt koyayım dedim sen ver dedım. Ben beceremem dıyor. 1 saat uyusam bana yeter..

Aynı durumdayım tuvalet banyo yemek uyku su büyük çocuğuma ilgi.. hiç bise yapamıyorum. Şimdilik annem yanımda bütün işlerle o ilgileniyor sonra nasıl olcak bilmiyorum

D dgdln bizde gaz skntsi cok cekiyoruz saatlerce agliyor. Ben cozumu sabah aksam birer kasik kimyon suyu verip sub simplex gaz damlasinda buldum. 3-4 gundur rahat yavrucum cok sukur. Bide gaz sancisi geldiginde kiraz cekirdegi isitip karnina koyuyorum. Ayaklarina cift corap giydir ve altina bi pijama ustune alt giydir canm

Bende çok üzülüyorum yaa kizimi hep ihmal ediyorum. Bebek hep gündüz uyuyor gece uyanık Annemin sayesinde uyuyabilitorum o kızımla ilgileniyor, yemek yapıyor.. o gidince ben ne yapacaksam :KK43: bı de ben acayip evhamlı oldum, içim kararıyor aglamak geliyor devamlı..

Ben uyuyamıyorum da. Uykusuzluktan ilgilenemiyorum da. Bende hep sinirliyim ve bağıra bağıra ağlamak istiyorum sadece

İsin ilginc tarafi bizimki yatana kadar oturma ofasinda koltuklarin üzerinde tv sesi cocuklarin sesiyle uyuyor. Besigine aldigimda cocuga bisey oluyor bi de gece olunca basliyo mizirdanmaya
Neyse 40 dolunca bi duzene girer herhal

Aynı biz 😕 bütün gün gürültü patırtı da uyuyor, uyandıramiyorum. Gece olunca sessizlikte yarım saat te bı kalkıyor Gündüz kızımla bile ilgilenecek halim kalmıyor inşallah normal düzene gireriz ya Seninki daha da zormuş.

Aynı biz 😕 bütün gün gürültü patırtı da uyuyor, uyandıramiyorum. Gece olunca sessizlikte yarım saat te bı kalkıyor Gündüz kızımla bile ilgilenecek halim kalmıyor inşallah normal düzene gireriz ya Seninki daha da zormuş.
Ins duzene girecek
Napalim gazli bebek olmasindan iyidir

Aynı durumdayım tuvalet banyo yemek uyku su büyük çocuğuma ilgi.. hiç bise yapamıyorum. Şimdilik annem yanımda bütün işlerle o ilgileniyor sonra nasıl olcak bilmiyorum
Ayni durumdayım. Bütün işimi annem yapıyor. Oda yoruldum demeye başladı. Carsamba günü evine gidecek persembe kv gelecek. Onun bana bir faydasi olmaz. Sadece yaparsa yemek yapar. Birde kızımla oynarlar ki kızımın huyu değişti. Suan kimseye gitmiyor kimse ile oynamiyor. Hep bana gelmek istiyor. Bana karsi cok hırçın. Nasil yetişeceğim nasıl olacak bilmiyorum. Oğlumun kırkı çıksın hemen anneme gitmeyi düşünüyorum. Bütün gece ayaktayim. Gündüzleri kızımın uyudugu saatte 1 saat yatabilirsem yatarim. Yoksa yatacak durumumda yok. Kizim uyanikken tepeme dikiliyor bırakmıyor. Isim zor

iyi geceler kizlar . fikir almaya geldim sizlerden. malum benimkilerin arası hayli yakin büyük 2 yaşında kiz. bugün sabah eve gelmiştik ve kizi bir türlü durduramadık 🙄 surekli bebekle uğraşmak istiyor . ne bilim bn altını falan değişirken sen kalk diyor. kendi yapacakmis😳 oglan tam uyuyor illa bebegi alcam diye tutturuyor . uykusu var uyusun kizim yok kucağıma gelsin oynicam diyor. yani mümkün değil bebekten ayrılmıyor beşiğin basında surekli bi şekilde unutturup başka bir şeye yonlendirsek bu kez bebegin ufacık bi sesi çıkmadan hemen koşup gene başına geliyor . elliklerini çıkarıyor beresini alıyor bn takim diyor . en son uyumadan once bn bebegi emzirirken bende emim dedi 🤪 galiba kiskanclikta yolda o da gelir yaknda 😔 sorum su ben kiza nasil davranmalıyım? ne yapmalıyım ki bebekten uzalasşın birazda olsa? yani anlatamiyorm gormeniz gerek daha boyle bisi gormedm sanki annesi o kucagina yatirip büyük biriymiş gbi onunla ilgilenmeye çalışıyor. bebek benm diyor bide surekli 😳

