2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dişler çıkana kadar :rolleyes: Dişlerden bize yadigar şu an hıysuzlanınca ilgilenildiğini keşfetti mızır mızır sürekli ve yapmacık olduğu o kadarr belli ki:KK68:
😁😁 Peki kaç hafta sürüyo bu diş 😁 valla bizimkinin huyu bu artık mizirdanma duyunca sinirlerim bozuluyo diş çıkarmada ne yapicam bilmiyorum

😁😁 Peki kaç hafta sürüyo bu diş 😁 valla bizimkinin huyu bu artık mizirdanma duyunca sinirlerim bozuluyo diş çıkarmada ne yapicam bilmiyorum
Bizim ilk diş şubatta ikinci martta çıktı, kalan 6taneyi mayıs başında 2hafta içinde çıkardı belki 3. Mızırdanma duyduğum an benim de tüylerim diken diken oluyordu ama artık alışkanlık yaptı çok kulağıma gitmiyor:21:

Bizim ilk diş şubatta ikinci martta çıktı, kalan 6taneyi mayıs başında 2hafta içinde çıkardı belki 3. Mızırdanma duyduğum an benim de tüylerim diken diken oluyordu ama artık alışkanlık yaptı çok kulağıma gitmiyor:21:
Annelik ne zor şeymiş daha başındayım ve mizirfanmalara dayanacak gücüm kalmadı. Oğlumla karşılıklı mizirdanip durucaz artık 🤦🏻‍♀️

Annelik ne zor şeymiş daha başındayım ve mizirfanmalara dayanacak gücüm kalmadı. Oğlumla karşılıklı mizirdanip durucaz artık 🤦🏻‍♀️
Sende mizirdan en iyisi karşılıklı yapmak.benimki tekme atmıyor bildiğin çifte atıyor iki bacağı kalçadan kaldirip tekmeliyor çokta acıtıyor.ben sana vuruyormuyum niye vuruyorsun diye kızınca kızdığımi anlıyor önce surat asıp sonra şirinlik yapıyor.

Yıllardır face donuktu sizin için açtım yaa benim de isteğimi kabul edin😁 ayy ama orayı açınca farkettim ki 5,5 sene önceki fotom var profilde ve aşırı pozitif şu an üstüm kusmuk ve kahvaltı lekesiyle dolu:KK43:
Hatta soyadımı bile değiştirmemişim ya hahaha kendi kendime koptum şu an bi an tuhaf geldi🤪

Yıllardır face donuktu sizin için açtım yaa benim de isteğimi kabul edin😁 ayy ama orayı açınca farkettim ki 5,5 sene önceki fotom var profilde ve aşırı pozitif şu an üstüm kusmuk ve kahvaltı lekesiyle dolu:KK43:
Benimde vardi ama pek girip bakmazdim Instagram da birşey paylaşınca oraya da düşüyordu ancak öyle bakardim , işe yaradı şimdi.
Yarın minnoşların ilk bayramı ilklerin hep güzel yaşanacağı günleri olsun inşallah.

Cnm poyraz başlarda boyledi sürekli uyanır ağlar susmazdi nezaman süt diyetine girdim düzeldi acaba bir 10gun kesenmi süt ürünlerini hem sende hem bebekde büyüdüğü için barsaklari toplamıştır belki sadece huzursuzluk yapıyordur denememde fayda var 10gun sonunda düzelmezse alerjiden değildir süt urunlerine tekrar baslarsin
Canım ben diyet yaparken başladı bu durum, 4. Aydan sonra. Diyet açtım hiç bir değişiklik olmadı. Ne zaman emmeye başladı, fazla beslenmeye, o zaman arttığını düşünüyorum. Reflü gibi duruyor.. çünkü gece beslenince daha sık uyanıyor. Arka arkaya iki üç sefer,sonra uyuyor. İlaç da içiyor anlamıyorum ki. Huy mu oldu nedir 😔
Merhaba yoğurt alerjisi geçti demişsiniz, kızıma da yoğurt tadımı yaptırıyorum da kakada fln sorun yok vücutta da sadece kollarında var acaba devam etsem mi bıraksam mı bilemedim. Sizinki nasıldı?
Merhabalar, diyet işi çok disiplin isteyen bir süreç. Üç ay diyet yaptım. Yoğurt yiyemezse, diğer süt ürünlerine de yiyemez, emziriyorsanız sizde yiyemezsiniz. Gittiğim alerji uzmanı, kakada taze kan ve yoğun egzama olmadığı müddetçe biz diyet vermiyoruz demişti. İzlediğim videolardan Bülent Sekerel den sofradan bı ürünün kesilmesi bı uzvun kesilmesi kadar düşünülecek bı durum diyor. Açıkçası bana göre kolunda ki kızarıklık hiç önemli değildir. Emekleme dönemindeler, halıya sürtünmeden de olabilir. Benim kızımın mama sandalyesini pirille silerdim kısa kollu giyince kolları kizarirdi. Ama süt ürünlerinede hassasiyeti varmış, ishal gibi yeşil kakasi olurdu dört beş aylıkken, 6 aylıkken kendine verirken azıcık yanağı kizarirdi da yine yerdi. Dişlerini felan çok rahat çıkarırdı, gelişimi güzeldi. Bu oğlum herhalde diyetten mi nedir dişini zor çıkarıyor.
Bana kalsa verin. Alışsın. Ama takip edin, alerji ve reflü bı elmanın yarısı gibiymis. Refluye sebep olursa, Beslenemezse, defalarca kusarsa bırakın. 4-8 arası aylarda bebeklerin bağışıklık kazandır mak lazımmış, yoksa daha fazla tepki verirmiş bilmediği besine. Aşı gibi düşünün.iki yaşına kadar bilerek hasta ediyoruz, azar azar veremdi, kızamıkti... Ama onlar için yapıyoruz. Eğer ki alerjiyse bu tepkileri göz ardı edin derim, iki ya da üç haftaya geçer, alışır. Azar azar yedirin.

