- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de pirinç vermiyorum, yulaf ezmesi tercih ediyorum hem bağırsak çalıştırıyor hem de doyurucu olabiliyor her gün değil ama yani iki üç güne bir. Kahvaltıda her gün yumurta sarısı peynir ve ceviz bulunduruyorum. Muzu gün aşırı veriyorum evet kabızlığı tetikliyor, yedirirken de genelde zeytinyağı damlatıyorum. Sebzelerinde kabak, bal kabağı olursa bağırsaklar da güzel çalışıyor. Ve su, çok önemli. Oralarda da ısınmıştır hava heralde sakın ihmal etme su içirmeyiKızlar bugün bebeğim kaka yapmada zorluk yasiyodu kv ye gitmiştik ordada zorladı kendini.kv ne yediriyosun diye sordu bende genel olarak cvp verdim sabahları muz yumurta karışımı aksamasa.sebze pür e bazen az noktada pirinç sonra kv başladı pirinç verilmez çok kötü çok erken kabız yapar bulgur vereceksin yumurta ve muz karıştırılmaz yumurtayı pürenin içine mikser yap bende tepki veriyorum yok biz yeni nesil değişti çoğu şey falan derken hep uzuyor.konu kayinbabada susun tamam dedi ben yanlış mı.yapiyorum ek.gisa da
Aramızda altı yedi dişi gören de oldu, henüz çıkarmayanlar da var. Yeğenim dokuzuncu ay sonu çıkarmıştı, süreçler her bebeğe göre değişiyor:)Slm kızlar benim bıdık baya hareketli uzun zamandır giremiyorum daha doğrusu fırsat bulamıyorumYazılanları takip edemiyorum ilk dişler ne zaman çıkardı bebişleriniz, benimkinde hala tık yok 8 aylık olduk merak ediyorum sizlerde durum ne
Aynen . Aynı ev içinde on dakika sessizlik olsa yanimzda olmasa hemen kontrol ederiz. Çocuk bu . Hele. Bizimki düz duvara tırmanan cinsten yani. Kim ne derse desin umrumda değil. Çocuk ağlayınca zevk aliolar galiba. Üç aylar hatimi vardı camide geçen sene. Bizim babanne oğluma dioki ben seni camiye goturcem. Dönerken de markete gideriz. Herkes torunu getiriyomus camiye. Kayınvalidem e sormuşlar sen niye getirmiyosun diye. Annesi mi izin vermio diye. Kaynanam yok gündüz uyku saati e gelio demiş. Ben de dedim ki bidaha soran olursa annesi izin vermio dersin. Ne var canm herkes getirio torunu dedi. Bende bizimki kıymetli oyuncak değil anne dedim. Çocukla ilgilenmek istiosan evde istediğin kadar vakit geçir dedim. Çocuk bu yani.Benim görümcem çok hevesli birlikte yatalım birlikte tatile gidelim birlikte şunu yapalım. Bunları da çocuğa anlatıyor. Kızıyorum. Allah'tan çocuğa doğduğundan beri işledim ben ya da babası olmadan bir yerde kalmak yok. Benimki denize aşık. Bu sene gidemeyecegiz, dedik. Kabullendi. İki gün önce birlikte tatile gidelim şöyle yapalım böyle yuzelim. Ya çocuk bu... Sonra iki gün onun sebepsiz ağlamaları... La havle... Ben bu çocuğu kimseyle kapı dışarı değil mutfağa göndermedim 3 sene.![]()
Kabızlık olunca yumurta ve muz karışımı bağırsaklarını yorar diye demiştir. Eğer kabızlık sorunu varsa pirinç koyma yerine ince bulgur koy. Bağırsak çalıştıracak sebze pişirdiğinde ekle ya da. Kötü niyetle söylememiş,Kızlar bugün bebeğim kaka yapmada zorluk yasiyodu kv ye gitmiştik ordada zorladı kendini.kv ne yediriyosun diye sordu bende genel olarak cvp verdim sabahları muz yumurta karışımı aksamasa.sebze pür e bazen az noktada pirinç sonra kv başladı pirinç verilmez çok kötü çok erken kabız yapar bulgur vereceksin yumurta ve muz karıştırılmaz yumurtayı pürenin içine mikser yap bende tepki veriyorum yok biz yeni nesil değişti çoğu şey falan derken hep uzuyor.konu kayinbabada susun tamam dedi ben yanlış mı.yapiyorum ek.gisa da
