Ben düzenli olarak et , kıyma,hindi, paça, balık veriyorum. Yanında kendi hazırladığım c vitaminli meyve suları, komposto vs oluyo. Mesela bugünü yazayımKızlar yazdıklarınızı okudum şimdi. Ben eti düzenli veremiyorum yemiyor benimki. Günlük 35 gram eti nasıl yediririm içime sıkıntı oldu resmenmenülerinizi yazarmısınız buraya.
7.00 kalkış ( bazen biraz daha erken olabiliyo)
Emzirme
Bir yumurta sarısı , bir buçuk ezilmiş ceviz, tereyağı, pekmez
( Peyniri bu kahvaltı öğüne dahil etmiyorum çünkü peynir demiri bağlar)
10.30 kalkış
Paça çorbası yanında erik ve kayısılı meyve suyu
Emzirme
Bir saat sonra ananas
Hepsinin arasında zaman var yoksa o kadar yiyemiyo.
14.00 kalkış
Enginar ( çatalla eziyorum, eğer yetmezse bazı meyvelerle tadını hafif kiriyorum) yanında içecek
Emzirme
Kalın Rendelenmiş Salatalık.
17.30 kalkış
Zeytinyağlı yulaflı yoğurt.( Bazen tarçın, nane vs ile farklı aromalar veriyorum)
Emzirme
Eğer yediği miktarları yeterli bulmussam ek yapmıyorum yoksa yatmadan önce de biraz daha sade yoğurt veriyorum ama muhakak son 30-40 dk içinde besleme yapmıyorum.
Yemediği her şeyi dere otu, nane, maydanoz, tarçın ve bazı meyvelerle karıştırıyorum lezzet de önemli ama önce alerji yapmadigindan emin olmak için tarımını sade olarak yapıyorum. Başlarda çok tatsız veriyodum çok direndi sonra bi programda dinledim zaten mantıklı olan da o" yemeğin iki ana unsuru varsa yiyin faydası ve lezzeti" biz lezzetsiz şeyler verince direnç göstermeleri normal. Bebeğim çok kilolu değil 8 ay 6 günlük 8 buçuk kilo. Böyle yazdım ama hiç bir şey yazıldığı kadar kolay olmuyo.