Benim face bekarlik zamanlarim hep.Yine de ekliyim mi😄

Bu arada cok mutluyum.Emre bugun sagdigim süte batirilmis minik ekmekle su tabagi yedi.2 -3 kez öğürdü ama toparladı hemen.Neler olabilir baska alternatif kahvaltida?Artik karistirarak vermek istemiyorum.Yumurtayi boyle daha sevdiler.Yanimda biri daha olsa hep boyle tek tek yedirmek istiyorum.Sirayla yediler gariplerim benim.

Eklentiler

• 20200523_111223.webp
    20200523_111223.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 64

Bu arada cok mutluyum.Emre bugun sagdigim süte batirilmis minik ekmekle su tabagi yedi.2 -3 kez öğürdü ama toparladı hemen.Neler olabilir baska alternatif kahvaltida?Artik karistirarak vermek istemiyorum.Yumurtayi boyle daha sevdiler.Yanimda biri daha olsa hep boyle tek tek yedirmek istiyorum.Sirayla yediler gariplerim benim.
Benim de tamamen bekarlık okul dönemim ya😅

Ben bugün ceviz başlattım minicik parçaladım bakalım rahatsız etmezse devam edicem. Bi de avokado veriyorum genelde yağ gibi zaten akıp gidiyor, bazen de salatalık iç kısmını kaşıkla kazıyorum. Tuzsuz zeytinim de varsa yine iç etli kısmını alıp veriyorum

Benim de tamamen bekarlık okul dönemim ya😅

Ben bugün ceviz başlattım minicik parçaladım bakalım rahatsız etmezse devam edicem. Bi de avokado veriyorum genelde yağ gibi zaten akıp gidiyor, bazen de salatalık iç kısmını kaşıkla kazıyorum. Tuzsuz zeytinim de varsa yine iç etli kısmını alıp veriyorum

Avokado aklimda,dolapta 1 tane var.Daha motoru yeni toparliyoruz malum ishaldi.😄 cevizi sarimsak ezicide ezip koyuyordum mamaya.Simdide koyayim.Salatalik ici de iyi fikir.Ferah ferah iyi gelir.

Her öğünden hemen sonra emzirmek gerekiyor. Bebek ne kadar yediyse kalan boşluğuna anne sütü alıyor. Az yediyse çok anne sütü alıyor. Çok yediyse az anne sütü alıyor.
ben sağarak veriyorum sütümü gündüz emmiyor sadece gece emiyor. Dolaptaki sütü ısıtıp verince bazen içiyor bazen istemiyor. İstemeyince o sütü döküyorum mecburen. Dökme durumu olmasın diye ek gıda verdiğim öğünde süt vermiyordum ama vereyim artık. İstediği kadar içsin

Avokado aklimda,dolapta 1 tane var.Daha motoru yeni toparliyoruz malum ishaldi.😄 cevizi sarimsak ezicide ezip koyuyordum mamaya.Simdide koyayim.Salatalik ici de iyi fikir.Ferah ferah iyi gelir.
Ben kızıma yumurtayı ve loru kahvaltıda salatalık sayesinde yedirdim hep. Ayrı ayrı veriyorum karışım sevmiyor. Bir tane salatalıgı cam rendeden geçirip bi kaşık yumurta bi kaşık salatalık bi kaşık lor diye sırayla veriyorum. Lorla yumurtayı yutmasını da kolaylaştırıyor. Bazen salatalıgın içine avokado da rendeliyorum. Bazen iki dilim muzun içine yarım ceviz rendeleyip bi çeşit daha yapıyorum kahvaltı için.

Ben dün peynir yaptım oğluma çok güze oldu sabah da severek yedi , paça kaybattim suyunu buz torbası poşetlerine koydum , peynir altı suyunu da buz torbası poşetlerine koydum. Sabah kahvaltida peynir altı suyu ile kıvamını açtığım peynir, yumurta sarısı ve tereyağını yedi veeee ben mest 😍

Bekarliktan bebekli hayata hızlı bir geçiş olur ekle tabii.
Benin yazacaklarimi biks yazmış salatalik etli zeytin içi tereyağ kaşar peyniride veriyorum ben eski kaşar ama o çok sert olan küflü değilde daha yumuşak olani.

Back
X