2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar napicamizi şaşırdık bebeğim sürekli ağlıyor , en fazla yarım saat uyuyo genelde on dk da bir uyaniyo . Battaniyeyle sallayarak sakinlestiriyoruz. Denemediğimiz şey kalmadı .
Cnm simdi nasl bebegin? Onceki gün benim melegimde ayniydi ne emdi ne uyudu aksam 20.00 de basladi ertesi sabah 11 e kadar ara ara ağlamaktan yorulup uyudu yarim saat sonra yine ayni. En son aldm gittim doktora idrar tahlili yApildi rontgen cekildi gaz dedi doktor cok aglarsa kullanalim diye fitil yazdi. Sizinkide gazdan olabilir ayaklarini sicak tut kimyon suyu bir cay kasigi verebilirsin sabah aksam

Bugün bizimde kontrolümüz vardı. Doktor çok canımı sıktı. Bebeğim 1 hafta da 100gr almış. Doktor az dedi. Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Kilo alımını o engelliyor demişti. P.tesi gününden cumaya kadar yavrum antibiyotik iğne vuruldu. Her halde bu çocuğun igne vurulduğu gün hemen enfeksiyonu gitmedi. Bunu anlatmanin bir sureci olmustur. Geri kalan gune bakarsak kilo almis diyorum doktora. Beni anlamadi bir türlü 1 haftayi baz aldı. Yavruma vitamin yazdı 1 yaşa kadar kullan dedi. Sarılığı geçmemiş diye bir hap verdi. 10 gün o hapin yarısını toz haline getir az suyu ile erit ver dedi. Eger yine gecmezse uzamış sarılık testleri yapılacak dedi. Gaz sıkıntısı var dedi. Biogia verdi. Karından usg çekildi. Sol böbreğinde genişleme var dedi. 6mm yaziyor raporda. Yapısal dedi zamanla gececek dedi. Enfeksiyon gecmis mi diye idrar kültürü istedi. Temiz çıkarsa sunnet icin gun belirleyecegiz. Ptesi kontrol var o zamana kadar kilo almis olmasi gerek diyo.

Canım çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsın iz🤲
Kızlar merhaba .
O OZSER0801 ile 2019 Ekim annelerinden tanışıyoruz.dogum sonrasi bazı aksilikler oldu ameliyata alindi falan sonrası haber alamadik ve çok merak ediyoruz.gorusen varmı bilginiz varsa ve yazarsanız çok seviniriz.

Merhaba arkadaşlar, beni merak etmişsiniz çok sağolun sizleri merakta bıraktığım icin çok üzgünüm. Kötüye giden bir durum yok ama kendimi iyi hissetmiyordum yürümekte bile çok zorlanıyordum oturmak tuvalete gitmek işkence. Sancılarım oluyor ama artık daha azaldı durum geçmeye başladı biraz. Kan kaybı ile ilgili çok halsizim. Ve sol bacağım sisiyor his kaybı yaşıyorum hatırlarsanız vajinal varis olmuştu hamilelikte varislerden kaynaklı oluyor. Göğüs yaraları bin perişan durumda geçmedi 1 ay olacak nerdeyse. Psikolojim düzelmiyor gözümü kapatınca bile gözümde canlanıyor hastayı kaybediyoruz çığlıkları basımda yığınla doktor hemşire ebe sürekli birseyler yapmaya çalışmaları travma oldu sanırım.

Kızım iyi uyku sorununu da çözersek onunla ilgili sorun yok diyebilirim. Çok şükür

Beni merak eden herkese çokça sevgiler selamlar. Umarım topikte başka sorun yaşayan olmamıştır.
[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım, içimiz rahatladi, iyiki yazdın. Herşey yoluna girecek inşallah, Allah evlatlarına bağışlasın.
Oğlum 4.5 yaşında aynı şeyler bende de var. Yan yana tek bırakamıyorum. Bir seviyor bir zarar veriyor. Wc ye bile gidemiyorum bebek uyanık olduğu zaman. Halbu ki büyük oğlum çok uysal asla bebeklere kıyamayan bir çocuktu. Huyu acayip değişti. Asi, sinirli, söz dinlemeyen.... Ve iştahı kapandı resmen yemek yemeyi bıraktı... O kadar ilgileniyoruz ki anlatamam
Aynı biz yaa, aslında hemen kabullendi hiç sıkıntı yaratmadı kızım zaten çok usluydu, şimdi çok hırçın oldu taniyamiyorum hiç laftan anlamıyor. Dün ağzına oyuncak sokmaya çalışırken yakaladim
Cnm Benm hem karnıma bastılar hem kum torbası koydular bu doğumda .