iyi geceler kizlar . fikir almaya geldim sizlerden. malum benimkilerin arası hayli yakin büyük 2 yaşında kiz. bugün sabah eve gelmiştik ve kizi bir türlü durduramadık 🙄 surekli bebekle uğraşmak istiyor . ne bilim bn altını falan değişirken sen kalk diyor. kendi yapacakmis😳 oglan tam uyuyor illa bebegi alcam diye tutturuyor . uykusu var uyusun kizim yok kucağıma gelsin oynicam diyor. yani mümkün değil bebekten ayrılmıyor beşiğin basında surekli bi şekilde unutturup başka bir şeye yonlendirsek bu kez bebegin ufacık bi sesi çıkmadan hemen koşup gene başına geliyor . elliklerini çıkarıyor beresini alıyor bn takim diyor . en son uyumadan once bn bebegi emzirirken bende emim dedi 🤪 galiba kiskanclikta yolda o da gelir yaknda 😔 sorum su ben kiza nasil davranmalıyım? ne yapmalıyım ki bebekten uzalasşın birazda olsa? yani anlatamiyorm gormeniz gerek daha boyle bisi gormedm sanki annesi o kucagina yatirip büyük biriymiş gbi onunla ilgilenmeye çalışıyor. bebek benm diyor bide surekli 😳
Benim kızımda da ilk günler aynı tepkiler söz konusuydu ama zamanla bitti diyebilrm. Ama ben bir ay annemlerin evinde aşırı kalabalık bir ailenin ortasındaydım ve büyük kızımı hergün birileri oynatıp,gezdiriyordu, bütün gün bebeği görmüyordu, ilgisi dağılıyordu. 2 buçuk yaş var aralarında benimkilerin de.
Ben küçük bebeklere dokunulmaz, biz de dokunmuyoruz istersen öpebilirsin deyip öptürüyorum arada. Benim kızım gerçekten çok akıllı bir çocuk “anne kardeşimi sevebilir miyim” diye izin alarak yaklaşıyor çoğunlukla ama onun bile arada mıncıklayası geliyor bebeği. Ben mümkün oldukça bebeği güvenli konumda tutmaya çalışıyorum. Büyük kızımı odadan ayrılırken yanıma alıp çıkıyorum, bebekle baş başa bırakmıyorum. Bebeğin yattığı odaya telsiz koyup büyüğü yanıma alıp mutfakta falan işlerimi öyle yapıyorum. Küçüğü eldivensiz bırakmıyorum, parmaklarıyla çok oynamak istiyor büyük. Bence büyükler(ne kadar büyük desek de onlar da bebek sayılır) bebeklerle olan ilgiyi kıskandıkları için müdahil olmak da istiyorlar. Benim kızım bebeği ilk gördüğünde “bunun annesi kim” diye sormuştu. Bir de emzirdiğimi görünce elini ağzına kapatıp çığlık atmıştı:/ kabullenmesi çok zor bir durum onlar için. Biz bile koca koca insanlarken annemizin kardeşlerimize ilgisini kıskanabiliyoruz ki 2 yaş da henüz kucak bebesi sayılır.

Chelzy Chelzy canm sen mochi sagma pompasi kullaniyodun degil mi? Memnun musun? Benm avent elektrikli ve wee manuel var sanrm aventim bozuk cekmiyo dogru duzgun. Manuelde daha cok geliyo mochi yorumlardski gibiyse bende alaym bide onu deneyim diyorum

Son düzenleme:
Gerçeğe benzer bir bebek alın. Size yardımcı olmasına izin verin ama onun bebeğini de sizinkinin ikizi gibi davranin. O altını değiştirirken söz yardimmwdinnoyuncak için.

Back
X