Ben her zaman akşam yaptırıyorum. Odasında yağlı regülatör var onu çalıştırıyorum. Çok huzurlu uyuyoOgle vaktinde hava sicakken yaptiriyorum ama azaltmakta fayda var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben her zaman akşam yaptırıyorum. Odasında yağlı regülatör var onu çalıştırıyorum. Çok huzurlu uyuyoOgle vaktinde hava sicakken yaptiriyorum ama azaltmakta fayda var
İnşallah cnm otribebeyle çekmeden önce mutlaka serum damlat çünkü bebeğin burnu aksa kıvamı farklı onun direk otribebe yle çekersen canı acır ama serum damlatinca hem hapsiriyor kendi atıyor salgının bı kısmını hem çekmek canını acitmiyor burnu yumuşatıgi icinBugun takip ediyorum zaten.Biraz huzursuzlugu var.Sabah cektim otribebeyle.Serum fiz. Daha damlatmadim cok yaygaraci,ortsligi birbirine katicak eminim.Burnunu cekeyim olmadi biraz daha.Atesini takip ediyorum devamli.Insallah ilerlemez![]()
Burnunu SF yapmadan çekme canım o zaman cani aciyor. Ayrıca SF elinde vs vücut ısısına getirirsen yavaş yavaş damlatırsan çok zor olmaz.
İnşallah cnm otribebeyle çekmeden önce mutlaka serum damlat çünkü bebeğin burnu aksa kıvamı farklı onun direk otribebe yle çekersen canı acır ama serum damlatinca hem hapsiriyor kendi atıyor salgının bı kısmını hem çekmek canını acitmiyor burnu yumuşatıgi icin
Sagolsunlar Kuvozde hemsireler yamultmuslar eymenimin kafasini.. Duzeltmeye çalışıyorum ama com zorlaniyorum.. Daha yeni soluna yatmaya alisti.. O taraftan yatrip duzeltmeye çalışıyorum.. Kafasini sirtustu yatarken dumduz tutamiyo o kadar sivrilmis kafasi.. Insan bi dikkat eder yaa.. Nasil duzelcek kafasi bilmiyorum.. Arka bingildak da kapadi.. Bi sefer gittigimde ters yatirmaya baslamislardi.. O zmn anladilar hatalarını kesin.. Bi sefer de ayak bilegi şişmişti.. Kesin bilegine de bisey yaptilar.. Ins duzelir kafasi.. Moralim cok bozuluyo buna da![]()
Ah canım ya tamda kış ayındayız. Brokoli, pırasa, karnıbahar mevsimi. Ne yicez biz? Ama haklısın dikkat etmek gerek. Rezeneye dayanmak lazım bol bol.Arastirmalarima gore normalde de sezaryende de yasanan bir sorun. Tek cozumu yedigine ictigine dikkat etmek ve yuruyus. Eger boyle gecmezse bi kac ay icinde dr dan destek almak gerekiyor. Ben dun gece fena oldum sabah karnabahar yemistim bu sebepten oldu. Dikkat etmek gerekiyor ama ne gaz yapar ne yapmaz incelemek zor oluyor.
Evet cnm.. Belli zmn sonra duzeliyor.. Eskisi gibi rahatsz etmiyor.. Ama çiş sıkıştırınca hala daha biraz dikislerile vuruyo benim.. 3.aya girmek üzereyim.
Ben çok dikkat ediyorum yediklerime ama oğlum elimde çırpınıyo sancidan morariyodu. İlk kullandigimda anasonu biraz fazla katmistim şimdi ayarladım . 6 saat arayla demliyorum bi tatlı kaşığı rezene , bi çay kaşığı tane kimyon ,bi çay kaşığı anason . Bebeğim yine gazlaniyo sancilaniyo ama öyle cirpinmiyo . Bizimkinin gazi çok fazlaydı. Ben bu çayı tavsiye ediyorum kesinlikle . Ne denediysem fayda etmedi bunun dışında. Gaz damlaları da faydasız kaldı. Siz de deneyebilirsiniz . 6 saatte bir olmaz da 8 saatte bir olur ya da 12 saatte bir deneyin . Ben 6 saatte bir ancak faydasını gördüm.Ah canım ya tamda kış ayındayız. Brokoli, pırasa, karnıbahar mevsimi. Ne yicez biz? Ama haklısın dikkat etmek gerek. Rezeneye dayanmak lazım bol bol.![]()
Çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle deneyeceğim. Bizim bebek de ne yesem etkileniyor. Onu da beni de rahatlatır en azından.Ben çok dikkat ediyorum yediklerime ama oğlum elimde çırpınıyo sancidan morariyodu. İlk kullandigimda anasonu biraz fazla katmistim şimdi ayarladım . 6 saat arayla demliyorum bi tatlı kaşığı rezene , bi çay kaşığı tane kimyon ,bi çay kaşığı anason . Bebeğim yine gazlaniyo sancilaniyo ama öyle cirpinmiyo . Bizimkinin gazi çok fazlaydı. Ben bu çayı tavsiye ediyorum kesinlikle . Ne denediysem fayda etmedi bunun dışında. Gaz damlaları da faydasız kaldı. Siz de deneyebilirsiniz . 6 saatte bir olmaz da 8 saatte bir olur ya da 12 saatte bir deneyin . Ben 6 saatte bir ancak faydasını gördüm.
