2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O haberi ben de hatırlıyorum zaten eline biseyler ver diyen herkese de hatırlatıyorum sussunlar diye. Allah korusun.

Döke saça yicekler bir süre sonra alisacaklar. Çok teşekkür ederiz. Daha nice güncellemelere 🥰
Evet bende o şekilde susturuyordum ver eline salatalık diyen özellikle kvmi 😅 Tüm yavrulari inşallah..Biz artık yaşına gün sayıyoruz.Sooon 29 💃🕺 Sağlıkla buyusunler 😍

Ya işte biberon almadığı için su ve mama konusunda çok zorlanıyorum zaten ek gıdada hala çok pütürlü yutamıyor. Avent pipetli suluk aldım, chicco dan normal suluk ağızlı aldım yok 😫 biberon zaten ağzına değdiği gibi ııyyy yapıyor hemen.
her gün tatlı kaşığıyla, çay bardaklarına doldurup su veriyorum :KK43:((

O da kötü ya.. Hiç almazsa zor gelir bi süre snra.. Suyu bile kasikla verdgmi dusunemiyorum😦

Evet ben de bu şekilde düşünüyorum.İlk yediğinde ben yiyordum,kaseden aldı.Ben onun elinden alınca tepki gosterdi.Al madem dedim nasılsa en minik şeyleri bile yemiyorsun,ağzına soksan bile geri cikartiyorsun 😅 Yemesine çok şaşırdım,şuan hala bütün istiyor.Ben kesince sulu olan kısmından desiyor uzumu 🤷 Yine de vermemeye çalışıyorum.Kasik reddi başladı sanırım bizde.Son zamanlarda kaşıktan sadece tarhanayi kabul ediyor.Kendi yeme işini de yapmıyor.Kaldik öylece..Teşekkür ederim uyarın için 🙏

O kaşık reddi bizde uzun zamandir var.. Naapcam bilmiyorum.. Yemiyor hiç.. Ben yedirmeyince de doymuyor gibi gelio.. Eline verdgmde heryeri batiriyor kendisi hariç heryer yemek yiyor.. Nasil bitcek bu ya.. Krize giriyor yemek icin oturduğunda.. Bana bir fikir verin allahinizi severseniz.. Sinirlenip bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi😑

O kaşık reddi bizde uzun zamandir var.. Naapcam bilmiyorum.. Yemiyor hiç.. Ben yedirmeyince de doymuyor gibi gelio.. Eline verdgmde heryeri batiriyor kendisi hariç heryer yemek yiyor.. Nasil bitcek bu ya.. Krize giriyor yemek icin oturduğunda.. Bana bir fikir verin allahinizi severseniz.. Sinirlenip bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi😑
Bizdede aynı mis gibi çorba yaptım kaşıkla yaklaşınca basıyor çığlığı önüne koy yiyor batıra sacira

Bebeği yürümeye başlayan anneler bebişlerinizin ruh hali nasıl? Benimkinde çözemediğim bir gerginlik var . 8-10 adım yürüyor ama çok sık düşüyor. Bıktı çocuğum düşmekten artık canı acımasa bile ağlıyo düştükçe, yürüme davranışını da durduramıyor :KK70:
Ve uykulara çok direnmeye başladı. Zorla uyutuyorum 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Gece gündüz bu şekilde. Acaba çok düştüğü için aynı şeyleri uykusunda yaşıyor olabilir mi
Hem uykusunda yaşıyor hem de başarısız hissediyor. Hayal kırıklığı yaşıyor. Uyumayip daha çok yürümek başarmak istiyor. Uyuyunca düştüğünü görüyor ya yine.

