2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Trendyol bu instamom annelerine bedava mı dağıtıyor hepsi xiaomi robot süpürgenin reklamını yapiyo çok güzel vs diye siliyormuş süpürüyormuş pahalı olmasa düşünülür belki bebekle rahat olur ama pahalı 3 bin küsur

Ben de görüyorum gecen yildan beri cok iyi bi seye benziyor. Hic degilse 1 is eksilirdi basimdan. Durumum el verseydi alirdim su an

Ha reklama sira gelince insanlik dışı trendyl reklamlari dönüyor :KK70:

Trendyol bu instamom annelerine bedava mı dağıtıyor hepsi xiaomi robot süpürgenin reklamını yapiyo çok güzel vs diye siliyormuş süpürüyormuş pahalı olmasa düşünülür belki bebekle rahat olur ama pahalı 3 bin küsur
Reklam işbirlikleri var ya hepsinin. biri paylaşınca artık bekliyorum kesin diğerleri de paylaşıcak diye. birer birer paylaşmaya başlıyorlar😂 instagram artık kazanç kapısı bazı insanlar için

Ya umarım bu atak haftasi hep aynı seyirde devam etmez gündüz uyutamıyorum resmen her uyku vakti geriliyorum dayanamıyorum ağlıyorum artık.10 buçukta uyandı şuan saat 4 uyumuyo . Bu demek oluyo ki gece de uyumicak.

Sabah
Ya umarım bu atak haftasi hep aynı seyirde devam etmez gündüz uyutamıyorum resmen her uyku vakti geriliyorum dayanamıyorum ağlıyorum artık.10 buçukta uyandı şuan saat 4 uyumuyo . Bu demek oluyo ki gece de uyumicak.
Sabah 7 buçuk da uyandı hala uyumadı. 🙄 atak falan da değil sevmiyor. Başta çok stres yapıyordum ama artık bu şekilde kabul ettim.

Benimki de aynı. Delirtiyor beni. Aklına gelebilecek herseyi reddediyor. Yemek meme uyku 🤔 dün gece 10da uyandı 2de uyudu. Uygulamada görünen o şimşekteyiz şu an. O kadar tutuyor ki benim kızımda o uygulamadaki tarihler. inanıllmaz😂 atak bitince normale dönerler ya

Sabah

Sabah 7 buçuk da uyandı hala uyumadı. 🙄 atak falan da değil sevmiyor. Başta çok stres yapıyordum ama artık bu şekilde kabul ettim.
Kabul ediyorum ama dayanacak gücüm yok ki. Sürekli ağlıyor kasılıyor çırpınıyor uyumak için ama uyuyamiyo. Az önce uyuttum. Tam 7 saat uyumamış tabi sizin ki daha fazla olmuş. En son banyo yaptırdım banyoda oyun oynayan çocuk öylece durdu. Oynamaya gücü kalmamış. Banyodan sonra yoğurt yedirdim uyuttum.
Benimki de aynı. Delirtiyor beni. Aklına gelebilecek herseyi reddediyor. Yemek meme uyku 🤔 dün gece 10da uyandı 2de uyudu. Uygulamada görünen o şimşekteyiz şu an. O kadar tutuyor ki benim kızımda o uygulamadaki tarihler. inanıllmaz😂 atak bitince normale dönerler ya
Benim oğlumda da tutuyo. Hiç birini sakin huzurlu geciriyim dememz asla hepsi adeta bi kasırga kıvamında geçer.bu atak haftası da geçecek ama gerçekten tüketerek geçiyo üzerimden. En son banyo yaptırdım 17.30 da uyuttum.

Annem ben bekarken yorulunca ne yaptın taş mı tasidin derdi. Şimdi diyorum taş tasiyim bu kadar yorulmam yipranmam

Kabul ediyorum ama dayanacak gücüm yok ki. Sürekli ağlıyor kasılıyor çırpınıyor uyumak için ama uyuyamiyo. Az önce uyuttum. Tam 7 saat uyumamış tabi sizin ki daha fazla olmuş. En son banyo yaptırdım banyoda oyun oynayan çocuk öylece durdu. Oynamaya gücü kalmamış. Banyodan sonra yoğurt yedirdim uyuttum.

