Maşallah size benimkide çok dilli ama anne yok baba dedikçe eşim de bir hava herşeyi yapan benBenim oğlum dedi bir hafta baya söyledi şimdi tık yok .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah size benimkide çok dilli ama anne yok baba dedikçe eşim de bir hava herşeyi yapan benBenim oğlum dedi bir hafta baya söyledi şimdi tık yok .
İlk bebeğim hiç etkilenmezdi. Ne versem yerdi. O yüzden ikinci beni zorladı biraz. Alışmaya başladık birbirimizeDiş ya da hastalık döneminde iştahtan kesilmesi normal değil mi zaten..umarım hem emme hem ek gıdaya çok güzel devam eder![]()
Büyük oğlum ava diyordu bana. Ve tam 21 aylıktı gerçekten anne dediğinde.Kızlar bebekleriniz sen anne diyen varmı ben oğlan Baba abla ege abisinin adı abi gel gibi kelimeler ama anne yok
Bizimki dede mama baba diyo .anne çok nadir. Ama bana çok kizdiginda isyan ederken anneeee diye ağlayarak diyor.Büyük oğlum ava diyordu bana. Ve tam 21 aylıktı gerçekten anne dediğinde.
Duydukları sesleri taklitle hece tekrarı yapıyorlar bizim.vwrdigimiz tepkiye göre şekilleniyor onların da ilgi çekmek için bazı şeyi daha çok yapıyorlar. Bu sekikde dil gelişimi oluyor. Bu minnak anne'ye epey yakın bir şey söylüyor ❤
Diğerleri 9aylikken anne diyebiliyordu diye hatırlıyorum cnm ama bunun niyeti yokBüyük oğlum ava diyordu bana. Ve tam 21 aylıktı gerçekten anne dediğinde.
Duydukları sesleri taklitle hece tekrarı yapıyorlar bizim.vwrdigimiz tepkiye göre şekilleniyor onların da ilgi çekmek için bazı şeyi daha çok yapıyorlar. Bu sekikde dil gelişimi oluyor. Bu minnak anne'ye epey yakın bir şey söylüyor![]()
Yutmak istemiyor ağzında bekletiyordur. Bir dönem yapıyorlar bunuKızlar oğlum yemekleri ağzında tutuyo tutamıyorum . 5 dk oldu normalde yediği şeyi yutamiyo anlamıyorum.
1 saat 45 dk ama ucaga gitmek icin de 2 saatten fazla yol gidicez
Benim oglan da 71 cmdi en son 2 3 hafta once![]()
Kızlar adınız 1tane oldu dimi 9ay aşısı koldan
Kızlar bebekleriniz sen anne diyen varmı ben oğlan Baba abla ege abisinin adı abi gel gibi kelimeler ama anne yok
Eveeet bir kız bir erkek hopp olduda bitti maşallah![]()
Süt yumurta alerjisi varsa evet cnm içinde bulunuyor biz süt alerjisi atlattık şükür bize dokunladiBen 9.ay aşısını yaptirmadm.. Yakinda 12. Ay aşısını olcak ona goturcem.. Ama doktorumuz vurcak.. Ağır bir asiymis galiba birazda hastanede bekletiyolarmis semptom olur mu diye..
Süt yumurta alerjisi varsa evet cnm içinde bulunuyor biz süt alerjisi atlattık şükür bize dokunladi
Biz vurulduk ama ne ateş ne ağrı hiç bişey yapmadı şükür inşallah sizde de olmaz.Ben 9.ay aşısını yaptirmadm.. Yakinda 12. Ay aşısını olcak ona goturcem.. Ama doktorumuz vurcak.. Ağır bir asiymis galiba birazda hastanede bekletiyolarmis semptom olur mu diye..
9. Ay aşısını neden yaptırmadın BerikkoBen 9.ay aşısını yaptirmadm.. Yakinda 12. Ay aşısını olcak ona goturcem.. Ama doktorumuz vurcak.. Ağır bir asiymis galiba birazda hastanede bekletiyolarmis semptom olur mu diye..
Boğaz enfeksiyonu olabilir mi. Benim bebeğimde ağzını açmadı bı ara zorla koysam yemeği ağzına yutmak istemedi. Sonra ateşlendi götürdük meğer boğaz enfeksiyonu varmış. Ondan yapıyormuş. Telefonun ışığıyla bak istersen boğazı normal mi kızarıklık var miKızlar oğlum yemekleri ağzında tutuyo tutamıyorum . 5 dk oldu normalde yediği şeyi yutamiyo anlamıyorum.
Beninki yemek istemediğinde tutuyor hemde 10-15 dk bile tutuyor.sonra pes edip yedirmeyince ilk firsatta agzindan çıkartıyor.Kızlar oğlum yemekleri ağzında tutuyo tutamıyorum . 5 dk oldu normalde yediği şeyi yutamiyo anlamıyorum.
Yok cnm alerji varsa çıkıyor zaten kresle alakası bile yok bizim 1aylikken süt ve süt ürünlerine çıktı beni emdiği halde 7ayda acdik diyeti sukurki gecdi bu asidada yumurta var oyuzden riskli grubda hemşire vardı açıklarsa aşının icindekini daha iyi olurSimdilik biseye alerjisi yok.. Yada var bilmiyorum bayagidir sut veriyorum kahvaltida yatarken bulamacin içine koyuyorum bisey olmadi.. Ama doktorun dedigine göre krese verince alerji olabilirmis.. Gozalti morluklarni sordugumda simdi anlamazsn ilerde krese verince çıkar ortaya demisti.. Nasip tabi![]()
Teşekkür ederim bakicamBoğaz enfeksiyonu olabilir mi. Benim bebeğimde ağzını açmadı bı ara zorla koysam yemeği ağzına yutmak istemedi. Sonra ateşlendi götürdük meğer boğaz enfeksiyonu varmış. Ondan yapıyormuş. Telefonun ışığıyla bak istersen boğazı normal mi kızarıklık var mi