Benim ilk doğumumda üç dört kez alttan muayene ederek karnıma bastirmislardi. Bunda sadece bı defa alttan muayene ettiler Belki alakası yoktur ama bu doğumdan sonra dogum sancılarim devam etti iki gün sonra bı parca düşürdüm, geçti . Ara sıra karnım yine ağrıyor du akşam yine koca bı parca düştü rahminden çok korktum Kanamam bı azalıyor bı artıyor. Dr normal dedi. Ebeye de sordum, uzanarak karnına bastır ara ara dedi.

Bebegimin karnı doydugu her an benim için çok stresli kizlar..her seferinde kaka yapma kisminda kendini kasıyor..güya gaz damlası kullanıyoruz,ise yaramiyor..saatlerce uyumuyor,ağlama krizleri yaşıyor 🤦 bu büyük tuvaletini yapma meselesi her bezde olucak mi ya?günde 7-8 sefer filan normal mi? Ne zaman azalır?,yapamadikca o agladikca biz mahvoluyoruz..😫

Bebegimin karnı doydugu her an benim için çok stresli kizlar..her seferinde kaka yapma kisminda kendini kasıyor..güya gaz damlası kullanıyoruz,ise yaramiyor..saatlerce uyumuyor,ağlama krizleri yaşıyor 🤦 bu büyük tuvaletini yapma meselesi her bezde olucak mi ya?günde 7-8 sefer filan normal mi? Ne zaman azalır?,yapamadikca o agladikca biz mahvoluyoruz..😫
Kaçıncı gundesiniz ? Ilk günler yoğun diskiliyorlar sonra düzene giriyor bizim doktorumuz ilk günlerde 10 defaya kadar normal dedi

Selam kızlar
Emzirirken sizinde iki memenizde acıyor mu mesela solu veriyorum sağ sızlıyor 🤔🤔 bi de bebeğiniz hamilelikteki gibi mı? Doğumdan sonra aynı olur hamilelikte uykusu düzeni belli olur diyorlar. Benimki hamilelikteki gibi
Bsnim ki sizliyor ki zaten bir suredir solu tutmuyor o sebeple onu da sagiyorum. Hamilelikteki gibi.

Selam kızlar
Emzirirken sizinde iki memenizde acıyor mu mesela solu veriyorum sağ sızlıyor 🤔🤔 bi de bebeğiniz hamilelikteki gibi mı? Doğumdan sonra aynı olur hamilelikte uykusu düzeni belli olur diyorlar. Benimki hamilelikteki gibi

Benim de hamilelik dönemi ile aynı geceleri daha hareketliydi saat 11 12 olunca başlıyor hareketlenmeye ve gece daha az uyuyor ...
Emzirirken de aynı şekilde benim de sızlıyor Göğüslerim Hatta emzirmediğim zaman Göğüs uçlarım büzüşüyor gibi oluyor sertleşiyor ve sızlıyor sende de oluyor mu???

Kaçıncı gundesiniz ? Ilk günler yoğun diskiliyorlar sonra düzene giriyor bizim doktorumuz ilk günlerde 10 defaya kadar normal dedi
23 olduk.insallah düzene girer de sayi azalır,stresi de biter bebeğin.ustten gaz çıkarıyor oldukça.ama alta gelince kastikca kasiyor.. çok teşekkür ederim🙏

Selam kızlar

Evet ozellikle emzirmeye yeni basladigimda digeri sizliyor o da uyariliyor gibi. Hatta biraz da sut geliyor digerinden. Hamilelikteki gibi mi bilmiyorum sariliktan dolayi uyku duzenimiz farkli.

Bebeğin karnı tok gazı yok yatıyorum öyle gözleri açık duruyor Nasıl uyuyacak bu bebek kucağına alıp haffif sallayınca ya da meme verince uyuyor yatırınca tekrar uyanıyor🤷‍♀️
Ben yatağa koyuyorum eğer uyanıksa poposuna sert sert vuruyorum pışpış yapıyorum bez olduğu için güvenip biraz sert vuruyorum başta direniyo sonra sızıyo, tabi bu beş kerenin anca ikisinde tutuyo ama pes etmicem o popoya vurmaya devam o az mı vurdu benim kaburgama o totoyla😄

Selam kızlar
İkisi de açıyor maalesef daha tam tutamıyor memeyi. Hamileyken gece uyurdu. Gündüz hareketliydi. Şimdi tam tersi

Selam kızlar
Çünkü o sırada sağ memeden de süt akıyor süt kanalları harekete geçiyor. Emzirmenin ilk gunlerindeki daha çok oluyor bu.

Selam kızlar
Birini emzirirken diğerinin sızlaması süt indiğine işaretmiş. İyi birşeymiş yani. Annem öyle demişti. Benim hamilelikte inanılmaz hareketliydi şimdi maşallah diyeyim:nazar::nazar::nazar:

Back
X