Kızlar merhabalar. İç dökmek istedim biraz. Kimseyi tanımadan yazmak insanı rahatlatıyor... aylarca ailemin yanıma gelmesini bekledim malum yenidoğum ardından pandemi derken yaz mevsimine kitledim kendimi, annem babam gelecekti işte bulunduğum şehre birçok plan yaptım aklımca... geldiler ve bir kaç gün sonra babam şiddetli rahatsızlandı hastaneye kaldırdık ve acil ameliyat sonucu son evre kanserle karşılaştık. 3 hafta oluyor. Hayatım başıma yıkıldı sanki. Hayat gerçekten bomboş bir yer, fani biryer . Bu kadar yakın bir imtihanı hiç aklıma getirmemişim. Ne kadar çok plan yapmışım, benden başka bir plan yapıcının varlığını unutup. Şimdi annemlerin olduğu şehre geldim . Önceden uça uça gelirdim annem bebişine bakardı biraz olsun dinlenirdim. Şimdi annemin de tabiri caizse bir bebeği var, babam... bu nasıl acı birşey. Bebeğimle zorlu zamanlar geçirdik, ne kadar zor gelirdi herşey bana ama bu imtihan hayatıma girdi gireli hayatta herşey ne kadar kolaymış dedim. İmtihanları gözümde büyütmemeyi ve bundan sonra asla plan yapmamayı hiçbirşey için heyecanlanmamayı öğretti bana babamın durumu. Kimsenin içini sıkmak istemiyorum. Eğer aklınıza gelirse babacığıma dua eder misiniz. Çok genç kendisi . Çok genç hemde. Bir de şunu merak ediyorum. Bu sorumuz cevapsız çünkü hala.

Kanser son evrede heryere yayılmış. Ama ana tümör nerde birtürlü anlaşılmıyor. İlk apansi kanseri denildi. Sonra mide kanseri denildi. En son raporda bağırsak kanseri yazıyor. Doktorların yayılmış dediği durum da şu; kanser bütün karın iç duvarlarına tutunmuş. Yani keşke organlarda olsaydı diyor doktor. Bu çok riskli ve kanserin en kötü haliymiş.

Böyle birşey duyan oldu mu? Apandis veya mide veya bağırsak kanseri son evrede olup iyileşen bir tanıdığınız var mı? İyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki. Hakkınızı helal edin
Allah yar ve yardımcınız olsun.insallah iyi olur.

Hobi bahçem var onu suladım. Şu yapışan otlar varya ince uzun, onlardan eşofmanı ma yapışmış. Oğlumda ben ayaktayken bacağıma sarıldı. Ayırınca baktım ağzında birşey var. Çıkardım. Ama bir kaç yuttu galiba. Birşey olur mu ki

Hobi bahçem var onu suladım. Şu yapışan otlar varya ince uzun, onlardan eşofmanı ma yapışmış. Oğlumda ben ayaktayken bacağıma sarıldı. Ayırınca baktım ağzında birşey var. Çıkardım. Ama bir kaç yuttu galiba. Birşey olur mu ki
Sanmam vücuda yapışabilen bişey değil bağırsaklardan geçerken de sorun oluşturacak kadar büyük değil. Sağlığına zarar verebilecek bi emzime de sahip değil. Endişe etmenize gerek yok.

Sanmam vücuda yapışabilen bişey değil bağırsaklardan geçerken de sorun oluşturacak kadar büyük değil. Sağlığına zarar verebilecek bi emzime de sahip değil. Endişe etmenize gerek yok.
Teşekkür ederim. Şükür bir sıkıntı olmadı. Kaç çocuk bahçe de çimler de oynarken ot yemiştir işte de insan biraz panik olunca sıkıntı oluyor.

İki hafta kadar felaket moral olarak cokuktum bende sırf bu yüzden.Sonra alıştım galiba.Esimde yemezse vardır bir bildiği,aç değildir dediği için üstüne düşmemeye çalıştım.Corba gibi sıvı ve sıvıya yakın şeyleri yoğurdu filan da kaseyle veriyorum hatta minik kavanozu var onunla iciriyorum.Kati yiyeceği şeyleri önüne koyuyorum.Bir defa eli ağzına gidiyorsa beş defa yere atıyor tabi.Cok zor ama.Gune stresle baslamak,yemeyince günün geri kalanının kötü gececegi hissine kapılmak..Normalmiş ama 8-10 aylık bebeklerde bu kaşık reddi.Birey olduklarının,özgür olduklarının bilincine variyorlarmis bacak kadar boylu bebeklerimiz.😅

