2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bırak dursun boşver acelesi ne.emekleyince zor oluyor oda oda bebek arıyorum her kapıya yillar sonra anahtarlarını taktık banyo ve mutfak tehlike bizde.
Benim de bebek kilidi almam lazım. Yürütece oturtuyorum işim olunca. Mutfak da çekmeceleri açmaya başladı

Evi yeniden duzenlemem lazım ama o kadar yoruyo ki gücüm kalmıyo her gün bugün halledeyim diyorum ama olmuyo. TV ünitesi çekmeceleri mutfak çekmeceleri, kitaplık 🤦🏻‍♀️
Ben büyük oğlumda TV ünitesini kaldırdım. Üstüne çıkıyordu çünkü. TV yi duvara sabitledik, sehpa falan hiçbirşey yok. Oturma odam güvenli bölge😊 evin hiç bir aksesuarı kalmadı. Salon da da orta sehpa falan yok artık. Bir çiçeklerim var orada tehlikeli. Kapısı sürekli kapalı bebek doğduktan sonra.

Gerçi büyük oğlum da sürekli gidip eline kaktüslerin dikenlerini batırıp yanıma diken battı diye geliyor. 5 yaşında bu çocuk batacağını bile bile oynuyor mesala. En son da kimseye batmasın diye dikenleri tek tek sökerken eline batırmıştı.

Bende eşimi bekliyorum onun için ama.benimki henüz öyle atraksiyonlara girismedi

Çok iyi anlıyorum çünkü aynı. Nasıl oluyo anlamıyorum aşırı ışık ve ses hassasiyeti var.
Kabullenmek laizm galiba . Üç yasina kadar böyle gider. Büyük oğlan üç yaşında normale döndü. Yani gündüz aşırı Kudurup hoplayıp zipladigi için yorgunluktan gece sızıyor artk. Ses duyamaz hale gelio

Ben büyük oğlumda TV ünitesini kaldırdım. Üstüne çıkıyordu çünkü. TV yi duvara sabitledik, sehpa falan hiçbirşey yok. Oturma odam güvenli bölge😊 evin hiç bir aksesuarı kalmadı. Salon da da orta sehpa falan yok artık. Bir çiçeklerim var orada tehlikeli. Kapısı sürekli kapalı bebek doğduktan sonra.

Gerçi büyük oğlum da sürekli gidip eline kaktüslerin dikenlerini batırıp yanıma diken battı diye geliyor. 5 yaşında bu çocuk batacağını bile bile oynuyor mesala. En son da kimseye batmasın diye dikenleri tek tek sökerken eline batırmıştı.
Ben şimdilik sadece orta sehpamı kaldırdım. Tv sabitliyecektim ama bir iki ay içinde taşınma ihtimalimiz var tayinleri bekliyoruz netlesince her şeyi yapicam bakalım . Kalırsak hemen düzenlerim gidersek gittiğimiz yeri ona göre dizayn ederim. Balkonlarda büyük büyük çiçek saksilarim var onlar düşmesin diye sıçan kuyruğu diyolar ya onlardan aldım kenarlardan delip balkon demirine sabitliyim üstüne düşürmesin diye. Bir sürü onlemim var ama beklemedeyim
Kabullenmek laizm galiba . Üç yasina kadar böyle gider. Büyük oğlan üç yaşında normale döndü. Yani gündüz aşırı Kudurup hoplayıp zipladigi için yorgunluktan gece sızıyor artk. Ses duyamaz hale gelio

Yaa evet onların da o sıkıntısı var. Ben dolapları iple bağlayıp, çekmecelere oklava girdirmiştim
Kesinlikle en çok işe yarayan yöntem
Ben alt kısma tehlikeli hiçbir şey bırakmadım. Dilediği gibi oynadı. İki çekmece ile bir dolap onundu mutfakta. Hala öyle. Geçen dedim ki yeter artık buraları artık oynama bırak, anne kardeşim büyüdü artık birlikte oynarız toplama diyor.

pazartesi günü ise baslayacak olan var mi aramizda?