Benim ki de kiprasiyor ama ben h8c dokunmadım bi kaç defa uyandı geri uyudu hepKizlar selam. 34 gunluk bebisim var. Uyuttugumda maximum 15 dk sonra kipirdamaya basliyor. Surekli yaninda durup piş piş yapmak gerekiyor. Her kipirdadiginda piş piş yaparsam uykuya geri daliyor. Bazen 5 dakika bazen 1 dakika sonra kipirdayip ses cikariyor. Cok nadir derin uyuyor. Yenidoganlar derin uyuyamazmis sanirim ama bu da cok fazla degil mi? Sizde nasil durumlar? Tavsiyeleriniz var mi?![]()
Ben çok dikkat ediyorum yediklerime ama oğlum elimde çırpınıyo sancidan morariyodu. İlk kullandigimda anasonu biraz fazla katmistim şimdi ayarladım . 6 saat arayla demliyorum bi tatlı kaşığı rezene , bi çay kaşığı tane kimyon ,bi çay kaşığı anason . Bebeğim yine gazlaniyo sancilaniyo ama öyle cirpinmiyo . Bizimkinin gazi çok fazlaydı. Ben bu çayı tavsiye ediyorum kesinlikle . Ne denediysem fayda etmedi bunun dışında. Gaz damlaları da faydasız kaldı. Siz de deneyebilirsiniz . 6 saatte bir olmaz da 8 saatte bir olur ya da 12 saatte bir deneyin . Ben 6 saatte bir ancak faydasını gördüm.
Benim oğlum da öyle çıkarıyo ama bitiremiyo o gazı bi türlü. Anlamıyorum küçücük bağırsağın neresinde birikiyo bu kadar gaz. Ben biogaia kullanıyorum ama hiç etkisini görmedim. Bı tane daha vardı ama adını hatırlamıyorum harvy değildi . Ben çareyi bitkilerde buldum Sadece rezene ve kimyon iciyodum o da hiç fayda etmedi. Anason katınca net farkı gördü evdeki herkes.0
Su anda nurse harvey deniyorum.Gece 11 de biogaia verdim 5 damla.Sabah 9 bucukta da nurse harvey 5 damla.Tamam uyutuyor biraz ama asiri gazli olan koca insan gibi alttan gaz cikardi.Var mi nurse harvey kullanan ?
Doktorum biogia ek olarak onuda al kullan dedi de henuz almadm da kullanmadm da. Sen memnun kaldn mi canm? Mamasina da katabilirsin dedi. Ben kimyon suyu vermenin zarari var mi diye sormustum onun yerine bunu kullan icinde var zaten kimyon dedi0
Su anda nurse harvey deniyorum.Gece 11 de biogaia verdim 5 damla.Sabah 9 bucukta da nurse harvey 5 damla.Tamam uyutuyor biraz ama asiri gazli olan koca insan gibi alttan gaz cikardi.Var mi nurse harvey kullanan ?
Benim oğlum da öyle çıkarıyo ama bitiremiyo o gazı bi türlü. Anlamıyorum küçücük bağırsağın neresinde birikiyo bu kadar gaz. Ben biogaia kullanıyorum ama hiç etkisini görmedim. Bı tane daha vardı ama adını hatırlamıyorum harvy değildi . Ben çareyi bitkilerde buldum Sadece rezene ve kimyon iciyodum o da hiç fayda etmedi. Anason katınca net farkı gördü evdeki herkes.
Doktorum biogia ek olarak onuda al kullan dedi de henuz almadm da kullanmadm da. Sen memnun kaldn mi canm? Mamasina da katabilirsin dedi. Ben kimyon suyu vermenin zarari var mi diye sormustum onun yerine bunu kullan icinde var zaten kimyon dedi
Kaka yapmadan hemen onceki gazlari inanilmaz kokuyo ikisinin de benimkilerin.Ya kizlAr bide sizin bebislerinde gazi cok kokuyor mu?
Ben ilk bebekte yapiodum o hatayı bunda doktor hatırlattı sağolsun. . Hasta olsada olmasada sabah akşam burnuna serum damlatiyorum böylece burun tıkanıklığı ni engellemis oluyorumKizlar sagolun bu bilgi icin.Sabah haldir huldur cektim burnunu oglumun damlatmadan.Iste tecrubesizlik ve bilgisizlik.Simdi oyle yapmam asla.
Benimkide çok gazlı hep masaj halindeyiz. Yoksa uyumuyor. Bu kadar gaz bende yok bı geyiriyo adam geyirdi sanırsınKaka yapmadan hemen onceki gazlari inanilmaz kokuyo ikisinin de benimkilerin.