Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler bilgilendirme için :) Üzüm suyunu kuru üzümlerden kaynatarak yaptım şeker katkısız. Sıcakken kavanozladım soğuyunca dolaba kaldırdım. Tüketeceğimiz zaman çıkarıp ılıtıp tüketiyoruz :)Harika :)) ellerine sağlık. Kuzuya yarasın. Yalnız iki şey söylemek istedim birincisi meyve suyu ani yukseltir kan şekerini risklidir aslında hiç önerilmez ama çocuk hastayken bir iki kaşık enerji ihtiyacı için verilebilir. İkincisi de meyve sıkıldıktan sonra yarım saat içinde tüketilmezse vitamini kaçmış oluyor. Menü maşallah çok güzel.
Kızamık aşısı var. Artan Kızamık salgınlarından dolayı ek doz koymuşlar. Tehlikeli bir hastalık, aksatma benceYaa kızlar bu 9. ay aşılari icinde hangi aşilar var? En son kontrolde 8.ayda gelmeyin bosuna hastaneye,temmuz sonu gelin kizamik asilarini yapariz demisti. Çok önemli mi.. Yani cocuklarla bursadan izmire gitcez filan..Ona göre eve donucem.
Mesela cnn tarifli varmı o tarz biseyler onereceginBiraz pureli ve kati gidaya alistirmalisin sonra cok zorlanirsin.
Ay ben de sadece kendim i sanıyodum ve sormayada çekinmiştim az az ama kaçıyor önemsemiyorum geçecek diyeKızlar doğumdan sonra idrar kaçırması devam eden bi ben miyim?
Artık 8 ay oldu belli ki kendi kendine gecmicek
Mesela cnn tarifli varmı o tarz biseyler onerecegin
Tanııp ediyorum canm birsürü sayfa var ama hiç kendime uygun bi tarif bulamadım desemBir suru tarif var ben her gun yeni bir sey yedirmeye calisiyorum. Alistirdim pankek, mucher, omlet, lezzet toplari vs bircok sey yapiyorum ve yiyor. Yemeklerinde de kiymaya gectik. Rendelemeyle baslayabilirsin kabagi vs. Kitap edinme sansin yoksa instagramda ek gida hesaplarini takip etmeni oneririm.
Tanııp ediyorum canm birsürü sayfa var ama hiç kendime uygun bi tarif bulamadım desem
Sebze çok önemli benimkide yemiyordu irmik katim yoğurt katim bayaldi meyveler çok tatlı olduğundan seviyorlarBenim çocuğum hic sebze yemiyor ya
Bugün yesil kabağı muzla karistirip yedirmeye calisacagim. Bir de yogurtla karistiririm. Iki sekilde de denemeyi düşünüyorum Hep meyve yiyor hic sebze yok. Avokado yiyordu ne guzel mevsimi gecti galiba onun da
Ocelan kan damlası kilosuna goreKızlar kan ilacı olarak neler kullanıyorsunuz.Hergun aksatmadan verebiliyor musunuz![]()
Bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum ben kendim için en azından. Çünkü tuvalete gidince hani sık bırak hareketi falan varya onu yapıyorum ama hiç tutamıyorumAy ben de sadece kendim i sanıyodum ve sormayada çekinmiştim az az ama kaçıyor önemsemiyorum geçecek diye
Soğanlı, sarımsaklı, az domates salçalı, pirinçli yapıyorum ben, tek kabak mı haşlayıp veriyorsun. Onu benim ki de yemiyor. Yemeği olunca bayılıyor
Benimkide tek sebze yemez canım içine sarımsak yada soğan koyup et yada tavuk suyuyla yapınca yer.
Sebze çok önemli benimkide yemiyordu irmik katim yoğurt katim bayaldi meyveler çok tatlı olduğundan seviyorlar
Avokado tropikal meyve olduğu için alerji riski yüksek dikkatli yedirin genelde 1yas diyorlarTek sebze denedim ilk once hic sevmedi
Soganli sarimsakli tavuk sulu havuclu pure yaptim begenmedi
Simdi muzu az kabagi cok catalla ezip yedirmeyi dusunuyorum
Normalde taze fasulye de sevmemisti. Bugun tabuk suyuyla pisirdim yogurda karıştırıp yedirdim. Yedi hepsini. Yarin fasulyesi cok yogurdu az katip yediricem. Yoksa yemiyor sebze
Bugün a101de avokado da buldum. Cok faydaliymis allahtan onu seviyor da yiyor sadece bile
Benim ilk doğumdan sonra epey uzun sürdü hatta 1 2bucuk yıl belki. Ama ikincide sonra su ara kalmadı.Kızlar doğumdan sonra idrar kaçırması devam eden bi ben miyim?
Artık 8 ay oldu belli ki kendi kendine gecmicek
Aşı kartlarini al yanına. Gittiğin yerde aile hekimliğinde yardımcı olabilirler. Bir hemşire arkadaş vardı. O daha iyi bilgi verir. Ama önemli aşılar.Yaa kızlar bu 9. ay aşılari icinde hangi aşilar var? En son kontrolde 8.ayda gelmeyin bosuna hastaneye,temmuz sonu gelin kizamik asilarini yapariz demisti. Çok önemli mi.. Yani cocuklarla bursadan izmire gitcez filan..Ona göre eve donucem.
Temmuz sonu gel dedi doktorumuz.Heralde o zaman yapar.Karneleri hep yanimda zatenAşı kartlarini al yanına. Gittiğin yerde aile hekimliğinde yardımcı olabilirler. Bir hemşire arkadaş vardı. O daha iyi bilgi verir. Ama önemli aşılar.