2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Emekleme yok kendi kendine yürüme yok parmaklarımızı tutup bütün evi dolaşmak koşmak istiyor resmen kovalamaca oynuyor bizimle.
koltuğa oturtamıyoruz hemen kalkıp yürütmemizi istiyor.Yürüse de kurtulsam diyorum ama o zaman daha fena günler beni bekliyor 😅
Ya bizler ne günler atlatmış süper kahramanlarız deme öyle 😁

Valla ilk zmnlar kicini yirtti da biz uyanmayinca artik uyanmamizi beklio.. Gozumu biraz aralayinca hemen aglamaya baslio😄
Sabah bizimki 6bucukda ayakda bey efendi oyun istiyor Allah dan abimiz var 12yasinda o bakıyor yarimsaat çünkü oda erkenci ben biraz yatıyorum tabi uyuku denirse ona beyin acik göz kapakli kullaklarim onlarda böyle böyle buyucekler cnm

Bilemedimki. Şuan bu uyku şekli normal aslında. Tek uykuya düşmemize daha var çünkü. Acaba gece uykusuna erken mı geciyo kacta uyuyor biraz geç yatırmayı dene bakalm
Yazın hep 8bucuk 9dan önce uyumadı. Erken de yatırsam uyumuyor . Ne zaman hava kararmaya başlıyor o zaman gözler kapanıyor 😊 bilemedim ki sorun neden kaynaklı ya. Mesela dün gece 2 defa uyandı sadece. Ama bu gece eminim gene 5 6 defa uyanır. Inş uyanmaz yani😁

Sabah bizimki 6bucukda ayakda bey efendi oyun istiyor Allah dan abimiz var 12yasinda o bakıyor yarimsaat çünkü oda erkenci ben biraz yatıyorum tabi uyuku denirse ona beyin acik göz kapakli kullaklarim onlarda böyle böyle buyucekler cnm

Bizimkini oyaliycak bi abisi yok öyle kalkmamizi beklio garibim😕 bende vakit gecsede 3 yaşa ışınlansam diyorum🙏

Yazın hep 8bucuk 9dan önce uyumadı. Erken de yatırsam uyumuyor . Ne zaman hava kararmaya başlıyor o zaman gözler kapanıyor 😊 bilemedim ki sorun neden kaynaklı ya. Mesela dün gece 2 defa uyandı sadece. Ama bu gece eminim gene 5 6 defa uyanır. Inş uyanmaz yani😁

Dun eymeni anneme birakip esimle dışarı çıktık.. Annen tika basa yedirmiş butun gece deliksiz uyudu.. Acaba doymuyolar mi yada gece acıkıyolar mi.. Bu aksam da fazla yedircem artik bakalim noolcak.. Bi de yemio eskisi gibi zorla ugrasa ugrasa yediriyorum.. Tek basimayken hele o kadar zor ki yedirmek.. Kitlio ağzını resmen.. Annem nasil yediriyo aklim almio😕

Ağlamıyorum gözüme havlu tüyü kaçtı😢 76EE0B11-ED36-4480-AFC7-9C8D93C0738F.webp

Bebek işçi mi çalıştırıyorsun 😂
Üç saniye arkamı döndüm ya:( bugün koltuğun altına sıkıştı girmiş çıkamadı, duvarlara patates püresi boyası yaptı, çekmecelerimi deşti.. çok şükür tabi bunlara da fakat ben yürümeye başladığı zamanları falan düşününce ufak bi kriz geçiriyorum💀

Ağlamıyorum gözüme havlu tüyü kaçtı😢Eki Görüntüle 2686342
Bu bizim bebekler bı araya gelse ne yaramazlık yaparlar ama😂😂😂 bizimki benim iç camasiri cekmcemi keşfetti. Dolabın sürgülü kapağını açıyor. Sonra çekmeceyi. Dün hatta bı sütyen almış kemiriyodu. 😂😂 Koptuk yaaa. Instagram da bı video vardı. Çocuk mağaza sütyen bulmuş emmeye calisodu 😂😂 o geldi aklıma. Bunlar bişey değil asıl tirmanmalar başlayınca tehlike çanları çalacak 🤪 TV ünitesi nden çok korkuyorum.

