2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Zor walla:/ benim kızım da aşırı ilgiliydi bebeklere karşı, dönemsel bişeydir belki. Ben kendi oyuncak bebeklerine yönlendirdim. Şimdi bana “sen kendi bebeğini emzirdin, sıra bende. Ben emzireceğim” deyip, memesini açıp, emziriyormuş gibi yapıyor, gazını çıkarıyor, altını bezliyor(onlarca bez heba oldu ama olsun).
Dışarı çıkarma konusunda çekimser kalmayın bence, ben bugün bebeği slinge, büyüğü bebek arabasına koyup çıktım bugün(ben Almanya’dayım burası çok daha soğuk daima). Büyük uyudu, eve dönüp yatırdım,küçükle baş başa kaldık.
Büyük kızımda derin uykuya dalamama sorunu vardı, ikincide olması çok daha dehşet bişey:/// Allah yardımcın olsun.
sarılığı var aslinda uzun uyumasını beklıyorm ama çabucak uyanıyor:) kizim da insalah atlatr yeni daha zamanla alisir diye de düşünüyorum:) . dışarı konusunda haklisin bencede kalabalık ortamlara girilmediği sürece özellikle güneşli olduğu gun çıkmalı dışarı :)

Kızlar merhaba .
O OZSER0801 ile 2019 Ekim annelerinden tanışıyoruz.dogum sonrasi bazı aksilikler oldu ameliyata alindi falan sonrası haber alamadik ve çok merak ediyoruz.gorusen varmı bilginiz varsa ve yazarsanız çok seviniriz.

Merhaba arkadaşlar, beni merak etmişsiniz çok sağolun sizleri merakta bıraktığım icin çok üzgünüm. Kötüye giden bir durum yok ama kendimi iyi hissetmiyordum yürümekte bile çok zorlanıyordum oturmak tuvalete gitmek işkence. Sancılarım oluyor ama artık daha azaldı durum geçmeye başladı biraz. Kan kaybı ile ilgili çok halsizim. Ve sol bacağım sisiyor his kaybı yaşıyorum hatırlarsanız vajinal varis olmuştu hamilelikte varislerden kaynaklı oluyor. Göğüs yaraları bin perişan durumda geçmedi 1 ay olacak nerdeyse. Psikolojim düzelmiyor gözümü kapatınca bile gözümde canlanıyor hastayı kaybediyoruz çığlıkları basımda yığınla doktor hemşire ebe sürekli birseyler yapmaya çalışmaları travma oldu sanırım.

Kızım iyi uyku sorununu da çözersek onunla ilgili sorun yok diyebilirim. Çok şükür

Beni merak eden herkese çokça sevgiler selamlar. Umarım topikte başka sorun yaşayan olmamıştır.
[/QUOTE]
Canım daha iyi olmana sevindim inşallah kötü
Karnini sicak tut havlu isit gazindan uyumuyordur yavrum insallah gecer en kisa zamanda
Sıcak konusunda her şeyi yaptık fayda etmedi. Çocuğum uyanıkken bile hava yutuyo.

Emzirirken sizin de meme ucunuz inanilmaz derecede aciyor mu? Sagarken bu aci yok.

Yaka ignem oldu velet hep araniyor 🤦‍♀️
Benim de iki gundur deli gibi aciyor. Emzirme zamanu yaklastikca karnima agrilar giriyor:olamaz:
Krem falan hicbir sey fayda etmiyor
Kızlar napicamizi şaşırdık bebeğim sürekli ağlıyor , en fazla yarım saat uyuyo genelde on dk da bir uyaniyo . Battaniyeyle sallayarak sakinlestiriyoruz. Denemediğimiz şey kalmadı .
Benimki de ayniydi dun 1e kadar en son meme verdim yorgunluktan uykusuzluktan uyuyakaldi. Saat 5 olnus uyanmadi ben uyandırdım artik en sonunda emzirmek icin

Benim de iki gundur deli gibi aciyor. Emzirme zamanu yaklastikca karnima agrilar giriyor:olamaz:
Krem falan hicbir sey fayda etmiyor

Benimki de ayniydi dun 1e kadar en son meme verdim yorgunluktan uykusuzluktan uyuyakaldi. Saat 5 olnus uyanmadi ben uyandırdım artik en sonunda emzirmek icin
Valla hala mememde gaz sancisindan bi kivranisi var elimden bişey gelmiyor ben de ağlıyorum. Bu geceyi böyle böyle sabah ettik. Gündüz bakalım nasıl olacak çünkü gündüzden başlamıştı

Benim saçımda sırtın ortalarına kadar uzamıştı iki haftadır dengede tutamadığım bir topuzla yaşadım, ctesi günü bebeği uyuttum kocaya dedim ben gidiyorum. Gittim kısacık kestirdim banya süresi de kafa ağırlığı da kurutması da hepsi kısaldı ferahladım, bi de saçla uğraşmayalım

Bende dogumdan bi hafta sonra kestirdim.. Belimi de gecmisti tam bi eziyetti.. Eymen gelmeden kuaför işlerimi halledeyim mantgyla aradan cikardm😄

Valla ilk zamanlar emzirirken rahmim sancilaniyodu hissediyodum ama artık olmuyo sanki . Yoksa benim pıtırcık sürekli memede hep ağzında olsun istiyo. İlk zamanki boş poşet gibiydi o hali geçti bi ayva göbeği hali var inşallah kirkimiz çıkınca gitmiş olur. Ben doğumdan sonra bebekle birlikte plates falan yapmayı düşünüyordum şimdi uyumaya fırsat kolluyorum

