Benim büyük 10,5 yaşında benim kadar ama bu yaşta da arkanı dönemiyorsun.gardolapta askida katlida eşya yok hepsi tikilmis durumda giyecek temiz bir tişört yok ama kirliliktede çamaşır yok.temiz kirli hepsini tikmis gel yapalım diyince karışma benim odam diyor.terlik ,bildiğin terlik yiyor ama iyice arsizlasti bagirmak vurmakta çözüm değil .zaten degil ama sinirlerime hakim olamiyorum artik durup durup kek ,kurabiye,muhallebi makarna yapicam diye mutfağın anasini belliyor yapma zaten denmiyor ben yapayim i kabul etmiyor hayir diyince karışma diyor hoop kavga .uzaktan eğitim başladı birde ,tekrar yapalim ders yapalim kavgamiz eklendi şah tık şahbaz olduk.
Abla ile kavgamiza küçükte sürekli miz miz bagriyor agliyor kesinlikle evdeki huzursuzluktan etkileniyor.uyusa ablanin en ufak sesine radarlari açılıp uyaniyor .yemek yapmaktan nefret ediyorum çamaşır bitmiyor...yanii bir dokun bin ah işit oldun . YANLIZ DEĞİLSİN

İlk bebekte 3 yaş bencede tut elinden gez bebek arabasida gerekmiyor zahmeti yok çok rahat.ama ikinci 3 yaş olunca ilk 13-14 yaşında olacak bana rahat yok hiç umitlenmiyorum o yüzden.