Ben genelde her çorbasına kabak ekliyorum. Kabak havuç patates taze fasulye sarımsak soğan . Genelde bunlar ana malzemem oluyor. Sarımsak atınca daha iyi yiyor. Soğan gibi ince kıyıp suyla pişiriyorum. Bazen böyle taneli veriyorum. Bazen blender da çekiyorum çorba gibi. Acelem varsa bı yemek kaşığı arpa şehriye hasliyorum. İlitip üstüne yoğurt döküp yediriyorum . Çorbalara pirinç yada bulgur ekliyorum bı çay kaşığı kadar. Patates varsa pirinç koymuyorum. Ezogelin çorbası bizim favorimiz. Çok besleyici lezzetliKabızlık olunca yumurta ve muz karışımı bağırsaklarını yorar diye demiştir. Eğer kabızlık sorunu varsa pirinç koyma yerine ince bulgur koy. Bağırsak çalıştıracak sebze pişirdiğinde ekle ya da. Kötü niyetle söylememiş,
Çok iyi demişsin yaAhahahah çok iyi. Benim kayinvalidem çok iyidir. Çok severim. O da sürekli annesinin balı annesinin kuzusu der. Birgün dedim
Annecimmm ne kadar saygılı ne kadar incesin. Benim sınırlarıma hiç girmiyorsun. Evet o annesinin yani benim kuzum, benim balım. Ve sen torununu severken bile benim ona olan sevgimi dile getiriyorsun. Ne kadar güzel...![]()
Eşim de yurt dışından sipariş vermişti ve sipariş iptal olmustu. Türkiye'den hemen alalım dedik alamadan bir iki günde fırladı.Ben de tam alacaktim 2000 e şimdi oldu 4000 kaldimmi oyle .hatta aldim ama kartimda o kadar para yokmus olmadi dedim 1 ay sonra alirim karttan pandemi girdi 2 kat artti fiyatlari.bende beklemedeyim duserse alicam ins
Vallahi çok açık söylüyorum çocuk emanet etmede annemden başkasına güvenmiyorum. Annem ya da eşim yanında değilse goremedigim her alanda tedirgin oluyorum, arkamda bile olsa... Ama yanında annem veya eşim varsa rahatım. Ha yine annemde de bırakmam ama ben çalışırken o baktı, çok memnundum.Aynen . Aynı ev içinde on dakika sessizlik olsa yanimzda olmasa hemen kontrol ederiz. Çocuk bu . Hele. Bizimki düz duvara tırmanan cinsten yani. Kim ne derse desin umrumda değil. Çocuk ağlayınca zevk aliolar galiba. Üç aylar hatimi vardı camide geçen sene. Bizim babanne oğluma dioki ben seni camiye goturcem. Dönerken de markete gideriz. Herkes torunu getiriyomus camiye. Kayınvalidem e sormuşlar sen niye getirmiyosun diye. Annesi mi izin vermio diye. Kaynanam yok gündüz uyku saati e gelio demiş. Ben de dedim ki bidaha soran olursa annesi izin vermio dersin. Ne var canm herkes getirio torunu dedi. Bende bizimki kıymetli oyuncak değil anne dedim. Çocukla ilgilenmek istiosan evde istediğin kadar vakit geçir dedim. Çocuk bu yani.
Ver ver.Çok iyi demişsin yaBızimki telefondan henüz o kadarını demiyor ama yuzyuzeyken ağzından kaçırır kesin.Ben de cevabımi vereyim
![]()
Ben çalışmıyorum. Çocuklarımı tek başıma büyütüyorum. Çok ta memnunum halimden. Büyüklere şöyle yap böyle yap diyince hemen biz buyutmedik mi muhabbetine giriyorlarVallahi çok açık söylüyorum çocuk emanet etmede annemden başkasına güvenmiyorum. Annem ya da eşim yanında değilse goremedigim her alanda tedirgin oluyorum, arkamda bile olsa... Ama yanında annem veya eşim varsa rahatım. Ha yine annemde de bırakmam ama ben çalışırken o baktı, çok memnundum.