Bu bizim bebekler bı araya gelse ne yaramazlık yaparlar ama😂😂😂 bizimki benim iç camasiri cekmcemi keşfetti. Dolabın sürgülü kapağını açıyor. Sonra çekmeceyi. Dün hatta bı sütyen almış kemiriyodu. 😂😂 Koptuk yaaa. Instagram da bı video vardı. Çocuk mağaza sütyen bulmuş emmeye calisodu 😂😂 o geldi aklıma. Bunlar bişey değil asıl tirmanmalar başlayınca tehlike çanları çalacak 🤪 TV ünitesi nden çok korkuyorum.
Ayyy o da çok tehlikeli ya Allah korusun, bizim evde tv yok vaktinde salonun şeklini bozar diye almadık baktık gerek yok öyle kaldı😅 ama çekmece çok her biri kilitlencek belli en korktuğum da mutfak ya

Ayyy o da çok tehlikeli ya Allah korusun, bizim evde tv yok vaktinde salonun şeklini bozar diye almadık baktık gerek yok öyle kaldı😅 ama çekmece çok her biri kilitlencek belli en korktuğum da mutfak ya
Bizim ilk oğlan doğduğundan beri çekmecelerde hiç bıçak yok. Alt dolaplarda plastikler tencere tavalar var. Bütün dolap ver çekmecelerde kilit var. Ama onları açmak için var gücüyle uğraşıyor 😂😂 ne güzel TV yok evde. Keşke bizimde olmasa. Çok oyalıyor. 🤐

İyi dağıtmış ama :KK19: :KK54::KK37:
Benim minik kuşum da böyle. Ben artık dolap ve çekmeceleri onun dişine uygun, çekip savuracağı, kurcalayacağı şekilde dizayn ediyorum:) paketli krem, sabun, ufak oyuncaklar vs..kendi diş fırçalarını da koyuyorum, arada onu kemiriyor..ağzına gelenleri ısırıyor falan..

Biks Biks biz şöyle biz çözüm bulduk. Bantlı çekmece kırık olduğu için bantlı(kocam sağolsun 6 ay biz evde yokken tamire zahmet etmeyip, bantlamayı tercih etmiş:d beyaz şey, kapı için ama çekmeceye eli kısılmasın diye iliştirdim.
Yoksa orayı da açıp bişeyler koyacaktım.
Aslında bantlamaktansa kuzuların ilgisini çekecek bikaç birşey koymak daha evla..gelir gider kurcalarlar, vakit geçirirler. Ben öyle düşünüyorum, tabi dağınıklık cabası ama çocuk bu, bişeylerle meşgul olması lazım, değil mi:)

Eklentiler

• 378D308A-1A22-4EC1-80DC-DAA367B31093.webp
    378D308A-1A22-4EC1-80DC-DAA367B31093.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 58
Benim mutfakta bir çekmecem var hergün 3938373 kez dağılıyor topluyorum😁 ha diyceksinki neden içini boşaltmıyorsun? E onu boşaltsam başka yere dadanacak😁ondan hiç ellemiyorum. Ben işimi yaparken oda o çekmeceyi darma duman ediyor😁😁😁

Biks Biks biz şöyle biz çözüm bulduk. Bantlı çekmece kırık olduğu için bantlı(kocam sağolsun 6 ay biz evde yokken tamire zahmet etmeyip, bantlamayı tercih etmiş:d beyaz şey, kapı için ama çekmeceye eli kısılmasın diye iliştirdim.
Yoksa orayı da açıp bişeyler koyacaktım.
Aslında bantlamaktansa kuzuların ilgisini çekecek bikaç birşey koymak daha evla..gelir gider kurcalarlar, vakit geçirirler. Ben öyle düşünüyorum, tabi dağınıklık cabası ama çocuk bu, bişeylerle meşgul olması lazım, değil mi:)
Valla işte ben de bugün aldık kararı oralara pilsiz klavye mause kumanda bişeyler koycam elektronik be düğmeli şeylere karşı pek ilgili😅

Televizyonsuz bir evin hayalini çok kuruyorum🤭
Üç yıllık evliyim ve tvmiz yok, gerçekten en ufak bi eksikliğini hissetmedik. Filmdir vs için bilgisayar falan var zaten, ki artık ona da vakit olmuyo işten gelip çılgın bi hayatın ortasına düşüyorum.. bi de gerçekten tv oldu mu salonun şekli bozuluyo bence en güzel duvar çöp oluyor😄

Dun eymeni anneme birakip esimle dışarı çıktık.. Annen tika basa yedirmiş butun gece deliksiz uyudu.. Acaba doymuyolar mi yada gece acıkıyolar mi.. Bu aksam da fazla yedircem artik bakalim noolcak.. Bi de yemio eskisi gibi zorla ugrasa ugrasa yediriyorum.. Tek basimayken hele o kadar zor ki yedirmek.. Kitlio ağzını resmen.. Annem nasil yediriyo aklim almio😕
Sanmıyorum. Denk gelmiştir bence. Ben gecede en az 5 6 defa emziriyorum ama gene uyanıyor. Bence uykuları 2 3 yasa kadar tam oturmayacak 😑

Back
X