İki hafta kadar felaket moral olarak cokuktum bende sırf bu yüzden.Sonra alıştım galiba.Esimde yemezse vardır bir bildiği,aç değildir dediği için üstüne düşmemeye çalıştım.Corba gibi sıvı ve sıvıya yakın şeyleri yoğurdu filan da kaseyle veriyorum hatta minik kavanozu var onunla iciriyorum.Kati yiyeceği şeyleri önüne koyuyorum.Bir defa eli ağzına gidiyorsa beş defa yere atıyor tabi.Cok zor ama.Gune stresle baslamak,yemeyince günün geri kalanının kötü gececegi hissine kapılmak..Normalmiş ama 8-10 aylık bebeklerde bu kaşık reddi.Birey olduklarının,özgür olduklarının bilincine variyorlarmis bacak kadar boylu bebeklerimiz.😅

Ben yaklaşık 3 aydir çekiyorum.. Altini degstrmek yemek yedirmek kabusum oldu.. O kadar geriliyorum ki gecen annemle görüntülü konuşurken yemek yedirmeye çalıştım.. Annem gerildigimi direkt anladi o kadar belli oluyo yani😑 yemekler alt degstirmekten daha buyuk kabusum.. Onemsemiyorum ama icim icimi yiyo aç bu cocuk diye😫 yemiosan yeme diyip tabagi aliyorum önünden ama icim eriyor😫

Uzun zamandır girmiyordum. Bizim ev tımarhane gibi. 3 çocukla canlı dersler muhteşem geçiyor. Üste şık bluz full makyaj alt Şişhane. 😂 😂 😂. Ufaklık hala yürümüyor. Yürütecek koyayım dedim, adımlaması gerekirken bu kanguru gıbı zıplayarak ilerledi. 3 gün düzelir dedim sonra yurutecı bıraktık. Zıplaya zıplaya gidiyordu ve cok mutluydu. Aşırı yürümek istiyor belim koptu.. Sanki geç yürüse daha iyi yürüteçle 3 günde dagıtmadıgı yer kalmadı. Ben artık herseyı veriyorum bıxım yemeklerden yiyor. Ona ayrı yapmaya zamanım yok. Tabi ayula bayıla yiyor.. Covşd yuzunden temızluge gelenlere guvenmıyorum karı koca haftasonu temizliyoruz. 3 erkek çocugu cılgınlıkmış. Küçük de fena 3 ü boğuşuyor. Bir de ben 3 tane ile tatile gittim tatıl mı yaptım eziyet mi çektim belli degıl.. Ama ne olursa olsun gene giderim... Bardakla su içiyor matara hıc kullanmıyoruz aşırı kolaylıkmış. Bakıcı bulmuştum korona nedeniyle bıraktı.. Canlı derslerde abiler bebege bakıuor. Cocuga cocuk baktırıyoruz mecburen.. Doğumgünü ysklasıyor ıcımden bırsey yapmak gelmiyor. Dıgerkeeı ne yapıldı bu kuzuma haksızlık olmasın diyorum. Ama covidden sonra ıyıce pinti oldum. Hersey pshalıma geliyor ne gerek var diyorum... Dün yasak elmada Zehra pinti oldu ya aynen öyle oldum... Korkudan ama hep kuaför yok korona olurum. Yeni şey slmıyom evde kim görecek. Bebek abilerin eskisıyle büyüyo. Bu yıl 3 cocukla evde gececek gıbı görunuyor. Ne olur vakalar azalsın hatta bitsin, okula gitmeyi özledim.

