2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben istiyorum nasıl olacak nasıl yapacam bilmiyorum ama istiyorum.
Aramızda doğum yapmayan kalmamıştır sanırım değil mi? Sanırım burda paylaşarak sizi kaygılandırmış olmam.
Benim bebeğim cennet kuşu oldu. Hem de çok az zaman kalmıştı. Bu mübarek günde lütfen benim için de dua eder misiniz tekrar bebeğim olsun kucağım dolsun ama bu sefer uzun ömürlü olsun.
Allah size ve eşinize önce gönül ferahlığı sonra da süreç tamamlanınca inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin

sirkencubin sirkencubin seni biraz daha iyi gördüm, inşallah gün geçtikçe daha da iyi olacaksın. Hep dua ettim, aklıma geldikçe ediyorum da. Ben inanıyorum melek oğluna bir kardeş gelecek ❤ Sen başka faktörleri düşünüp umudunu köreltme. İçini ferah tutmaya çalış.

Doktor ne kadar beklemenizi uygun gördü? Bir de dondurulmuş embriyo var mı ?

Aramızda doğum yapmayan kalmamıştır sanırım değil mi? Sanırım burda paylaşarak sizi kaygılandırmış olmam.
Benim bebeğim cennet kuşu oldu. Hem de çok az zaman kalmıştı. Bu mübarek günde lütfen benim için de dua eder misiniz tekrar bebeğim olsun kucağım dolsun ama bu sefer uzun ömürlü olsun.
Başınız sağolsun cnm Benm. Rabbm sabırlar versin. Hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim. Duamdasin kardeşim.

Yabbim ilk evladına uzun sağlıklı ömür versin İnşallah.ikinci içinde tez vakitte sağlıkla al kucağına 🙏🙏

Allah sabir versin. Cok uzuldum. Benim son anda sezaryen oldu bebegimj kaybetmek uzereydim. O anki korku endise. Su an bile hatirlayinca cok uzuluyorum korkuyorum. Senin uzuntunu tahmin bile edemem. Umarim istedigin zaman istedigin sekilde en guzel haliyle bir bebegin olur. Allah im yardimcin olsun.

sirkencubin sirkencubin seni biraz daha iyi gördüm, inşallah gün geçtikçe daha da iyi olacaksın. Hep dua ettim, aklıma geldikçe ediyorum da. Ben inanıyorum melek oğluna bir kardeş gelecek ❤ Sen başka faktörleri düşünüp umudunu köreltme. İçini ferah tutmaya çalış.

Doktor ne kadar beklemenizi uygun gördü? Bir de dondurulmuş embriyo var mı ?
Terapiler iyi geliyor sanırım evet daha iyiyim. Sağol Allah razı olsun. Doktorum 6 ay sonra olabilir dedi, perinatolog da 6-8 ay dedi. Geriye 4,5 ayım kaldı. Donmuş 1 embriyom var ama doktorum 6 ay doğal deneyin dedi.

Terapiler iyi geliyor sanırım evet daha iyiyim. Sağol Allah razı olsun. Doktorum 6 ay sonra olabilir dedi, perinatolog da 6-8 ay dedi. Geriye 4,5 ayım kaldı. Donmuş 1 embriyom var ama doktorum 6 ay doğal deneyin dedi.
Doğal şansının arttığı bir dönemdesin, inşallah hemen nasip olur. Annelik her aşamada sabırmış canım.