Dün biber dolması yedirdim bayıldı resmen maşallahBen genelde her çorbasına kabak ekliyorum. Kabak havuç patates taze fasulye sarımsak soğan . Genelde bunlar ana malzemem oluyor. Sarımsak atınca daha iyi yiyor. Soğan gibi ince kıyıp suyla pişiriyorum. Bazen böyle taneli veriyorum. Bazen blender da çekiyorum çorba gibi. Acelem varsa bı yemek kaşığı arpa şehriye hasliyorum. İlitip üstüne yoğurt döküp yediriyorum . Çorbalara pirinç yada bulgur ekliyorum bı çay kaşığı kadar. Patates varsa pirinç koymuyorum. Ezogelin çorbası bizim favorimiz. Çok besleyici lezzetli![]()
Aynen sarımsak önemliDün biber dolması yedirdim bayıldı resmen maşallaheskiden çorbalar severek yiyordu ama şimdi daha taneli şeyler yemek istiyor. Ezogelin çok besleyici, bende severim pişirmeyi. İlikli kemik suları yapıp bardaklara koyup buzluğa attım. İçine bir tane atınca çok pratik oluyor. Aynen yemeklerine hep sarımsak, soğan koyuyorum. Geçen sarımsaklı yoğurt yedirdim. Tadını öğrensin diye. Doğal antibiyotik.
Ben de cacık yaptım çok az kattım sarımsak. Çocuk bi gegirdi sarımsak koktuAynen sarımsak önemlicandır. Şifa olsun kuzulara
Sorma ya adam gibi ağzı yemek kokmaya başladıBen de cacık yaptım çok az kattım sarımsak. Çocuk bi gegirdi sarımsak koktu![]()
Devlette oğretmenim. İlk oğlum 21aylikken başladım. Bu defa da aynı olacak Allah izin verirse. 26. aya kadar ücretsiz izin hakkım var ama eğitim öğretim yılı bölünmesin.Ben çalışmıyorum. Çocuklarımı tek başıma büyütüyorum. Çok ta memnunum halimden. Büyüklere şöyle yap böyle yap diyince hemen biz buyutmedik mi muhabbetine giriyorlartamam da bu çocuğun annesi benim sen benim kadar iyi taniyamazsin benim çocuğumu
Aynen cnm şu içiyor kendi eline veriyorum pirinci haftada bi kez veriyorum o da bio pirinç ve bir kaşık katiyorum puresinin içine onuda mikser yapıyorum muz da tüm değil sabah verisign 3 te 1 u muzun ve anne sütü yumurta sarısı kayıyorum bal kabagi s3vmiyor yeşil kabak seviyor bizimkiBen de pirinç vermiyorum, yulaf ezmesi tercih ediyorum hem bağırsak çalıştırıyor hem de doyurucu olabiliyor her gün değil ama yani iki üç güne bir. Kahvaltıda her gün yumurta sarısı peynir ve ceviz bulunduruyorum. Muzu gün aşırı veriyorum evet kabızlığı tetikliyor, yedirirken de genelde zeytinyağı damlatıyorum. Sebzelerinde kabak, bal kabağı olursa bağırsaklar da güzel çalışıyor. Ve su, çok önemli. Oralarda da ısınmıştır hava heralde sakın ihmal etme su içirmeyi
Cnn pirinci her gün vermiyorum sadece bir kez verdim o da geçen hafta çocuğa karbonhidrat için haftada bi gün veriyorum pirinç o da sadece bir kaşık katiyorum mama.kasigi ta geçen haftaki pirinç bu hafta kabız yaparmı kiKabızlık olunca yumurta ve muz karışımı bağırsaklarını yorar diye demiştir. Eğer kabızlık sorunu varsa pirinç koyma yerine ince bulgur koy. Bağırsak çalıştıracak sebze pişirdiğinde ekle ya da. Kötü niyetle söylememiş,
Annen senin anneligine saygı duymuş ne güzel. WC eğitimini ne kadarlikken verdiniz.Devlette oğretmenim. İlk oğlum 21aylikken başladım. Bu defa da aynı olacak Allah izin verirse. 26. aya kadar ücretsiz izin hakkım var ama eğitim öğretim yılı bölünmesin.
Ben çok hassas bir anneyim. Annem de buna hep saygı duydu. Hergun geçireceği yemekten oynayacağı oyuncağa oyuna kadar haber verdi. Çok anlayışlı saygılı bir kadındır. Çok da tecrübeli dur ama bu senin çocuğun, düzenini bozan dedi. Sadece benim blw yalan oldu. Yengemin annesi hep Aaaa küçücük çocuk yiyor sen yiyemiyorum diyormuş yeğenime. Hem nazar değer hem de otelinin psikolojisi bozulur kıskanır benimkine zarar verir falan diye eliyle besledi yavruyu.
Bide bulgur 8.ayda öneriliyor diye biliyosun glüten var diye bizimki 7 aylık 1 haftalıkKabızlık olunca yumurta ve muz karışımı bağırsaklarını yorar diye demiştir. Eğer kabızlık sorunu varsa pirinç koyma yerine ince bulgur koy. Bağırsak çalıştıracak sebze pişirdiğinde ekle ya da. Kötü niyetle söylememiş,