Uzun zamandır girmiyordum. Bizim ev tımarhane gibi. 3 çocukla canlı dersler muhteşem geçiyor. Üste şık bluz full makyaj alt Şişhane. 😂 😂 😂. Ufaklık hala yürümüyor. Yürütecek koyayım dedim, adımlaması gerekirken bu kanguru gıbı zıplayarak ilerledi. 3 gün düzelir dedim sonra yurutecı bıraktık. Zıplaya zıplaya gidiyordu ve cok mutluydu. Aşırı yürümek istiyor belim koptu.. Sanki geç yürüse daha iyi yürüteçle 3 günde dagıtmadıgı yer kalmadı. Ben artık herseyı veriyorum bıxım yemeklerden yiyor. Ona ayrı yapmaya zamanım yok. Tabi ayula bayıla yiyor.. Covşd yuzunden temızluge gelenlere guvenmıyorum karı koca haftasonu temizliyoruz. 3 erkek çocugu cılgınlıkmış. Küçük de fena 3 ü boğuşuyor. Bir de ben 3 tane ile tatile gittim tatıl mı yaptım eziyet mi çektim belli degıl.. Ama ne olursa olsun gene giderim... Bardakla su içiyor matara hıc kullanmıyoruz aşırı kolaylıkmış. Bakıcı bulmuştum korona nedeniyle bıraktı.. Canlı derslerde abiler bebege bakıuor. Cocuga cocuk baktırıyoruz mecburen.. Doğumgünü ysklasıyor ıcımden bırsey yapmak gelmiyor. Dıgerkeeı ne yapıldı bu kuzuma haksızlık olmasın diyorum. Ama covidden sonra ıyıce pinti oldum. Hersey pshalıma geliyor ne gerek var diyorum... Dün yasak elmada Zehra pinti oldu ya aynen öyle oldum... Korkudan ama hep kuaför yok korona olurum. Yeni şey slmıyom evde kim görecek. Bebek abilerin eskisıyle büyüyo. Bu yıl 3 cocukla evde gececek gıbı görunuyor. Ne olur vakalar azalsın hatta bitsin, okula gitmeyi özledim.
İki çocukla zıvana dan çıktık biz. Eşim ise gidince dinleniyorum diyor😂😂 tabi ben bı yere gitmedigim için dinlenme sıfır . Gece gündüz hep tempo. Ve hiç bişey yetişmiyor buna daha çok sinirleniyorum. Hem yorgun uykusuz dolaşıyorum. Hem de hiç bişey istediğim gibi olmuyor. Korona bitsin mutlaka yardımcı ayarlicam. Bıktım valla. Herşeye yetişmek istiyorum. Evi düzgün temiz tutmak istersem çocuklar ihmal oluyor. Çocuklarla iyi ilgilenince ev çığrından çıkıyor. Offfff. Bizimkide yürümüyor. Bir buçuk aydır sıralıyor. Elinin girmediği yer yok. Hatta geçen mutfak masasında tabakt pasta vardı. Bı baktım uzanmış parmakla pasta yiyo 😂😂 boyu yetmez dediğim yerlere uzanmaya başladı. İyiki çay koymamisim diye dua ettim. Sanada kolay gelsin.

Bebeği yürümeye başlayan anneler bebişlerinizin ruh hali nasıl? Benimkinde çözemediğim bir gerginlik var . 8-10 adım yürüyor ama çok sık düşüyor. Bıktı çocuğum düşmekten artık canı acımasa bile ağlıyo düştükçe, yürüme davranışını da durduramıyor :KK70:
Ve uykulara çok direnmeye başladı. Zorla uyutuyorum 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Gece gündüz bu şekilde. Acaba çok düştüğü için aynı şeyleri uykusunda yaşıyor olabilir mi
Huy degisdiriyordur cnm yeni yürümeye başlayan çocuk çok düşer cnm zamanla aliscak bizimde 5adim atıyor düşüyor sonra ağlıyor geri yürümek istemiyor

Biz ev hali aynı durdayiz cnm corone mahvetti bizi yürümeye başladık bu seferde düşe düşe kafamız morardı çocuklarda bakmiyor kıza kıza bir hal oldum dengem degisdi resmen bitsede kurtulsak

Olmaz cnm kakadan çıkar geçen silgi yemiş düşün ben yemek yaparken kızım bakıyordu nasıl bakmak kakada bir baktım silgi moralim bozuldu ama gecdi şükürbirsey olmadi

Back
X