Benim emzirirken ayaklarım yanıyooooo🔥😐

Merhaba, bebekle ilgilenmekten yazamadim okuyamadim da forumu. ☺️ Hala sol memeyi nasil emecek doye beyin firtinasi uapiyoruz. Bugun doktor kontrolumuz vardi 12 gunluk olduk bile. 😬 zaman hizla akiyor. Uyku problemimiz yok gazi yoksa uyuyoruz. Gazi da su ana kadar 4 kez oldu. Dr biogaia verdi basladik hayirlisi. Pedia d verdi birde d vitaminiolarak saglik ocagi da devit vermisti. Devt de paraben var diye doktor pedia yi verdi ama arastirdigim kadari ile onda da var. Kafam karisti acikcasi. Bu hafta 400 gram almis. Sadece anne sutu ile devam ediyorum sarilik degeri 6.2 dusmus. Tek meme ve diger memeyi sagarak devam ettigim bu surec yorucu oldu bana. Gercekten sterilizasyondu cay kasigiydi zor isler. Allah herkese sabir ve sihhat versin. Cocuklarimiz saglikli olsunlar yeter.

Masallah 12 gün olmuş.. İlk zmnlar o adaptasyon zor oluyor.. Biberonlar vsvs.. Sonra alisiyoruz.. Gerçekten bebekli hayata alismak cok zor.. Disari cikmam istesende cikamiyosun.. Hayir bi de ben onceden de hic disari cikmayi sevmiodum market pazar vsvs şimdi onlara gitmeyi bile özledim😄🙈

Kızlar merhaba .
O OZSER0801 ile 2019 Ekim annelerinden tanışıyoruz.dogum sonrasi bazı aksilikler oldu ameliyata alindi falan sonrası haber alamadik ve çok merak ediyoruz.gorusen varmı bilginiz varsa ve yazarsanız çok seviniriz.

Merhaba arkadaşlar, beni merak etmişsiniz çok sağolun sizleri merakta bıraktığım icin çok üzgünüm. Kötüye giden bir durum yok ama kendimi iyi hissetmiyordum yürümekte bile çok zorlanıyordum oturmak tuvalete gitmek işkence. Sancılarım oluyor ama artık daha azaldı durum geçmeye başladı biraz. Kan kaybı ile ilgili çok halsizim. Ve sol bacağım sisiyor his kaybı yaşıyorum hatırlarsanız vajinal varis olmuştu hamilelikte varislerden kaynaklı oluyor. Göğüs yaraları bin perişan durumda geçmedi 1 ay olacak nerdeyse. Psikolojim düzelmiyor gözümü kapatınca bile gözümde canlanıyor hastayı kaybediyoruz çığlıkları basımda yığınla doktor hemşire ebe sürekli birseyler yapmaya çalışmaları travma oldu sanırım.

Kızım iyi uyku sorununu da çözersek onunla ilgili sorun yok diyebilirim. Çok şükür

Beni merak eden herkese çokça sevgiler selamlar. Umarım topikte başka sorun yaşayan olmamıştır.
[/QUOTE]

Ayyy sonundaaaa... Nasil merak ettik biliyo musun sen😮 içim rahatladı.. Arada yaz bize.. Kafan dağılır.. Burada yazılanları oku.. Hepimiz evlere tikildik.. Burada konusarak stres atiyoruz.. Yasananlari da unutmaya çalış.. Zaten allahın insana verdiği en büyük nimet unutmak.. Zamanla unutursun inşallah.. Öyle temenni ediyorum🙏

Ayni durum bendede sut olsun ye ye derken 1 2 kilo almisim bile simdi annem diyo gobegin kalmis 😂 7 sonra yememekde zor geceler uzun malum ben acikiyorum surekli canim tatli birseyler cekiyor en iyisi 40 dan sonra mekik cekeyim vakit bulursam bide yakinda pastali borekli misafirlerim gelir evde her daim hamur isi olur yandim ben yandim

Bende bi de kabizlik var..bitti diodum yine hortladı.. Bayagidir yasiyorum.. O kadar su icmeye nasil oluyo anlamiyorm..Ne zmn gececek bu.. Tuvalete gitmek istemiyorum artik😩

Kızlar merhaba .

[/QUOTE]

Canim cok sevindim iyi olmana daha da iyi olursun insallah🤲

Benim de bu sefer devam ediyor. Diğerinde erken bitmişti. Şimdi çok öok az var ama hala var. Ben ilk doğumum da karnıma basıp kanı çıkarmışlar. Bunda kum koydular. Ona bağlıyorum uzamasını
Cnm Benm hem karnıma bastılar hem kum torbası koydular bu doğumda .

Valla hala mememde gaz sancisindan bi kivranisi var elimden bişey gelmiyor ben de ağlıyorum. Bu geceyi böyle böyle sabah ettik. Gündüz bakalım nasıl olacak çünkü gündüzden başlamıştı
Masaj yapiyomusun ? Bizde de durum farksiz.Ihh ihhh diye diye ikiniyor,kipkirmizi oluyor .Masajla biraz rahatliyo cocuk.Su anda uyuyo ama derin degil.Sanci geldikce ayaklarini tepiyor durmadan.

Back
X