Bazen 2 bazen 3 saat uyanık oluyor
Bayağı kalıyormuş. Benim uykuyu seviyor galiba. Bide meme üzerinde olursa keyfine diyecek yok🙈
Bebeğin erkek miydi? Soruna çözüm buldun mu?
Evet canim erkek. Göbeği düşünce bezini biraz daha sıkı bağladım. Artik eskisi kadar gecmiyor.
Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi ? Ben vermedim acaba şu gaz sancılarından dolayı versem mi rahatlatır mı ? Tutar mı tabi bilmiyorum
Evet verdim cok sevmesede canı isterse alıyor.
Daha cocuk dusunen var mi aramizda? Yas farkini ne kadar dusunuyorsunuz? Ilerde bir kardesi olsun istiyorum cok ama hem dogum hem sonrasini hatirladikca gozum korkuyor 😅
25 aylık kızım var, oğlum bugün 1 aylık oldu. Rabbim bunlara sağlıklı uzun ömürler versin.
Allah sabır gersin canım cok uzuldum.

Ne kadar oldu doğum yapalı? Karnıbahar, brokoli çok gazlı şeyler..en az iki üç ay fakan dikkat ermek gerekiyor o besinlere galiba:/ benim 1 ay sonra kendi gazım sezeryan dikişini acıtmamamaya başladı..üşütmek de çok erkiliyor gazı

Bu gün 17. günüm. Evet gazlı şeyler de tetikliyor. Ne yiyeceğimi şaşırdım.

Canm benm 50 Side çıktı ama durum aynı gazlar devam emme olayı sanki çocuğu aç bırakıyorum feryat figan istediği saniye memeyi ağzında bulamazsa yaygara kopuyo cok zor yemek yapiyorum bulaşık çamaşır . İş yaparken dört beş kere ara veriyoruz emmek istio kucak istio. İki günde hele daha çok yapio kucaktan indiği an yaygara kopuyo
Benimkide 10 dakika en fazla emiyor sonra uyuya kalıyor 5 on dkaila uyuyor geri uyanıyor geri.meme 5 dakika sonra.yine 5 dakika uyku geç gündüz böyle yavrum hiç uzun uyumuyor

Benimkide 10 dakika en fazla emiyor sonra uyuya kalıyor 5 on dkaila uyuyor geri uyanıyor geri.meme 5 dakika sonra.yine 5 dakika uyku geç gündüz böyle yavrum hiç uzun uyumuyor

Tam doymadigi icin geri uyaniyor. Daha cenesi cok gucsuz 10 dk da ne kadar emebilir ki. Uyuyakaldiginda mutlaka uyandir geri emzir.

Yatirdiktan sonra hemen uyanması ya gazı var ya tam doymadı tekrar gaz çıkarmayı dene birde tekrar emzir. Bazen ise yarıyor. Gece emziriyorum sonra yatiriyorum . Sonra tekrar aglio diyorum ki daha yeni emdi niye uyandı yine saate bı bakıyorum meğer bı iki saat geçmiş emzreli 🤣 yorgunluktan uyudugum iki saati beş dakka sanıyorum bazen. Bazen gerçekten yatirdiktan sonra on dakka gecmedn uyanio aglio. Zor vala

Tam doymadigi icin geri uyaniyor. Daha cenesi cok gucsuz 10 dk da ne kadar emebilir ki. Uyuyakaldiginda mutlaka uyandir geri emzir.
Ay benm oğlan karnı gerçekten doyduysa memeyi ağzına alınca midesi bulanır gibi oluo oguruo falan bazen zoruma gidio🤣🤣 ayıp diyorum bu yaptığın 😅 emzige de aynı muameleyi yapio canı isterse tutuo istemezse oguruo 🤪

Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi ? Ben vermedim acaba şu gaz sancılarından dolayı versem mi rahatlatır mı ? Tutar mı tabi bilmiyorum

Bana doktor gaz sancisi olunca kundakla ve emzik ver dedi.. Bi de ılık duş ve masaj.. Bi de masajı hiç birakmayin.. Ben her banyodan önce yapiorm.. Genelde sonra yaparlar ama yağliyorum masaj yapiyorum öyle kalio biraz.. Sonra banyoyu yaptirimca mis gibi tertemiz oluyo.. Masaji sadece gaz sancisi olunca yapmak işe yaramiyo

Back
X