Benim oğlumda da tutuyo. Hiç birini sakin huzurlu geciriyim dememz asla hepsi adeta bi kasırga kıvamında geçer.bu atak haftası da geçecek ama gerçekten tüketerek geçiyo üzerimden. En son banyo yaptırdım 17.30 da uyuttum.

Annem ben bekarken yorulunca ne yaptın taş mı tasidin derdi. Şimdi diyorum taş tasiyim bu kadar yorulmam yipranmam
Annelik zor zanaat. Annem hiç yorulmaz gibi gelirdi bana. Kadıncağız el mahkum yaparmış. Bir de her çocuk da anneye yeni bir güç özelliği yükleniyor 😂

Ben eğitici oyuncak araştırmiyorum. Evdeki her sey oyuncak

Bugün su oyuncaktan var bizde. Bir halkasinin icinde vazelin kutusu vardi. Aldi evirdi cevirdi bir elinden bi eline geçirdi sonra aldigi ayni yere birakti cok sasirdim

Al sana oyun :KK70:

Bize bu halkalar havuz toplari minik davul bir iki oyuncak daha hediye geldi. Daha almadim hic

Seni okuyunca bizim ev kres gibi geldi 😂 her turlu oyuncak oyun alani var beyimizin

Annelik zor zanaat. Annem hiç yorulmaz gibi gelirdi bana. Kadıncağız el mahkum yaparmış. Bir de her çocuk da anneye yeni bir güç özelliği yükleniyor 😂
Kesinlikle o güç olayı öyledir. Annelerde başka bi güç var. Artık tükendim bittim diyorum ama sonra dönüp mutlu nda oluyorum sonra yine aynı döngü. Bugün yine aynı şeyi yaşadım oğlum uyuyunca sanki o duyguları hissetmemis gibi gülümseyerek salona geldim. Kv yanıma gelmişti. Ben salona girince geç şöyle uzan dinlen falan dedi. Halime ne kadar acidiysa artık bana zafer kazanmış komutan muamelesi yaptı. 😁

Atak midir nedir bilmiyorum artik ta Ugur mama sandalyesindeki avaz avaz aglamalari beni cilrden cikariyor😑 Malum ne kadar rahat oturmasini sevdigini gordunuz ,onun mama sandalyesinde yapmaya calisiyo.Deliricem.Eli ,ayagi ,başı,kıçı durmuyor.Sarkitiyo kendini.Baglamanin imkani yok.Ciglik cigliga agliyo o zaman.Her mama oncesi stres oluyorum.Bugun park yatagin disindan tutunmus tirmanma hareketi yapiyodu.Kendini kollariyla yukari cekmeye calisti ayaklarini kendine cekiyo.Inanamadim.Isim is bitanesiyle benim.🤦‍♀️

Atak midir nedir bilmiyorum artik ta Ugur mama sandalyesindeki avaz avaz aglamalari beni cilrden cikariyor😑 Malum ne kadar rahat oturmasini sevdigini gordunuz ,onun mama sandalyesinde yapmaya calisiyo.Deliricem.Eli ,ayagi ,başı,kıçı durmuyor.Sarkitiyo kendini.Baglamanin imkani yok.Ciglik cigliga agliyo o zaman.Her mama oncesi stres oluyorum.Bugun park yatagin disindan tutunmus tirmanma hareketi yapiyodu.Kendini kollariyla yukari cekmeye calisti ayaklarini kendine cekiyo.Inanamadim.Isim is bitanesiyle benim.🤦‍♀️

