Uzun zamandır girmiyordum. Bizim ev tımarhane gibi. 3 çocukla canlı dersler muhteşem geçiyor. Üste şık bluz full makyaj alt Şişhane.

. Ufaklık hala yürümüyor. Yürütecek koyayım dedim, adımlaması gerekirken bu kanguru gıbı zıplayarak ilerledi. 3 gün düzelir dedim sonra yurutecı bıraktık. Zıplaya zıplaya gidiyordu ve cok mutluydu. Aşırı yürümek istiyor belim koptu.. Sanki geç yürüse daha iyi yürüteçle 3 günde dagıtmadıgı yer kalmadı. Ben artık herseyı veriyorum bıxım yemeklerden yiyor. Ona ayrı yapmaya zamanım yok. Tabi ayula bayıla yiyor.. Covşd yuzunden temızluge gelenlere guvenmıyorum karı koca haftasonu temizliyoruz. 3 erkek çocugu cılgınlıkmış. Küçük de fena 3 ü boğuşuyor. Bir de ben 3 tane ile tatile gittim tatıl mı yaptım eziyet mi çektim belli degıl.. Ama ne olursa olsun gene giderim... Bardakla su içiyor matara hıc kullanmıyoruz aşırı kolaylıkmış. Bakıcı bulmuştum korona nedeniyle bıraktı.. Canlı derslerde abiler bebege bakıuor. Cocuga cocuk baktırıyoruz mecburen.. Doğumgünü ysklasıyor ıcımden bırsey yapmak gelmiyor. Dıgerkeeı ne yapıldı bu kuzuma haksızlık olmasın diyorum. Ama covidden sonra ıyıce pinti oldum. Hersey pshalıma geliyor ne gerek var diyorum... Dün yasak elmada Zehra pinti oldu ya aynen öyle oldum... Korkudan ama hep kuaför yok korona olurum. Yeni şey slmıyom evde kim görecek. Bebek abilerin eskisıyle büyüyo. Bu yıl 3 cocukla evde gececek gıbı görunuyor. Ne olur vakalar azalsın hatta bitsin, okula gitmeyi özledim.