İş bakiyordum kendime yasaklar bitince baslamak istiyordum. Bulursa calisirim ama oglumu nasil bırakayım diyorum.
Dis tedavisine gittigim zamanlar süt sagip birakiyordum. Onlari iciriyordu annem karni tok olmasina ragmen kucagima alinca hemen memeye saldiriyordu

Yanı doymak degil amac iste biliyoruz guven sevgi falan:KK43:

Ozel sektör olur calisirsam. Saatleri malum...
Acaba deger mi diyorum:bicak:

İş bakiyordum kendime yasaklar bitince baslamak istiyordum. Bulursa calisirim ama oglumu nasil bırakayım diyorum.
Dis tedavisine gittigim zamanlar süt sagip birakiyordum. Onlari iciriyordu annem karni tok olmasina ragmen kucagima alinca hemen memeye saldiriyordu

Açıkçası ben de çalışmayı çok istiyorum ama suanlik iadere edebiliyoruz o yüzden çocuğumla kalmak istiyorum çünkü kimse anlamıyo oğlumu ve sanırım bende biraz fazla kontrol ü elinde tutma sorunu var . Zaten ailelerimizle de ayrı sehirlerdeyiz. Ancak kaçırılmayacak bi fırsat olursa başlarım yoksa şuan bırakamam . Tabi ekonomik olarak surdurebildigimiz için böyle düşünüyorum yoksa pazartesi hemen biseylere başlamak isterdim.
Yani durum sizin ekonominize ve bebeginize bakıyo. Oğlumu sürekli ben uyuttugum için kesinlikle başkasında uyumuyo. Benim yaptığım da sadece uyku rutini. Yani oda da uykuya dalmasini beklemiyorum ama kesinlikle uyumuyo. Eğer başlayacaksınız böyle biseylere varsa başkalarına da alışsın

2 Temmuzda bitiyor iznim dönücem mecbur, ev kira, herşeye zam.. İstanbulda iki kişi çalışmadan çok zor bizim için, bebişe de kayınvalidem bakıcak zorlanıcam ama şartlar böyle. Ve evde olduğum saat sekiz olcak en erken işim İzmitte çünkü:(

26 Haziran da iş başı yapicam.oncesi kalan süt izinleri 13-14 gün yapıyor toplumu kullanayim haftalık 1 gün mü diye patronla konuşucam ama hiç konuşasimda yok işe dönesimde yok.ama şartlar gereği dönmek zorundayım.ev kredi borcu var bizimde 😔 eşim idare ediyordu ama pandemi dönemi 2 ay maaş alamaması sarstı.
Kızımda 2 aylikken dönmüştüm işe ilk zamanlar zor oluyor ama mucbur olunca alışıyorsun.en azından şimdi 9 aya yakın birakicam.Komsumuz bakacak genç bir kadin evler arasi 1 bina var.İnsallah kolay olur hepimiz için.
2 Temmuzda bitiyor iznim dönücem mecbur, ev kira, herşeye zam.. İstanbulda iki kişi çalışmadan çok zor bizim için, bebişe de kayınvalidem bakıcak zorlanıcam ama şartlar böyle. Ve evde olduğum saat sekiz olcak en erken işim İzmitte çünkü:(
Hergün İstanbul İzmit mi gidip geliyorsun çok zor.zaten günde 3-4 saat yolda gider.benim saatlerim 9-18 iş yeride araba ile 10 dk uzaklikta ona rağmen gidesim yok ama el mecbur başlayacağım , bir yandands daha iyi olur diyorum.eve kadin alma işini düzene sokup her hafta alıcam yoksa haftasonu sürekli temizlik ile geçiyor.bende çocuklarla vakit geciririm umarım.hayaller ve hayatlara bu sefer takilmam umarım.

