Pandemi nedeniyle cizgideydimHiç mi almıyorlar bebeğin yanına sizi yoksa pandemi nedeni ile mi böyle. Bizim bura da bebeği biz tutmasına yardım ediyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pandemi nedeniyle cizgideydimHiç mi almıyorlar bebeğin yanına sizi yoksa pandemi nedeni ile mi böyle. Bizim bura da bebeği biz tutmasına yardım ediyoruz.
Arayıp sordun mu peki canımBaktım cnm 2tane duruyor diğer bacakdaki iğne izi isdi ve kizardi
O kisimda cogu insan panik oluyor. Mama sandalyesindeyse ozellikle panik olmadan gozlemek gerekiyor. Tam tikanma ve yari tikanma ayri ayri tepki verilebilecek durumlar. Ogurmekle tikanmak ayni sey degildir. Ayirt etmiyor anneler genelde bu noktada panik oluyorlar. Yari tikanma da bebegin yere dogru hafif egmek yercekimi ile tikanikligi acar.Evet öyleymiş. Ben genzine süt kaçırınca sırtına vuruyordum. Doktor sırtına vurman daha hızlı nefes almasını sağlar, iyice boğazına kaçar dedi. İlk önce gözlemleyip tıkanıyor sa ilk yardım manevralarını uygulamak gerekliymiş.
Aradım açmadı enabiza girdim asi bölümüne yapıldı yazıyorArayıp sordun mu peki canım
Artık aklımda soru isaretleri var kendisi çatlak biri o yüzden hiç güven vermiyor insan kilosunu boyunu bile söylemez mi cocuk doğuran kadınlari sevmiyor arkadaş 4hamiledi demiski bir kadın çocuk doğurmam desi heyekelini dikicem böyle biri isdeAradım açmadı enabiza girdim asi bölümüne yapıldı yazıyor
Hemşire hanım beni gebelikte tanıdığı için pimpirikli oldugu mu biliyor bebeğin bacakları dosarı dogruydı hemşire hanım egılerek kolayca yaptı. Eline dezanfaktan sıktı ben arabanın orada eldiven verdım sağolsun taktı vurdu. Bızım temmuzdaBizim araba da tutmak zor olur yanlış bir yerine vurabilirim dedi. İçeride penceresi açık bir oda da yaptı. Bacaklarını eşim tuttu. Kendi iğneyi yaptı. Ağzına damlayı da elini dezenfekte edip bekleyen hemşire sıktı. Çok korkarak gitmiştim bende kararsız kalıp. Diğer aşı geldi nerdeyse haziran da olacak o da
Tekrar tekrar ara bence.Artık aklımda soru isaretleri var kendisi çatlak biri o yüzden hiç güven vermiyor insan kilosunu boyunu bile söylemez mi cocuk doğuran kadınlari sevmiyor arkadaş 4hamiledi demiski bir kadın çocuk doğurmam desi heyekelini dikicem böyle biri isde
Bir emzirme danışmanı desteği alsanız. Süt varsa bir ihtimal dönebilir bebek.Kızlar size birşey danışmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim
Biberonu vermeyip 3 4 gün boyunca kaşıkla süt versem sizde unutup tekrar emmeye döner mi ben çok yoruldum bırakmak istiyorum sağma işini son çıkışım bu benim 4 ay oldu sağ Allah sağ yoruldum
Kızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum 6.ay aşımızda kilosuna ve boyuna da bakıldı miniğimin biraz fazla almis son kontrolunden sonra mama+ek gida veriyorum.Hemsire mamayi azalt dedi ben normalde 5 kez 150 cc veriyordum .Simdi onu 3 e indirdim 2 defa 120 cc, 1 defa 90 cc ve 3 ögun ek gida.Acaba az mi veriyorum mamayı ya kafam karıştıSizlerin bebisleri nasil kilo boy olarak
Ben erken doğduğu için toparlasın derdim bu seferde bu kafama takildi ,annelik zor işmiş vesselam...
Sanki birden çok azaltmışsınız gibi geldi bana kademeli olarak mı düşseniz acabaKızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum 6.ay aşımızda kilosuna ve boyuna da bakıldı miniğimin biraz fazla almis son kontrolunden sonra mama+ek gida veriyorum.Hemsire mamayi azalt dedi ben normalde 5 kez 150 cc veriyordum .Simdi onu 3 e indirdim 2 defa 120 cc, 1 defa 90 cc ve 3 ögun ek gida.Acaba az mi veriyorum mamayı ya kafam karıştıSizlerin bebisleri nasil kilo boy olarak
Ben erken doğduğu için toparlasın derdim bu seferde bu kafama takildi ,annelik zor işmiş vesselam...
Hadi bakalım testi beklerken neler hissettin![]()
Bence memeye tekrar dönmesinin en önemli yolu ten temasını arttırmanız. Birlikte duş alın, çıplak göğsünüze bebişinizi temas ettirin (illa emmesi şart değil başlarda) bu şekilde aranızdaki meme bağını guclendirebilirsiniz. Emzirmenin duygusal bir bağ üzerine kurulu olduğuna inanıyorum.Kızlar size birşey danışmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim
Biberonu vermeyip 3 4 gün boyunca kaşıkla süt versem sizde unutup tekrar emmeye döner mi ben çok yoruldum bırakmak istiyorum sağma işini son çıkışım bu benim 4 ay oldu sağ Allah sağ yoruldum
Aynen bizimki de inanılmaz hareketli ve dediğin gibi cnm. Hiçbirşeye odaklanamiyor. Yeni bir oyuncak ya da nesne verdiğimde odaklanıp oynama süresi 15 20 saniye. Sonra hemen bırakıyor. Emerken bile hareketli. Asla memeye tam odaklanamıyor. Babası odaya girince hemen kafayı çeviriyor. Üst kattan çit sesi gelse bırakıp kafayı çeviriyor. Gozleri de ayiriyor. Bakiniyor ses nerden geldi. Ne oldu ne bitti. Herşeyden haberi olacakAsiri hareketli bebislerin anneleri,sizinkilerde de snki dikkat daginikligi varmis gibi mi ? Ugur cok hareketli yerinde saniye durmuyor.Mama yedirirken de hep dikkati daginik gibi.Gozleriyle bir oyuncaga bakarken diger eliyle ters taraftaki baska bir oyuncagi aliyor.Dikkat eksikligi daha bu aylarda belli olur mu ?