- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
Neler yapıyor ki?Dün gece uykuya gecis cidden artık sinir krizi geçirecektim. Benim oğlan çok efendi çok anlayışlı akıllı uslu bir çocuktu. Ben ona hiç sesimi yukseltmedim. İki yıl ben baktım ve çok emek verdim. Hiç kizmadannhep anlattım hep açıkladım çok güzel bir iletişimimiz oldu. Herkesin hayranlıkla baktığı bir çocuktu benimki -uyku dışında- ama kardeşi olacağını ogrenmesiyle dünya değişmeye başladı. Şu an hele o çocuğun buna dönüşmesine sinir oluyorum. Çocuk gelişimi uzmanına gittim hamileliğin sonlarına doğru. Ama yok adam benim kadar bilmiyor meseleyi... Şimdi başka birine gitsek mindiye düşünüyorum ama bakalimm
Benim kızım da çok akıllı bir çocuk, çok iyi de hazırlamıştık kardeş fikrine ama hastanede görünce “bunun annesi kim diye sordu, kucağımda görünce de çığlığı bastı”..şimdi de ara ara huysuzlanıyor ama kendi ilgi isteği için..çok şükür ki doğumu Türkiye’de ailemin yanında yapma kararı almışım..hergün teyzesi, kuzeni, enişteleri, dayısı bi yerlere götürüp akşama kadar eğlendirip getirdiler, yoksa benim halim de yamandı..