2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim Ugur biraz daha az hareketli , Emre de her ana ve ara ogun sonrasi sicmasa kilolari toparlanacak ama yok.🤷‍♀️ Boylari da bi zahmet uzun olsun.Ikimizde 1.80 iz.Gerci Emre mayis ortasinda 68 cm di ama dogdugunda 44 cmdi ikisi de.Minyaturlerim benim😍😍

Kizlar 1 haftadir geceleri kizim cok uyanmaya basladi hep emmek istiyor emerek uyuyoruz cogu zaman gogsum hep acik o derece geldik. Annem actir mama ver geceleri dedi bi arkadasim diş cikarirken hep emmek istiyorlar dedi hiç mama vermedim vereyimmi

Kizlar 1 haftadir geceleri kizim cok uyanmaya basladi hep emmek istiyor emerek uyuyoruz cogu zaman gogsum hep acik o derece geldik. Annem actir mama ver geceleri dedi bi arkadasim diş cikarirken hep emmek istiyorlar dedi hiç mama vermedim vereyimmi
Dişe dair başka belirtisi var mı huysuzluk, damakta kabarıklık, ateş gibi? Eğer diştense geçici bir süredir çıkınca rahatlar bana göre. Ben normalde mama veriyorum ama gece uyandığında içirmeye alıştırmadım ya gecenin bi yarısı kalk hazırla bana zor geliyor açıkçası, uyku arası meme devam. Onun yerine vereceksen eğer uyumadan yarım saat önce dene bi mamayı

Ek gıda aliyo mu gündüz. Bizde aynı durumdayız. Gece gündüz göğüslerim açık kalacak paşam gidip gelip iki fırt cekicek.

Yatmasina yakın mama yedir muhalebi veya kaşık mama birde öyle dene eğer Gine uyanırsa aclikdan değildir onu bilirsin

Dişe dair başka belirtisi var mı huysuzluk, damakta kabarıklık, ateş gibi? Eğer diştense geçici bir süredir çıkınca rahatlar bana göre. Ben normalde mama veriyorum ama gece uyandığında içirmeye alıştırmadım ya gecenin bi yarısı kalk hazırla bana zor geliyor açıkçası, uyku arası meme devam. Onun yerine vereceksen eğer uyumadan yarım saat önce dene bi mamayı
Dişe dair başka bi belirtide yok gibi 9 aylik olduk
dislerimiz çıkmadı bekliyorz D dgdln gibi😊

Kaşık mama veya o tarz birseyler veriyormusunuz bebişlere

Ek gıda aliyo mu gündüz. Bizde aynı durumdayız. Gece gündüz göğüslerim açık kalacak paşam gidip gelip iki fırt cekicek.
Sabah kahvaltiyi yapiyor ikindinde ya meyveli muhallebi ya corba falan yiyor ama aksam oldumu agzini hic acmiyor galiba tok oluyor gecede cok uyaniyor sanirim ikindin hafif seyler vermem lazim bilemedim. Ilk defa dun ikindin 3 4 tane bebe bisküvi si verdim aksamda yemedi🙁 sonra sabahi ettik

Ya bizde de var mı dudak bağı anlamadım ben bi bakar mısınız bize de? CCE320FF-CA2E-4843-80F1-3B763502FDD9.webp

Dişe dair başka bi belirtide yok gibi 9 aylik olduk
dislerimiz çıkmadı bekliyorz D dgdln gibi😊

Kaşık mama veya o tarz birseyler veriyormusunuz bebişlere
Bizim diş çıkacak galiba doktor kabarmış dedi ben bakıyorum dokunuyorum bi kabarıklık fark etmedim 😁 ama yüzünü yırtıyor , kulaklarını çekiyo ve 3 gündür de ateş var. Bakalım aşırı heyecanlıyım 😁❤️

Diş çıkarırken gece çok uyanıp emmek isterler. Benim oğlum da öyle oldu bir haftadır, büyük de öyleydi. İçin rahat etsin istiyorsan gece yatmadan yoğurt yedir. Hem kalsiyum dişleri için de rahatlık olur

Sabah kahvaltiyi yapiyor ikindinde ya meyveli muhallebi ya corba falan yiyor ama aksam oldumu agzini hic acmiyor galiba tok oluyor gecede cok uyaniyor sanirim ikindin hafif seyler vermem lazim bilemedim. Ilk defa dun ikindin 3 4 tane bebe bisküvi si verdim aksamda yemedi🙁 sonra sabahi ettik
Çok a cnm bunlar 4ogun vermelisin

Bizim diş çıkacak galiba doktor kabarmış dedi ben bakıyorum dokunuyorum bi kabarıklık fark etmedim 😁 ama yüzünü yırtıyor , kulaklarını çekiyo ve 3 gündür de ateş var. Bakalım aşırı heyecanlıyım 😁
Bizim ilk dışımız dün cikti çok rahat çıkarttık inş.digerleride kolay olur darısı senin pasaya🥰🧿

Başka yokki o talihli bir benim allah sanada nasip etsin inşallah hahahahah 😄😄normal doğum benimki
Allah çok daha kolayını sağlıkla nasip etsin. Allah yardım edecek canım hiç merak etme. Tek çocukla yüzümü yıkayacak zamanı bulamazken iki çocukla evim düzenim eskisinden daha iyi. Allah yardım etsin her aşamada. 🥰

Kahvaltı /yoğurt /meyve şeklinde ilerledim şimdiye kadar. Yoğurdu bazen akşam bazen öğlen verdim. Eğer kahvaltıyı erken yaptiysa dördüncü öğünu veriyorum. Ya da öğünlerde çok az yediyse yine dört.
Bu arada benimki pişmiş hiçbir şey yemiyordu. Tarhana ve kabak yedi sonunda çok şükür. Bizim doktor 4 öğün diyor ama ben birinci oğlumla birlikte yediriyorum ikisine bir yedirince üç öğün oluyor. Ara öğünleri büyük oğlum öyle oturup yemiyor. Emiyor. Öğün yetmediğinde bir şekilde çocuk belli ediyor dördüncü öğünü veriyordum. Ama artık ufaktan yeni düzene sokuyorum. Artik dört yer.

Abisi önünde emekledi emekledi ve sonunda sıpa da cesaret etti azıcık emekleme havasına girdi. Bir iki adım kadar emekledj bugün. Gözümde o kadar büyüdü ki sipam💕

Back
X