26 Haziran da iş başı yapicam.oncesi kalan süt izinleri 13-14 gün yapıyor toplumu kullanayim haftalık 1 gün mü diye patronla konuşucam ama hiç konuşasimda yok işe dönesimde yok.ama şartlar gereği dönmek zorundayım.ev kredi borcu var bizimde 😔 eşim idare ediyordu ama pandemi dönemi 2 ay maaş alamaması sarstı.
Kızımda 2 aylikken dönmüştüm işe ilk zamanlar zor oluyor ama mucbur olunca alışıyorsun.en azından şimdi 9 aya yakın birakicam.Komsumuz bakacak genç bir kadin evler arasi 1 bina var.İnsallah kolay olur hepimiz için.

Hergün İstanbul İzmit mi gidip geliyorsun çok zor.zaten günde 3-4 saat yolda gider.benim saatlerim 9-18 iş yeride araba ile 10 dk uzaklikta ona rağmen gidesim yok ama el mecbur başlayacağım , bir yandands daha iyi olur diyorum.eve kadin alma işini düzene sokup her hafta alıcam yoksa haftasonu sürekli temizlik ile geçiyor.bende çocuklarla vakit geciririm umarım.hayaller ve hayatlara bu sefer takilmam umarım.
Kartalda oturuyorum servisle bir saatten biraz daha fazla sürüyor, mesai saatimiz 9-19 dünya saçması. Çocukları mutlu eden bir firmadayım sözde fakat çalışanlarının çocukları üzgün oluyor böylece🙄

Kızlar bugün you tube da uyku meleği kanalında bi videoya denk geldim . Eğer bebeğiniz saglikliysa 9. Ayda artık gece beslebmesine ihtiyacı yoktur diyo. Bu yapılan yeni bi arastirmaymis eskiden farklı bi görüş hakimmis söyledi ama unuttum şimdi. Uyku kalitesi için önemliymiş. Artık alışkanlık ,yorgunluk gibi nedenlerle uyanırlar diyo. Size de bilgi vereyim dedim.

Ben size bir şey sorucam ya, yumurtlama dönemi doğumdan sonra çok ağrılı geçen var mı? Düzenli adet görmüyorum daha üç kere falan oldu toplasan ama sanırım yumurta oluşumu olan üç beş günde çok kıvranıyorum ağrıdan akıntıda çok oluyor, var mı yaşayan, devam ederse doktora gidicem artık istemeye istemeye. Şüpheye düşüp test bile yaptım

Ben size bir şey sorucam ya, yumurtlama dönemi doğumdan sonra çok ağrılı geçen var mı? Düzenli adet görmüyorum daha üç kere falan oldu toplasan ama sanırım yumurta oluşumu olan üç beş günde çok kıvranıyorum ağrıdan akıntıda çok oluyor, var mı yaşayan, devam ederse doktora gidicem artık istemeye istemeye. Şüpheye düşüp test bile yaptım
Yumurtlama döneminde aşırı olmamakla birlikte sancılar normal . Hatta ben bebek dusunmedigim zamanlarda tüm yumurtlama surecimi yumurtamin catladigini vs anlardım çok belirgin yaşardım . Bunu araştırınca yumurtanın iyi büyümesi olgunlaşması ve catlamasindan kaynaklandığını ogrendim. Tabi çok ağrılı bi süreçse başka bişey de olabilir.ben de hamilelikte miyom oluştu şimdi sadece ara ara onun sancısını yaşıyorum

Yumurtlama döneminde aşırı olmamakla birlikte sancılar normal . Hatta ben bebek dusunmedigim zamanlarda tüm yumurtlama surecimi yumurtamin catladigini vs anlardım çok belirgin yaşardım . Bunu araştırınca yumurtanın iyi büyümesi olgunlaşması ve catlamasindan kaynaklandığını ogrendim. Tabi çok ağrılı bi süreçse başka bişey de olabilir.ben de hamilelikte miyom oluştu şimdi sadece ara ara onun sancısını yaşıyorum
Ben hiç anlamazdım da iki üç aydır biraz ağrı çekiyorum bazı günler ona bağladım ama bu ay ki baya şiddetli oluyor. İşr başlamaya bir ay kaldı ama ne belim ne dişlerim ne bu iş, on bin bakımına girsem yeridir

Back
X