2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bence lohusayken kalin giyinmekten ziyade terleyince hemen degistirmek lazim.. Terli kiyafetle kalinca sirt tutuluyor hasta olunuyor.. O yuzden ben hep tisort degistrdim.. Aksam serin gibi hissedince ince hirka geçirdim sirtima..sadece bi cift corap giydim ayagima.. Hala daha bu kombinle ilerliyorum😄
Her kakadan sonra bezini değiştiriyorum ama bebegimin poposu kizardi benek benek oldu:KK43:
Hametan suruyorum gunlerdir gecirmedi. Birkaç kez kantaron yagi sürdüm o da gecirmedi

Tecrübe ettiğiniz iyi bir pişik kremi var mi?
tyrosyd kullan 3 gün falan geçirir mutlaka

Her kakadan sonra bezini değiştiriyorum ama bebegimin poposu kizardi benek benek oldu:KK43:
Hametan suruyorum gunlerdir gecirmedi. Birkaç kez kantaron yagi sürdüm o da gecirmedi

Tecrübe ettiğiniz iyi bir pişik kremi var mi?
21 gündür sadece soğuk sıkım doğal zeytinyağı kullanıyorum bazen bez 4 saat bile duruyo totosunda hiç bişey olmuyo. Spreyli bi şişeye dolduruyorum bol bol sıkıyorum . Totosunu temizlerken de kolay oluyo.

Ben daha denemedim ama bizim çocuk doktoruna sormuştum, o da en iyi penaten dedi. Sadece internette satılıyormuş.
Bezden olabilir mi?

ben desitin kullaniyorum hemen geciriyor.
Bebekler icin olan zeytinyagi var ben de arada kullaniyorum markasini unuttum. Zeytinyagi deneyebilirsin. Bir de dogal el yapimi pisik kremi almistim instagramdan arada onu da kullaniyorum. Ve sadece kakada degil cis yaptiginda da altini aliyorum.
Ben aşağı yukarı her bez değişiminde zeytinyağı sürüyorum. Faydası olduğunu düşünüyorum
tyrosyd kullan 3 gün falan geçirir mutlaka
21 gündür sadece soğuk sıkım doğal zeytinyağı kullanıyorum bazen bez 4 saat bile duruyo totosunda hiç bişey olmuyo. Spreyli bi şişeye dolduruyorum bol bol sıkıyorum . Totosunu temizlerken de kolay oluyo.

Cok tesekkur ederim hepsini arastirip denicem

Cis yaptiginda da değiştiriyorum tabi hic uzun saatler kalmadi bez ama popo kipkirmizi :KK43:
Sleppy kullanıyoruz bezden mi oldu acaba

Cis yaptiginda da değiştiriyorum tabi hic uzun saatler kalmadi bez ama popo kipkirmizi :KK43:
En fazla üç gün krem kullanmana rağmen gecmiosa farklı marka bez dene. Bazen bezler yapio pişik. Senin yediklerin de yapar acılı baharatlı kızartma türü bunlarda yapar bugünler de bu tarz yicekleri de tüketme süt yoluyla herşey bebeğe gecio tabi. Her ihtimali düşünmek lazım. İlk oglumdan bı tecrübe soyliyim poposu çok pismisti ablam beyaz kalıp sabunla yika dedi. Kıyamadım başta ama deneyince gerçekten işe yaradı. Denemek istersen bizde ise yaramıştı

1 bebek buyutmek cok kolaymış. Ikinci gelince cok zormuş. Birde benim yas araligim cok az. Ikisinin altini bagliyorum. Ikiside bana muhtac
Merhaba canim birsey soracağım, Ne kadarlikti ilk bebeğin ikinciye hamile kaldiginda ve nasıl anladın? Bende yaş aralığı az olsun istiyorum ama bilemedim, evlatlarını sana bağışlasın Rabbim💜

Kanguru bebeği iyi kavrayamıyor chelzy, hem çok rahat da edemiyor insan onunla, kasılıyor. Ama sling çok işlevsel. 3 kilodan itibaren önden bağlayarak kullanılabiliyormuş. Ben takıp yemeğimi falan yapıyorum. Slingte marka çok farketmez herhalde, esnek kumaş neticede. Ben tutumluanneden neko nun slingini 60 tl ye almıştım.
Kanguru 4 5 aydan sonra çok rahat olacak. Ben uzun sure cok severek kullandım.
Sling de kumasin esneme yönü ve esneme miktarı çok önemliymis. O yüzden sıradan esnek kumaş olmuyormuş.

kızlar oglum sarilik olmuştu mama artı anne sutu kullanıyorum gün-de 3sefer veriyorum 60cl gece 12de veriyorum sabah 7 oglen 3de verdim bol bol emziriyorum 40 ciktiginda mamayi kesicem insallah mama kullanip birakan varmi birde s a optipro mama aldim sizce mamadi iyimi
Canm ben sezaryen dogum yaptm hastanede sutum olmadigi icin mama basladilar sekeri dusmesin sarilik yukselmesin diye. Bir iki hafta icinde birakiriz umuduyla baslamistim 43 gunluk olduk ama hala birakamadim surekli skntlar oldu. Sariligi uzadi hala gecmedi mastit oldum 3-4 kes sutum kesildi filan derken hala birakamadim. Gun icinde 60-40/60-60 seklinde bazen 90-60-90 seklinde mama veriyorum hala

Kanguru 4 5 aydan sonra çok rahat olacak. Ben uzun sure cok severek kullandım.
Sling de kumasin esneme yönü ve esneme miktarı çok önemliymis. O yüzden sıradan esnek kumaş olmuyormuş.
Slingteki esneme yönü olayını bilmiyorum, nasıl oluyormuş o rint?
Ben de ilk kızımda kanguru kullandım bir buçuk yıl boyunca, tüm gün nerdeyse benimleydi. 2.aydan itibaren yenidoğan desteğiyle kullanmıştım ama iş yapmamıştım, 5.aydan sonra desteksiz çok rahat olmuştu evet. Bir de özelikle sırta takınca bebek etrafı çok rahat görebildiği için çok eğlenceli olmuştu, üstelik fazlaca insan etkileşimine maruz kaldığı için gelişimi adına da iyi birşey bence.

Ben sleppy den çok memnunum. Pişik kremi olrak da naturalive inkini öneririm. Hem doğal hem de gerçekten çok iyi bir krem.

En fazla üç gün krem kullanmana rağmen gecmiosa farklı marka bez dene. Bazen bezler yapio pişik. Senin yediklerin de yapar acılı baharatlı kızartma türü bunlarda yapar bugünler de bu tarz yicekleri de tüketme süt yoluyla herşey bebeğe gecio tabi. Her ihtimali düşünmek lazım. İlk oglumdan bı tecrübe soyliyim poposu çok pismisti ablam beyaz kalıp sabunla yika dedi. Kıyamadım başta ama deneyince gerçekten işe yaradı. Denemek istersen bizde ise yaramıştı
Bqska bez denicem artık. Beyaz sabun alip deneyeyim insallah gecirir.

Sleppy pismanliktir 🤦‍♀️🤦‍♀️ bende kullandım 2 günde pisik yaptı

Hadi ya... pişigi nasil gecirdin
Hangi bezi kullaniyorsun simdi
Ben sleppy den çok memnunum. Pişik kremi olrak da naturalive inkini öneririm. Hem doğal hem de gerçekten çok iyi bir krem.

Ona da bakayim cok tesekkur ederim

Back
X