Ataktan dolayi biz de cileden ciktik. 1 saniye bir yere birakamiyorum hemen aglamaya basliyor. Cook huy degisti insallah ataktandir. Kendi kendine asla oyalanmiyor. 10 dakika durmuyor ki ek gidasini yemegini hazirlayayim. Yalniz olunca cok zorlaniyorum su gunlerde. Yanima aliyorum gordukce beni kucaga al diye agliyor yine 🙄

Kızlar selam uzun zamandır girmemişim buraya yazılanları yetişebildiğim kadarıyla okudum. Şimdi 2 sorum var size...
1- 8 ay oldu doğum yapalı regl olmadım hala, benim gibi regl olmayan var mı aranızda ???
Doğuma gittiğim kiloya yaklaştım resmen bunun da etkisi var diye düşünüyorum, ah bi de korona 🤷🏽‍♀️ Yasaklarla evde şiştikçe şiştim:(

2- Ek gıdada hala pütürlü yiyemiyor, yediği pirinç ve şehriye iyice piştiysee... onun dışında her şey boğazında kalıyor en ufak bir şey olsa hemen öksürüyor öğürüyor bi kaç kere de kustu. Çok korkuyorum boğulacak diye çünkü yutamıyor.
Eline avakado falan veremem denemedim bile...
nasıl yapacağım bu süreyi ne zaman nasıl alışacak ((😔😔😔

Kızlar selam uzun zamandır girmemişim buraya yazılanları yetişebildiğim kadarıyla okudum. Şimdi 2 sorum var size...
1- 8 ay oldu doğum yapalı regl olmadım hala, benim gibi regl olmayan var mı aranızda ???
Doğuma gittiğim kiloya yaklaştım resmen bunun da etkisi var diye düşünüyorum, ah bi de korona 🤷🏽‍♀️ Yasaklarla evde şiştikçe şiştim:KK43:

2- Ek gıdada hala pütürlü yiyemiyor, yediği pirinç ve şehriye iyice piştiysee... onun dışında her şey boğazında kalıyor en ufak bir şey olsa hemen öksürüyor öğürüyor bi kaç kere de kustu. Çok korkuyorum boğulacak diye çünkü yutamıyor.
Bende hala regl olmadım. İlk bebegimde de bı sene olmadım. Regl olmaya başlayınca bikac içinde çok hızlı kilo verdim. İnşallah bu sefer de öyle olur . Adet olmaya başlayınca kilo veririm. Yoksa suanki kilom çok fazla🤪 pütürlü konusu. Benim oğlan da iyi pişmiş olursa şehriye bakliyat sebze yiyor. Normal olan bu bence. Daha dişi bile yok. Ben corbalarinin malzemelerini soğan doğrar gibi ince kiyiyorum. Doyurucu olsun diye ya patates ya pirinç yada bulgur oluo içinde. Ezmeden blendirdan çekmeden yediriyorum. Bazen aynı corbayi blender dan cekiyorum. Koyu çorba kıvamında oluo. Her türlü yemeyi öğrensin diye. Çok takılma. Her bebek farklıdır

Kızlar bugün bebeğim kaka yapmada zorluk yasiyodu kv ye gitmiştik ordada zorladı kendini.kv ne yediriyosun diye sordu bende genel olarak cvp verdim sabahları muz yumurta karışımı aksamasa.sebze pür e bazen az noktada pirinç sonra kv başladı pirinç verilmez çok kötü çok erken kabız yapar bulgur vereceksin yumurta ve muz karıştırılmaz yumurtayı pürenin içine mikser yap bende tepki veriyorum yok biz yeni nesil değişti çoğu şey falan derken hep uzuyor.konu kayinbabada susun tamam dedi ben yanlış mı.yapiyorum ek.gisa da

