- 17 Ekim 2018
- 774
- 1.094
- 113
Bulamadim malesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulamadim malesef.
Keşke instagram da olsaydı
Herkes bulabilir ayarı acik aslinda.en ustteki resim olan grupBulamadim malesef.
Orda gizli grup yapılabiliyor mu bilmiyorum onu.face de bizim yıllardır gizli gruplarımız var onu kullanmayi biliyorum ama ins varsa açın gelirim.Keşke instagram da olsaydı![]()
Cikmadi malesef canim. Digerleri bulabilirse sikinti bende :)Herkes bulabilir ayarı acik aslinda.en ustteki resim olan grup
Facem yok ama acıp gelicemFacebook ta 2019 Ekim anneleri kurdum sadece üyelerin resim görüp gönderi yazabileceği varmı herkeste face.resim eklemek için kullaniriz.
Simdi oldu :)![]()
Dişler çıkana kadarBizim beyefendi henüz hiç diş çıkarmadı ve ben korkuyorum tedirginim üstelik kaçınılmaz bi durum. Ne kadar sürüyo huysuzluk
Ahh çok heyecanlı iki kişi olduk bileSimdi oldu :)
Merhaba yoğurt alerjisi geçti demişsiniz, kızıma da yoğurt tadımı yaptırıyorum da kakada fln sorun yok vücutta da sadece kollarında var acaba devam etsem mi bıraksam mı bilemedim. Sizinki nasıldı?Domates bizimkinde alerji yapio. Özellikle vermiom ama biz menemen yerken canı istio diye bı iki kere tattirdim hemen kabario yüzüyoğurt ta ilk başta alerji yapiodu . Şimdi düzeldi çok şükür
Beklemedeyiz :) ama hala 2019 ekim anneleri yazinca cikmiyo. Buraya attigim baglantiya tiklayip giriyorum cok enteresanAhh çok heyecanlı iki kişi olduk bile
Ayarlara yine baktım açık gözüküyor.yani arama açık ama grup Özel kapali grupBeklemedeyiz :) ama hala 2019 ekim anneleri yazinca cikmiyo. Buraya attigim baglantiya tiklayip giriyorum cok enteresan![]()
Bende bulamıyorumHerkes bulabilir ayarı acik aslinda.en ustteki resim olan grup
Merhaba bende ekim annesiyim katılabilirmiyimAyarlara yine baktım açık gözüküyor.yani arama açık ama grup Özel kapali grup![]()
Eklenti üzerinden deneyince buldumCikmadi malesef canim. Digerleri bulabilirse sikinti bende :)
Ekledigim halde yine de cikmiyor bende anlamadim.Eklenti üzerinden deneyince buldum![]()
Bu bağlantıdan ben de başvurdum![]()
Buradan da sadece birbirimizin fotoğraflarını görebiliriz.Facebook ta 2019 Ekim anneleri kurdum sadece üyelerin resim görüp gönderi yazabileceği varmı herkeste face.resim eklemek için kullaniriz.
Ara verin bence.. Sonra çok çok minik başlayın denemeye. Mercimek kadar ile başlayın.Merhaba yoğurt alerjisi geçti demişsiniz, kızıma da yoğurt tadımı yaptırıyorum da kakada fln sorun yok vücutta da sadece kollarında var acaba devam etsem mi bıraksam mı bilemedim. Sizinki nasıldı?