- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
Beni alintilamamissin ama yazicam tutamiyorum kendimiİlk oğlum yedi aylıkken taşındık biz. Bebeği anneme bırakıp bı günde tasincagimiz evi temizledik. Bı günde evi topladik. Ama evi toplarken atilcak herşeyi acımadan attık . Fırsat bu fırsat. Ve oda oda topladık herşeyi . Acil yerlestirilcek kolileri üstüne yazdık. Oda oda isimleri yazdık kolilerin üstüne. Acil acilcaklar arasında bebeğin bakim malzemeleri. Yatak yorgan nevresim. Vs. O günde çocuğu anneme biraktik. Eşimle ikimiz yarım günde bütün evi yerlestiridk. Nasıl oldu bilmiyorum. Ev sahibi bı elinde çay pogcayla geldi yardım edeyim dedi. Ben bütün evi gezdirdim bitti diye. Kadın şok oldu. Bu ne hız diyeAllah yardım etti başka bişey değil. Mümkünse bebek yanınızda olmasın bakicak kimse varsa. Çünkü çok dikkat dağılıyor. Dört taşındık toplam her taşınmada eşya azalttim hep
. Büyük fırsat. Eğer kendi evimizi almak nasip olursa bu sefer tam minimalist bı ev doseyecegim. İncik cincik herşeyden nefret ediyorum. Hepsinden kurtulcam
Allah kolaylık versin

Evim kucuk fazla esya yok bence. Bu minimalizm isine iki yil once merak salmistim. Oyle yasiyoruz yani yillardir. Mesela bebek odasindakileri yazayim
Utu masasi
Kurutma askiligi
Elektirkli süpürge
Bir koli pirinc

Mini firin
Motosiklet egzosu
Oto koltuk
Bebek esyasi icin dolap
Bebek kuveti kovasi
Tum bunlar dolduruyor odayi. Hepsi gerekli ve koyacak baska yer olmadigi icin ordalar

Bebegimiz olana kadar bu ev ikimiz icin idealdi