Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım da dalmakta zorlanıyor. 8 ay 6 günlük. Deliksiz gece uykusuna geçmiştik bi süredir değişti bu. 8 de uyuyor 10da uyanıyor bi süre uyutmakla ugrasıyorum ki en son 4.ayda böyle olmuştu. O ara da bir uyku gerilemesi vardı. sabaha kadar 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor. Atak-diş-emeklemeye başlama bir arada bizde de. Bir kaç haftaya düzelirKızlar uyku gerilemesi yaşayan var mı? Bizim bebiş son 3 gecedir sık sık uyanmaya başladı. 5 6 defa uyanıyor nerdeyse. 8 ay 8 günlük olduk bugün. Sanırım bir uyku gerilemesi yaşıyoruz. Diş de olabilir. Atak haftamız da devam ediyoryok yok yani bizde şuan. Hepsinden kaynaklı olabilir sanırım
bir ben miyim böyle acaba. Sizde uyku gerilemesi var mi şu sıralar?
Bizimde uykular problemli iki gündür.Gunduz uyumak istemiyor,gece sık sık uyanıyor.2 gün oncesine kadar böyle değildi ama.Bir diş üstten beyazlamış gibi,zaten şişte duruyor,buna yormak istiyorum.Lutfen geçici olsunKızlar uyku gerilemesi yaşayan var mı? Bizim bebiş son 3 gecedir sık sık uyanmaya başladı. 5 6 defa uyanıyor nerdeyse. 8 ay 8 günlük olduk bugün. Sanırım bir uyku gerilemesi yaşıyoruz. Diş de olabilir. Atak haftamız da devam ediyoryok yok yani bizde şuan. Hepsinden kaynaklı olabilir sanırım
Ben doğumdan sonra sürekli yaptım ama desemki biraz düzelme oldu yalan olur hiç bi ise yaramadı
Biz yaşıyoruz çok zorlanıyo uykuya dalmakta ,bizde de atak haftası ve bugün fark ettim alttan diş kabarmış üstü de kızarmış. Çıksa da rahatlasam ben de çocuğum da. Atak haftasının getirdiği ayrılık kaygısı vs hepsini yaşıyoruz.Kızlar uyku gerilemesi yaşayan var mı? Bizim bebiş son 3 gecedir sık sık uyanmaya başladı. 5 6 defa uyanıyor nerdeyse. 8 ay 8 günlük olduk bugün. Sanırım bir uyku gerilemesi yaşıyoruz. Diş de olabilir. Atak haftamız da devam ediyoryok yok yani bizde şuan. Hepsinden kaynaklı olabilir sanırım
Ben verdim. İyice haşladım şehriye li çorbasını yaptım. İçine sarımsak, soğan da koydum.Yesil mercimek veren var mi kizlar ? Sanki dön dolaş ayni seyleri yiyolar bu bebeler.Degisik bisey olsun diyorum.
Canim bizim 9 ay asisini 15 gun oncesine yazmislar farketmedim yani kizim 8.5 aylik olucak gelmeden arayin dediler acaba yanlismi yazildi yoksa yapılabilir miChelzy bebekler tam 9 ayı doldurunca kızamık aşısı var. Olduğun yerde kimde kalıyorsan onun aile hekimine yaptırabilirsin. Gitmeden önce asmyi arayıp aşıyı ne gün açtıklarını sorup randevu alın, o aşının açılma günü oluyor.
Ben verdim. İyice haşladım şehriye li çorbasını yaptım. İçine sarımsak, soğan da koydum.
Kişi ve nesne devamlılığı daha oturmadı. Gittiğimiz an kayboldugumuzu saniyorlar. Gidince gittiğimiz için ağlıyorlar bu araBırakınca ağlama bizde de başladı. Mutfağa gidiyorum basıyor yaygarayı. Gündüzleri de uyumak istemiyo sıcaktan mı acaba atak haftasına girdik gerçi ama hava da çok bunaltıcı yazık bebelere biz zibinla duruyoruz genelde
Evet hem de nasıl. Hatta uzakta beni görmesine rağmen agliyo bağırıyo. Ben bi yere gideceksem hiç susmadan gidiyorumKişi ve nesne devamlılığı daha oturmadı. Gittiğimiz an kayboldugumuzu saniyorlar. Gidince gittiğimiz için ağlıyorlar bu ara
Yapılabilir ama yine de tam 9 ayı doldurması iyi olur.Canim bizim 9 ay asisini 15 gun oncesine yazmislar farketmedim yani kizim 8.5 aylik olucak gelmeden arayin dediler acaba yanlismi yazildi yoksa yapılabilir mi
bioderma atoderm önerdi bizim dr . sık sık banyo ve losyon sürüyoruz iyi gibi boyun ve memelerin üstünde var.Kızlar isilik olayını ne yapıcaz ya benimkinin boynu bağrı puturlendi. Banyo yaptırıyorum ama terliyo badiyle duruyoruz
Alışacak maalesef yapılacak birşey yok gün gün alışacak.ciddi bir iş olmadığı sürece saatlerini sabit tutarsan daha kolay atlatabilirsiniz , geç döndüğünde huzursuzluğu artacaktır.bende 26 Haziran da başlayacağım bakalım bu sefer beni neler bekliyor.Kizlar iste 3. Gunumu bitirdim.
Sorun su ki; ekin pzartesi bir guzel beslendi sutunu icti yemegini hedi
Dun yemek yedi sut icmedi
Bugun sut icmedi yemek de yemedi
resmen doymak icin beni bekliyor.
nasil cozebilirim bu konuyu?
Bizim altları sıkıntıdan 2 hafta sonra patladı rahatladı sonra üst iki ön duruyor yanlar kabarik ama 2 ay oldu gelen giden yok huzursuzluk tavan.Kızlar oğlumun ilk dişi kabardı tam incelememe izin vermiyo gülerken bakmaya çalışıyorum. Ya köpek dişi ya da yan kesiciler. Benim çocuğum zaten normal değildir iyice belli etti kendini. Merak ettiğim şuan üstü kızarmış ve kabarmış ne kadar zaman sürer damagi yirtmasi. Oğlum ne zaman rahatlar
Kizlar iste 3. Gunumu bitirdim.
Sorun su ki; ekin pzartesi bir guzel beslendi sutunu icti yemegini hedi
Dun yemek yedi sut icmedi
Bugun sut icmedi yemek de yemedi
resmen doymak icin beni bekliyor.
nasil cozebilirim bu konuyu?
Yesil mercimek veren var mi kizlar ? Sanki dön dolaş ayni seyleri yiyolar bu bebeler.Degisik bisey olsun diyorum.