Benimki götürür. Sonra hergun telefon açıp şöyle yaramazlık yaptı böyle dağıttı diye anlatır. Etrafada anlatmaya bayılıyor 🤪 can sıkıntısı. Allah muhafaza bı sağlık sıkıntısı bişey olmadığı sürece asla kimseye vermem çocuklarımı.
Benim görümcem çok hevesli birlikte yatalım birlikte tatile gidelim birlikte şunu yapalım. Bunları da çocuğa anlatıyor. Kızıyorum. Allah'tan çocuğa doğduğundan beri işledim ben ya da babası olmadan bir yerde kalmak yok. Benimki denize aşık. Bu sene gidemeyecegiz, dedik. Kabullendi. İki gün önce birlikte tatile gidelim şöyle yapalım böyle yuzelim. Ya çocuk bu... Sonra iki gün onun sebepsiz ağlamaları... La havle... Ben bu çocuğu kimseyle kapı dışarı değil mutfağa göndermedim 3 sene. 🙈

Bir kayınvalide sorunu da benden. Normalde çok severim, gayet de iyi anlaşırız. Dün görümcemler geldi şehir dışından. Onlara gittik. Bizim bebek uyudu orda. Kv em benim oğlum olsun bana verir misin gibi saçma bir kaf etti, bu sorunun gereksizliğinde şaşırdım. Laf olsun diye söylenen şeylere sinir olurum zaten. Hayır dedim tabi ki. Neyse aradan zaman geçti, eşimin yanına oturdu. Parolaben ben sana oğlumu verdim sen niye vermiyorsun bana diye bir laf etti🙄 bende eğer istersen oğlunu geri alabilirsin dedim. 🙄Sustu kaldı. Ne ailem de ne çevrem de böyle gereksiz bir muhabbete asla gitmemiştim.
Annenler gitsin sen kal.
Hadi sen de bizimle gel.
Benim oğlum ol.
Dili yok mu bu çocuğun?
...
...
Adım kamu spotuna çıktı.

Bir kayinvalideli anı da benden gelsin. 😄 Pek iletişim kurmuyorum kendisiyle,lohusalık döneminde bende kötü izler bıraktığı için hala sinirliyim.O dönem buraya da çok yazmistim.Bugun " bebegimin resmini yolla bana " dedi 🤔 Ben de "bebeğimin derken benim bebeğimin mi? Yoksa senin koca bebeğini mi diyorsun?" Dedim ve eşimin resmini yolladım.Sonrasi gereksiz birkaç mesaj daha.Esime anlattım,güldük.Ters cevaplarımi anlamasını çok istiyorum. 🙈
Ahahahah çok iyi. Benim kayinvalidem çok iyidir. Çok severim. O da sürekli annesinin balı annesinin kuzusu der. Birgün dedim
Annecimmm ne kadar saygılı ne kadar incesin. Benim sınırlarıma hiç girmiyorsun. Evet o annesinin yani benim kuzum, benim balım. Ve sen torununu severken bile benim ona olan sevgimi dile getiriyorsun. Ne kadar güzel... 😂

Ya tam alacaktık 1.800'e coronadan sebep 3.500 oldu. Çok istiyorum ama kismette yokmuş.

Doğuma gittiğim kiloya yaklaştım resmen bunun da etkisi var diye düşünüyorum, ah bi de korona 🤷🏽‍♀️ Yasaklarla evde şiştikçe şiştim:(

Cnm ben de gecen ay oldum ilk defa bu ay da olmadim hatta senden bir sayfa oncede ben sordum benm gibi olan varmi diye
Emzirmen iyi demekki
3. Soruna gelince bazi cocuklarin yapisi oyle olabiliyor .cocugindan yani zamanla alidacaktr canini skma

Ya tam alacaktık 1.800'e coronadan sebep 3.500 oldu. Çok istiyorum ama kismette yokmuş.
Ben de tam alacaktim 2000 e şimdi oldu 4000 kaldimmi oyle .hatta aldim ama kartimda o kadar para yokmus olmadi dedim 1 ay sonra alirim karttan pandemi girdi 2 kat artti fiyatlari.bende beklemedeyim duserse alicam ins

Back
X