Arkadaşlar bebeğin gaziydi kucak istemesiydi diye soylendim o kadar arar oldum o günleri. İki oğlum da hasta yeni bı hastalık türemiş bu ara değişik bir ismi var gözlerde çapak ama yoğun bı şeklide göğüste bronşit yapiomis. İkiside yakalandı hastalığa bebeğe beş tane iğne verdi doktor günde dört kere makinayla hava veriyoruz evde . Önceki gece o kadar çok ağladı acı acı tıkadı yavrum evdeki makina açmaya yetmedi dün sabah götürdük yatış verdi doktor iğne havalar falan. Şimdi evdeyiz büyük oğlana eşim bakio küçüğe ben ikiye ayrıldık. Mevlüt asla ama asla yaptirmicam. Mevsim normallerinin dışında olduğu için şuan çok fazla hastalık kol geziyor . Hasta bı insan görürseniz bebeği odaya dahi sokmayın misafir gelecekse hasta olan varmı diye sorun. Küçük bebeğim o kadar çok ilaç kullaniyoki şimdi. Bebeğim ağladı ben ağladım iki gündür. Büyük oğlum ayrı ilaç içmekten bıktı usandı kavga dövüş iciriyorum yoksa doktor yatması gerekicek dedi evde iyi olsun diye uğraşıyoruz. Dua edin bize çok yipradik kaç gündür